από τα λίγα που ξέρω, σε θεατρικές ομάδες αλλά και σε άλλους χώρους όπως εικαστικοί/καλοτεχνίτες, όντως μπορεί να γίνεται παιχνίδι.
Αλλά όχι ότι με το που θα μπεις αμέσως θα κάνουν ουρά οι γκόμενες για να σου ανοίξουν τα πόδια. Ακόμα και σε αυτές τις ομάδες, υπάρχουν κάποιοι που πληρούν τις προδιαγραφές κι ανοίγουν πολύ πιο εύκολα τα πόδια των γυναικών για πάρτη τους. Δεν γαμάνε όλοι σώνει και καλά.
Υπόψη δε ότι σε τέτοιους χώρους οι γκόμενες (οι "θολοκουλτουριάρες" όπως τις λένε οι ανεγκέφαλοι ούγκανοι φασίστες) είναι συνήθως μεγάλα ψώνια και μπορούν να σου σπάσουν τα αρχίδια πολύ πιο εύκολα από το χαζογκομενίδιο που υγραίνεται με Οικονομόπουλο (το έχω πάθει).
Οπότε πήγαινε σε θεατρική ομάδα αν γουστάρεις το θέατρο, όχι για να πηδήσεις, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα.
Ολόσωστο σχόλιο. Στο μόνο που διαφωνώ είναι πως οι γκόμενες πράγματι είναι θολοκουλτουριάρες. Έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και νομίζουν πως επειδή ασχολούνται με την τέχνη, αυτόματα κάνουν κάτι βαθύ και ανώτερο. Τέχνη είναι βέβαια ο Δαβίδ του Μικελάνγκελο, τέχνη είναι και η μπανάνα του Cattelan.
Αυτά τα λάθη που έκανα νεότερος με βοήθησαν να καταλάβω ότι είναι πολύ καλύτερο για μένα να πληρώνω και να έχω την αξιοπρέπειά μου και την ησυχία μου, παρά να παρακαλάω και να υποκρίνομαι και μετά να βγαίνω και ο μαλάκας απο πάνω.
Αρχικά το πιάνεις λάθος που αναφέρεις περί αξιοπρέπειας. Από που και ως που επειδή θα συμμετέχω σε αυτά σημαίνει ότι είμαι διατεθειμένος να φάω σκατά ή να πουλήσω παπάτζα; Δεν μπορεί να σου αρέσει όντως μία δραστηριότητα αλλά να μην γουστάρεις τα άτομα που την απαρτίζουν; Αυτό έχω γράψει τόσες φορές. Ότι την τέχνη δεν πρέπει να τη μονοπωλούν οι δήθεν ανθρωπιστές και αλληλέγγυοι.
Επίσης, αν αυτοί με σιχαίνονται μία φορά εγώ τους σιχαίνομαι δέκα. Δεν θα πάω εκεί όμως για να αναλύσω το κομμουνιστικό μανιφέστο αλλά για να κάνω κάτι που έχει πλάκα και ίσως στην πορεία κολλήσει και η γκόμενα.
Όσον αφορά το ταγκό, εγώ ο ίδιος έγραψα ότι είχα αρχίσει χορό (swing) και το έκοψα επειδή όντως ένιωθα cringe και άβολα. Πολλά μουνάκια είχε όμως και ήταν καλή η αναλογία.
Μου φαίνεται ακραίο πάντως αυτό που σου συνέβη (μόνο άντρες). Συνήθως στις σχολές κάνουν κρα για άντρες παρτενερ.
Έχω κάνει και εγώ σε θεατρικό και δε γάμησα. Όμως έκανα το κομμάτι μου και μου έχει φύγει η κάβλα του να κάνω υποκριτική. Έχει αρκετή κούραση η προετοιμασία, αλλά στο τέλος κατά την παράσταση είναι πολύ ωραία όλη η διαδικασία της ερμηνείας πάνω στη σκηνή. Νιώθεις ένα μέρος ενός συνόλου και αυτό είναι αρκετά διασκεδαστικό. Μη φανταστείτε τίποτα μεγάλους ρόλους, δύο χρόνιαπήγα και μου έφυγε η κάβλα. Γκόμενα δεν έριξα αλλά πέρασα ωραία.
Όντως πάνε αριστερής ιδεολογίας κυρίως άτομα, μη μου άπτου και ακατάδεκτα μερικές φορές, αλλά δεν με ένοιαζε.
Δοκίμασε να πας σε ιδιωτικό θεατρικό εργαστήρι, καθώς οι αριστεροί απεύχονται ότιδήποτε ιδιωτικό
Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή. Είσαι από τους λίγους με εμπειρία στα θεατρικά οπότε η γνώμη σου μετράει παραπάνω.
Σκέφτομαι περισσότερα τα αυτοσχεδιαστικά (improvibe στο Μοναστηράκι) διότι το κλασικό θέατρο απαιτεί πολύ χρόνο. Ναι μεν μου αρέσει αφού πάω μία στο τόσο σε παραστάσεις, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω πολύ χρόνο και να κόψω από τις άλλες μου δραστηριότητες. Και ειδικά πριν την παράσταση ξέρω καλά πόσο χρόνο τρώτε σε πρόβες.