Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 2.421
- Πόντοι
- 441
Θεωρώ πως οι περισσότερες γυναίκες έχουν ελάχιστη σχέση με ιδεολογίες και πολιτική. Σε όλες αρέσει η καλή ζωή όπως και να αυτοπροσδιορίζονται. Πάντως αυτή που θυσιάζει τα πάντα στο βωμό της υλικής απόλαυσης είναι πουτάνα. Ούτε δεξιά ούτε αριστερή.Τα ειπες ολα σε μια προταση ΄΄έχουν αυτή την αριστεροάπλυτη/θολοκουλτουριάρικη νοοτροπία. ΄΄ πιστευουν ταχα σε αξιες και ιδανικα ταχα μου .
Αν θες να γαμησεις την σημερον ημερα πρεπει να ψαξεις να βρεις δεξιας καραδεξιας νοοτροπιας που στο βωμο της ''υλιστικης'' απολαυσης σε οποιαδηποτε μορφη ( χρημα , δωρα , ταξιδια κτλ.) δεν λογαριαζουν τιποτα ουτε γαμους ουτε παιδια κτλ και δεν πολυλογαριαζουν το κοστος εναντι της απολαυσης .
Σε όποιο μέρος πας ανάλογους ανθρώπους θα γνωρίσεις. Προφανώς δεν είναι όλες οι άπλυτες άσχημες και υπέρβαρες αλλά είναι σίγουρα φεμινίστριες με οτιδήποτε συνεπάγεται αυτό.
Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό όμως. Ο χώρος της τέχνης κυριαρχείται από άτομα αυτής της ιδεολογίας, σε βαθμό που οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση (έστω και κεντρώα) περιθωριοποιείται και εσύ χαρακτηρίζεσαι ''φασίστας''.
Επίσης, άλλο να πας σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού και άλλο σε μία θεατρική. Το δεύτερο είναι κάτι ευρύτερο και δεν θα έπρεπε να σχετίζεται με τις πολιτικές σου πεποιθήσεις.
Καλύτερα άρχισε κάνα χορό ή με καμιά ομαδούλα που πάνε σε βουνά
Καλή ιδέα αλλά τα έχω κάνε και τα δύο. Ο χορός δεν μου αρέσει καθόλου, μολονότι μαζεύει (κατά βάση) νεαρές και λεπτές γυναίκες. Όμως δεν πρόκειται να το κάνω αυτό μόνο και μόνο για γαμήσω αφού είναι σίγουρο ότι θα αποτύχω και μετά από λίγες φορές θα σταματήσω να πηγαίνω.
Οι ορειβατικές ομάδες είναι πολύ πιο κοντά στα ενδιαφέροντα μου, όμως το πρόβλημα είναι πως δεν έρχεσαι σε στενή επαφή με την άλλη όπως στο χορό ή στη θεατρική.
Παίκτη αυτό που δεν έχεις καταλάβει εσύ είναι ότι αυτές είναι αυτές που είναι ,γουστάρουν θέατρο, κουλτούρα, αριστερά. Αντίστοιχα αν πας σε σχολή latin θα γουστάρουν χορούς, λάτιν ,τέτοια μουσική.
Το πρόβλημα θα το έχεις ΕΣΥ. Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να προσποιείται ότι ξέρει από θέατρο, ότι ενδιαφέρεται για την τέχνη, μήπως και γαμήσεις. Και αν γαμήσεις και δε γίνει σχέση μάλλον θα πρέπει να φύγεις από την ομάδα.
Πόσο χαμηλά είσαι διατεθιμένος να πέσεις μήπως και γαμήσεις;
Όπως προανέφερα, έχω μία σχέση με την τέχνη και λόγω σπουδών και από ενδιαφέροντα. Όμως δεν έχω καμία διάθεση για αριστερή κατήχηση και ούτε έχω όρεξη να ακούω να βρίζουν τους μπάτσους και το Μητσοτάκη ή να λένε τις γνωστές παπαριές περί ακροδεξίας, body positivity, κτλπ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ένας που να θέλει να εκφραστεί και να κοινωνικοποιηθεί σε μία θεατρική θα πρέπει να ανεχτεί όλη την αριστερή μούργα.
Αν πήγαινα σε καμία συλλογικότητα για τα δικαιώματα της γυναίκας ή των δικαιωμάτων των μεταναστών να το δεχτώ, όμως το θέατρο δεν θα έπρεπε να βάφεται ιδεολογικά.
Τέλος, πέφτεις χαμηλά όταν κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει ή είναι αντίθετο προς τις αξίες σου. Δεν πρόκειται ας πούμε να το παίξω φεμινιστής ούτε δικαιωματιστής απλώς για να τον βρέξω. Λίγο γέλιο θέλω να ρίξω με τα θεατρικά και ίσως στην πορεία να μου κάτσει κάποια.