DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 529
- Like
- 74.585
- Πόντοι
- 41.129
το έτρωγε το ξύλο της η σύζυγος από ότι καταλάβαμε.
στα διαλειμματα της τρομερης σχεσης που ειχανε
το έτρωγε το ξύλο της η σύζυγος από ότι καταλάβαμε.
Που το καταλαβες ρε γατονι?Εμείς πάλι καταλάβαμε οτι η σύζυγος έτρωγε και από ντελίβερι.
Διαζύγιο ήρεμο συνήθως δεν υπάρχει. Είναι η μοναδική νομική σύμβαση που στηρίζεται στο ήθος και δεν έχει σαφείς ρήτρες αλλά έχει συνέπειες. Κσι οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν τις μλκιες τους στους άλλους χωρίς συνέπειες ακόμα και στα ίδια τους τα παιδιά. Οπότε στο δια ταύτα όλοι φέρονται με εκδίκηση ύπουλα και με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον. Ξεχνούν ότι αγάπησαν η το θυμούνται κσι φέρονται σαν πληγωμένα θηρία. Καλό κουράγιο στο φίλο σου. Εύχομαι υπομονή και είθε να μην ξεσπάσουν στα παιδιά
έλα ντε;μάλλον από την μαφιόζικη απειλήΠου το καταλαβες ρε γατονι?
πανεξυπνος!!έλα ντε;μάλλον από την μαφιόζικη απειλή
έλα πες την αλήθεια δεν έπεφτε κανένα χαστούκι;πανεξυπνος!!
έλα πες την αλήθεια δεν έπεφτε κανένα χαστούκι;
Το χαστούκι αφήνει σημάδια στο πρόσωπο.έλα πες την αλήθεια δεν έπεφτε κανένα χαστούκι;
εγώ αν χώριζα θα έδινα τα παιδιά στον άλλο θα έδινα κ διατροφή και θα του έλεγα μεγάλωσε τα μάνα μου και θα τα βλέπω τα σκ.Μόνο Τρίτη-Τετάρτη.
εγώ αν χώριζα θα έδινα τα παιδιά στον άλλο θα έδινα κ διατροφή και θα του έλεγα μεγάλωσε τα μάνα μου και θα τα βλέπω τα σκ.
Κι αν σου ελεγε και αυτος το ιδιο??εγώ αν χώριζα θα έδινα τα παιδιά στον άλλο θα έδινα κ διατροφή και θα του έλεγα μεγάλωσε τα μάνα μου και θα τα βλέπω τα σκ.
Έχεις μητρικό ένστικτο.
Πρόσεξε μην εκπυρσοκροτήσει και χεστείς πάνω σου.
γιστι ο πατέρας δεν έχει το αντίστοιχο ένστικτο ; να τα πάρει να τα κοιμίζει να τα ταΐζει να τα διαβάζει να έχει όλες τις υποχρεώσεις να τους πλένει τα ρούχα να αγωνιά να μην μπορεί να κοιμηθεί γιατί είναι άρρωστα να ξενυχτάει για να βγουν να φροντίζει τα σχολεία τα φροντιστήρια να τα πάει να τα φέρνει όλα μόνος. Εγώ ρε παιδί μου θα δίνω τα χρήματα που πρέπει κυρία θα τα βλέπω αλλά θα μπορώ κιόλας να πίνω τα ποτάκια μου να έχω κ κανένα γκομενο γιατί δηλαδή να στερηθω κ να μσλωνω για διαστροφές.Έχεις μητρικό ένστικτο.
γιστι ο πατέρας δεν έχει το αντίστοιχο ένστικτο ; να τα πάρει να τα κοιμίζει να τα ταΐζει να τα διαβάζει να έχει όλες τις υποχρεώσεις να τους πλένει τα ρούχα να αγωνιά να μην μπορεί να κοιμηθεί γιατί είναι άρρωστα να ξενυχτάει για να βγουν να φροντίζει τα σχολεία τα φροντιστήρια να τα πάει να τα φέρνει όλα μόνος. Εγώ ρε παιδί μου θα δίνω τα χρήματα που πρέπει κυρία θα τα βλέπω αλλά θα μπορώ κιόλας να πίνω τα ποτάκια μου να έχω κ κανένα γκομενο γιατί δηλαδή να στερηθω κ να μσλωνω για διαστροφές.
άσε με ρε αλεξ που φταίνε οι γυναίκες τους για όλα. Αυτοί είναι σε άλλο σπίτι και στρέφουν τα παιδιά τους εναντίον. Δηλαδή τα παιδιά βλέπουν ότι ο μπαμπάς είναι σωστός κ τον φτύνουν. Άσε με τώρα. Θέλουν να κάνουν τη ζωούλα τους άλλος να τρέχει για τα παιδιά θέλουν να μην δίνουν κ φράγκο.γελοιότητεςΚι αν σου ελεγε και αυτος το ιδιο??