ΚΡΙΤΙΚΗ από το μέλος kavliariko-ninaki για το call boy Σταύρος7
" Συνάντηση στο λόμπυ γνωστού πορνοξενοδοχείου του κέντρου. Είχαμε ραντεβού στις 11.00 και καθυστέρησε λίγο ζητώντας μου συγνώμη με μήνυμα στο κινητό. Οι φωτογραφίες πολύ επεξεργασμένες... Οι γραμμωτοί κοιλιακοί των φωτογραφιών έχουν καλυφθεί από λίπος που δημιουργήθηκε από κατανάλωση τουλάχιστον 10 σουβλακίων ημερησίως συν κάτι μπύρες. Μακριά μαύρα μαλλιά, τυπάκος ή τουλάχιστον έτσι προσπαθεί να δείχνει. Μπότες καουμπόικες με "τακουνάκι" για να φαίνεται ψηλότερος, εφαρμοστό τζήν ώστε να διαγράφονται τα μεγάλα αρχίδια του, φανελάκι με στάμπα.... "If you dont like women admiring your bulges, stop wear tight jeans bro!"...
Ανεβήκαμε στο δωμάτιο και χώθηκε κατευθείαν στο ντους. Βγήκε δένοντας μια πετσέτα στη μέση και μου υπέδειξε το μπάνιο. Μόλις βγήκα με περίμενε με έναν δονητή κι άρχισε αμέσως το γαμήσι. Με τον δονητή και τη γλώσσα του. Κάβλωσε πολύ γρήγορα, εγώ πιο πολύ κι είχα γίνει μούσκεμα. Γυρίζω στα 4 κι άρχισε να με μαστιγώνει στην πλάτη. Εγώ να φωνάζω να σταματήσει, πως δεν έχω ζητήσει αυταρχικό κι αυτός να μου ψιθυρίζει " είναι δωρεάν υπηρεσία μωρό μου", βρε δεν θέλω να του λέω, τίποτα αυτός, μπουνιές κλωτσιές μαστιγωματα και σφαλιάρες. Ο κώλος μου είχε γίνει μπλε από το ξύλο. Γαμήσι μετά σε όλες τις στάσεις, επί δύο ώρες ήταν καβλωμένος !! Τελικά δεν άντεξα και του ζήτησα να με γλείψει όπου και τον έχυσα στο πρόσωπο.... ¨Πάρτα ρε άρρωστε!" Του φώναξα τρίβοντας το πονεμένο κωλομάγουλο...
Φωτογραφίες. Πολύ επεξεργασμένες
Υπηρεσίες γλωσσόφιλα, γλειφομούνι, CIM, CIF, DFK, ANAL
ΘΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕΣ ΤΟ CALL BOY; Σίγουρα!