Νέα

Συμπλοκές φοιτητών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karvelas007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 130
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
οι αριστερες παραταξεις σας πειραζουν και σας ενοχλουν να παρετε πτυχιο!!οταν ομως στις εξεταστικες η δαπ εχει τα θεματα των εξετασεων  ακομα και τους επιτηρητες ,δεν σας ενοχλει!!μετα πως να μην κερδιζει τις εκλογες?τους εξασφαλιζει το πτυχιο,μερικες φορες ακομα και δουλεια!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
οι αριστερες παραταξεις σας πειραζουν και σας ενοχλουν να παρετε πτυχιο!!οταν ομως στις εξεταστικες η δαπ εχει τα θεματα των εξετασεων  ακομα και τους επιτηρητες ,δεν σας ενοχλει!!μετα πως να μην κερδιζει τις εκλογες?τους εξασφαλιζει το πτυχιο,μερικες φορες ακομα και δουλεια!!

Συνεχίζεις να ρίχνεις λάσπη που δύσκολα μπορείς να αποδείξεις. Και την ρίχνεις σε συγκεκριμένη γωνιά, ενώ πιθανότατα αυτό που λες δεν ισχύει ΜΟΝΟ για την ΔΑΠ.

Τέσπα, καλά να είμαστε.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Σκέφτηκες ποτέ ότι οι ψηφοφόροι της ΔΑΠ (στους οποίους μάλλον κατατάσσεις όποιον διαφωνεί μαζί σου) βρίσκουν δουλειά διότι έχουν καλύτερο βαθμό πτυχίου, μεταπτυχιακά (χάρη και στον καλύτερο βαθμό πτυχίου) και ασχολιόντουσαν με το μέλλον τους όταν κάποιοι έπαιζαν σε θέατρο την... οκτωβριανή επανάσταση;

Απ' εκεί και περα, βύσματα υπάρχουν παντού και αλλαξοκωλιές θα γίνονται και οι αφισσοκολλητές θα έχουν πάντα καλύτερη μοίρα από τους άλλους...
ʼπό τη στιγμή όμως που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ βύσμα , φρόντισε να δώσεις τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στο πτυχίο σου..
Πώς;
Με το να μην υποβαθμίζεις τη σχολή σου καταλαμβάνοντας την ή καίγοντάς την για ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

Επισκέπτης
ο κοσμος το εχει τουμπανο και αυτοι κρυφο καμαρι!!ημουν και εγω φοιτητης και ξερω οτι γινοταν ,οπως επισης στην τωρινη δουλεια μου ,μια απο τις εκπαιδευομενες μου ειναι φοιτητρια και ειπε οτι μπηκε στη δαπ για να εχει τα θεματα της εξεταστικης!!!τωρα αν δεν θελετε εκλογες ,δικαιωμα σας!!σεβαστη η αποψη σας!!!

Επισκέπτης
δηλαδη οσοι ανηκουν σε αριστερη παραταξη δεν βγαζουν καλο βαθμο πτυχιου σε σχεση με  αλλους φοιτητες ?μπορεις να μου πεις πως το λες αυτο?υπαρχει καποια ερευνα που το λεει?και προσωπικα προτιμαω τα παιδια να κανουν κατι στη ζωη τους,να ονειρευονται παρα να καθονται να λενε ναι σε οτι τους σερβιρουν και να σκεφτονται σαν βολεμενοι ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΕ ΠΛΑΓΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ!!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
warhol καλα τα λες και συμφωνω μαζι σου απολυτα αλλα μου επιτρεπεις μια διορθωση..παραπανω ανεφερες οτι για καθε αποφαση κρισιμη για το μελλον της σχολης γινονται εκλογες.Η σωστη λεξη ειναι γενικη συνελευση και οχι εκλογες.προφανως θα το ξερεις αλλα σου ξεφυγε.
στην δικη μας περιπτωση στο δικο μου ΑΕΙ η Δαπ πηρε την συνελευση και μαλιστα απαιτησε να μην ξανατεθει θεμα γενικης συνελευσης ως το τελος της εξεταστικης!! (16/2)
και ετσι και εγινε η κατα αλλα δημοκρατικη παραταξη.... :headbang:

Επισκέπτης
ναι γινεται γενικη συνελευση,μιλαει ενας εκπροσωπος καθε παραταξης και αφου ακουστουν ολοες οι γνωμες ξεκιναει η ψηφορια !!ροτι εγω τα ξερω αυτα που κανει η παραταξη που ανεφερες απο τοτε που ημουν και εγω φοιτητης!!γνωστα πραγματα!!

rotti

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
6
σωστα γινεται ψηφοφορια ειτε με αναταση χειρος ειτε με τα πασο κατα την εξοδο απο το χωρο της συνελευσεως.
warhol η κατασταση ειναι απελπιστικη, αλλα  αφου εχεις περασει και εσυ απο αυτη την κατασταση θα τα γνωριζεις καλα...δεν μπορουμε ομως να μην αντιδρουμε καθολου και να δεχομαστε καποια πραγματα σαν αναμασημενη τροφη.

