White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.345
- Πόντοι
- 1.336
Μάθε πρώτα τους/τις κεντρικούς δρόμους/λεωφόρους καλά για να μην χάνεσαι και όλα τα υπόλοιπα θα απλουστευθουν.
συμφωνω!!Ακριβώς αυτό. Με τα πόδια και με άξονα τον συγκοινωνιακό χάρτη αποκτάς οικειότητα. Εγώ πλέον ΔΕΝ ΦΟΒΆΜΑΙ να βρεθώ σε οποιοδήποτε σημείο Αττικής και Προαστίων Αθήνα χρησιμοποιώντας μόνο τις συγκοινωνίες. Και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη πριν πας. Μόνο λίγο "λίπος" στο χρόνο χρειάζεται μην βρεθείς καθυστερημένος στο ραντεβού σου ή όπου έχεις να πας.
Προσωπικά όταν πχ έχω να πάω στη διεύθυνση ΤΑΔΕ πχ στο Νέο Ψυχικό γράφω στους χάρτες Google τον προορισμό και επιλέγω τα μέσα μαζικής μεταφοράς και αμέσως σου έχει όλη τη διαδρομή τα λεωφορεία κλπ.
Είναι σπουδαίο για όσους μένουμε σε Αθήνα και προάστιά της να γνωρίζουμε τον συγκοινωνιακό της χάρτη. Και δεν εννοώ να ξέρεις ποια λεωφορεία πάνε στο Παγκράτι - αλλά δεν γίνεται να μην γνωρίζεις τις γραμμές σταθερής τροχιάς.
1) Μπες σε αυτόν το χάρτη. Οι κεντρικοί δρόμοι είναι οι χρωματιστοί. Παρά τις ελλείψεις (πχ Σοφοκλέους/Ευριπίδου/Μητροπόλεως/Αθηνάς στο εμπορικό τρίγωνο), σε γενικές γραμμές πας παντού μέσω αυτών των δρόμων. Φαινεται αλλωστε.Καλημέρα συναγωνιστές , όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μάθω τους δρόμους για να κυκλοφορώ ( με αυτοκίνητο ) στην Αθήνα , λόγω του οτι θα κινούμαι για επαγγελματικούς λόγους δεν θα χωράνε και πολλά λάθη οπότε ακούω απόψεις - συμβουλές , ξέρω στα σίγουρα μόνο τους δρόμους όπου υπάρχουν στουντιάκια και μπουρδέλα λόγω του κοινού αθλήματος που μας ενώνει καθώς και κάποιους βασικούς δρόμους ( Λ . Αλεξάνδρας , Πατησίων , Αριστοτέλους , Αχαρνών κτλπ ) ακούω γνώμες , θα μου πείτε οι περισσότεροι για πλοηγό (GPS ) αλλά γενικά θέλω να το αποφύγω.
Aυτο θα κανω πως δεν το ειδα,κανονισε με Αντι να σβηστει μην το δω και συγχυστωΚαλημέρα , τι είναι το celebre συναγωνιστή ? .
Tι υπονοεις φιλτατε?Αλλωστε δεν εχει ακουστει τιποτα για μητροπολιτες-καλογερους-κληρικουςΟ Νίπλης είναι τελικά σαν τους Μητροπολίτες...
Έχει σοφέρ μπρατσωμένο νεαρό....
Γιατί άραγε?
Tι υπονοεις φιλτατε?Αλλωστε δεν εχει ακουστει τιποτα για μητροπολιτες-καλογερους-κληρικους
Mιλα ξεκαθαρα Βιρνα,ειναι σημαντικο το θεμα
Παντα μια ευθεια ειναι,αναλογα ποσα μπουκαλια ουισκι εχεις κατεβασει βεβαιαΤιποτα τυπε όλα μια ευθεία είναι με στενάκια.
χυδαιο υπονοουμενο.Ο Νίπλης είναι τελικά σαν τους Μητροπολίτες...
Έχει σοφέρ μπρατσωμένο νεαρό....
Γιατί άραγε?
Καλημέρα συναγωνιστές , όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μάθω τους δρόμους για να κυκλοφορώ ( με αυτοκίνητο ) στην Αθήνα , λόγω του οτι θα κινούμαι για επαγγελματικούς λόγους δεν θα χωράνε και πολλά λάθη οπότε ακούω απόψεις - συμβουλές , ξέρω στα σίγουρα μόνο τους δρόμους όπου υπάρχουν στουντιάκια και μπουρδέλα λόγω του κοινού αθλήματος που μας ενώνει καθώς και κάποιους βασικούς δρόμους ( Λ . Αλεξάνδρας , Πατησίων , Αριστοτέλους , Αχαρνών κτλπ ) ακούω γνώμες , θα μου πείτε οι περισσότεροι για πλοηγό (GPS ) αλλά γενικά θέλω να το αποφύγω.
Εντελώς φιλικά θα στο πω, αν και στο είπαν και οι υπόλοιποι.
Προσπάθησε να αποφύγεις το αυτοκίνητο. Πλέον δεν είναι μια απλή διαδρομή, είναι επιβίωση. Δεν υπάρχει περίπτωση και τη πιο μικρή διαδρομή να πας και να μην νευριάσεις, τσακωθείς. Και ακόμα χειρότερο να τρακάρεις κτλ.
Ο καθένας πλέον κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ εκεί έξω. Τροχαία δεν υπάρχει. Και αν υπάρχει γράφει κάναν πιτσιρικά για θόρυβο εξάτμισης ή φιμέ ενώ έξω κυκλοφορούν ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
Τώρα αν δεν έχεις άλλη επιλογή, ξεκινάς με gps για μία εβδομάδα. Και τη δεύτερη εβδομάδα προσπαθείς να κάνεις την ίδια διαδρομή χωρίς το gps. Μόνο έτσι θα μάθεις.
I epagelmaties ksero oti vazoun to tomtom ami go go kateyazeis apo playstore kai se paei afriki...Καλημέρα συναγωνιστές , όπως λέει και ο τίτλος θέλω να μάθω τους δρόμους για να κυκλοφορώ ( με αυτοκίνητο ) στην Αθήνα , λόγω του οτι θα κινούμαι για επαγγελματικούς λόγους δεν θα χωράνε και πολλά λάθη οπότε ακούω απόψεις - συμβουλές , ξέρω στα σίγουρα μόνο τους δρόμους όπου υπάρχουν στουντιάκια και μπουρδέλα λόγω του κοινού αθλήματος που μας ενώνει καθώς και κάποιους βασικούς δρόμους ( Λ . Αλεξάνδρας , Πατησίων , Αριστοτέλους , Αχαρνών κτλπ ) ακούω γνώμες , θα μου πείτε οι περισσότεροι για πλοηγό (GPS ) αλλά γενικά θέλω να το αποφύγω.
Το χοντραίνεις...εδώ λέμε ότι ο άνθρωπος ξέρει να πηγαίνει μόνο μέχρι το περίπτερο.I epagelmaties ksero oti vazoun to tomtom ami go go kateyazeis apo playstore kai se paei afriki...
Ε μην τον αδικείς τώρα, ξέρει και στα μπουρδέλα να πηγαίνει...Το χοντραίνεις...εδώ λέμε ότι ο άνθρωπος ξέρει να πηγαίνει μόνο μέχρι το περίπτερο.