Η πουτάνα στα 80 αρχινάει και κάνει σκόντα…
Τουτεστιν βρείτε κοπελες που υστερούν στην εμφάνιση και είναι ψιλοτεμπέλες και προκειμένου να βγει το ραντεβού θα προτιμήσουν το κατούρημα (ή διαφορα άλλα εύκολα γι’αυτες βίτσια) απο το να τις τεντώσεις στο γαμησι.
Σαφώς κι αν είναι ανεξαρτητη βολεύει γιατί μπορείς να τη ρωτήσεις απο πριν να μην πας τελείως στα τυφλά. Σαφώς και βοηθανε οι κριτικές if you read between the lines που λεν και στο χωριό μου, καθόσον πιο πιθανό να κάτσει η άλλη να φάει κατούρημα αν οι κριτικές της είναι της μορφής «υποτακτική τυπισσα, δεν είπε όχι σε τίποτα, ο,τι ζήτησα ακολούθησε, κάνει τα παντα να σε ευχαριστήσει» παρά αν είναι της μορφής «ένα αγγελούδι για gfe ρυθμούς». Σαφώς και βοηθάει αν την έχεις δει 2-3 φορές την κοπέλα κι έχεις κλείσει και κάνα πολύωρο όπως είπε συναγωνιστής πριν.
Απο προσωπική εμπειρία, τέτοια γουστα καθώς και προθυμία για βιντεο φωτογραφίες κλπ, προς μεγάλη μου έκπληξη παντα, πιο εύκολα τα δέχονται Ελληνίδες/Αλβανιδες ή τέλος πάντων μόνιμες κάτοικοι της χώρας, παρά περαστικες τουρίστριες.
ΥΓ. Να είστε κύριοι και να έχετε πιει πολλά λίτρα νερό και να έχετε ρίξει κατουρήματα μέσα στην ημέρα, ώστε το κατούρημα που θα ρίξετε στην γκομενα να είναι σχεδόν διάφανο και άοσμο, κι όχι κατακίτρινο λες και είναι τα πρώτα πρωινά που τα πάτε στη Βιοϊατρική για καλλιέργεια.
ΥΓ2. Τα τελευταία χρόνια δεν έχω ιδιαίτερη ενασχόληση με το βιζιτινγκ, οπότε και κρατάω μια επιφύλαξη για το ποσο μπορεί να έχουν αλλάξει τα κοζια. Πριν 5 χρόνια οι 8/10 κάθονταν να τις λουσεις με χυσια πχ, και απο τις κριτικές που διαβάζω τώρα βλέπω ότι οριακα σου κάνουν χάρη αν τις πετύχεις στο μάγουλο και προσοχή μην πάει καμία σταγόνα στα μαλλιά και σε στολίσουν σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.