Μα δεν πεθανανε οι πλουσιοι που εχτισαν τις βιλαρες τους στο δελτα του Ληλαντα γιατι ειχαν φτιαξει εργα που εκτρεπαν την πορεια του νερου σε αλλες διεξοδους μεσα στα χωρια οπως στη Μανδρα το αυθαιρετο γκαραζ του δημου εστειλε στην πολη το νερο,αν ψοφουσαν αυτοι στα παπαρια μας ο κοσμακης την πατησε παλι οπως στη Μανδρα.Τωρα αμα καποιος ειναι σκατοψυχος δεν νοιαζεται για κανεναν παρα μονο για το κουφαρι του που κανεις δεν θα κλαψει οταν ψοφολογησει με το καλο!
Καλά έπαθε ο "κοσμάκης". Μια χαρά ξέρει τους εμπρηστές, μια χαρά ξέρει τους ποντικούς που λαδώνονται στην πολεοδομία, μια χαρά ξέρει να γλύφει τον κώλο του κάθε πολιτικάντη, μια χαρά ξέρει να κάνει τουμπεκί.Κάθε δράση έχει αντίδραση. Ετσι είναι, αμα δε σου αρέσει ρούφα το αυγό σου
σκασε ρε κλωναρι που θα του πεις να ρουφηξει το αυγο του.
Ισα ρε φασίστα που θα μου πεις εσυ τι θα πω και σε ποιον. Γύφτο.
Εμετός με πιάνει όταν διαβάζω αυτές τις αηδίες. Ουτε για αφισσοκολητής δεν κάνεις ρε συ. Που να σε διορίσει ο τσιπρογυφτας; Είσαι και αμόρφωτος...δεν ξέρω...δύσκολα τα βλέπω
ξερει τους εμπρηστες,απο που και εως που?τους εμπρηστες κατι λαμογια τους βαζουν για να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα τους.αυτοι που βαζουν τις φωτιες εχουν οφελος,συγκεκριμενα εταιριες για να βαλλουν τις ανεμογεννήτριες,μεσητες για να ρηξουν την αντικειμενικη αξια της περιοχης,εργολαβοι για να χτισουν στην περιοχη κλπ.
Μαλακείες. Ο "λαουτζίκος" μια χαρά ξέρει ποιος και τι. Ασε το λαϊκισμό για το κόμμα.
οι ποντικοι ρε κλωναρι λαδωνονται στην πολεοδομια γιατι ειστε ανίκανοι να φτιαξεται αυτή την κωλογραφιοκρατια και για να κανουν τη δουλεια τους γρηγορα τους λαδωνουν.
Ρε πίθηκα, μάθε ορθογραφία γαμω την πουτάνα μου. Δεν πηγες καν σχολείο; Τεσπα..να σου πω...ο τσιπρόγυφτας δεν ήταν "κυβέρνηση" 4 χρόνια; Τι έκανε για τη διαφθορά; Α ναι..τίποτα..γιατί είναι και ο ίδιος διεφθαρμένος. ΚΑι έβαλε τον πάτερ να στήσει παρακράτος.
επισης γλειφουν τον κωλο του κάθε πολιτικαντη γιατι εχουν αναγκη και ξερουν ότι μονο μ αυτό τον τροπο θα μπορεσουν να πιασουν μια δουλεια μιας και το μεσον καλα κρατει.
Στ'αρχίδια μας για ποιο λόγο το κάνουν
συνεχιστε να λετε αυτές τις κουκουναρες και ο συριζα θα σας στειλει σπιτι σας λειαν συντομως.
Ο συριζα θα ξαναβγει κυβέρνηση όταν εσυ μάθεις ορθογραφία. Μπαμπουίνε συριζαίε