Λα'ι'κατζής
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εγω φιλε ημουν παντρεμενος 20 χρονια και εχω δυο παιδια 17 και 15. Δεν πρεπει να εχει υπαρξει πιο μεγαλος καψουρης στην φυση ολη.Ωσπου μια ωραια πρωια τον Δεκεμβρη του 18 η κυρια μου ανακοινωνει οτι θελει διαζυγιο.Κανεις δεν πιστευε οτι μπορει να εγινε αυτο με εμας.Εντελως αντικειμενικα παιδια,ειχαμε μια τρομερη σχεση.Ουδεποτε πηρα μια απαντηση πειστικη γιατι .Αποφασισαμε να βγαλουμε συναινετικο διαζυγιο στο οποιο της ειπα να αναφερει οτι τα παιδια θα τα βλεπω οποτε θελω και οτι ωρα θελω.Εξηγηθηκα οτι αν γινει κατι διαφορετικο απλα θα την βρουν σε χαντακι νεκρη.Το δεχθηκε αδιαμαρτυρητα.Τωρα μενει με τα παιδια σε ενα σπιτι που εχουμε στην Αθηνα και εγω μενω στην Κορινθο εκει που μεναμε πριν.Βλεπω τα παιδια μου τουλαχιστον τρεις φορες την εβδομαδα και οτι μερα θελω.Δεν εχουμε τσακωθει και πιστευω οτι μες στην ατυχια μου ειμαι τυχερος που δεν εχω θεματα με αυτην.Τα παιδια δεν ειδαν καθολου τσακωμους και αν εξαιρεσουμε την αρχη που την ακουσαν λιγο,τωρα πια νομιζω οτι ειμαστε σε μια καλη φαση.Περουσιακα επειδη εγω ημουν αυτος που εχω κατι τις, ποτε δεν διεκδικησε κατι.Δεν ξερω .....