Πύργος Βασιλικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 2.816
Αυτό είναι για αρχάριους...Ακριβώς αυτό. Με τα πόδια και με άξονα τον συγκοινωνιακό χάρτη αποκτάς οικειότητα. Εγώ πλέον ΔΕΝ ΦΟΒΆΜΑΙ να βρεθώ σε οποιοδήποτε σημείο Αττικής και Προαστίων Αθήνα χρησιμοποιώντας μόνο τις συγκοινωνίες. Και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη πριν πας. Μόνο λίγο "λίπος" στο χρόνο χρειάζεται μην βρεθείς καθυστερημένος στο ραντεβού σου ή όπου έχεις να πας.
Προσωπικά όταν πχ έχω να πάω στη διεύθυνση ΤΑΔΕ πχ στο Νέο Ψυχικό γράφω στους χάρτες Google τον προορισμό και επιλέγω τα μέσα μαζικής μεταφοράς και αμέσως σου έχει όλη τη διαδρομή τα λεωφορεία κλπ.
Είναι σπουδαίο για όσους μένουμε σε Αθήνα και προάστιά της να γνωρίζουμε τον συγκοινωνιακό της χάρτη. Και δεν εννοώ να ξέρεις ποια λεωφορεία πάνε στο Παγκράτι - αλλά δεν γίνεται να μην γνωρίζεις τις γραμμές σταθερής τροχιάς.
Αυτό πρέπει να κάνει κ ο τύπος.. να βάζει τη διεύθυνση που θέλει να πάει στο Google maps κ να ακολουθεί τις οδηγίες ...
Έτσι έκανα κι εγώ στην αρχή.. στην πορεία και μαθαίνοντας κατάλαβα ότι μπορούσα να κάνω συνδιασμούς που θα συντονευαν κι άλλο το χρόνο για να φτάσω...