Επισκέπτης
αντιδραση και διεκδικηση!!!σε μερικους δεν τους αρεσουν αυτες οι λεξεις!!δικαιωμα τους!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τωρα αν δεν θελετε εκλογες ,δικαιωμα σας!!σεβαστη η αποψη σας!!!

Ωραίο συμπέρασμα έβγαλες, λίγο απόλυτο κατά τη γνώμη και νιώθω υποχρεωμένος να σε ρωτήσω κάτι:

Ας θεωρήσουμε ότι η εκπαιδευτική μεταρρύθμιση ολοκληρώνεται κατά την παρούσα διακυβέρνηση.
Επίσης ότι στις επόμενες εκλογές έχουμε επανεκλογή του σημερινού κυβερνητικού σχήματος, πράγμα που στην σημερινή μας δημοκρατία σημαίνει αποδοχή και πράσινο φως και για άλλα.

Εσύ και όσοι διαφωνούν με την μεταρρύθμιση, θα σταματήσουν τις αντιδράσεις και τις διεκδικήσεις? Τουλάχιστον για ένα εύλογο διάστημα ωσότου εμφανιστεί ανάγκη νέων μεταρρυθμίσεων? Ή θα έχουμε τα ίδια και τα ίδια με την ίδια θεματολογία?

Επισκέπτης
α. Ήμουν στην ΔΑΠ στο ΕΜΠ και πολύ ψηλά. Δεν μου πέρασε κανένας ποτέ μάθημα, δεν είχα ποτέ τα θέματα. Οι κατηγορίες κατά πάντων δεν στέκουν πάντα.

β. Δεν έχασα ποτέ συνέλευση στα 5 χρόνια στη σχολή με την ΔΑΠ. Τις κερδίσαμε όλες παρότι πολλές φορές εμφανίστηκαν διάφοροι πιθανοί και απίθανοι να μου επιβάλλουν "δημοκρατικά" κατάληψη (μάταια). Δεν φώναξα ποτέ μπράβους μιας και στη ζωή μου έμαθα να καθαρίζω πάντα για τη πάρτη μου.

γ. War αν θέλεις να μηδενίσω καταστάσεις μπορώ και εγώ να πω ότι οι αριστεριστές ήταν χασικλίδες, οι κνίτες μαλάκες κ.ο.κ. θα βγάλει κάπου; Μπορώ να πω 500 αναπόδεικτες μπούρδες και άκρη δεν θα βγεί.

δ. Η διεκδίκηση, η δημοκρατία και η κατάληψη δεν πάνε μαζί με βάση τη δική μου λογική. Δεν μπορείς να απαιτείς δημοκρατία και να καταλαμβάνεις χώρους. Η κατάληψη είναι ο ορισμός της αντιδημοκρατικής πράξης διότι δεν σέβεσαι το δικαίωμα του άλλου στην εκπαίδευση και την εργασία.

ε. Πιστεύεις πραγματικά ότι το να κλείσεις 400 σχολές κόντρα στα ιδιωτικά ΑΕΙ ενισχύεις το επιχείρημα σου εναντίον τους ή το αποδυναμώνεις; Γιατί στα δικά μου μάτια αποδυναμώνεται πολύ. Εμένα μου κάνει ότι δεν θέλουμε ιδιωτικά μη τυχόν και αυξηθεί ο συναγωνισμός.

στ. Πιστεύει κάποιος πραγματικά ότι δεν χρειάζεται αλλαγές και μάλιστα ρηξικέλευθες η πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα;

Επισκέπτης
γιωργο η κυβερνηση θελει να περασει το νομοσχεδιο .που αφορα την παιδεια και τους φοιτητες κατα κυριο λογο!οταν ομως βλεπει οτι η πλειοψηφια των φοιτητων αντιδραει ,δεν νομιζεις οτι ειναι ορθοτερο να το ξανασκεφτει?

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
warhol πες για την εκπαιδευομενη φοιτητρια!Πρεπει να την τιμωρησεις  :knockinb: γι'αυτο που εκανε,ηταν τοσο naughty girl! :boobies:

Odysseas74

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
ναι γινεται γενικη συνελευση,μιλαει ενας εκπροσωπος καθε παραταξης και αφου ακουστουν ολοες οι γνωμες ξεκιναει η ψηφορια !!ροτι εγω τα ξερω αυτα που κανει η παραταξη που ανεφερες απο τοτε που ημουν και εγω φοιτητης!!γνωστα πραγματα!!

Που ακριβώς γίνoνται τέτοιες γενικές συνελεύσεις?
Στο DEREE ή στην πολυκατοικία σου???
Γιατί στις συνελεύσεις που ξέρω εγώ (Πολυτεχνείο, Νομική, ΟΠΑ) μιλάνε όσοι εκπρόσωποι θέλουν από κάθε κόμμα, μετά μιλάνε όσοι ?ανεξάρτητοι? γουστάρουν, μετά πέφτουν ψηλές ή χοντρές, ανάλογα τη σπουδαιότητα της απόφασης και στο τέλος, όσοι έχουν μείνει (γιατί έχουν περάσει ώρες) ψηφίζουν σηκώνοντας χέρια ή δια βοής.
Με τον παραπάνω τρόπο εξηγείται πως προτάσεις παρατάξεων που στις εκλογές αποτελούν τραγικές μειοψηφίες, περνάνε στις συνελεύσεις.

OP
OP
K

karvelas007

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
0
καλά ειπαμε οτι τσακώθηκαν αυτοι μην το χέσουμε και εμείς εδω μέσα! :headbang:Μην φανατιζεστε ρε παίδια όλοι τα ίδια είναι,να φάνε θέλουν!Εκτος αν είστε και εσείς από αυτούς που τρώνε!  :tickedoff:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
γιωργο η κυβερνηση θελει να περασει το νομοσχεδιο .που αφορα την παιδεια και τους φοιτητες κατα κυριο λογο!οταν ομως βλεπει οτι η πλειοψηφια των φοιτητων αντιδραει ,δεν νομιζεις οτι ειναι ορθοτερο να το ξανασκεφτει?

Σαφέστατα και οφείλει να το κάνει αυτό.

Αλλά δεν αφορά μόνο τους σημερινούς φοιτητές, αφορά και τους μελλοντικούς π.χ. τα παιδιά μου και τα παιδιά σου κλπ.

Η παιδεία δεν είναι θέμα μόνο των σημερινών φοιτητών, είναι εθνικό ζήτημα και όλοι έχουμε γνώμη επ' αυτού.

Οπότε θα κριθεί συνολικά ΚΑΙ αυτό το θέμα στις εθνικές εκλογές, και όχι μόνο από τους φοιτητές.

Επισκέπτης

Προς το παρόν η ΒΟΥΛΗ και όχι μόνο η κυβέρνηση αλλάζει το άρθρο 16 του συντάγματος. Αυτό δεν αφορά τους νυν φοιτητές αλλά τους νυν μαθητές μιας και οι νυν φοιτητές δεν είχαν άλλη επιλογή πλην του δημοσίου. Τους αφορά μόνο στο επίπεδο του να βγούνε καλύτεροι από το ιδιωτικό μιας και το δημόσιο το έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους.

Αν θέλεις τώρα να μιλήσουμε και για τις συμπλοκές φοιτητών επειδή τυγχάνει να γνωρίζω το παιδί που του βγάλανε τον ώμο και έβγαινε στα κανάλια να σε πληροφορήσω ότι δεν ήταν ούτε χρυσαυγίτες ούτε τίποτα. Οι εκπρόσωποι της ΔΑΠ στη Σύγκλητο ήταν τους οποίους οι θεματοφύλακες της δημοκρατίας δια της βίας αποφάσισαν να μην τους επιτρέψουν την είσοδο τους στη συνεδρίαση. Αν δεν με πιστεύεις διάβασε μόνος σου:

Επισκέπτης
δεν σε ξερω προσωπικα αρα δεν μπορω να πω !!!αν θελεις μπορω να σου πω συγκεκριμενα περιστατικα και δεν ειναι μονο 1-2!!!λες οτι στο  ΕΜΠ δεν χασετε ποτε συνελευση!!στην φιλοσοφικη ειναι θεσμος να τις χανετε τις συνελευσεις!!η καθε σχολη αντιδραει διαφορετικα!!ο φοιτητης ενα πραγμα μπορει να κανει για αν διεκδικησει κατι!!και αυτο ειναι η καταληψη!!και οταν αυτη αποφασιζεται μεσω της γενικης συνελευσης ,τοτε οφειλετε να το σεβαστειτε!!

Επισκέπτης
πριν 1 μηνα στα ΤΕΙ της πατρας οι δαπιτες μπηκαν στο αμφιθεατρο και χτυπησαν τον γραμματεα της πασπ!!τον στειλαν στο νοσοκομειο!!!μηπως ετσι εννοεις τους θεματοφυλακες της Δημοκρατιας?

Επισκέπτης
δεν σε ξερω προσωπικα αρα δεν μπορω να πω !!!αν θελεις μπορω να σου πω συγκεκριμενα περιστατικα και δεν ειναι μονο 1-2!!!λες οτι στο  ΕΜΠ δεν χασετε ποτε συνελευση!!στην φιλοσοφικη ειναι θεσμος να τις χανετε τις συνελευσεις!!η καθε σχολη αντιδραει διαφορετικα!!ο φοιτητης ενα πραγμα μπορει να κανει για αν διεκδικησει κατι!!και αυτο ειναι η καταληψη!!και οταν αυτη αποφασιζεται μεσω της γενικης συνελευσης ,τοτε οφειλετε να το σεβαστειτε!!

Είπα όσο ήμουν εκεί (δηλαδή τη πενταετία 92-97) στη σχολή μου δεν χάσαμε συνέλευση. Αλλά συνεχίζει το θέμα να είναι το ίδιο εις πάσαν περίπτωση. Δεν έχω πρόβλημα να διεκδικεί κάποιος, έχω σοβαρό πρόβλημα να διεκδικεί εις βάρος ορισμένων άλλων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom