argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.684
- Πόντοι
- 9.297
Σε πιάνω,απλά ο,τι είναι στην Πελοπόννησο δεν κολλάει να είναι πιο πάνω από περιοχή της Στερεάς Ελλάδας....
Σε πιάνω,απλά ο,τι είναι στην Πελοπόννησο δεν κολλάει να είναι πιο πάνω από περιοχή της Στερεάς Ελλάδας....
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μου να σας μπερδέψω. Κάθε άλλο.Η αλήθεια είναι ότι με μπερδέψατε!
Χάθηκε? Την τρομάξατε την κοπέλα@xristina35ara μη μας σνομπαρεις ετσι ?
μιλα μας για σενα...
Αφού ξεκινήσατε μάθημα γεωγραφίας και εγώ δεν ήμουν ποτέ καλή στη γεωγραφία@xristina35ara μη μας σνομπαρεις ετσι ?
μιλα μας για σενα...
@xristina35ara μη μας σνομπαρεις ετσι ?
μιλα μας για σενα...
Δύσκολο να σας καταλάβω.... Άλλο το θέμα αλλού η συζήτηση και η γλώσσα λίγο περιεργη... Αυτό νιώθω με αυτά που διαβάζω στο site... Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα δεν είναι πολύ φιλικό για γυναίκες που δεν ασκούν το επάγγελμα...Χάθηκε? Την τρομάξατε την κοπέλα
Καί τι νά κάνει; μάθημα στήν γεωγραφία...Χάθηκε? Την τρομάξατε την κοπέλα
Καί στήν Αθήνα καί όπου σού αρέσει εσένα, καί οι δύο είναι πολύ καλές... περιοχέςΣτην Αθήνα και οι δύο περιοχές?
καλα οκ, ασε τη γεωγραφια και πεσμας για σενα. πως μας βρηκες, γιατι εκανες προφιλ, τι ψαχνεις κλπ.Αφού ξεκινήσατε μάθημα γεωγραφίας και εγώ δεν ήμουν ποτέ καλή στη γεωγραφία
Δύσκολο να σας καταλάβω.... Άλλο το θέμα αλλού η συζήτηση και η γλώσσα λίγο περιεργη... Αυτό νιώθω με αυτά που διαβάζω στο site... Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα δεν είναι πολύ φιλικό για γυναίκες που δεν ασκούν το επάγγελμα...
καπου ρεταρει νομιζω, αλλα θα δειξει...Χάθηκε? Την τρομάξατε την κοπέλα
και πουτσες θα λεγα, αλλα λογικα εχει και στην επαρχια.Για εμάς τις γυναίκες από επαρχία δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για ταξιδάκι στην Αθήνα για ψώνια, βόλτες, πίστες και..... συμπληρώστε ότι θέλετε
Διαβάζω.......αν γράψετε κάτι άξιο απάντησης, εδώ θα είμαι...καπου ρεταρει νομιζω, αλλα θα δειξει...
η @Voula τι να κανει αραγεςςς???
Γιατί το λες αυτό?Αφού ξεκινήσατε μάθημα γεωγραφίας και εγώ δεν ήμουν ποτέ καλή στη γεωγραφία
Δύσκολο να σας καταλάβω.... Άλλο το θέμα αλλού η συζήτηση και η γλώσσα λίγο περιεργη... Αυτό νιώθω με αυτά που διαβάζω στο site... Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα δεν είναι πολύ φιλικό για γυναίκες που δεν ασκούν το επάγγελμα...
Μια χαρά φιλικό είναι το κλίμα ανεξάρτητα το επάγγελμα. Εκτός εάν καταλάβουμε ότι μας τρολαρεις...! Λοιπόν μας τρολαρεις η θες την συντροφιά μας?Αφού ξεκινήσατε μάθημα γεωγραφίας και εγώ δεν ήμουν ποτέ καλή στη γεωγραφία