Νέα

Διαζύγιο ανώδυνο... γίνεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kwstasss123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
καλες οι πουτανες αλλα εγω θελω να γαμαω 3 φορες την βδομαδα τουλαχιστον, δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα

ΟΚ, για να κάνουμε λογαριασμό!

Εσύ θες 3 φορές την εβδομάδα, δηλαδή 24 φορές το δίμηνο, οπότε αν πας Φυλής θα είναι 480 ευρώ (ή 240 το μήνα). Αν δεν μπορείς, πας Μετάξι κι έτσι σου έρχεται 120 το μήνα. Από εκεί και πέρα, όσο δεν αντέχεις αρχίζεις και κόβεις... με 2 φορές την εβδομάδα ή έστω 1 φορά την εβδομάδα που θα σου έρχεται 40 ευρώ ο μήνας για Μετάξι!

Βάλτα κάτω και αποφάσισε! :grin:

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.401
Πόντοι
456
αν κ προτιμω σε studio,εχεις δικιο, δεν υπαρχει αλλη λυση.

δυσκολα βεβαια θα βρω σαν την κωλαρα της καριολας

Acalyptos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
0
...ε κλασικα...
Τι σου κανει εντυπωση...???!!
Ολες πριν το γαμο ειναι παναγιτσες...σε συμπεριφορα...
και πουτανιτσες στο κρεβατι....
Μετα τον γαμο κ τα παιδια.. αλλαζουν 180 μοιρες... κ στα 2 θεματα...
Και εδω ο φιλος την επαθε ετσι... κλασικη περιπτωση...

Ακριβώς αυτό έπαθα εγώ. Μετα απο 4 χρόνια χωρίζουμε και μου λέει οτι το παιδί θα το βλέπω μόνο με επίσκεψη σπίτι της αλλιώς θα τα πούμε στα δικαστήρια. Μακριά μαλάκες....μην παντρεύεστε.

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.401
Πόντοι
456
εμενα δεν θελει να χωρισουμε.

εσυ εισαι τυχερος, απο τωρα ξεκινας παλι τη ζωη σου.
μηπως πρεπει να της βρω γκομενο να με παρατησει;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Ακριβώς αυτό έπαθα εγώ. Μετα απο 4 χρόνια χωρίζουμε και μου λέει οτι το παιδί θα το βλέπω μόνο με επίσκεψη σπίτι της αλλιώς θα τα πούμε στα δικαστήρια. Μακριά μαλάκες....μην παντρεύεστε.

Τι λε ρε φίλε... άσε το δικαστήριο να κρίνει. Θα έχεις το παιδί κάθε δεύτερο ΣΚ και μερικές ώρες μέσα στην εβδομάδα. Τραβάτε ρε μιλήστε με κάνα δικηγόρο που κάθεστε σαν χάπατα και καταπίνετε ότι παπάρα σας σερβίρει η γυναίκα σας! Χέστες είστε?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.569
Πόντοι
1.706
Άυτα που εγραφα εγω με τον μποκολο χρονια τωρα.
Τι κραξιμο ακουσα. Στα ρχιδια μου βεβαια.

Τα στατιστικα ειναι αμειλικτα.

Ενας στους δυο την παταει. Παρακαλαμε να μην ειμαστε εμεις αυτος ο ενας ,αλλα ο διπλανος μας. Αλλα η μπιλια δεν καθεται παντα εκει που πονταρουμε....

Το Μαρακι δεν ειναι τετοια κοπελα, ειναι απο σπιτι, εχει μορφωση.

Τα λεγαμε εμεις .....

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
καποιες φορες ειμαι τοσο απογοητευμενος απο τη συμπερφορα της που δεν με θυμωνουν καν κουβεντες σαν τη δικη σου.

δειχνω κατανοηση γιατι απλα δεν μπορεις να καταλαβεις καποια πραγματα αν δεν τα εχεις ζησει

φίλε όσο κάθεσαι σε μια τέτοια φάση τόσο ξεφτιλίζεσαι εσύ. Και στο λέω φιλικά.

Δεν ξέρω πότε έγινε (μάλλον σταδιακά), αλλά το έχασες το παιχνίδι.

Αν ήξερε ότι υπάρχουν κάποια όρια και ότι δε δέχεσαι κάθε είδους συμπεριφορά κλπ κλπ ίσως (ίσως λέω) να μην είχε φτάσει εδώ η φάση. Οι γυναίκες αυτό κάνουν από την πρώτη μέρα σε μια σχέση κιόλας, σε ζυγίζουν και σκέφτονται αν μπορούν να σε κοντρολάρουν/να σε ρίξουν ψυχολογικά/να σε ξεφτιλίσουν και στο τέλος να σε κάνουν ό,τι θέλουν. Μην αρκείστε σε αποφάγια και κόκκαλα...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
αν κ προτιμω σε studio,εχεις δικιο, δεν υπαρχει αλλη λυση.

δυσκολα βεβαια θα βρω σαν την κωλαρα της καριολας

υπάρχουν πολλές καλύτερες όσο και ωραία να είναι. Και μόνο που το λες αυτό μυρίζει ηττοπάθεια και γκολ από τα αποδητήρια, μάλλον κι αυτή το έχει μυριστεί καιρό τώρα ότι την έχεις πολύ ψηλά.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
καποιες φορες ειμαι τοσο απογοητευμενος απο τη συμπερφορα της που δεν με θυμωνουν καν κουβεντες σαν τη δικη σου.

δειχνω κατανοηση γιατι απλα δεν μπορεις να καταλαβεις καποια πραγματα αν δεν τα εχεις ζησει

Και λίγα σου είπε ο τύπος.

Εσυ δεν είσαι που γουστάρεις cuckold φάσεις;

Που έψαχνες τύπους να στην γαμησουν και να στην χύσουν κτλ;

:2on1:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656

Μην ψαρώσεις. Το Δικαστήριο θα την αναγκάσει να έχεις επικοινωνία. Ναι, είναι υπέρ της, αλλά μην νομίζεις ότι δεν έχεις το δικαίωμα της επικοινωνίας

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Μην ψαρώσεις. Το Δικαστήριο θα την αναγκάσει να έχεις επικοινωνία. Ναι, είναι υπέρ της, αλλά μην νομίζεις ότι δεν έχεις το δικαίωμα της επικοινωνίας

Όχι μόνο επικοινωνίας... έχει και δικαίωμα διανυκτέρευσης(ων).

Haldir13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2018
Κριτικές
4
Like
203
Πόντοι
280
Αν καταλάβουν ότι για διατροφή θα πάρουν τα καραμπαλικια μας τότε να δείτε ότι γίνεται καλύτερα και απο βελούδινο..

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
πάντως κάπου εκεί στα 6-7 χρόνια είναι το κρίσιμο σημείο για σοβαρές σχέσεις. Αν ξεπεραστεί η πρώτη κρίση η σχέση συνήθως κρατάει, αν δεν την διαχειριστούν και οι δυο σωστά η κατάσταση πέφτει σε επίπεδα πολύ γρήγορα και ο χωρισμός είναι μονόδρομος.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αν καταλάβουν ότι για διατροφή θα πάρουν τα καραμπαλικια μας τότε να δείτε ότι γίνεται καλύτερα και απο βελούδινο..

Δεν ισχύει ούτε αυτό που λες. Εξάλλου, η διατροφή είναι για το παιδί, όχι την γκόμενα και πλέον τα δικαστήρια ξέρουν τι παίζεται και συνήθως είναι δίκαια.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Καλησπερα φριεντς..!! :grin:
Εχω φιλαρακι.. παντρεμενο 6χρονια.. με 2 παιδακια.. που με την γυναικα του δεν μιλιουντε!!!Στο ιδιο σπιτι κ δεν μιλαει ο ενασ στον αλλο... :S το εχω δει με τα ματια μ...!!Καλα..το σεξ το εχουν κοψει 1 χρονο τωρα...!! :headbang:
Γενικα δεν υπαρχει συνεννοηση.. αυτη δινει σημασια μονο στα παιδακια... το ιδιο κ ο φιλος.. οποτε μεταξυ τους οποτε μιλανε.. τσακωνονται!
Εγω προσπαθω να τον ηρεμω..γιατι μου λεει κατι τρελα.. 'θα την σκοτοσω κ θα την θαψω..κλπ' :jerking: 
Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να συνεχειστει αυτο το θεατρο..οποτε μαλλον πανε για διαζυγιο!!

Οσοι εχετε περασει απ αναλογη φαση... ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει ανωδυνο διαζυγιο...???  συναισθηματικα κ οικονομικα...
και καποια tips αν υπαρχουν..
Ηλικιες γυρω στα 40 κ οι δυο...

...το θέμα είναι να μπορείς να μην παρουσιάζεις τα πραγματικά εισοδήματα σου...

...μπορείς να τα κρύψεις?...θα παιξεις μπαλίτσα όπως θες...

...δεν μπορείς να τα κρύψεις?...θα σε πάει γαμιώντας η μάνα των παιδιών σου...

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Το κυριότερο που πρέπει να κάνει ένας άντρας είναι:

-να μην κλειστεί σπίτι του/με την γκόμενα/γυναίκα+πεθερά, να μην χάσει φίλους και όλους τους ανθρώπους που είχε γύρω του πριν αρχίσει η σχέση/γάμος.
-να μη σταματήσει να κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν και τον γεμίζουν και τον κρατάνε σε πνευματική/σωματική φόρμα, ακόμη κι αν είναι μοναχικές δραστηριότητες (π.χ. γυμναστήριο)
-να μην βολευτεί με το επάγγελμά του και να κυνηγήσει την εξέλιξη
-να μην κάνει την γυναίκα/σχέση μοναδικό ενδιαφέρον/προτεραιότητα
-να θέτει προσωπικούς στόχους αυτοβελτίωσης
-να είναι assertive. Με λίγα λόγια να θέτει επί τάπητος τις ανάγκες του και τα θέλω του (αυτό απαιτεί να ξέρει ποια είναι αυτά) και να μην κάνει μόνο τα χατήρια της σχέσης/γυναίκας

αν έχει κάποια από τα παράπανω, ακόμα κι αν χαθεί η σχέση δε θα χάσει τον εαυτό του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom