Νέα

Διαζύγιο ανώδυνο... γίνεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kwstasss123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

freess

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Το κυριότερο που πρέπει να κάνει ένας άντρας είναι:

-να μην κλειστεί σπίτι του/με την γκόμενα/γυναίκα+πεθερά, να μην χάσει φίλους και όλους τους ανθρώπους που είχε γύρω του πριν αρχίσει η σχέση/γάμος.
-να μη σταματήσει να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν και τον γεμίζουν και τον κρατάνε σε πνευματική/σωματική φόρμα, ακόμη κι αν είναι μοναχικές δραστηριότητες (π.χ. γυμναστήριο)
-να μην βολευτεί με το επάγγελμά του και να κυνηγήσει την εξέλιξη
-να μην κάνει την γυναίκα/σχέση μοναδικό ενδιαφέρον/προτεραιότητα
-να θέτει προσωπικούς στόχους αυτοβελτίωσης
-να είναι assertive. Με λίγα λόγια να θέτει επί τάπητος τις ανάγκες του και τα θέλω του (αυτό απαιτεί να ξέρει ποια είναι αυτά) και να μην κάνει μόνο τα χατήρια της σχέσης/γυναίκας

αν έχει κάποια από τα παράπανω, ακόμα κι αν χαθεί η σχέση δε θα χάσει τον εαυτό του...
Τα είπες όλα
Δυστυχώς εγώ έκανα τα έκανα όλα ανάποδα εκτός από το επάγγελμα

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Καλησπερα φριεντς..!! :grin:
Εχω φιλαρακι.. παντρεμενο 6χρονια.. με 2 παιδακια.. που με την γυναικα του δεν μιλιουντε!!!Στο ιδιο σπιτι κ δεν μιλαει ο ενασ στον αλλο... :S το εχω δει με τα ματια μ...!!Καλα..το σεξ το εχουν κοψει 1 χρονο τωρα...!! :headbang:
Γενικα δεν υπαρχει συνεννοηση.. αυτη δινει σημασια μονο στα παιδακια... το ιδιο κ ο φιλος.. οποτε μεταξυ τους οποτε μιλανε.. τσακωνονται!
Εγω προσπαθω να τον ηρεμω..γιατι μου λεει κατι τρελα.. 'θα την σκοτοσω κ θα την θαψω..κλπ' :jerking: 
Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να συνεχειστει αυτο το θεατρο..οποτε μαλλον πανε για διαζυγιο!!

Οσοι εχετε περασει απ αναλογη φαση... ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει ανωδυνο διαζυγιο...???  συναισθηματικα κ οικονομικα...
και καποια tips αν υπαρχουν..
Ηλικιες γυρω στα 40 κ οι δυο... Τυπε δεν υπαρχει ανωδυνο διαζυγιο. Απλα αν δεν εχετε παιδια ειναι λιγοτερο οδυνηρο !!!

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Εχω φιλαρακι.. παντρεμενο 6χρονια.. με 2 παιδακια.. που με την γυναικα του δεν μιλιουντε!!!Στο ιδιο σπιτι κ δεν μιλαει ο ενασ στον αλλο... :S το εχω δει με τα ματια μ...!!Καλα..το σεξ το εχουν κοψει 1 χρονο τωρα...!! :headbang:
Γενικα δεν υπαρχει συνεννοηση.. αυτη δινει σημασια μονο στα παιδακια... το ιδιο κ ο φιλος.. οποτε μεταξυ τους οποτε μιλανε.. τσακωνονται!
Εγω προσπαθω να τον ηρεμω..γιατι μου λεει κατι τρελα.. 'θα την σκοτοσω κ θα την θαψω..κλπ' :jerking: 
Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να συνεχειστει αυτο το θεατρο..οποτε μαλλον πανε για διαζυγιο!!

Οσοι εχετε περασει απ αναλογη φαση... ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει ανωδυνο διαζυγιο...???  συναισθηματικα κ οικονομικα...
Ηλικιες γυρω στα 40 κ οι δυο...
Τυπε δεν υπαρχει ανωδυνο διαζυγιο. Απλα αν δεν εχετε παιδια ειναι λιγοτερο οδυνηρο !!!

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.285
Πόντοι
446
φίλε όσο κάθεσαι σε μια τέτοια φάση τόσο ξεφτιλίζεσαι εσύ. Και στο λέω φιλικά.

Δεν ξέρω πότε έγινε (μάλλον σταδιακά), αλλά το έχασες το παιχνίδι.

Αν ήξερε ότι υπάρχουν κάποια όρια και ότι δε δέχεσαι κάθε είδους συμπεριφορά κλπ κλπ ίσως (ίσως λέω) να μην είχε φτάσει εδώ η φάση. Οι γυναίκες αυτό κάνουν από την πρώτη μέρα σε μια σχέση κιόλας, σε ζυγίζουν και σκέφτονται αν μπορούν να σε κοντρολάρουν/να σε ρίξουν ψυχολογικά/να σε ξεφτιλίσουν και στο τέλος να σε κάνουν ό,τι θέλουν. Μην αρκείστε σε αποφάγια και κόκκαλα...

δεν ηταν παντα ετσι φιλε, την εχω εκμεταλλευτει κ εγω , της εχω ριξει κ κατι γαμησια που την ξεφτιλιζα πατοκορφα, αλλα αντι να ερχομαστε πιο κοντα με τον καιρο απομακρυνομαστε

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.285
Πόντοι
446
υπάρχουν πολλές καλύτερες όσο και ωραία να είναι. Και μόνο που το λες αυτό μυρίζει ηττοπάθεια και γκολ από τα αποδητήρια, μάλλον κι αυτή το έχει μυριστεί καιρό τώρα ότι την έχεις πολύ ψηλά.

καταλαβαινεις πολλα απο πολυ λιγα, μπραβο σου φιλε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.829
Πόντοι
2.606

Ηλικιες γυρω στα 40 κ οι δυο...
τυπε ποιο εύκολο είναι να γίνει γκρεκοτελ η μόρια από το αναίμακτο διαζύγιο με παιδιά

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.285
Πόντοι
446
Και λίγα σου είπε ο τύπος.

Εσυ δεν είσαι που γουστάρεις cuckold φάσεις;

Που έψαχνες τύπους να στην γαμησουν και να στην χύσουν κτλ;

:2on1:
ναι εγω ειμαι γιατι μου αρεσει να την ξεφτυλιζω σεξουαλικα, το εκανα παλια που μ καθοτανε οπως γουσταρα.
επειδη γουσταρω cuckold φαση εννοεις οτι αξιζω κατι λιγοτερο;
μην μπλεκεις το ενα με το αλλο. Αλλο το σεξ αλλο η επικοινωνια στη καθημερινοτητα. εμενα η ελλειψη του δευτερου με κουρασε αφανταστα κ λιγο λιγο χανω κ το πρωτο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ναι εγω ειμαι γιατι μου αρεσει να την ξεφτυλιζω σεξουαλικα, το εκανα παλια που μ καθοτανε οπως γουσταρα.
μην μπλεκεις το ενα με το αλλο. Αλλο το σεξ αλλο η επικοινωνια στη καθημερινοτητα. εμενα η ελλειψη του δευτερου με κουρασε αφανταστα κ λιγο λιγο χανω κ το πρωτο
Tύπε μου μάλλον τα μπερδεύεις λίγο. Το ότι είσαι cuckolder δε σημαίνει ότι ξεφτιλίζεις τη γυναίκα σου σεξουαλικά. Εσύ είσαι αυτός που μπαίνει σε θέση sub, όχι αυτή. Εννοείται ότι δε μας πέφτει λόγος για την επιλογή σου. Αν περνάς εσύ καλά με τη γυναίκα σου, δεν έχει καμία σημασία ότι να να λένε οι απέξω. Αλλά δεν περνάς. Προφανώς το πρόβλημά σας δεν είναι το σεξουαλικό. Αυτο μάλλον είναι αποτέλεσμα. Η αιτία είναι αλλού. Μόνον εσύ ξέρεις τι μεσολάβησε αυτά τα 6 χρόνια για να μην έχετε ουσιαστική επικοινωνία. Τη λύση δε θα τη βρεις εδώ όμως ανεβάζοντας τον κώλο της γυναίκας σου, ελπίζοντας ότι κάποιος θα βαρέσει μαλακία για πάρτη της για να φτιαχτείς, μπας και δεις κι εσύ λίγη χαρά με χερογλύκανο. Αν δεν μπορείτε να καθήσετε κάτω να μιλήσετε και να βρείτε τι φταίει το διαζύγιο είναι η μόνη λύση. Όχι τα gang-bang που φαντασιώνεσαι με αυτή πρωταγωνίστρια.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26

φίλε θα σου πρότεινα να πας σε ψυχολόγο, όχι για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις προς θεού, αλλά για να φροντίσεις τον εαυτό σου. Καμιά γυναίκα δεν γουστάρει τον άντρα που έχει γίνει χαλί και αυτομαστιγώνεται.

