Νέα

Διαζύγιο ανώδυνο... γίνεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kwstasss123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
2
Πόντοι
0
τυπε προσπαθεις να πεισεις οτι δεν εισαι κλωναρι και οτι εχεις κανονικη ζωη ??

που τα σκεφτηκες ολα αυτα ?

γραφεις και μαλακιες μεσα και εκτιθεσαι κιολας  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Φιλε μου δεν προσπαθω να πεισω κανεναν και για τιποτα.Τις μαλακιες περι κλωνων τις προσπερνω. Αυτα ολα δεν τα σκεφτηκα δυστυχως αλλα ειναι η ιστορια μου.Με αφηνει παντελως αδιαφορο αν τα πιστευεις η οχι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πριν ναι. Μετα τι ηθελες? Να κανω τον αγαπουλα για να με λυπηθει ισως? Not me!
Πιστεψε με, το οτι δεχθηκε να βλεπεις τα παιδια όποτε θελεις, δεν ηταν αποτελεσμα της απειλης.
Ειχε την καλη διαθεση να το αποδεχθει.
Αρα η απειλη ηταν λιγο ακυρη, αυτο εννοω.
Εχω δει πολλους να απειλουν ετσι και η γυναικα απλως να τους αγνοει.

Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Σχετικα τυχερος μεσα στην ατυχια σου...
αφου δεν διεκδικησε πολλα... μαλλον καταλαβε οτι η μαλακια ειναι δικια της...
απο διατροφες κ τετοια... ποσα δινεις..?
Και γενικα...
οι διατροφες κλπ... πως βγαινουν???
ο φιλος εχει ενα μαγαζι που παει για κλεισιμο.. οποτε εισοδηματα μηδεν!!
Οποτε τι να διεκδηκησει η κυρια απο καποιον που κανει μηδενικη δηλωση...??? :think:
Στην συμβολαιογραφικη πραξη βαλαμε ενα ποσο 200 ευρω,γιατι κατι επρεπε να γραφτει.Απο κει και περα εχω αναλαβει καποια εξοδα των παιδιων(φροντιστηρια,Αγγλικα,τα κινητα τους) και οταν ειμαστε μαζι (φαγητα κλπ).Λεφτα δεν δινω στην κυρια στα χερια,αν αυτο ρωτας.

Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Πιστεψε με, το οτι δεχθηκε να βλεπεις τα παιδια όποτε θελεις, δεν ηταν αποτελεσμα της απειλης.
Ειχε την καλη διαθεση να το αποδεχθει.
Αρα η απειλη ηταν λιγο ακυρη, αυτο εννοω.
Εχω δει πολλους να απειλουν ετσι και η γυναικα απλως να τους αγνοει.
Δεν αντιλεγω.Παντως οταν το ελεγα το εννοουσα! Το θετικο ειναι οτι δεν ειχαμε παρατραγουδα.

Εγγρ.
4 Ιουλ 2020
Like
2
Πόντοι
0
σκεφτεσαι να μετακομισεις αθηνα τυπε ?
το εχω σκεφτει.Αλλα δουλευα 19 χρονια εκει και δεν μπορεσα να την συνηθισω ποτε.Εδω εχω τις ακρες μου,το σπιτι μου,τους φιλους μου.Εχω βρει και ενα μουνετο στο λουτρακι μονο για γαμησι,οποτε χλωμο μαλλον.

nikosxania

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2020
Like
146
Πόντοι
0
εαν δεν ειχαν παιδια ,και περιουσια το διαζυγιο ειναι ανωδυνο,κατα τα αλλα στα παιδια παντα μενει κατι που χρειαζεται καιρος να το ξεπερασουν, εαν εχουν περιουσια και δεν βγει συνενετικο εκει μπλεκουν και χρειαζεται χρημα και γερα νευρα να ξεμπλεξουν

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγω φιλε ημουν παντρεμενος 20 χρονια και εχω δυο παιδια 17 και 15. Δεν πρεπει να εχει υπαρξει πιο μεγαλος καψουρης στην φυση ολη.Ωσπου μια ωραια πρωια τον Δεκεμβρη του 18 η κυρια μου ανακοινωνει οτι θελει διαζυγιο.Κανεις δεν πιστευε οτι μπορει να εγινε αυτο με εμας.Εντελως αντικειμενικα παιδια,ειχαμε μια τρομερη σχεση.Ουδεποτε πηρα μια απαντηση πειστικη γιατι .Αποφασισαμε να βγαλουμε συναινετικο διαζυγιο στο οποιο της ειπα να αναφερει οτι τα παιδια θα τα βλεπω οποτε θελω και οτι ωρα θελω.Εξηγηθηκα οτι αν γινει κατι διαφορετικο απλα θα την βρουν σε χαντακι νεκρη.Το δεχθηκε αδιαμαρτυρητα.Τωρα μενει με τα παιδια σε ενα σπιτι που εχουμε στην Αθηνα και εγω μενω στην Κορινθο εκει που μεναμε πριν.Βλεπω τα παιδια μου τουλαχιστον τρεις φορες την εβδομαδα και οτι μερα θελω.Δεν εχουμε τσακωθει και πιστευω οτι μες στην ατυχια μου ειμαι τυχερος που δεν εχω θεματα με αυτην.Τα παιδια δεν ειδαν καθολου τσακωμους και αν εξαιρεσουμε την αρχη που την ακουσαν λιγο,τωρα πια νομιζω οτι ειμαστε σε μια καλη φαση.Περουσιακα επειδη εγω ημουν αυτος που εχω κατι τις, ποτε δεν διεκδικησε κατι.Δεν ξερω .....
το έτρωγε το ξύλο της η σύζυγος από ότι καταλάβαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom