Νέα

Φούντο και τα σουβλατζίδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tellystalone6969
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Aν βαριέσαι να περιμένεις τρία λεπτά να γίνει ο καφές ,φαντάζομαι πόσο θα βαριέσαι να τρως η να κάνεις σεξ που πιθανότατα αυτά κρατάνε πιο πολλή ώρα....:confused:
Εκτός βέβαια αν καταπίνεις αμασητο το φαγητό η δεν έχεις...διάρκεια οπότε πάσο από εμένα .
Που να παραγγείλεις και ελληνικό στην χόβολη να τον περιμένεις δέκα λεπτά....
Αν ζεις τόσο γρήγορα πεθαίνεις νέος...πρόσεχε!
Με τον καφέ συμφωνώ απόλυτα...Οι περισσότεροι που πίνουν το κλασσικό φρέντο εσπρέσο έχουν θέμα με στομάχια και καούρες μετά από λίγο, έχω μιλήσει με πολύ κόσμο για το συγκεκριμένο θέμα και όλοι μου λένε το ίδιο...Μόνο φίλτρου η ελληνικός για εμένα...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.736
Πόντοι
9.297
Με τον καφέ συμφωνώ απόλυτα...Οι περισσότεροι που πίνουν το κλασσικό φρέντο εσπρέσο έχουν θέμα με στομάχια και καούρες μετά από λίγο, έχω μιλήσει με πολύ κόσμο για το συγκεκριμένο θέμα και όλοι μου λένε το ίδιο...Μόνο φίλτρου η ελληνικός για εμένα...
Ενδεικτικά ο ελληνικός είναι ο μόνος που επιτρέπεται σε εγκυμοσύνες...αυτό κάτι σημαίνει.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Aν βαριέσαι να περιμένεις τρία λεπτά να γίνει ο καφές ,φαντάζομαι πόσο θα βαριέσαι να τρως η να κάνεις σεξ που πιθανότατα αυτά κρατάνε πιο πολλή ώρα....:confused:
Εκτός βέβαια αν καταπίνεις αμασητο το φαγητό η δεν έχεις...διάρκεια οπότε πάσο από εμένα .
Που να παραγγείλεις και ελληνικό στην χόβολη να τον περιμένεις δέκα λεπτά....
Αν ζεις τόσο γρήγορα πεθαίνεις νέος...πρόσεχε!
συγκρινεις το σεξ με το μαγειρεμα (ή την ετοιμασια καφε στην προκειμενη)? :confused:

οταν ξυπναω το πρωι θελω καφε να ανοιξει το ματι μου, και Βαριεμαι με την τσιμπλα στο ματι να βαλω μπρικι με ελληνικο και να κατσω απο πανω 5 λεπτα να φουσκωσει.

Πεταω μια καψουλα στην εσπρεσιερα, παταω ενα κουμπακι, και σε λιγα δευτερολεπτα (μεχρι να αναψω τσιγαρο δηλαδη) εχω εσπρεσαρα. Η τεχνολογια εξελισσετε για να γλιτωνουμε χρονο, εσυ αμα θες μπορεις να φυτεψεις κοκκους καφε στην αυλη σου και καθε πρωι να μαζευεις λιγους, να τους ψηνεις, μετα να τους αλεθεις, και να φτιαχνεις καφε στη χοβολη μετα απο καμια ωρα.

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Ενδεικτικά ο ελληνικός είναι ο μόνος που επιτρέπεται σε εγκυμοσύνες...αυτό κάτι σημαίνει.
Τους καφέδες απ έξω τους έχω κόψει μαχαίρι. Μόνο ελληνικό. Σπίτι φτιάχνω φίλτρου εννοείται.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.749
Πόντοι
746
και αργησε η κριση στα σουβλατζίδικα . Πόσα σουβλατζιδικα υπήρχαν το 2013 ποσα σήμερα; Και με ποια λογική ανοιγουν αλλα 10 μαγαζια σε μια πολή που μικραινει (μιλαω για την Αθηνα που πια απο Απρίλιο αδειαζει) . Μονη λογική ο ενας να κλεισει τον δίπλα . Οποιος αντεξει ειναι η φαση .

Λογικα θα αρχισουν να κλεινουν και τα καθιστά καφέ που χρεωνουν πια 5€ τον καφε . Ο κοσμος αρχιζει σιγα σιγα να παιρνει καφε στο χερι και να βολταρει . Αν ανοιξουν βεβαια 5 καφε για καφε στο "πόδι" σε 5 χρόνια μπορει να εχουν κλεισει και όλα .

Σε καθε περιπτωση το να ανοιγουν 15 σουβλατζιδικα και 25 καφέ δεν μπορει να θεωρηθει αναπτυξη .

ΥΓ καποιοι την εχουν δει και Δυναστεια και παιρνουν delivery τον καφέ στο σπίτι . Μετα κλαιγονται οτι δεν εχουν να πληρωσουν την ΔΕΗ.
σε λιγα χρονια θα κλεισουνε ολα,γιατι θα απαγορευτει το χοιρινο κρεας ειδικα στην Αθηνα,εκτος απο την κακοδιαχειρηση και νοοτροπια που ειχανε οι μαγαζατορες,που μεσα σε 5 χρονια πουλωντας σουβλακια σε μια τρυπα που βρωμαει και ζεχνει θελει να γινει και Ωνασης.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
ελα τυποι ευκαιρια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.736
Πόντοι
9.297
συγκρινεις το σεξ με το μαγειρεμα (ή την ετοιμασια καφε στην προκειμενη)? :confused:

οταν ξυπναω το πρωι θελω καφε να ανοιξει το ματι μου, και Βαριεμαι με την τσιμπλα στο ματι να βαλω μπρικι με ελληνικο και να κατσω απο πανω 5 λεπτα να φουσκωσει.

Πεταω μια καψουλα στην εσπρεσιερα, παταω ενα κουμπακι, και σε λιγα δευτερολεπτα (μεχρι να αναψω τσιγαρο δηλαδη) εχω εσπρεσαρα. Η τεχνολογια εξελισσετε για να γλιτωνουμε χρονο, εσυ αμα θες μπορεις να φυτεψεις κοκκους καφε στην αυλη σου και καθε πρωι να μαζευεις λιγους, να τους ψηνεις, μετα να τους αλεθεις, και να φτιαχνεις καφε στη χοβολη μετα απο καμια ωρα.
Yπαρχει και ο νες ρε μερακλή...μην κολλάς στον ελληνικό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σε λιγα χρονια θα κλεισουνε ολα,γιατι θα απαγορευτει το χοιρινο κρεας ειδικα στην Αθηνα,εκτος απο την κακοδιαχειρηση και νοοτροπια που ειχανε οι μαγαζατορες,που μεσα σε 5 χρονια πουλωντας σουβλακια σε μια τρυπα που βρωμαει και ζεχνει θελει να γινει και Ωνασης.
Θα έχουμε μουσουλμανική κυβέρνηση και θα απαγορευθεί το χοιρινό;

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.938
Πόντοι
5.006
Διπλα στη λαμπρακη ειναι, 1 στενο απο την βασ. γεωργιου
αν ειναι αυτο που βλεπω στο γκουγκλ ειναι το γυρω γυρω ολοι, αλλα εχει κολλητα 2-3 εκει οποτε με επιφυλαξη.
Πριν ενα τριμηνο 2.20, μου εκανε εντυπωση, ημουν περαστικος, πηρα 2 ντονερ απολα και ζω ακομα.

η περιοχη ειχε πολλες αδεσποτες γατες αρα ή ποντικι ή σκυλος ηταν.
γύρο γύρο όλοι λες καλό ειναι

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Yπαρχει και ο νες ρε μερακλή...μην κολλάς στον ελληνικό.
αμα ειναι να πιω νες καλυτερα να βαλω χωμα σε βραστο νερο ρε φιλε μιλαμε σοβαρα;
ειπαμε να μιλησουμε για καφεδες οχι για αλεσμενα σκατα....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.295
Πόντοι
12.756

Ελα , εδω είσαι εσύ , ελληνικός σε καψουλα

100 καψουλες 37 ευρω και εισαι κομπλε

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Το βρώμικο καλά κρατεί πάντως!
Όπου σταθείς και όπου βρεθείς όλο και κάποιος ψήστης θα υπάρχει...
Τώρα για τιμές βρώμικου νομίζω από 3 με 5 ευρώ.
Δε μπορεί να κλείσουν τα σουβλατζίδικα μάγκες.
Αποτελούν την τροφή του μπουρδελιάρη και μαζί με μια φαντα το καλύτερο όπλο για πάσα νόσο!
Το τζατζίκι λειτουργεί σαν αντιβίωση και καθαρίζει το έντερο!
Το κρεμμύδι σκοτώνει το aids και τα χλαμύδια ενώ έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες!
Ο γύρος δίνει περίμετρο στην πούτσα και αντοχές στη σκληράδα της!
Πάντα χτύπαγα ένα γύρο απ όλα πριν γαμήσω και ένα μετά!
Ας κάνουμε ότι μπορούμε να σώσουμε τα αγαπημένα μας σουβλατζίδικα!
Στην ανάγκη ας ενσωματωθούν στα πορνεία!
Τόσους χωρους εχουν!Σα λαγουμια επεκτείνονται μέσα σε παλιά κτίσματα!
Οπότε θα μπορείς να μπαίνεις να κάθεσαι σαλόνι να περιμένεις τα κορίτσια ενώ ο τσάτσος μπορεί να σου παίρνει παραγγελία για τι σουβλάκι θες!
Να δίνει εντολή στον ψηστη και σε λίγα λεπτά να απολαμβάνεις το γύρο σου!
Αν θες και μεσα στο δωμάτιο την ώρα που σε πιπώνει η ιερόδουλος!
Θεική φάση!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Ελα , εδω είσαι εσύ , ελληνικός σε καψουλα

100 καψουλες 37 ευρω και εισαι κομπλε

εσυ μιλας σωστα!
εχεις δοκιμασει; πινεται ή βγαινει νερομπουρμπουλο;

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
4 καφέδες , για δυο άτομα , όχι για ένα , δυο καφέδες , έναν το πρωί και έναν το απόγευμα δεν μπορούμε να το πούμε και ακραία κατανάλωση
Κανείς και το deal που έχει εταιρία κινητής και έχεις 50% έκπτωση

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Το βρώμικο καλά κρατεί πάντως!
Όπου σταθείς και όπου βρεθείς όλο και κάποιος ψήστης θα υπάρχει...
Τώρα για τιμές βρώμικου νομίζω από 3 με 5 ευρώ.
Δε μπορεί να κλείσουν τα σουβλατζίδικα μάγκες.
Αποτελούν την τροφή του μπουρδελιάρη και μαζί με μια φαντα το καλύτερο όπλο για πάσα νόσο!
Το τζατζίκι λειτουργεί σαν αντιβίωση και καθαρίζει το έντερο!
Το κρεμμύδι σκοτώνει το aids και τα χλαμύδια ενώ έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες!
Ο γύρος δίνει περίμετρο στην πούτσα και αντοχές στη σκληράδα της!
Πάντα χτύπαγα ένα γύρο απ όλα πριν γαμήσω και ένα μετά!
Ας κάνουμε ότι μπορούμε να σώσουμε τα αγαπημένα μας σουβλατζίδικα!
Στην ανάγκη ας ενσωματωθούν στα πορνεία!
Τόσους χωρους εχουν!Σα λαγουμια επεκτείνονται μέσα σε παλιά κτίσματα!
Οπότε θα μπορείς να μπαίνεις να κάθεσαι σαλόνι να περιμένεις τα κορίτσια ενώ ο τσάτσος μπορεί να σου παίρνει παραγγελία για τι σουβλάκι θες!
Να δίνει εντολή στον ψηστη και σε λίγα λεπτά να απολαμβάνεις το γύρο σου!
Αν θες και μεσα στο δωμάτιο την ώρα που σε πιπώνει η ιερόδουλος!
Θεική φάση!
θα πας να γλειψεις τα βυζια της και θα σου ερχεται η τζατζακιλα του προηγουμενου :rockon:

Εγγρ.
21 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
3.697
Πόντοι
2.596
Ποια εσπρεσιερα εχεις ή ποια θα προτεινες για αγορα?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606
Ακραίο είναι να πέρνεις από έξω κάθε μέρα καφέ, τι πιο απλό να φτιάξεις από το σπίτι και να τον έχεις σε ένα από 1000δες θερμός που πουλιούνται παντού?
Τυπε τώρα που το λες θα φυλαγομαι μόλις παίρνω καφέ στο χέρι μην με περάσουν για κανένα λεφτά και με απαγάγουν σαν τον μαρσελινο τον μαραντωνα της Αγίας Βαρβάρας και βρεθώ για ενα διπλό εσπρέσο σε κάνα χαντάκι πεταμένος

Τελευταία τροποποίηση:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
θα πας να γλειψεις τα βυζια της και θα σου ερχεται η τζατζακιλα του προηγουμενου :rockon:
Θα βαζεις και τη ντοματα πανω και κομματια γυρου και θα τρως απο τα βυζια της!:tits:
Βεβαια καλα θα ηταν να κανει το ντουζακι της η ιεροδουλος μεταξυ των ραντεβου!
Αλλο σεναριο:
Σουβλατζιδικο με καβατζα για να γαμας εκει.
Οι ιεροδουλες σε ρολο σερβιτορων ο τσατσος σε ρολο γκαρσον!
Να τρως το διπλοπιτο και μετα να διαλεγεις ποια σερβιτορα θα γαμησεις στην καβάτζα!
:headbang2:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.295
Πόντοι
12.756
εσυ μιλας σωστα!
εχεις δοκιμασει; πινεται ή βγαινει νερομπουρμπουλο;

ο Ελληνας πατεντιαρης μυστης που το εφτιαξε τον κανει και κρυο αν θες , δηλαδη θα λες ενα freddo ελληνικό :rockon::rockon::rockon:

ειχα δοκιμάσει ζεστο σε εναν μαλακα δικο μου που το εχει πάρει δεν τον λες και χάλια , για 30 δευτερολεπτα που θελει να βγει καλος ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom