Νέα

Μπουρδελα για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Λοιπόν. Για να βγω ραντεβού:
Εσώρουχα med-100
Νύχια χερισ πόδια-45
Είναι μόνο τα δύο βασικά. Βάλτε άρωμα, κρέμα σώματος, ζαρτιέρες κάλτσες σιλικόνης μαλλιά αποτρίχωση προϊόντα μακιγιάζ...ακόμη και το κλύσμα

Εσείς κάνετε ένα μπάνιο κι αυτό είναι όλο...
Και καμιά φορά ούτε μπάνιο ????

• Χαχα
Αντιδράσεις: Mantw

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Πώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι είμαι χοντρουλα?
Προφανώς διάβασε ότι σταμάτησες να ζυγίζεσαι όταν έφτασες 120 κιλά.

Συνάδελφε έχει αδυνατίσει από τότε. Παίζει να έχει πέσει σε διψήφια κιλά.

• Χαχα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Όταν οι λέξεις "σεξ" και "χρήματα" μπαίνουν η μία δίπλα στην άλλη, εξυπακούεται ότι ο αγοραστής υπηρεσιών είναι άντρας. Ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες έτοιμες να πληρώσουν για (καλό) σεξ. Γυναίκες μόνες, γυναίκες πετυχημένες και ανεξάρτητες ή γυναίκες που έχουν περάσει την ηλικία των 45,οχι τόσο ελκυστικές και ντροπαλές. Το βλέπετε να είναι περιττό? Είναι αποδεκτό ή ταπείνωτικό για μια γυναίκα να καταφεύγει σε τέτοιο είδος υπηρεσιών?
Γυναικα να πληρωνει για να κανει σεξ; :O του χωρου ναι! αρκετες επρεπε να μας πληρωνουν που παμε μαζι τους.:P
Αλλες εκτος..ασε που δεν το εχουν αναγκη γιατι βρισκουν ευκολα..νομιζω ειναι ταπεινωτικο, εδω στον αντρα ειναι αν μαθουν οτι παει σε ρδελα, φανταστειτε ποσο θα ειναι για μια γυναικα.

• Like
Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
80
Πόντοι
0
Ενδιαφέρον νήμα και ενδιαφέρουσες απόψεις. Ακόμα κι αυτές που γράφονται με χαβαλετζίδικη διάθεση, κάτι αξιοσημείωτο αφήνουν πίσω τους.
Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι βιώσιμο ένα τέτοιο επιχειρηματικό μοντέλο. Ίσως η τελική του μορφή να μη θύμιζε "μπουρδέλο" αλλά έτσι όπως το πλέκω εγώ στο μυαλό μου θα μπορούσε να στηθεί. Γιατί όχι;
Καταρχήν, ο χώρος θα έπρεπε να είναι απόλυτα νόμιμος, πολύ μελετημένα σχεδιασμένος, ανεξάρτητος, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, πολύ καθαρός, με κλειστό πάρκινγκ, σε προσεκτικά επιλεγμένη περιοχή και τοποθεσία.
Θα έπρεπε να εργάζεται εκεί μια καταρτισμένη ομάδα ανθρώπων κατάλληλα μοιρασμένη στα διάφορα τμήματα διοίκηση, νομική κάλυψη, ασφάλεια (χώρων και πελατισσών), υποδοχή, καθαριότητα, υποστήριξη και λοιπές υπηρεσίες.
Οι υπηρεσίες θα έπρεπε να προσφέρονται μόνο κατόπιν ραντεβού καθώς το "είδα φώς και μπήκα" δεν πιστεύω ότι θα δούλευε στην περίπτωση αυτή. Οι αρσενικοί που θα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους θα έπρεπε να είναι προσεκτικά διαλεγμένοι, να ξέρουν να φερθούν στη γυναίκα και ικανοί να κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά. Θεωρώ ότι το σεξ, σαφώς και θα ήταν σημαντικό στην όλη φάση αλλά δε θα ήταν το μόνο ζητούμενο από το πελατολόγιο. Συνεπώς μιλάμε για μια εξ ορισμού περίπλοκη υπηρεσία. Συμφωνώ ότι οι πάροχοι των υπηρεσιών δε θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα από 2-3 ραντεβού την ημέρα. Το κλειδί θα ήταν η απόλυτη εχεμύθεια. Όλα τα παραπάνω, συνηγορούν ότι οι τιμές θα ήταν ιδιαίτερα υψηλές και συνεπώς θα απευθύνονταν σε ένα συγκεκριμένο πελατολόγιο με οικονομική επιφάνεια. Η διαφήμιση των υπηρεσιών θα γινόταν αποκλειστικά από στόμα σε στόμα αποκλείοντας οποιοδήποτε άλλο προωθητικό μέσο. Αν ίσχυαν τα παραπάνω, πιστεύω ότι όσοι αρσενικοί πετύχαιναν στην παραπάνω δουλειά θα κατέληγαν να έχουν πελάτισσες μερικές από τις πιο πλούσιες, διάσημες και υπεράνω υποψίας κυρίες αυτής της χώρας κι όχι μόνο. Οτιδήποτε άλλο σε στυλ "studio", Φυλής, Μεταξουργείο, μασατζίδικα κλπ. δε νομίζω ότι θα είχε μέλλον και νόημα ύπαρξης στην Αθήνα.

• Αγάπη

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Όχι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κανένας 45αρης δεν θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά όπως ένας 20αρης
Πιο καλή στύση έχω τώρα στα 40 μου παρά στα 20!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποσο εχεις την αμολυβδη ρε παιχτη ?
1.95 η πιο ακριβή 1.70 η πιο φτηνή

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.790
Πόντοι
3.506
συνεπώς θα απευθύνονταν σε ένα συγκεκριμένο πελατολόγιο με οικονομική επιφάνεια. Η διαφήμιση των υπηρεσιών θα γινόταν αποκλειστικά από στόμα σε στόμα αποκλείοντας οποιοδήποτε άλλο προωθητικό μέσο. Αν ίσχυαν τα παραπάνω, πιστεύω ότι όσοι αρσενικοί πετύχαιναν στην παραπάνω δουλειά θα κατέληγαν να έχουν πελάτισσες μερικές από τις πιο πλούσιες, διάσημες και υπεράνω υποψίας κυρίες αυτής της χώρας κι όχι μόνο. Οτιδήποτε άλλο σε στυλ "studio", Φυλής, Μεταξουργείο, μασατζίδικα κλπ. δε νομίζω ότι θα είχε μέλλον και νόημα ύπαρξης στην Αθήνα.

Δεν χρειάζονται μαγαζί αυτές τύπε. Τον βρίσκουν τον επιβήτορα πολύ εύκολα και με απόλυτη εχεμύθεια. Και εννοείται δωρεάν, να υπάρχει και υπόνοια romance. Εδώ η Lady D βρήκε "σφίχτη" στο ασφυκτικά κλειστό Buckingham...

Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
80
Πόντοι
0
Δεν χρειάζονται μαγαζί αυτές τύπε. Τον βρίσκουν τον επιβήτορα πολύ εύκολα και με απόλυτη εχεμύθεια. Και εννοείται δωρεάν, να υπάρχει και υπόνοια romance. Εδώ η Lady D βρήκε "σφίχτη" στο ασφυκτικά κλειστό Buckingham...
Συμφωνώ αλλά μην ξεχνάς ότι "δωρεάν" και"εχεμύθεια" σπανίως πάνε μαζί. Όπως εμείς έτσι κι αυτές δεν θα πληρώσουν μόνο για την υπηρεσία αλλά και για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

• Αγάπη
OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Ενδιαφέρον νήμα και ενδιαφέρουσες απόψεις. Ακόμα κι αυτές που γράφονται με χαβαλετζίδικη διάθεση, κάτι αξιοσημείωτο αφήνουν πίσω τους.
Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι βιώσιμο ένα τέτοιο επιχειρηματικό μοντέλο. Ίσως η τελική του μορφή να μη θύμιζε "μπουρδέλο" αλλά έτσι όπως το πλέκω εγώ στο μυαλό μου θα μπορούσε να στηθεί. Γιατί όχι;
Καταρχήν, ο χώρος θα έπρεπε να είναι απόλυτα νόμιμος, πολύ μελετημένα σχεδιασμένος, ανεξάρτητος, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, πολύ καθαρός, με κλειστό πάρκινγκ, σε προσεκτικά επιλεγμένη περιοχή και τοποθεσία.
Θα έπρεπε να εργάζεται εκεί μια καταρτισμένη ομάδα ανθρώπων κατάλληλα μοιρασμένη στα διάφορα τμήματα διοίκηση, νομική κάλυψη, ασφάλεια (χώρων και πελατισσών), υποδοχή, καθαριότητα, υποστήριξη και λοιπές υπηρεσίες.
Οι υπηρεσίες θα έπρεπε να προσφέρονται μόνο κατόπιν ραντεβού καθώς το "είδα φώς και μπήκα" δεν πιστεύω ότι θα δούλευε στην περίπτωση αυτή. Οι αρσενικοί που θα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους θα έπρεπε να είναι προσεκτικά διαλεγμένοι, να ξέρουν να φερθούν στη γυναίκα και ικανοί να κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά. Θεωρώ ότι το σεξ, σαφώς και θα ήταν σημαντικό στην όλη φάση αλλά δε θα ήταν το μόνο ζητούμενο από το πελατολόγιο. Συνεπώς μιλάμε για μια εξ ορισμού περίπλοκη υπηρεσία. Συμφωνώ ότι οι πάροχοι των υπηρεσιών δε θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα από 2-3 ραντεβού την ημέρα. Το κλειδί θα ήταν η απόλυτη εχεμύθεια. Όλα τα παραπάνω, συνηγορούν ότι οι τιμές θα ήταν ιδιαίτερα υψηλές και συνεπώς θα απευθύνονταν σε ένα συγκεκριμένο πελατολόγιο με οικονομική επιφάνεια. Η διαφήμιση των υπηρεσιών θα γινόταν αποκλειστικά από στόμα σε στόμα αποκλείοντας οποιοδήποτε άλλο προωθητικό μέσο. Αν ίσχυαν τα παραπάνω, πιστεύω ότι όσοι αρσενικοί πετύχαιναν στην παραπάνω δουλειά θα κατέληγαν να έχουν πελάτισσες μερικές από τις πιο πλούσιες, διάσημες και υπεράνω υποψίας κυρίες αυτής της χώρας κι όχι μόνο. Οτιδήποτε άλλο σε στυλ "studio", Φυλής, Μεταξουργείο, μασατζίδικα κλπ. δε νομίζω ότι θα είχε μέλλον και νόημα ύπαρξης στην Αθήνα.
Ελπίζω και εύχομαι να υπάρξει στο πλησίον μέλλον...για την ώρα, βολεύομαι με το μπου. Ακούω 1002. δυστυχώς.

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Μίλησα για μια μέση γυναίκα μεσιέ, δεν έδωσα την περιγραφή μου. Ωστόσο,έχετε δίκιο . Και εγώ αν διάβαζα το νήμα χωρίς να γνωρίζω το πρόσωπο από πίσω, αυτό θα υπέθετα.

Προφανώς διάβασε ότι σταμάτησες να ζυγίζεσαι όταν έφτασες 120 κιλά.

Συνάδελφε έχει αδυνατίσει από τότε. Παίζει να έχει πέσει σε διψήφια κιλά.
99?

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Μίλησα για μια μέση γυναίκα μεσιέ, δεν έδωσα την περιγραφή μου. Ωστόσο,έχετε δίκιο . Και εγώ αν διάβαζα το νήμα χωρίς να γνωρίζω το πρόσωπο από πίσω, αυτό θα υπέθετα.

99?
Αν ρωτάς εμένα θα έλεγα 69 γιατί μου αρέσει ο αριθμός.

Αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά λιγότερα από αυτόν τον αριθμό.

Δυστυχώς η ειδικότητά μου με βοηθάει να βρω με αρκετή ακρίβεια το ύψος μιας γυναίκας αλλά όχι το βάρος.

• Like

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Μπουρδελα για γκει θα είχαν επολη δουλειά στο ελλαντα.. Γιατί και αυτοί δεν βρίσκουνε εύκολα φοβουντε να την πέσουν μη φανε ξύλο.. Τώρα μπουρδελα για γυναίκες είναι epic failure

Εγγρ.
27 Νοε 2021
Like
80
Πόντοι
0
Ελπίζω και εύχομαι να υπάρξει στο πλησίον μέλλον...για την ώρα, βολεύομαι με το μπου. Ακούω 1002. δυστυχώς.
Καλά, ...., δεν παίζει να υπάρξει τέτοιο μαγαζί και σίγουρα όχι στο κοντινό μέλλον. Νομίζω το γνωρίζουμε όλοι αυτό.

Το 1002 που ακούς τι είναι; Ραδιοφωνικός σταθμός (100.2 power fm)?

• Χαχα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Οι γυναικες δε πληρωνουν γιατι κατα πλειοψηφια μπορουν να βρουν πολυ ευκολα σεξ.
Δηλαδη νομιζεις η μεση γυναικα αν θελει να γαμηθει δε μπορει??
Σοβαρα τωρα σε ποιο κοσμο ζειτε?

Οι γυναικες εχουν ελλειψη κουβαλητη, ασφαλειας, συντροφου, πατερα των παιδιων.
Οχι πουτσας. Ενας απο εδω δε θα αρνιοταν σεξ σε γυναικα εαν του το ζητουσε.

Οσες ελαχιστες πληρωνουν ειτε λογω ηλικιας/περιορισμενου χρονου τη βρισκουν μεσα απο κυκλους, τελειως εχεμυθα και προσεκτικα, sugar mummy, σε πλαισιο ατυπης ελευθερης σχεσης.
Πολυ βαρια με κανενα ζιγκολο εαν ειναι 60 κ θελει τον 20χρονο.
Η κοινωνια τις λεει πουτανες τωρα, σκεψου να πηγαινουν και σε μπουρδελο.

5000 χρονια ιστοριας εχει να επιδειξει μπουρδελα για αντρες για καποιο λογο.

Μπουρδελα για γυναικες θα εκλειναν σε χρονο dt.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
τι τρολια ειναι αυτο το νημα? μπουρδελο για γυναικα ειναι ολη η κοινωνια. εχει πολλους αντρες να διαλεξει για να κανει σεξ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χλωμό χυστης να δουλέψει σε μπορδελο.Μια πουτανα μπορει να ξεπεταξει και 30 πελατες τη μερα αυτός ποσες πελατισσες μπορεί να γαμησει?Είναι η βιολογία εναντίον του.

Littlejohn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
291
Οι γυναικες δε πληρωνουν γιατι κατα πλειοψηφια μπορουν να βρουν πολυ ευκολα σεξ.

Οχι πουτσας. Ενας απο εδω δε θα αρνιοταν σεξ σε γυναικα εαν του το ζητουσε.

Οσες ελαχιστες πληρωνουν ειτε λογω ηλικιας/περιορισμενου χρονου τη βρισκουν μεσα απο κυκλους, τελειως εχεμυθα και προσεκτικα, sugar mummy, σε πλαισιο ατυπης ελευθερης σχεσης.

- Στο ίδιο που τις λέει πουτάνες.

- Χρήμα .Χειραφέτηση = διαγράφονται ως ανάγκες. Έχουν ανάγκη τις «παλιές»-«νέες» ανάγκες... Τα παιδιά ενός πατέρα δεν έχουν ανάγκη μητέρας ή ένας άντρας μιας συντρόφου ;

Οχι πουτσας. Ενας απο εδω δε θα αρνιοταν σεξ σε γυναικα εαν του το ζητουσε
- Θα το αρνούνταν η ίδια λόγω της λέξης «πουτάνα» . Είσαι που είσαι από κάτω και δεν θέλεις το παρακάτω (άλλο αν κάποιες φορές ανεβάζει ...) Επίσης πολλές δεν θα αρνούνταν το σεξ σε πολλούς από εδώ μέσα .

- Το όλο. Υφίσταται ανδρική πορνεία .

- Η κοινωνία λέει και για ρεμάλια αλλά τα μπουρδέλα δεν κλείνουν ...

- 5000 φαλλοκρατικής ιστορίας . Με τον άντρα εκ προοιμίου στο βάθρο ή στα «μαλακά». Σε ασυλία.

- Για να ανοίξουν ξανά όταν τους το επιτρέψουν οι συνθήκες ...

Σεκξισμός φανερά. Σεξ στα κρυφά. Κοινωνική υποκρισία.

Και συνέχισε να αγαπάς τις γυναίκες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ύστερα η πρωτη πελάτισσα θα πλημμυριζε στο χυσι και η τελευταία θα εισεπραττε σταγόνες μονο.Θα ήταν άδικο εντελώς.Υπαρχουν πολλά προβλήματα.Πιο καλά θα δουλευαν μπορδελα με σκύλους.Πληρης εχεμύθεια.

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

- Στο ίδιο που τις λέει πουτάνες.

- Χρήμα .Χειραφέτηση = διαγράφονται ως ανάγκες. Έχουν ανάγκη τις «παλιές»-«νέες» ανάγκες... Τα παιδιά ενός πατέρα δεν έχουν ανάγκη μητέρας ή ένας άντρας μιας συντρόφου ;

Οχι πουτσας. Ενας απο εδω δε θα αρνιοταν σεξ σε γυναικα εαν του το ζητουσε
- Θα το αρνούνταν η ίδια λόγω της λέξης «πουτάνα» . Είσαι που είσαι από κάτω και δεν θέλεις το παρακάτω (άλλο αν κάποιες φορές ανεβάζει ...) Επίσης πολλές δεν θα αρνούνταν το σεξ σε πολλούς από εδώ μέσα .

- Το όλο. Υφίσταται ανδρική πορνεία .

- Η κοινωνία λέει και για ρεμάλια αλλά τα μπουρδέλα δεν κλείνουν ...

- 5000 φαλλοκρατικής ιστορίας . Με τον άντρα εκ προοιμίου στο βάθρο ή στα «μαλακά». Σε ασυλία.

- Για να ανοίξουν ξανά όταν τους το επιτρέψουν οι συνθήκες ...

Σεκξισμός φανερά. Σεξ στα κρυφά. Κοινωνική υποκρισία.

Και συνέχισε να αγαπάς τις γυναίκες.

Η γυναικα ειναι παντα ευκολοτερο να βρει σεξ. Αυτη αποφασιζει εαν θα γινει το σεξ οχι ο αντρας.
Αυτη ειναι που κουβαλαει το ρισκο και την επενδυση της κυοφοριας γι αυτο απο τη φυση ολα τα θηλυκα θηλαστικα της γης ειναι selective.
Επισης ειναι βαθυ ενστικτο η απειλη της φημης της (να την πουν πουτανα) γιατι αλλιως δε θα βρει κανεναν να τη γαμησει(κανενας δε γαμουσε καποια π δεν ηταν σιγουρος οτι ηταν ο πετερας, γι αυτο κ απεχθεια των αντρων για γυναικες με high body count) αρα επιλεγει πολυ προσεκτικα τι θα κανει και πως θα το κανει στα ματια του περιγυρου, ενω για τον αντρα δεν ειναι.
Εαν αρνεισαι αυτα τα προαιωνια facts της βιολογιας και μου μιλας για κοινωνια δε μπορω να σε παρω σοβαρα.
Αυτα ειναι αρχεγονα ενστικτα που πρεπει παντα υποσεινηδητα να ικανοποιουνται.
Η κοινωνια ακολουθει τη βιολογια, δε ξεπηδησε πριν χιλιαδες χρονια απο το κενο. Και οσο και να αλλαζει οι βασικες αρχες μενουν ιδιες και απαραλλακτες και κρυβονται κατω απο διαφορους κοινωνικους φερετζεδες ανα εποχες.

Διαβασε για βασικη ανθρωπολογια και ξαναελα.

Αντιθετα το αρσενικο (σε καθε θηλαστικο απο την υπαρξη ζωης στη γη) ειναι expansive γιατι το να μεταφερει τα γονιδια του στο μελλον δεν εχει κανενα κοστος γι αυτον. Αν μπορει να γαμησει 1000 θα το κανει. Δεν επιλεγει. ΑΝ μπορει να γαμησει οτι καθεται ευκολα θα το κανει. Απο 3ρι μεχρι 10ρι.

Ωντας η τελικη επιλογη στη γυναικα, το ερωτημα για τον αντρα παντα θα ειναι ΑΝ μπορει να γαμησει και για τη γυναικα ειναι ΠΟΙΟΝ θα γαμησει.

Ακομα και ο σομμερ η ο σπαλιαρας γαμανε οτι κατσει ακομα και 5-6ρια και αυτο το ξερω απο πρωτο χερι επειδη εχω μεγαλωσει γλυφαδα και τους εβλεπα παντου.

Στη σεξουαλικη αγορα λοιπον οι γυναικες κανουν κουματο.
Και εχουν τον φοβο του σεξ. και αυτο ειναι βαθια μεσα τους, δεν ειναι "κοινωνικο". Και ειναι πολυ προσεκτικες, εχεμυθες και low profile.

Ξεχασε το για μπουρδελα γυναικων. Εαν υπηρχε αγορα θα ειχε φτιαχτει 1000 χρονια. Ξερεις κανεναν να θελει λεφτα και να τα πεταει? Η αγορα μιλησε.

Τεσταρε το εσυ με ενα μπουρδελακι γυναικων να δουμε πως θα παει.

Το "πουτανες" θα το ακουσεις κατα βαση απο τις γυναικες της ιδιες μεταξυ τους για να μειωσουν ακριβως την φημη και την υποληψη της αλλης αρα και την αξια της.

Τα υπολοιπα περι 5κ φαλλοκρατιας και κοινωνιας που διεπει τα παντα ειναι για ακραμματους κλοουν και δε επιδεχονται καν σχολιασμου.

Τελευταία τροποποίηση:

Littlejohn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
291
Η γυναικα ειναι παντα ευκολοτερο να βρει σεξ. Αυτη αποφασιζει εαν θα γινει το σεξ οχι ο αντρας.
Αυτη ειναι που κουβαλαει το ρισκο και την επενδυση της κυοφοριας γι αυτο απο τη φυση ολα τα θηλυκα θηλαστικα της γης ειναι selective.
Επισης ειναι βαθυ ενστικτο η απειλη της φημης της (να την πουν πουτανα) γιατι αλλιως δε θα βρει κανεναν να τη γαμησει(κανενας δε γαμουσε καποια π δεν ηταν σιγουρος οτι ηταν ο πετερας, γι αυτο κ απεχθεια των αντρων για γυναικες με high body count) αρα επιλεγει πολυ προσεκτικα τι θα κανει και πως θα το κανει στα ματια του περιγυρου, ενω για τον αντρα δεν ειναι.
Εαν αρνεισαι αυτα τα προαιωνια facts της βιολογιας και μου μιλας για κοινωνια δε μπορω να σε παρω σοβαρα.
Η κοινωνια ακολουθει τη βιολογια, δε ξεπηδησε πριν χιλιαδες χρονια απο το κενο. Και οσο και να αλλαζει οι βασικες αρχες μενουν ιδιες και απαραλλακτες και κρυβονται κατω απο διαφορους κοινωνικους φερετζεδες ανα εποχες.

Διαβασε για βασικη ανθρωπολογια και ξαναελα.

Αντιθετα το αρσενικο (σε καθε θηλαστικο απο την υπαρξη ζωης στη γη) ειναι expansive γιατι το να μεταφερει τα γονιδια του στο μελλον δεν εχει κανενα κοστος γι αυτον. Αν μπορει να γαμησει 1000 θα το κανει. Δεν επιλεγει. ΑΝ μπορει να γαμησει οτι καθεται ευκολα θα το κανει. Απο 3ρι μεχρι 10ρι.

Ωντας η τελικη επιλογη στη γυναικα, το ερωτημα για τον αντρα παντα θα ειναι ΑΝ μπορει να γαμησει και για τη γυναικα ειναι ΠΟΙΟΝ θα γαμησει.

Ακομα και ο σομμερ η ο σπαλιαρας γαμανε οτι κατσει ακομα και 5-6ρια και αυτο το ξερω απο πρωτο χερι επειδη εχω μεγαλωσει γλυφαδα και τους εβλεπα παντου.

Και εχουν τον φοβο του σεξ. και αυτο ειναι βαθια μεσα τους, δεν ειναι "κοινωνικο". Και ειναι πολυ προσεκτικες, εχεμυθες και low profile.

Ξεχασε το για μπουρδελα γυναικων. Εαν υπηρχε αγορα θα ειχε φτιαχτει 1000 χρονια. Ξερεις κανεναν να θελει λεφτα και να τα πεταει? Η αγορα μιλησε.

Το "πουτανες" θα το ακουσεις κατα βαση απο τις γυναικες της ιδιες μεταξυ τους για να μειωσουν ακριβως την φημη και την υποληψη της αλλης αρα και την αξια της.

Τα υπολοιπα περι 5κ φαλλοκρατιας και κοινωνιας που διεπει τα παντα ειναι για ακραμματους κλοουν και δε επιδεχονται καν σχολιασμου.

- Δηλαδή , τις πουτάνες δεν τις ... όλοι ... (κάπου εδώ πρέπει να σκεφτούμε μια διάκριση ,την διαφορά μεταξύ του εκδίδομαι και του απλά γαμιέμαι αδιακρίτως) και έχουν τέτοιου είδους πρόβλημα ... Έχεις δει σκυλίτσες να σέρνουν ...;

[Εαν αρνεισαι αυτα τα προαιωνια facts της βιολογιας και μου μιλας για κοινωνια δε μπορω να σε παρω σοβαρα.
Διαβασε για βασικη ανθρωπολογια και ξαναελα.]

- Αυτό δεν λέει τίποτα,απλά επιθετικός-υποτιμητικός λόγος για δημιουργία εντυπώσεων .Ξοδεύεις πολύ μελάνι αλλά δεν θα «τρομάξω» από κάτι τέτοια ...
- Ξέρεις τι είναι λογοδοσμένος ; Για πόσους αιώνες η «μη φαλλοκρατική κοινωνία» επέβαλλε -λει στις έφηβες να κάνουν αυτό που τους λέει ο μπαμπάς ...; Και πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κανένας ένα κοκτέιλ από τσιτάτα κοινωνιολογίας (υπάρχει λόγος που η συγκεκριμένη δεν αναφέρεται ..;) ,βιολογίας, ανθρωπολογίας ,που τελικά δεν είναι τίποτα ...

- Σχεδόν ακριβώς. Αν δεν υπάρχει κόστος για τη γυναίκα τότε μένει μόνο η απόλαυση ... Ευχαριστώ για τη βοήθεια .Από την άλλη (σηκώνω πολλά μαθήματα-μη με βλέπεις έτσι ...) αν είσαι αρσενικό λιοντάρι πόσο τζάμπα είναι να τα βάλεις με 3 άλλα αρσενικά που απειλούν την φαμίλια ; Θέλω να ξέρεις τα λιοντάρια κανιβαλίζουν ...

- Μήπως η απλά η πρώτη κίνηση είναι στους άντρες στην σύγχρονη δυτική πραγματικότητα ; Αλλά οι γυναίκες σ'αυτή δεν κάνουν καμάκι ,οι άντρες δεν ρίχνουν χυλόπιτα ... Τι λες ρε Χριστιανέ μου ... ;

- Μην τα ξαναλέμε εφ΄όσων υφίσταται ανδρική πορνεία κάτι άλλο συμβαίνει.

- Δες στο τέλος.

- Όταν δηλαδή ακούει κάποιος το «κερατούκλη είσαι και μαρτυριάρης» είναι πάντα «Σουηδός» και λέει «ευχαριστώ»... ,καλά ...δεν έχεις ακούσει «ότι οι γυναίκες σ' αυτά αλληλοϋποστηρίζονται» ...

- Ευχαριστώ για το κοπλιμάν ,οι επιστήμες θα αντικατασταθούν με μια ,το κοκτέιλ «όπως μας βολεύει» . Συνέχισε να αγαπάς τις γυναίκες (... σκυλίτσες ...) .Δεν θέλω να σου κλέψω καμιά (... λιοντάρια ...) .Κοίτα μόνο, ο σεξισμός είναι μια ιδιότητα ,μην έχεις κακή κρίση όχι τίποτα άλλο ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom