Νέα

Διαζύγιο ανώδυνο... γίνεται;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kwstasss123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Διαζύγιο ήρεμο συνήθως δεν υπάρχει. Είναι η μοναδική νομική σύμβαση που στηρίζεται στο ήθος και δεν έχει σαφείς ρήτρες αλλά έχει συνέπειες. Κσι οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τις μλκιες τους στους άλλους χωρίς συνέπειες ακόμα και στα ίδια τους τα παιδιά. Οπότε στο δια ταύτα όλοι φέρονται με εκδίκηση ύπουλα και με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον. Ξεχνούν ότι αγάπησαν η το θυμούνται κσι φέρονται σαν πληγωμένα θηρία. Καλό κουράγιο στο φίλο σου. Εύχομαι υπομονή και είθε να μην ξεσπάσουν στα παιδιά

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Διαζύγιο ήρεμο συνήθως δεν υπάρχει. Είναι η μοναδική νομική σύμβαση που στηρίζεται στο ήθος και δεν έχει σαφείς ρήτρες αλλά έχει συνέπειες. Κσι οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τις μλκιες τους στους άλλους χωρίς συνέπειες ακόμα και στα ίδια τους τα παιδιά. Οπότε στο δια ταύτα όλοι φέρονται με εκδίκηση ύπουλα και με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον. Ξεχνούν ότι αγάπησαν η το θυμούνται κσι φέρονται σαν πληγωμένα θηρία. Καλό κουράγιο στο φίλο σου. Εύχομαι υπομονή και είθε να μην ξεσπάσουν στα παιδιά

τι ομορφη τοποθετηση

μεσα στον βουρκο του σαιτ λιγες οι εξαιρεσεις ωραιου λογου

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.585
Πόντοι
41.129
.

Συνημμένα

• Στιγμιότυπο από 2020-07-06 23-23-06.png
    Στιγμιότυπο από 2020-07-06 23-23-06.png
    135,3 KB · Εμφανίσεις: 30

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
εγώ αν χώριζα θα έδινα τα παιδιά στον άλλο θα έδινα κ διατροφή και θα του έλεγα μεγάλωσε τα μάνα μου και θα τα βλέπω τα σκ.
Κι αν σου ελεγε και αυτος το ιδιο??

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έχεις μητρικό ένστικτο.  :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
γιστι ο πατέρας δεν έχει το αντίστοιχο ένστικτο ; να τα πάρει να τα κοιμίζει να τα ταΐζει να τα διαβάζει να έχει όλες τις υποχρεώσεις να  τους πλένει τα ρούχα να αγωνιά να μην μπορεί να κοιμηθεί γιατί είναι άρρωστα να ξενυχτάει για να βγουν να φροντίζει τα σχολεία τα φροντιστήρια να τα πάει να τα φέρνει όλα μόνος. Εγώ ρε παιδί μου θα δίνω τα χρήματα που πρέπει κυρία θα τα βλέπω αλλά θα μπορώ κιόλας να πίνω τα ποτάκια μου να έχω κ κανένα γκομενο γιατί δηλαδή να στερηθω κ να μσλωνω για διαστροφές.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.844
Πόντοι
5.506
γιστι ο πατέρας δεν έχει το αντίστοιχο ένστικτο ; να τα πάρει να τα κοιμίζει να τα ταΐζει να τα διαβάζει να έχει όλες τις υποχρεώσεις να  τους πλένει τα ρούχα να αγωνιά να μην μπορεί να κοιμηθεί γιατί είναι άρρωστα να ξενυχτάει για να βγουν να φροντίζει τα σχολεία τα φροντιστήρια να τα πάει να τα φέρνει όλα μόνος. Εγώ ρε παιδί μου θα δίνω τα χρήματα που πρέπει κυρία θα τα βλέπω αλλά θα μπορώ κιόλας να πίνω τα ποτάκια μου να έχω κ κανένα γκομενο γιατί δηλαδή να στερηθω κ να μσλωνω για διαστροφές.

Αν ρωτάς σοβαρά προσωπική μου γνώμη, θα προτιμούσα την κοινή επιμέλεια να υπερτερεί ως λύση.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κι αν σου ελεγε και αυτος το ιδιο??
άσε με ρε αλεξ που φταίνε οι γυναίκες τους για όλα. Αυτοί είναι σε άλλο σπίτι και στρέφουν τα παιδιά τους εναντίον. Δηλαδή τα παιδιά βλέπουν ότι ο μπαμπάς είναι σωστός κ τον φτύνουν. Άσε με τώρα. Θέλουν να κάνουν τη ζωούλα τους άλλος να τρέχει για τα παιδιά θέλουν να μην δίνουν κ φράγκο.γελοιότητες

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Γιατί να μην γίνεται?
Ιδίως αν υπάρχουν παιδιά στην μέση,που σημαίνει ότι οφείλουν να το βγάλουν με τον πιο ανώδυνο τρόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom