erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
εμένα η λύση πιυ υπερτερεί είναι κάποιοι να μην κάνουν παιδιάΑν ρωτάς σοβαρά προσωπική μου γνώμη, θα προτιμούσα την κοινή επιμέλεια να υπερτερεί ως λύση.
εμένα η λύση πιυ υπερτερεί είναι κάποιοι να μην κάνουν παιδιάΑν ρωτάς σοβαρά προσωπική μου γνώμη, θα προτιμούσα την κοινή επιμέλεια να υπερτερεί ως λύση.
γιστι ο πατέρας δεν έχει το αντίστοιχο ένστικτο ; να τα πάρει να τα κοιμίζει να τα ταΐζει να τα διαβάζει να έχει όλες τις υποχρεώσεις να τους πλένει τα ρούχα να αγωνιά να μην μπορεί να κοιμηθεί γιατί είναι άρρωστα να ξενυχτάει για να βγουν να φροντίζει τα σχολεία τα φροντιστήρια να τα πάει να τα φέρνει όλα μόνος.
άσε με ρε αλεξ που φταίνε οι γυναίκες τους για όλα. Αυτοί είναι σε άλλο σπίτι και στρέφουν τα παιδιά τους εναντίον. Δηλαδή τα παιδιά βλέπουν ότι ο μπαμπάς είναι σωστός κ τον φτύνουν. Άσε με τώρα. Θέλουν να κάνουν τη ζωούλα τους άλλος να τρέχει για τα παιδιά θέλουν να μην δίνουν κ φράγκο.γελοιότητες
εμένα η λύση πιυ υπερτερεί είναι κάποιοι να μην κάνουν παιδιά
Σε έναν χωρισμό φταίνε πάντα και οι δυο.
Αυτή και η μάνα της.
Δεν διαφωνω, αλλά μου απαντάς σε κατι που δεν ειπαάσε με ρε αλεξ που φταίνε οι γυναίκες τους για όλα. Αυτοί είναι σε άλλο σπίτι και στρέφουν τα παιδιά τους εναντίον. Δηλαδή τα παιδιά βλέπουν ότι ο μπαμπάς είναι σωστός κ τον φτύνουν. Άσε με τώρα. Θέλουν να κάνουν τη ζωούλα τους άλλος να τρέχει για τα παιδιά θέλουν να μην δίνουν κ φράγκο.γελοιότητες
εμένα η λύση πιυ υπερτερεί είναι κάποιοι να μην κάνουν παιδιά
όχι αλλά μετά όταν ζουν με τα παιδιά τα κάνουν. Μόνες προφανώς.τι εννοεις δηλαδη οτι ολα αυτα τα εκαναν μονες οι γυναικες σε ενα γαμο ???
εγώ αν χώριζα θα έδινα τα παιδιά στον άλλο θα έδινα κ διατροφή και θα του έλεγα μεγάλωσε τα μάνα μου και θα τα βλέπω τα σκ.
η φύση μια χαρά είναι. Αν είχαμε εμείς μυαλό. Αλλά φευΟλοι βασικα αλλα η φυση ειναι ακαποτη δυστυχως
Τύποι το θεμα της κοινης επιμελειας δεν ειναι τοσο απλο.
Ξερω οτι προκειται να θεσμοθετηθει, αλλά θεωρω οτι ειναι καταδικασμενο σε αποτυχια.
"Επιμέλεια" ειναι η καθημερινη φροντιδα. Αν θα παρει το παιδι ενα ντεπον, τι θα φαει, αν θα βγει το βραδυ και τι ωρα θα γυρισει, καθημερινα πραγματα.
"Συνεπιμελεια" πώς μπορει να γινει απο ανθρωπους που ζουν χωριστά?
Εξ ορισμού το οικογενειακο δικαιο θεσπισε τοσες διαταξεις για την "επιμελεια" του παιδιου και ποιος θα την παρει, ακριβως επειδη αναγνωριζε οτι μετα την διασταση των γονεων, πρεπει ενας να εχει την φροντιδα.
Αν ηταν δυνατη η "συνεπιμελεια" πιθανον να μην υπηρχε καν λογος για αναθεση της επιμελειας σε εναν μονο, ούτως ή αλλως.
Εκτος αν μιλαμε για "εκ περιτροπής" επιμελεια, δηλαδη μια εβδομαδα ο ενας, μια εβδομαδα ο αλλος, που ειναι ό,τι χειροτερο, θα κανουμε το παιδι μπαλακι και δεν θα εχει ενα σταθερο σημειο αναφορας.
όχι αλλά μετά όταν ζουν με τα παιδιά τα κάνουν. Μόνες προφανώς.
Ε ωραία ας το παρκάρει κ ο άλλος κ ας λέει ότι θέλει. Κανένα πρόβλημα.Μονες εννοεις οταν οι χωρισμενες παρκαρουν ολη μερα τα παιδια στον παππου και στην γιαγια για να πανε γυμναστηριο-
καφε-μπουζουκια.
Οταν τσιμπανε το 300αρι το μηνα απο τη διατροφη, οταν δεν πληρωνουν φραγκο για σπιτι γιατι εχουν παρει με δικαστικη
αποφαση το σπιτι του κακομοιρη. Και στις παρεες απο δω και εκει λενε μεγαλωνω μονη μου παιδι !!
Ε ωραία ας το παρκάρει κ ο άλλος κ ας λέει ότι θέλει. Κανένα πρόβλημα.
Σαούλ όσο οι μάνες επειδή έζησαν με άντρες άχρηστους που δεν τους έδιναν σημασία νομίζουν ότι οι γιοι τους είναι ο σύζυγος και προσπαθούν αιωνίως να πάρουν αγάπη από αυτόν κ να τον ορίζουν και όσο οι γυναίκες μεγαλώνουν από τους γονείς ως κρυφοπουτανακια που Κάιν καρδιές και δεν τους χαλάει χατήρι ο μπαμπάς και για να τον καταφέρουν κάνουν τσαλιμια που περνάνε και δωστου χαρά ο πατέρας που η κόρη είναι τέτοια τσαχπίνα.. Τούτο δεν στρώνειΑν οι άνθρωποι δεν είναι διατεθειμένοι να μείνουν στο ίδιο σπίτι μέχρι τα παιδιά τους να φτάσουν σε μια συγκεκριμένη ηλικία να μην κάνουν παιδιά.
Η αν θέλουν να υιοθετήσουν μόνοι τους. Τα παιδιά δεν έχουν ανάγκη τα συναινετικά διαζύγια και τις κοινές επιμέλειες.
Εαν μπορείς μπροστά στο αφεντικό σου να το κλείνεις και να παίζεις θέατρο μπορείς να το κάνεις και για τα παιδιά σου.
βρε πάρε εσύ τα παιδιά δωστα στους γονείς σου όλη μέρα κι όλη νύχτα αφού μπορείς για πάντα και όλα γκουντ. Πάρτα όμως ναι; αφού είναι το εύκολο κομμάτι όλοι θα είμαστε ευτυχείςε μη λεμε μονες ομως....
δεν πουλαει πια αυτη η κλαψα
βρε πάρε εσύ τα παιδιά δωστα στους γονείς σου όλη μέρα κι όλη νύχτα αφού μπορείς για πάντα και όλα γκουντ. Πάρτα όμως ναι; αφού είναι το εύκολο κομμάτι όλοι θα είμαστε ευτυχείς
χαίρομαιναι θα τα παιρνα και ολα γκουντ