baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.283
- Πόντοι
- 5.097
Στην πούτσα το μυαλό σου εσένα....
Στην πούτσα το μυαλό σου εσένα....
Διπλα στη λαμπρακη ειναι, 1 στενο απο την βασ. γεωργιουεγω πινω 4-5 εσπρεσσο λουνγκο να αρχισω να ανησυχω?
επισης το σουβλακερι στον πειραια με 2,20 με ενδιαφερει.
αν λες στην τσαμαδου ενα στενο πριν την λαμπρακη το γωνιακο ειναι καλος αλλα εχω να φαω χρονια.Διπλα στη λαμπρακη ειναι, 1 στενο απο την βασ. γεωργιου
αν ειναι αυτο που βλεπω στο γκουγκλ ειναι το γυρω γυρω ολοι, αλλα εχει κολλητα 2-3 εκει οποτε με επιφυλαξη.
Πριν ενα τριμηνο 2.20, μου εκανε εντυπωση, ημουν περαστικος, πηρα 2 ντονερ απολα και ζω ακομα.
η περιοχη ειχε πολλες αδεσποτες γατες αρα ή ποντικι ή σκυλος ηταν.
ε αμα περασεις απο κει και πεινας, τσιμπα και πες μας, ανεβασε κριτικη στο "πιατσες πειραια"αν λες στην τσαμαδου ενα στενο πριν την λαμπρακη το γωνιακο ειναι καλος αλλα εχω να φαω χρονια.
Σωστά φίλε Αθηναίο κοιμενο το σουβλάκιηρθε η ωρα να αποκτησουμε καταναλωτικη συνειδηση.....
Ακόμα δεν τα φτιάξατε εσείς?Σωστά φίλε Αθηναίο κοιμενο το σουβλάκι
Εσύ φαίνεσαι σωστός επιχειρηματίας. Δεν τα πήγες καλά με το μαγαζάκι-μασάζ, αλλά έμαθες από τα λάθη σου και με το σουβλατζίδικο θα έχεις καλύτερη τύχη.Όσοι είναι σωστοί επιχειρηματίες θα επιβιώσουν. Όσοι βάρεσαν με το μάτι αυξήσεις 1,5 ευρώ το πιτόγυρο γιατί "αφου κερδοσκοπούν όλοι , γιατι να μη το κανω κι εγω" θα πάρουν το μπούλο δίκαια γιατί δε γνωρίζουν ούτε στοιχειώδη οικονομικά λυκείου.
Καλή επιτυχία!Γενικώς κάθε κρίση είναι καλή για το μέλλον της χωρας. Εξαφανίζονται οι αγράμματοι μπακάληδες της εποχής ΠΑΣΟΚ και ανοίγει χώρος στην αγορά για τα νέα παιδιά που αν μη τι άλλο είναι πιο μορφωμένα.
Τα σουβλατζίδικα είναι γιατομπούτσο τα πιο πολλά γιατί ο νεοέλληνας και σκατά να του δώσεις άμα είναι "φτηνό και μεγάλη μερίδα" το σαβουριάζει και λέει κι ευχαριστώ...
Δειτε λίγο έρευνες για παχυσαρκία, πρώτοι είμαστε εννοείται.
Χαλια ποιότητα έχουν τα σουβλάκια,αυτό δεν είναι κρέας που τρώτε να ξέρετε. Μιλήστε με κανέναν που δουλεύει σε εταιρίες τροφίμων και είναι νορμάλ άνθρωπος ,θα σας ανοίξει τα μάτια...
ναι ειπα αυστηρα σε μαγαζια που ξερω. Εκανα και γω το λαθος να παρω απο μουφα μαγαζι ή απο αναξιοπιστο και τα εφεραν ολα στην χειροτερη ποιοτητα και ποσοτητα που μπορουσαν. αμα δεν ηταν τοσο αθλια δεν θα με ενοιαζε λιγη τσιγκουνια, αλλα πηγαν για πεταμα. εστειλα κριτικη στο efood και τους ειπα, αμα δεν ψηνεστε να κανετε τζιρο με πεινιατα χωρις να κλεβετε τον κοσμο, μην βαζετε προσφορες.Τυχερος εισαι, εμενα στις πινιατες μου εστελναν σκουπίδια και τις έκοψα.
Btw, μου "αρεσει" που η επιχειρηματολογία γαι την ακρίβεια γίνεται στο σουβλάκι και όχι π.χ. στο ψωμί, τα μακαρόνια ή το γάλα...
Περιμένω σχόλιο @enduro....!!!!Αυτοι σε λιγο θα μας πουν οτι μαγειρευουν και με ρευμα,λες και χαθηκαν τα ξυλαρακια που μπορεις να μαζεψεις μονος σου πηγαινοντας σε καποιο κοντινο βουνο,με τα ποδια βεβαια μην κανεις και εξοδα.Ακους εκει καφε εξω
Κατσε γιατι ξεκουραζεται το χαμστερακι που εχει να παραγει ρευμα για να μπορει να δουλεψει ρουτερ και πσ
Τύπε προτείνεται ανεπιφύλακτα, οποιαδήποτεκαθημερινή να οργώσεις την αθήνα με αυτοκίνητο μεταξύ 23.00 και 01.00 ....Δεν ειναι πολυτελεια, βασικα ειναι (ηταν) το πιο προσιτο ετοιμο φαγητο που ειχε ο ελληνας τα τελευταια 50 χρονια. Αμα γινει το σουβλακι πολυτελεια τοτε σημαινει οτι μικρομεσαιος δεν μπορει να βγει απτο σπιτι ουτε για βασικη διασκεδαση λογω φτωχιας......
Δεν έχεις δει τις φωτογραφίες του χλεχλέρκ μύστη !Τώρα το σούσι που κολλάει μόνο εσύ ξέρεις.
Εξαπλώνεσαι από νήμα σε νήμα σαν τον Έμπολα και τα καταστρέφεις όλα....Δεν έχεις δει τις φωτογραφίες του χλεχλέρκ μύστη !
Που βγάζει φωτό στα σουσάδικα των ΒΠ και ανεβάζει και τους λογαριασμούς.
Που κόβει .... τιμολόγια για να εκπίπτει ΦΠΑ !!!!!
Epic.
Πριν λίγο έβαλε πάλι απόδειξη βενζίνης.
Δεν πιστεύω να την έχασες κι αυτή ;
Αναμένουμε με αγωνία και τιμολόγια για λάστιχα.
Aν βαριέσαι να περιμένεις τρία λεπτά να γίνει ο καφές ,φαντάζομαι πόσο θα βαριέσαι να τρως η να κάνεις σεξ που πιθανότατα αυτά κρατάνε πιο πολλή ώρα....ετσι ακουγεται πιο λογικο
οι καφεδες ειναι καρκινος. Και γω γουσταρω και πινω μπολικους, αλλα με την ιδια λογικη ειμαι και καπνιστης...
1 καφες την ημερα ειναι αποδεκτος αλλα και παλι αργα ή γρηγορα θα χτυπησει στο στομαχι, ειδικα οι διπλοι εσπρεσσο που πινει ολη η ελλαδα. Οι 2 καφεδες την ημερα ειναι υπερβολη για εμενα, οχι τοσο ως προς την ποσοτητα αλλα ως προς την ποιοτητα. Οι καφεδες που εχουν το 90% των καφέ στην αθηνα, δεν ειναι καλης ποιοτητας και κυριως δεν ειναι αυτοι που αναγραφεται. Νοθευμενοι και αραιωμενοι με αλλα χαρμανια για να κρατανε παρομοια γευση αλλα η τιμη αγορας να ειναι υποδιπλασια.
Προσωπικα ο καφες που δεν μου γαμαει τοσο το στομαχι μακροπροθεσμα ειναι ο ελληνικος, ασε που η γευση του γαμαει, αλλα βαριεμαι να καθομαι απο πανω να φουσκωσει κτλ, εσπρεσο πετας μια καψουλα σε 1 λεπτο εισαι ετοιμος
καλα να παθουνε παρεγγελνες ενα ουζακι και δεν σου φερνανε ουτε ποτηρι νερο απο την βρυση,ο λογαριασμος λογαρισμος ομως μιλα για καφενεια και ουζερι,δεν μιλαω για μπαρ κτλ που σου σερβιριζανε μαζουτ.Η εστίαση δεν υποφέρει απλά, λιμοκτονεί.
Γυροπιταδικα, καφετέριες, εστιατόρια, μπαράκια, καφενεία, κλείνουν ή έχουν κλείσει ήδη.
Τα έξοδα τεράστια. Τα νοίκια στο θεό....
Mικροι μεγάλοι δεν έχουν όχι για σουβλάκια, ούτε για καφέ που αποτελεί μέσο κοινωνικοποιησης, εκεί θα βρεις σύντροφό εκεί θα βρεις δουλειά πελατεία γνωριμίες να ζήσεις να επιβιώσεις.