Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.302
- Πόντοι
- 4.546
Ακολουθεί στρατηγική ΜπαρμπαπήδουλαΘα σε ζήλευε και ο Μητσοτάκης. Φακελομενους μας έχεις όλους
Ακολουθεί στρατηγική ΜπαρμπαπήδουλαΘα σε ζήλευε και ο Μητσοτάκης. Φακελομενους μας έχεις όλους
απλα οταν μιλαμε, μιλαμε με στοιχεια... οχι αρπακολα και οτι να'ναι σαν κατι μπουφουςΘα σε ζήλευε και ο Μητσοτάκης. Φακελομενους μας έχεις όλους
Φαντάσου ότι είναι ακόμα πιο νότια από Αθήνα...μπερδεύτηκες ;
Είσαι μέσα στο μυαλό μου!Πολύ καλά ! , πράγματι , τα Χριστούγεννα φτιάχνουν ατμόσφαιρα για τέτοιες περιπτώσεις ! βοηθάει επίσης κατα την γνώμη μου και το χειμερινό ποιοτικό ντύσιμο που προσωπικά μου αρέσει πάνω σε μια γυναίκα . Εσείς τι λέτε περί αυτού κ. Χριστίνα , συμφωνείτε ?.
Απλά υπάρχουν πολλές επιλογές!σίγουρα τα Χριστούγεννα στην Αθήνα είναι πιο γκράντε κατάσταση σε σχέση με την επαρχία. Και παίζει και πολύ shopping. Για το αν η Χριστίνα θα κυκλοφορεί μόνη της ή όχι, θα έλεγα είναι πολύ εύκολο να το λύσει το θέμα. Εινια φιλόξενη πόλη η Αθήνα.
Η Πάτρα δεν είναι στην Νότια Ελλάδα????
Για να ακριβολογούμε η Πάτρα είναι λίγο πιο βόρεια από την Αθήνα.Η Πάτρα δεν είναι στην Νότια Ελλάδα????
δεν καταλαβαινει κανεις τι γραφεις εδω. στο bourdela ειμαστε ολοι 20χρονοι με κοιλιακους πετρα,τι ηλικιες μινιον κλαουδατος και μπομπονελες μας λες. δε ξερουμε απ'αυταΜην τα γράφετε αυτά....προδίδονται ηλικίες!
κεντρικα θα ελεγα, οπως αθηνα π.χ.Η Πάτρα δεν είναι στην Νότια Ελλάδα????
Από τα Τέμπη και κάτω είναι κεντρικά και από το αυλάκι και κάτω είναι νότια....κεντρικα θα ελεγα, οπως αθηνα π.χ.
δε μου παει η πατρα να θεωρειται νοτια ελλαδα οπως... η κρητη π.χ.Από τα Τέμπη και κάτω είναι κεντρικά και από το αυλάκι και κάτω είναι νότια....
Ναι...γιατί έχουμε στα νότια έκταση ως την Αλεξάνδρεια της Αιγυπτου...συμφωνα με την Πατρίδα της καρδιάς μας....δε μου παει η πατρα να θεωρειται νοτια ελλαδα οπως... η κρητη π.χ.
Η αλήθεια είναι ότι με μπερδέψατε!Για να ακριβολογούμε η Πάτρα είναι λίγο πιο βόρεια από την Αθήνα.
δεν πειραζει, μη δινεις σημασια στους κλασσικους μπαχαλακηδες.Η αλήθεια είναι ότι με μπερδέψατε!
btw η πατρα ειναι πιο πανω σε σχεση με την αθηναΝαι...γιατί έχουμε στα νότια έκταση ως την Αλεξάνδρεια της Αιγυπτου...συμφωνα με την Πατρίδα της καρδιάς μας....
Ναι....αν έχεις τον χάρτη ανάποδα...πρόσεξε μόνο μην κάνει εμετό...Αμερικανός είσαι και είσαι τόσο αγεωγραφητος;btw η πατρα ειναι πιο πανω σε σχεση με την αθηνα
ρε τιτανα, ποια πολη ειναι πιο πανω στον χαρτη ?Ναι....αν έχεις τον χάρτη ανάποδα...πρόσεξε μόνο μην κάνει εμετό...Αμερικανός είσαι και είσαι τόσο αγεωγραφητος;
Είναι δύσκολος λεκές ο εμετός..πρόσεξε μην είσαι πολύ κοντά στον χάρτη όπως τον έχεις ....εκτός αν τον φέρεις στην σωστή του θέση δηλαδή ανάποδα από ο,τι τον έχεις ΤΩΡΑ!ρε τιτανα, ποια πολη ειναι πιο πανω στον χαρτη ?
η πατρα η' η αθηνα ?
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Είναι δύσκολος λεκές ο εμετός..πρόσεξε μην είσαι πολύ κοντά στον χάρτη όπως τον έχεις ....εκτός αν τον φέρεις στην σωστή του θέση δηλαδή ανάποδα από ο,τι τον έχεις ΤΩΡΑ!