Όσο είσαι στη σχέση προσπάθησε να μην την βλέπεις ως τον κολλητό σου που πρέπει να μιλάτε συχνά ή ως κάποια που θα σου λύσει τα προβλήματα. Πολλές γυναίκες δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Βρες άλλες ασχολίες να γεμίσεις τον χρόνο σου και άσ'την ένα διάστημα να κάνει τις μαλακίες της. Να μην γκρινιάζεις σε αυτή. Να το παίζεις ότι όλα είναι κομπλέ, ούτε να μιλάς αρνητικά ή να δείχνεις ενοχλημένος, αλλά κράτα κι εσύ μια απόσταση. Αν έχεις να πάρεις αποφάσεις, ρώτα καλύτερα φίλους και όταν είσαι σίγουρος, απλά ανάφερε την απόφασή σου. Μη δείχνεις αναποφάσιστος ή ότι βασίζεσαι πολύ στην άποψή της. Αν θες να την πηδήξεις σκέψου καμιά βόλτα, ή πώς θα την πήδαγες πριν παντρευτείτε, γενικά κοίτα να τη βγάζεις ραντεβού, πάτε καμιά βόλτα, να κάνετε κάτι καινούριο κι όχι να την πηδάς με την παντόφλα (η ρουτίνα σκοτώνει και το σεξ)

Αν μπορείς να διαθέσεις χρήματα για κανα πήδημα από εδώ κι από κι εκεί κάντο για να την βγάλεις λίγο από το ραντάρ σου, να μη σε ρίχνει ότι σε απορρίπτει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αν φροντίσεις τον εαυτό σου θα δεις ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες. Ακόμα κι αν δεν αλλάξουν θα έχεις βρει τ'αρχίδια σου για να βγεις από τη σχέση/γάμο με μικρές απώλειες.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.285
Πόντοι
446
Tύπε μου μάλλον τα μπερδεύεις λίγο. Το ότι είσαι cuckolder δε σημαίνει ότι ξεφτιλίζεις τη γυναίκα σου σεξουαλικά. Εσύ είσαι αυτός που μπαίνει σε θέση sub, όχι αυτή. Εννοείται ότι δε μας πέφτει λόγος για την επιλογή σου. Αν περνάς εσύ καλά με τη γυναίκα σου, δεν έχει καμία σημασία ότι να να λένε οι απέξω. Αλλά δεν περνάς. Προφανώς το πρόβλημά σας δεν είναι το σεξουαλικό. Αυτο μάλλον είναι αποτέλεσμα. Η αιτία είναι αλλού. Μόνον εσύ ξέρεις τι μεσολάβησε αυτά τα 6 χρόνια για να μην έχετε ουσιαστική επικοινωνία. Τη λύση δε θα τη βρεις εδώ όμως ανεβάζοντας τον κώλο της γυναίκας σου, ελπίζοντας ότι κάποιος θα βαρέσει μαλακία για πάρτη της για να φτιαχτείς, μπας και δεις κι εσύ λίγη χαρά με χερογλύκανο. Αν δεν μπορείτε να καθήσετε κάτω να μιλήσετε και να βρείτε τι φταίει το διαζύγιο είναι η μόνη λύση. Όχι τα gang-bang που φαντασιώνεσαι με αυτή πρωταγωνίστρια.
εχεις δικιο

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.285
Πόντοι
446
φίλε θα σου πρότεινα να πας σε ψυχολόγο, όχι για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις προς θεού, αλλά για να φροντίσεις τον εαυτό σου. Καμιά γυναίκα δεν γουστάρει τον άντρα που έχει γίνει χαλί και αυτομαστιγώνεται.

Όσο είσαι στη σχέση προσπάθησε να μην την βλέπεις ως τον κολλητό σου που πρέπει να μιλάτε συχνά ή ως κάποια που θα σου λύσει τα προβλήματα. Πολλές γυναίκες δε βλέπουν πέρα από τη μύτη τους. Βρες άλλες ασχολίες να γεμίσεις τον χρόνο σου και άσ'την ένα διάστημα να κάνει τις μαλακίες της. Να μην γκρινιάζεις σε αυτή. Να το παίζεις ότι όλα είναι κομπλέ, ούτε να μιλάς αρνητικά ή να δείχνεις ενοχλημένος, αλλά κράτα κι εσύ μια απόσταση. Αν έχεις να πάρεις αποφάσεις, ρώτα καλύτερα φίλους και όταν είσαι σίγουρος, απλά ανάφερε την απόφασή σου. Μη δείχνεις αναποφάσιστος ή ότι βασίζεσαι πολύ στην άποψή της. Αν θες να την πηδήξεις σκέψου καμιά βόλτα, ή πώς θα την πήδαγες πριν παντρευτείτε, γενικά κοίτα να τη βγάζεις ραντεβού, πάτε καμιά βόλτα, να κάνετε κάτι καινούριο κι όχι να την πηδάς με την παντόφλα (η ρουτίνα σκοτώνει και το σεξ)

Αν μπορείς να διαθέσεις χρήματα για κανα πήδημα από εδώ κι από κι εκεί κάντο για να την βγάλεις λίγο από το ραντάρ σου, να μη σε ρίχνει ότι σε απορρίπτει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αν φροντίσεις τον εαυτό σου θα δεις ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες. Ακόμα κι αν δεν αλλάξουν θα έχεις βρει τ'αρχίδια σου για να βγεις από τη σχέση/γάμο με μικρές απώλειες.

σε ευχαριστω πολυ για τον ευγενικο τροπο που επικοινωνεις και για τις προτασεις, να εισαι καλα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.812
Πόντοι
6.536

Καλημέρα,

Εχεις καταλάβει ότι η γυναίκα σου μετά από όλα αυτα(cuckold,ξεφτυλισματα,χυσιματα από άλλους)έχει πάψει να σε βλέπει σαν τον άντρα-σύντροφο-προστάτη;
Νομίζω είναι μη αναστρέψιμο.Θα καταλήξει πιο τοξικό από ότι είναι.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Φίλε αυτός ο νόμος υπάρχει από το 2015 αλλά η Ελλάδα αρνείται να τον υιοθετήσει. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ δηλαδή εδώ. Εδώ ισχύει αυτό που ίσχυε πάντα: επιμέλεια στην μητέρα ΕΚΤΟΣ αν είναι (α) πουτάνα, (β) πρεζάκι ή (γ) ψυχοπαθής.

Για αυτό γράφω να συμβουλευτεί κάποιον που ειδικεύεται στο Ευρωπαϊκό δίκαιο. Εκτός θα βρεί το δίκιο του όπως πολλές άλλες υποθέσεις.

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
παντρεμενος  6 χρονια, τα τελευταια 4  μου καθεται μια φορα το διμηνο κ αυτο με στυλ σαν να λεει αντε τελειωνε.

καριολες ολες
Απλούστατο, μην την ξαναγαμησεις, αν αυτή δε θέλει μια, εσύ οφείλεις να μη θέλεις 10.

batsos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
παντρεμενος  6 χρονια, τα τελευταια 4  μου καθεται μια φορα το διμηνο κ αυτο με στυλ σαν να λεει αντε τελειωνε.

καριολες ολες

Φίλε μου .... 
Παντρεμένος 20+ χρόνια... Σεξ μία φορά το 2μηνο και βλέπουμε. Το συζητάμε: "με πιέζεις" δεν το συζητάμε: μία φορά το δίμηνο.
Οπότε κι εγώ το πήρα απόφαση και έχω 6 μήνες να απλώσω χέρι και ούτε πρόκειται....
Άσε που μόλις ξεμπερδέψω κάτι υποχρεώσεις που έχω με τα παιδιά με βλέπω να το μπουμπουνίζω !!!

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.285
Πόντοι
446
Φίλε μου .... 
Παντρεμένος 20+ χρόνια... Σεξ μία φορά το 2μηνο και βλέπουμε. Το συζητάμε: "με πιέζεις" δεν το συζητάμε: μία φορά το δίμηνο.
Οπότε κι εγώ το πήρα απόφαση και έχω 6 μήνες να απλώσω χέρι και ούτε πρόκειται....
Άσε που μόλις ξεμπερδέψω κάτι υποχρεώσεις που έχω με τα παιδιά με βλέπω να το μπουμπουνίζω !!!
Το έχω δοκιμάσει κ αυτό κ μόλις καταλάβαινει ότι απέχω επίτηδες με προκαλεί για να το κάνουμε κ τελικά ενδιδω.
Αυτο που έγραψε ο escoman είναι το πιο υγιές.γεμιζω την μέρα μου με διάφορες ασχολίες, δείχνοντας της ότι δεν είναι εκείνη το μοναδικό πράγμα στον κόσμο μου. Αν την ενδιαφέρω θα έρθει μόνη της, αν όχιτοτε θα αναζητήσω κάτι άλλο όσο κινούμαι μόνος μου

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Το έχω δοκιμάσει κ αυτό κ μόλις καταλάβαινει ότι απέχω επίτηδες με προκαλεί για να το κάνουμε κ τελικά ενδιδω.
Αυτο που έγραψε ο escoman είναι το πιο υγιές.γεμιζω την μέρα μου με διάφορες ασχολίες, δείχνοντας της ότι δεν είναι εκείνη το μοναδικό πράγμα στον κόσμο μου. Αν την ενδιαφέρω θα έρθει μόνη της, αν όχιτοτε θα αναζητήσω κάτι άλλο όσο κινούμαι μόνος μου

αφού είστε παντρεμένοι δεν το βλέπω κακό να πηδιέστε. Αυτό που βλέπω είναι ότι ίσως σε φτύνει επειδή το ζητάς επίμονα και δείχνεις ότι την έχεις ψηλά και αυτή σκέφτεται ότι έχει να λιμάρει νύχια. Φτύσ'τη κι εσύ. Αν σε προκαλεί και στο ζητάει πήδα τη. Μετά πάλι το ίδιο, συνέχισε τις ασχολίες σου.

Τις τρώει κι αυτές ο εγωισμός και δε θέλουν να χάσουν τα κεκτημένα. Απλά μέχρι τώρα τα κατάφερε και σε έχει χωρίς πολλή ενέργεια, με ένα ξεροκόμματο που σου δίνει μια φορά στο τόσο. Αν τη γράψεις σίγουρα θα αρχίσει να σκέφτεται μήπως σου δίνει κάποια άλλη προσοχή και αυτοπεποίθηση και ίσως αλλάξει στρατηγική.

Επίσης όλο αυτό με τις φωτογραφίες, τα βρώμικα μηνύματα κλπ οι γυναίκες το βλέπουν ότι είναι παιδιακίστικο να ξέρετε. Το κάνουν όταν γουστάρουν, αλλά η υπερβολή τις κουράζει. Η γυναίκα θέλει μια στο τόσο να ξεσκιστεί, αλλά συνήθως θέλει ρομάντσο βόλτες, περιποίηση, να της μιλάς ωραία κλπ

Απλά φίλε όλο αυτό πρέπει να το κάνεις για σένα να ισορροπήσεις με τον εαυτό σου, είτε αλλάξει η κατάσταση είτε όχι. Όπως είπα και σε άλλο μήνυμα πρέπει να ξαναβρεις τ'αρχίδια σου με την καλή έννοια. Να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση πάλι και να νοιώσεις καλά με τον εαυτό σου. Αυτή τη στιγμή δεν το εκπέμπεις αυτό. 

Acalyptos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
0
Τι λε ρε φίλε... άσε το δικαστήριο να κρίνει. Θα έχεις το παιδί κάθε δεύτερο ΣΚ και μερικές ώρες μέσα στην εβδομάδα. Τραβάτε ρε μιλήστε με κάνα δικηγόρο που κάθεστε σαν χάπατα και καταπίνετε ότι παπάρα σας σερβίρει η γυναίκα σας! Χέστες είστε?

Σου είπε κανείς οτι δεν το εχω κάνει? Απλά είπα τι λέει.  Εχω βάλει δικηγόρο καο πάω για συνεπιμέλεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom