Νέα

Φούντο και τα σουβλατζίδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Ποια εσπρεσιερα εχεις ή ποια θα προτεινεις για αγορα?
δεν εχω τεραστια εμπειρια, καλυτερα να γκουγκλαρεις να δεις σε κανα φορουμ αποκλειστικα για καφεδες τι λενε τα nerds, αλλα και να τσεκαρεις ποσο βρισκεις τις καψουλες. Αν ας πουμε αγοραζεις περιπου 20λεπτα/καψουλα (ερχονται σε πακετα των πολλων), και πινεις 1-2 καφεδες ανα ημερα, κανεις αποσβεση πολυ γρηγορα, αν υπολογισεις 2 ευρω σε καφε απ'εξω.

Νεσπρεσσο δοκιμασα σε εναν φιλο και ηταν παρομοιος απο την τασσιμο που εχω, δεν εχει μεγαλη σημασια για απλη οικιακη χρηση, δεν ειναι αναγκη να τα σκασεις. Σχετικα φτηνες τις βλεπω στο σκρουτζ (40+), και εχουν σχεδον μηδενικη συντηρηση (μια φορα το εξαμηνο περνας ζεστο νερο με καποιο ειδικο καθαριστικο για 10 λεπτα).

Ασε που εχουν και ποικιλια για τους πιο "περιεργους", το χειμωνα κανεις καπουτσινο/σοκολατες κτλ, το καλοκαιρι φρεντο ή απλα ριστρετο κτλ. Για οποιον δεν θελει να μπλεκει με συμβατικες μηχανες και να καθαριζει, αξιζει. Αρκει να πινεις συχνα καφεδες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Βασικα οσα ειναι ποιοτικα και με βαθμολογιες 4.6+ σε Google, facebook, efood, κλπ θα ζησουν. Οι υπολοιποι μαλλον δεν εκαναν γι αυτη τη δουλεια και καλο ειναι να παρουν το δρομο τους για κατι αλλο.
Εγω απορω πως υπαρχουν ανθρωποι που παραγγελνουν απο μαγαζια με βαθμολογια πχ 3.8 στο efood σε 300 και βαλε κριτικες. Την ωρα που απο κατω εχει μαγαζια με 4.7 με 1200 κριτικες. Και με ιδιες τιμες.
Ειναι ενα μαγαζι που μου βγαινει στις πινιατες συνεχεια, με βαθμο 4.00 και 500+ κριτικες. Πηρα μια φορα στις αρχες και δεν ξαναπηρα. Μαπα φαι με τιμες διπλασιες του μεσου ορου για να ισοφαρισει την πινιατα. Γνησιος κουτοπονηρος επιχειρηματιας. Ευτυχως που υπαρχουν οι κριτικες

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.985
Πόντοι
6.515
[/QUOTE]
Ελα , εδω είσαι εσύ , ελληνικός σε καψουλα

100 καψουλες 37 ευρω και εισαι κομπλε

Ποιο καλός γίνεται με το αρχαιοελληνικό μπρικι του τυπου από τα dragons

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Καλο καφεδακι βγαζει?
ναι μια χαρα ειναι ειδικα τα ζεστα. Τα κρυα πρεπει να βαλεις και συ το χερακι σου να γινουν ωραια.
Μια χαρά και κόστος +- 0,50€
και φτηνοτερα

εχει απ'ολες τις μαρκες (το ιδιο και για τασσιμο μηχανες αλλα μικροτερη ποικιλια), και ξεκινανε οπως λεει απο 0.20ευρω ανα καφε. Ο illy Που ειναι υποτιθεται ακριβος παει 40cents κτλ.

Δοκιμαζεις 2-3 και βρισκεις ποιος σου κανει καλυτερα. Τρομερη αγορα για εμενα, παιρνεις και τιποτα πλαστικα ποτηρακια με καπακι, και πριν φυγεις για τη δουλεια ετοιμαζεις ενα και τον πινεις στο αμαξι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.689
Πόντοι
6.946
Τύπε ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει ,βγαίνεις μια βόλτα έξω και οι 2 στους 3 είναι σαπιοκοίληδες βρωμιάρηδες.

Τώρα το σούσι που κολλάει μόνο εσύ ξέρεις.
Λες να είναι τύποι που γράφουν στις κριτικές ότι δεν τους φίλησε το κορίτσι και δεν τους έκανε γλυφωκόλι, γιατί δεν της άρεσε τα σαπιόδοντά τους, έζεχναν κατσικίλα και τυρίλα απ' τα αχαμνά, και λένε πάντα "έκανα μπάνιο στο σπίτι -μέρα και μήνα δεν αναφέρουν- " ;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
εσυ μιλας σωστα!
εχεις δοκιμασει; πινεται ή βγαινει νερομπουρμπουλο;
Καλά ρε μαλάκα ρωτάς τον Νίπλη ρε ιερόσυλε?
Για να σου λέει το εχει μελετήσει πριν.

@Νίπλης

Για Arzum Okka τι λες?
Μια Beko BKK 2300 έχω.Λεω να πάω σε κάτι καλύτερο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.251
Πόντοι
12.756

@Νίπλης

Για Arzum Okka τι λες?
δεν πινω ελληνικό τυπε :confused:
Πολυ σπανια , ουτε στο σπιτι δεν έχω

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336

@Νίπλης

Για Arzum Okka τι λες?
ασε τους καφεδες και πες μας, μιας και κινεισαι στην περιοχη, αν το γυρο γυρο ολοι στον πειραια κοστιζει ακομα 2.20 και αν τρωγεται

ο αντζελος ειπε οτι ειναι οκ

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.771
Πόντοι
6.536
δεν πινω ελληνικό τυπε :confused:
Πολυ σπανια , ουτε στο σπιτι δεν έχω
Ήμουν σχεδόν σίγουρος.
Είσαι εσπρεσάκιας....
Εγώ τον έκοψα...

:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ασε τους καφεδες και πες μας, μιας και κινεισαι στην περιοχη, αν το γυρο γυρο ολοι στον πειραια κοστιζει ακομα 2.20 και αν τρωγεται

ο αντζελος ειπε οτι ειναι οκ
Αν το είπε Αντζελος προχωράς άφοβα.
Καλό ειναι

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Λες να είναι τύποι που γράφουν στις κριτικές ότι δεν τους φίλησε το κορίτσι και δεν τους έκανε γλυφωκόλι, γιατί δεν της άρεσε τα σαπιόδοντά τους, έζεχναν κατσικίλα και τυρίλα απ' τα αχαμνά, και λένε πάντα "έκανα μπάνιο στο σπίτι -μέρα και μήνα δεν αναφέρουν- " ;
Πολύ πιθανό αν αναλογιστείς ότι πολλοί θεωρούν φυσιολογικό να πλένουν τα δόντια τους κάθε 3-4 μέρες ας πούμε.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.243
Πόντοι
2.456
Φευγουν γιατί εκεί που είναι τους μένουν λιγότερα από ότι αν έρθουν εδώ ...με τοπ ψωμί στα 3€ (εκεί)
Τι να κλάσει η φτηνότερη τιμή στο ψωμί τοστ, μπροστά στην καταπληκτική ποιότητα ζωής
Άραγε πόσοι γύρισαν;
:think:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.742
Πόντοι
216
Φυσική κι αναμενόμενη εξέλιξη μιας και ΟΛΟΙ άνοιξαν σουβλατζίδικα χωρίς να καταφέρνουν να προσφέρουν κάτι ποιοτικό 'η ξχωριστό!
Κακά τα ψέματα μάγκες, το σουβλάκι πέθανε εδώ και καιρό!
Ελάχιστοι προσφέρουν ωραίο κι απλό σουβλάκι, χωρίς δύο κιλά περιττά πράγματα εντός των (πχ. ένα σακί κατεψυγμένες τηγανητές πατάτες, 4 ντομάτες και μια σακούλα 'στόκο' τζατζίκι).
Δυστυχώς επικράτησε η λογική του 'φάε με 2 ευρώ να σκάσεις' και βλακωδώς το ακολούθησαν πολλοί....Μετά ξύπνησε και η άλλη άνούσια τάση του 'μπουτίκ' σουβλακιού, όπου κοτσάραν μέσαν κάτι μοσχαρίσια φιλέτα (καβουρδισμένα κιόλας, συνεπώς άνευ ουσίας), ε, τι σκατά περιμένατε να συμβεί?

Τέλος προσθέστε στην εξίσωση πως αρκετός κόσμος άρχισε να μαθαίνει τα σουσι, τα νουντλς και τα μπάο, τη νέα μανία με τα μπέργκερ επίσης......ΚΑλύτερα να μείνουν λίγα και καλά σουβλατζίδικα παρά αυτό το καρναβάλι!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.884
Πόντοι
5.006
Ήμουν σχεδόν σίγουρος.
Είσαι εσπρεσάκιας....
Εγώ τον έκοψα...

:confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν το είπε Αντζελος προχωράς άφοβα.
Καλό ειναι
αφού και έσενα έχω στείλει εκεί ρε μαν δε θυμασαι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
αμα ειναι να πιω νες καλυτερα να βαλω χωμα σε βραστο νερο ρε φιλε μιλαμε σοβαρα;
ειπαμε να μιλησουμε για καφεδες οχι για αλεσμενα σκατα....
αμα ειναι να πιω νες καλυτερα να βαλω χωμα σε βραστο νερο ρε φιλε μιλαμε σοβαρα;
ειπαμε να μιλησουμε για καφεδες οχι για αλεσμενα σκατα....
Εμ θες ποιότητα,
Εμ θες γρήγορα να πιεις καφέ,
Χτυπα ένα τσιροτακι καφε'ι'νης και στανιαρες!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Μάρκετ πας έδωσε ...αλλά εσείς τα φάγατε στις πουτανες....ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ που λέει και ο Κουτσουμπας!
Βασικά αν μείωνε τον φόρο στα καύσιμα , εκτός απο φτηνότερη βενζίνη δεν θα πληρώναμε λιγότερο και στα προιόντα του σούπερ ; Αφού θα ήταν φτηνότερα τα μεταφορικά ; Αν είναι έτσι αρκούσε να κάνει κάτι με την τιμή της βενζίνης , και δεν χρειαζόταν ούτε fuel pass ούτε market pass.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.243
Πόντοι
2.456
Βασικά αν μείωνε τον φόρο στα καύσιμα , εκτός απο φτηνότερη βενζίνη δεν θα πληρώναμε λιγότερο και στα προιόντα του σούπερ ; Αφού θα ήταν φτηνότερα τα μεταφορικά ; Αν είναι έτσι αρκούσε να κάνει κάτι με την τιμή της βενζίνης , και δεν χρειαζόταν ούτε fuel pass ούτε market pass.
Τα είπε ο υπουργός..
Μείωση στην ενέργεια..
Μειωμένες αυξήσεις στα προϊόντα..
:confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom