Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 911
- Πόντοι
- 96
Κάτι ήξερε αυτός !Επικίνδυνα παιχνίδια τύπε και ο Φιλιππίδης ήταν σε κάτι θεατρικές ομάδες και τώρα τρέχει στα δικαστήρια
Κάτι ήξερε αυτός !Επικίνδυνα παιχνίδια τύπε και ο Φιλιππίδης ήταν σε κάτι θεατρικές ομάδες και τώρα τρέχει στα δικαστήρια
Εχετε πλακα ορισμενοι εδω.Θεωρειτε οτι οι γυναικες δεν πανε στο ασχετο σε διαφορων ειδων ομαδεσ; μονο (ψευτο)κουλτουριαρες πιστευετε εχουν οι θεατρικες ομαδες;
Στην πλειοψηφια ισως. Αλλα πηγαινουν και αρκετες που θελουν να γεμισουν φθηνα τον ελευθερο τους χρονο, να κοινωνικοποιηθουν, να γραψουν στα προφιλ τους οτι εχουν αλλη μια ιδιοτητα κτλ. και αν κατσει και κανας μπουτσος ακομα,γιατι οχι;
Καμιγκαβα εγω ψηφιζω ναι.
Και σου προτεινω να πας και με τρελιτσα οτι εχεις αλλοπαρμενο μυαλο και εισαι και καπως οτι να ναι, συμπεριφορα,ντυσιμο,αντιληψη κτλ. Αληθινοσ καλλιτχνεης δηλαδης. Σου δινω συνταγη επιτυχιας. Θα τρελαθουν οι κουλτουριαρικες μητρες με την παρτη σου
Σωστος!Εχετε πλακα ορισμενοι εδω.Θεωρειτε οτι οι γυναικες δεν πανε στο ασχετο σε διαφορων ειδων ομαδεσ; μονο (ψευτο)κουλτουριαρες πιστευετε εχουν οι θεατρικες ομαδες;
Στην πλειοψηφια ισως. Αλλα πηγαινουν και αρκετες που θελουν να γεμισουν φθηνα τον ελευθερο τους χρονο, να κοινωνικοποιηθουν, να γραψουν στα προφιλ τους οτι εχουν αλλη μια ιδιοτητα κτλ. και αν κατσει και κανας μπουτσος ακομα,γιατι οχι;
Και σου προτεινω να πας και με τρελιτσα οτι εχεις αλλοπαρμενο μυαλο και εισαι και καπως οτι να ναι, συμπεριφορα,ντυσιμο,αντιληψη κτλ. Αληθινοσ καλλιτχνεης δηλαδης. Σου δινω συνταγη επιτυχιας. Θα τρελαθουν οι κουλτουριαρικες μητρες με την παρτη σου
Εχετε πλακα ορισμενοι εδω.Θεωρειτε οτι οι γυναικες δεν πανε στο ασχετο σε διαφορων ειδων ομαδεσ; μονο (ψευτο)κουλτουριαρες πιστευετε εχουν οι θεατρικες ομαδες;
Πολλη βαθυστοχαστη αναλυση τυπε. ομως στην τελικη,πετσες απολαυσης κουβαλαμε ολοι και ψαχνουμε τροπους να μασ προσεξουν οι αλλοι μπας και τις μελωσουμεΚαμία σχέση. Τέτοιες θα βρεις στα γυμναστήρια, τους στίβους και σε άλλους πολιτιστικούς χώρους που υπάρχει πολυφωνία. Γιατί πρόκειται για φυσιολογικές γυναίκες που γουστάρουν το τζέρτζελο. Το αντίθετο από αυτές που συχνάζουν στα θέατρα. Μπορεί και οι 2 να κάνουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα αλλά αυτές που περιγράφεις ψάχνουν απλά να περάσουν καλά, να γαμηθούν και ότι κάτσει. Οι άλλες έχουν σαπίλα στο μυαλό και πασπαλίζουν τα πάντα με μια ψευτοκουλτούρα. Θα πάει η πιτσιρίκα που γουστάρει βόλτα με πορσικό και τσάντα έρμες να παίξει θέατρο; Την έθαψαν ζωντανή διότι γίνεται αντικείμενο πόθου στον κάθε φαλλοκράτη που αντικειμενοποιεί τη γυναίκα. Άσχετα αν και οι ίδιες όταν πιάσουν την "καλή" θα κάνουν το ίδιο. Βλέπε σήμερα η Μποφίλιου.
Επίσης υπάρχει μια φιλοσοφία εσωτερικού ψαξίματος που τις κάνει εντελώς ανοιχτές στο σεξ. ΠΡΟΣΟΧΗ. Αυτό σημαίνει ότι δε θα διστάσουν να στα φορέσουν με τον παραμικρό τσακωμό. Επίσης παίζουν και πολλοί γκέι οι οποίοι θέλουν και αυτοί το κοκό τους. Αν μάλιστα είναι σε καλή θέση και σου την πέσουν πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ αλάνι για να τον αποφύγεις χωρίς να σε βγάλει εκτός.
Στις πρόβες υπεραναλύουν τα πάντα για να μπουν στο "πετσί" του ρόλου. Δε σε παίρνει να πας για χαβαλέ. Παράδειγμα η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη. Δε γίνεται να συζητάνε για την παραδοσιακή καταπίεση των γυναικών στα σπίτια και εσύ να λες ότι οι γυναίκες είναι "κινούμενα πλυντήρια πιάτων". Είτε είναι σοβαρή ομάδα όπως στο Εθνικό, είτε την Άνω Κουτρουβάλα σε έχουν πετάξει με τις κλωτσιές.
Ειχε να κανει με κουλτούριαρες και ιδεαλιστριες που δεν θυσιάζουν τίποτα μπροστα στις αξιες. Σαν αυτες που περιγράφει ο νηματοθετης.Επικίνδυνα παιχνίδια τύπε και ο Φιλιππίδης ήταν σε κάτι θεατρικές ομάδες και τώρα τρέχει στα δικαστήρια
Μεγάλε εσύ να ούμε κοντεψες να πάρεις Όσκαρ, χρυσό φοίνικα και αργυρό Λέοντα και όλα αυτά για να ρίξεις σε χοντρή αριστερή ένα μπούτσο....χαρά στο κουράγιο σου....Έχω κάνει και εγώ σε θεατρικό και δε γάμησα. Όμως έκανα το κομμάτι μου και μου έχει φύγει η κάβλα του να κάνω υποκριτική. Έχει αρκετή κούραση η προετοιμασία, αλλά στο τέλος κατά την παράσταση είναι πολύ ωραία όλη η διαδικασία της ερμηνείας πάνω στη σκηνή. Νιώθεις ένα μέρος ενός συνόλου και αυτό είναι αρκετά διασκεδαστικό. Μη φανταστείτε τίποτα μεγάλους ρόλους, δύο χρόνιαπήγα και μου έφυγε η κάβλα. Γκόμενα δεν έριξα αλλά πέρασα ωραία.
Όντως πάνε αριστερής ιδεολογίας κυρίως άτομα, μη μου άπτου και ακατάδεκτα μερικές φορές, αλλά δεν με ένοιαζε.
Δοκίμασε να πας σε ιδιωτικό θεατρικό εργαστήρι, καθώς οι αριστεροί απεύχονται ότιδήποτε ιδιωτικό
Απλα μην ασχολεισαι, μονο ψωνισμενες θα γνωρισεις εκει.Έχω έναν γνωστό ο οποίος ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο και έχει κάνει πολλές γνωριμίες μέσω αυτού. Σκεφτόμουν να ξεκινήσω και εγώ, όμως με προβληματίζει η ποιότητα των γυναικών που είναι ενεργές σε αυτές τις ομάδες.
Τι εννοώ; 2-3 γυναίκες που ξέρω και πηγαίνουν σε αυτές, εκτός του ότι είναι υπέρβαρες, έχει λασκάρει η βίδα τους ενώ επίσης έχουν αυτή την αριστεροάπλυτη/θολοκουλτουριάρικη νοοτροπία.
Έχει ασχοληθεί κάποιος; Υπάρχουν δεκάδες θεατρικές για όλα τα γούστα στην Αθήνα (δεν με ενδιαφέρουν οι δημοτικές διότι μαζεύουν μεσήλικες +) οπότε όλο και κάτι θα υπάρχει που θα φαίνεται ενδιαφέρον και δεν θα μαζεύει μόνο μπάζα.
Αυτονόητο πως πρέπει να σ'αρέσει ως ένα βαθμό διαφορετικά δεν θα προσαρμοστείς και θα σε έχουν στην απέξω...
Είχε και εμφανίσιμες κοπέλες απολιτίκ. Στην αρχή πήγα μπας και τον βρέξω, αλλά καθώς "μπλέχτηκα" με τα θεατρινίστικα μου άρεσε και έπαιξα με ταλέντο. Αλλά όπως είπαμε και άλλοι, οι πρόβες και η προετοιμασία απαιτούν πολλή χρόνο και κόπο και κουραζόμουν. Για αυτό σταμάτησα.Μεγάλε εσύ να ούμε κοντεψες να πάρεις Όσκαρ, χρυσό φοίνικα και αργυρό Λέοντα και όλα αυτά για να ρίξεις σε χοντρή αριστερή ένα μπούτσο....χαρά στο κουράγιο σου....
Επειδή ασχολούμαι με τη τέχνη ( είμαι ζωγράφος ) επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου.Θεωρώ πως οι περισσότερες γυναίκες έχουν ελάχιστη σχέση με ιδεολογίες και πολιτική. Σε όλες αρέσει η καλή ζωή όπως και να αυτοπροσδιορίζονται. Πάντως αυτή που θυσιάζει τα πάντα στο βωμό της υλικής απόλαυσης είναι πουτάνα. Ούτε δεξιά ούτε αριστερή.
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό όμως. Ο χώρος της τέχνης κυριαρχείται από άτομα αυτής της ιδεολογίας, σε βαθμό που οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση (έστω και κεντρώα) περιθωριοποιείται και εσύ χαρακτηρίζεσαι ''φασίστας''.
Επίσης, άλλο να πας σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού και άλλο σε μία θεατρική. Το δεύτερο είναι κάτι ευρύτερο και δεν θα έπρεπε να σχετίζεται με τις πολιτικές σου πεποιθήσεις.
Καλή ιδέα αλλά τα έχω κάνε και τα δύο. Ο χορός δεν μου αρέσει καθόλου, μολονότι μαζεύει (κατά βάση) νεαρές και λεπτές γυναίκες. Όμως δεν πρόκειται να το κάνω αυτό μόνο και μόνο για γαμήσω αφού είναι σίγουρο ότι θα αποτύχω και μετά από λίγες φορές θα σταματήσω να πηγαίνω.
Οι ορειβατικές ομάδες είναι πολύ πιο κοντά στα ενδιαφέροντα μου, όμως το πρόβλημα είναι πως δεν έρχεσαι σε στενή επαφή με την άλλη όπως στο χορό ή στη θεατρική.
Όπως προανέφερα, έχω μία σχέση με την τέχνη και λόγω σπουδών και από ενδιαφέροντα. Όμως δεν έχω καμία διάθεση για αριστερή κατήχηση και ούτε έχω όρεξη να ακούω να βρίζουν τους μπάτσους και το Μητσοτάκη ή να λένε τις γνωστές παπαριές περί ακροδεξίας, body positivity, κτλπ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας που να θέλει να εκφραστεί και να κοινωνικοποιηθεί σε μία θεατρική θα πρέπει να ανεχτεί όλη την αριστερή μούργα.
Αν πήγαινα σε καμία συλλογικότητα για τα δικαιώματα της γυναίκας ή των δικαιωμάτων των μεταναστών να το δεχτώ, όμως το θέατρο δεν θα έπρεπε να βάφεται ιδεολογικά.
Τέλος, πέφτεις χαμηλά όταν κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει ή είναι αντίθετο προς τις αξίες σου. Δεν πρόκειται ας πούμε να το παίξω φεμινιστής ούτε δικαιωματιστής απλώς για να τον βρέξω. Λίγο γέλιο θέλω να ρίξω με τα θεατρικά και ίσως στην πορεία να μου κάτσει κάποια.
Επειδή ασχολούμαι με τη τέχνη ( είμαι ζωγράφος ) επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου.
Έχω ακούσει να με λένε φασίστα , ρατσιστή , μισογύνη , βιαστή επειδή παω στις πουτάνες , ομοφοβικό επειδή δε θέλω οι αδερφές νοσοκόμες να υιοθετούν παιδιά και αλλά διάφορα ωραία.
Καλά δε το κάνω και ιδιαίτερη διαφήμιση αλλά έχει τύχει να το πω. Το τι μαλακίες έχω ακούσει από δήθεν προχω δεν αντέχεται.Καλά σας κάνουν αφου τους λέτε οτι πάτε στις πουτάνες..... σου λέει αυτος αντι να προσπαθήσει να γαμήσει εμάς πάει σε κοινές.
Ειτε σας αρέσει είτε όχι οι ελεηνιδες αυτο ονειρεύονται άντρες να τους κολλάνε ε και στο τέλος κάθονται σε κάποιον.
Οταν εμφανίζεσαι εσυ και τους λές "εγω πάω στις πουτάνες" ειναι σαν να τους λές εισθε για τα μπάζα και προτιμώ να πληρώνω παρα να ασχολούμαι μαζί σας.
Φαίνεται πως έχεις εμπειρία με αυτά διότι όσα γράφεις αντικατοπτρίζουν όσα ξέρω και εγώ. Οι γνωστές του φίλου μου επειδή τις έχω στα socials βάζουν κάτι μαλακίες τύπου ''support art workers'' λες και είναι τίποτα σταρ του σινεμά. Αυτές που κάνουν ερασιτεχνικό θέατρο και πληρώνουν από πάνω, είναι οι ίδιες που θεωρούν πως είναι καλλιτέχνιδες.Επίσης υπάρχει μια φιλοσοφία εσωτερικού ψαξίματος που τις κάνει εντελώς ανοιχτές στο σεξ. ΠΡΟΣΟΧΗ. Αυτό σημαίνει ότι δε θα διστάσουν να στα φορέσουν με τον παραμικρό τσακωμό. Επίσης παίζουν και πολλοί γκέι οι οποίοι θέλουν και αυτοί το κοκό τους. Αν μάλιστα είναι σε καλή θέση και σου την πέσουν πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ αλάνι για να τον αποφύγεις χωρίς να σε βγάλει εκτός.
Στις πρόβες υπεραναλύουν τα πάντα για να μπουν στο "πετσί" του ρόλου. Δε σε παίρνει να πας για χαβαλέ. Παράδειγμα η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη. Δε γίνεται να συζητάνε για την παραδοσιακή καταπίεση των γυναικών στα σπίτια και εσύ να λες ότι οι γυναίκες είναι "κινούμενα πλυντήρια πιάτων". Είτε είναι σοβαρή ομάδα όπως στο Εθνικό, είτε την Άνω Κουτρουβάλα σε έχουν πετάξει με τις κλωτσιές.
Επειδή ασχολούμαι με τη τέχνη ( είμαι ζωγράφος ) επιβεβαιώνω τα λεγόμενα σου.
Έχω ακούσει να με λένε φασίστα , ρατσιστή , μισογύνη , βιαστή επειδή παω στις πουτάνες , ομοφοβικό επειδή δε θέλω οι αδερφές νοσοκόμες να υιοθετούν παιδιά και αλλά διάφορα ωραία.
Πολλη βαθυστοχαστη αναλυση τυπε. ομως στην τελικη,πετσες απολαυσης κουβαλαμε ολοι και ψαχνουμε τροπους να μασ προσεξουν οι αλλοι μπας και τις μελωσουμε
Στα γυμναστηρια κτλ που λες πανε οι "νορμαλ", ο ανταγωνισμος με τους επιδοξους σφιχτες ειναι μεγαλος, για τα ιδια ακριβως μουνακια. Και οι γυναικες ανταγωνιζονται για τους ιδιους αλφαδες.Ασε που γκει εχει κ εκει, βασικα τιγκα ειναι.
Αυτο ακριβως το ξερουν και καποιες τυπισες που αρνουνται να γινουν ενα με την πλειοψηφια των γυμναστηριων. και ο τροπος τους για να ξεχωρισουν ειναι να κανουν εναλλακτικες ασχολιες θεατρα, μουσικες, τραγουδια, χορους, πεζοποριες, καγιακ, αναρριχηση κτλ. αυτο δεν τις κανει ολες ουτε καμενες ουτε κουλτουριαρες.
Τα περι πετσιου του ρολου τα ακουω βερεσε.αυτα ειναι στη σχολη εθνικου θεατρου που απο οτι καταλαβαινω κατι εχεις ακουσει απο μεσα. Δεν ειναι το επιπεδο το ιδιο σε καθε συνοικιακη θεατρικη σχολη. Τωρα, αν στον φιλο καμιγκαβα μιλησουν οι συμμαθητριες για κλασικα εργα, ας το παιξει απομακρος και στοχαστικος..........
Φαίνεται πως έχεις εμπειρία με αυτά διότι όσα γράφεις αντικατοπτρίζουν όσα ξέρω και εγώ. Οι γνωστές του φίλου μου επειδή τις έχω στα socials βάζουν κάτι μαλακίες τύπου ''support art workers'' λες και είναι τίποτα σταρ του σινεμά. Αυτές που κάνουν ερασιτεχνικό θέατρο και πληρώνουν από πάνω, είναι οι ίδιες που θεωρούν πως είναι καλλιτέχνιδες.
Επίσης πάρα πολλοί άντρες που συμμετέχουν σε αυτά είναι gay. Ευτυχώς αυτούς τους ξεφορτώνεσαι εύκολα (αν δεν είναι ο δάσκαλος). Εμένα περισσότερο μου τη σπάνε όσοι το παίζουν βαρύμαγκες και άλφα αρσενικά παρά οι κραγμένες.
...και είναι απολύτως αλήθεια και η αλήθεια τις τσούζει. Όποιος πάει στις πουτάνες δεν έχει ανάγκη την κάθε ηλίθια να σέρνεται από πίσω της.Οταν εμφανίζεσαι εσυ και τους λές "εγω πάω στις πουτάνες" ειναι σαν να τους λές εισθε για τα μπάζα και προτιμώ να πληρώνω παρα να ασχολούμαι μαζί σας.