TNT!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.979
- Πόντοι
- 456
Άκαρδε....Kαλα να πάθουν....χωρίς παρεξήγηση.
Άκαρδε....Kαλα να πάθουν....χωρίς παρεξήγηση.
Εγώ θα κατέβω με το βουλγαρικό διαβατήριο και εσύ ανέβα με το αλβανικό...Τυπάρα για Ελλάδα μιλάμε όχι για εξωτερικό...
Όποιος βγαίνει έξω από το πάπλωμα ...κρυώνει!Άκαρδε....
Ακραίο είναι να πέρνεις από έξω κάθε μέρα καφέ, τι πιο απλό να φτιάξεις από το σπίτι και να τον έχεις σε ένα από 1000δες θερμός που πουλιούνται παντού?4 καφέδες , για δυο άτομα , όχι για ένα , δυο καφέδες , έναν το πρωί και έναν το απόγευμα δεν μπορούμε να το πούμε και ακραία κατανάλωση
Kαλα να πάθουν....χωρίς παρεξήγηση.
Αυτοι σε λιγο θα μας πουν οτι μαγειρευουν και με ρευμα,λες και χαθηκαν τα ξυλαρακια που μπορεις να μαζεψεις μονος σου πηγαινοντας σε καποιο κοντινο βουνο,με τα ποδια βεβαια μην κανεις και εξοδα.Ακους εκει καφε εξωΆκαρδε....
Δεν υπάρχει θέμα παρεξήγησης .Γιατί να παρεξηγηθώ , επειδή είναι μαλάκες ?
ετσι ακουγεται πιο λογικο2 καφέδες την μέρα , απλά ηταν ζευγάρι αυτοί που παράγγελναν οπότε 2 + 2
οι καφεδες ειναι καρκινος. Και γω γουσταρω και πινω μπολικους, αλλα με την ιδια λογικη ειμαι και καπνιστης...Πλάκα πλάκα και εγω τελευταία με 2 καφέδες την μέρα που πίνω σπίτι είχα θέματα με το στομάχι , και προσπαθώ να πίνω η έναν η 2 με λιγότερο καφέ μέσα
Περιμένω σχόλιο @enduro....!!!!Αυτοι σε λιγο θα μας πουν οτι μαγειρευουν και με ρευμα,λες και χαθηκαν τα ξυλαρακια που μπορεις να μαζεψεις μονος σου πηγαινοντας σε καποιο κοντινο βουνο,με τα ποδια βεβαια μην κανεις και εξοδα.Ακους εκει καφε εξω
τι κοκο μπεε σε νόμιζα για μερακλη για γνωστη,αυτά τα έχουν να ταΐζουν τους σκυλους ρε μανΚαλημέρα μάν.
Μπορείς να τους κάνεις ταχύρρυθμο μάθημα που θα φάνε καλά.....
Τωρα φτηνά και καλά δύσκολα,είπα εγώ κοκο Μπεε,έχει και άλλα λογικά.
1.90 μάλλον νηστίσιμη πίτα εννοεί ή το πολύ με κρέας σκαντζόχοιρου....
5 ευρώ μαν δεν έχει ούτε στο λονδινο ο καφές και έχει στο νέο ηρακλειο αττικης
4 δισ ευρώ ο κύκλος εργαστών του καφέ στην Ελλάδα κάπου πήρε τ αυτί μου προχθές!!!!Καλά με τα καφέ έχει παραγινει
Κάθε γωνιά και καφέ take away...
Πουλάμε σαν χώρα πιο πολύ espresso από άλλες...
Ο άλλος λέει έχει βρει σουβλακι με 1.90 μάλλον τι πιτα θα λέει σκέτη,η θα εχει μέσα τιποτα γατες
περιστερι εχει ενα με 2 ευρω (μονο take away), πειραια κεντρο εχει ενα με 2.20, και σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω αλλο ενα κοντα στο κεντρο που το εχει λιγοτερο απο 2.51.90 μάλλον νηστίσιμη πίτα εννοεί ή το πολύ με κρέας σκαντζόχοιρου....
Πες όνομα μαγαζιού και θα ελεγχθεί πάραυτα !περιστερι εχει ενα με 2 ευρω (μονο take away)
Πες όνομα μαγαζιού και θα ελεγχθεί πάραυτα !
Λιγούρι...Πες όνομα μαγαζιού και θα ελεγχθεί πάραυτα !