perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.811
- Πόντοι
- 736
Απάντηση στα ίσα και με νόημα !Τέτοιες απαντήσεις μας κάνουν να θέλουμε να επισκεφτουμε την πρωτεύουσα!
Απάντηση στα ίσα και με νόημα !Τέτοιες απαντήσεις μας κάνουν να θέλουμε να επισκεφτουμε την πρωτεύουσα!
Ίσως από τις καλύτερες περιόδους για επίσκεψηΤέτοιες απαντήσεις μας κάνουν να θέλουμε να επισκεφτουμε την πρωτεύουσα!
Για εμάς τις γυναίκες από επαρχία δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για ταξιδάκι στην Αθήνα για ψώνια, βόλτες, πίστες και..... συμπληρώστε ότι θέλετε
Και Λαμπρόπουλο, Ατενέ και Κλαουδάτο!!Να πάμε και στο Μινιόν
Η ηλικίες και η αδυναμίεςΜην τα γράφετε αυτά....προδίδονται ηλικίες!
59, τιμή μου και καμάρι μου!!Μην τα γράφετε αυτά....προδίδονται ηλικίες!
Επειδη εχω σχετικη κουβεντα για επισκεψη στην Αθηνα για "ψωνια" με μιλφακι απο επαρχια που ειχαμε αμοιβαια "εκτιμηση", μπορεις να μου πεις με τι δικαιολογια τη κοπαναει καποια για διανυκτερευση ή ακομα και ημερησια στην Αθηνα ; Οι αντρες τους δεν το ψαχνουν καθολου το θεμα ;Θελω να της δωσω μια καλη δικαιολογια γιατι το κοριτσι εχει μεγαλη αναγκη τα "ψωνια"Για εμάς τις γυναίκες από επαρχία δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για ταξιδάκι στην Αθήνα για ψώνια, βόλτες, πίστες και..... συμπληρώστε ότι θέλετε
Πουτσες????Για εμάς τις γυναίκες από επαρχία δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για ταξιδάκι στην Αθήνα για ψώνια, βόλτες, πίστες και..... συμπληρώστε ότι θέλετε
Και Κατράντζος σπορΚαι Λαμπρόπουλο, Ατενέ και Κλαουδάτο!!
Απο ποιά επαρχία είστε κυρία Χριστίνα () ? δεν θέλω λεπτομέρειες , βόρεια ή νότια ?Νότια Ελλάδα
Νότια Ελλάδα
Πολύ καλά ! , πράγματι , τα Χριστούγεννα φτιάχνουν ατμόσφαιρα για τέτοιες περιπτώσεις ! βοηθάει επίσης κατα την γνώμη μου και το χειμερινό ποιοτικό ντύσιμο που προσωπικά μου αρέσει πάνω σε μια γυναίκα . Εσείς τι λέτε περί αυτού κ. Χριστίνα , συμφωνείτε ?.No
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Νότια Ελλάδα
Έλα να σε ξεναγησουμε στην πρωτεύουσα και όλα θα γίνουν...Για εμάς τις γυναίκες από επαρχία δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για ταξιδάκι στην Αθήνα για ψώνια, βόλτες, πίστες και..... συμπληρώστε ότι θέλετε
Γεια σου ρε Πετράν Κωστόπουλε που έκανες την Αθήνα πρωτεύουσα και ξεβλαχεύει και η επαρχία μόνο και μόνο με επίσκεψηΓια εμάς τις γυναίκες από επαρχία δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για ταξιδάκι στην Αθήνα για ψώνια, βόλτες, πίστες και..... συμπληρώστε ότι θέλετε
Θα σε ζήλευε και ο Μητσοτάκης. Φακελομενους μας έχεις όλους