Νέα

Μπουρδελα για γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mantw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 255
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Γενικα ο ελληνας αν δεν προκοψει στην ελλαδα θα προκοψει καπου αλλου,δεν παει χαμενος μιας και στη χωρα του εχει βιωσει την δυσκολια.
Οταν ο ελληνας δεν βρει δουλεια στην ελλαδα βρισκει στο εξωτερικο,οταν δεν κανει προκοπη στην ελλαδα κανει στο εξωτερικο,αν δεν βρισκει γκομενα στην ελλαδα βρισκει στο εξωτερικο.

• Like
Αντιδράσεις: Mantw
OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Πάντως να ακούσω για τις γυναίκες ότι είναι τσιγκούνες δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Ξοδεύουμε τόσα χρήματα για να σας προσελκύσουμε.....και αν παρατηρήσετε την αλλαγήπάνω μσε,γιατί τις περισσότερες φορές πρέπει να σας το επισημάνουμε

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Για δώσε τα φώτα σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άσε να το ξέρουμε εμείς οι γυναίκες καλύτερα
Εννοει σε διάρκεια.
Εδώ δεν μιλάμε να το κάνεις μια η δυο φορές και ο άντρας δεν είναι σαν την γυναίκα.
Όπως και να έχει εδώ θες ποσότητα κι όχι ποιότητα.Μην μπερδεύεσαι.
Εγώ που είμαι σ αυτή την ηλικία ναι μεν μια χαρά είμαι,αλλά αν με βάλεις να το κάνω επάγγελμα θα τα φτύσω πολύ πιο γρήγορα από έναν 20-30 χρονων

• Like

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546
Πάντως να ακούσω για τις γυναίκες ότι είναι τσιγκούνες δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Ξοδεύουμε τόσα χρήματα για να σας προσελκύσουμε.....και αν παρατηρήσετε την αλλαγήπάνω μσε,γιατί τις περισσότερες φορές πρέπει να σας το επισημάνουμε
Τσιγκούνες όχι, φιλοχρήματες πιθανόν.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
δεν έχεις άδικο.
Θέλω ποιοτικό σεξ. Ωστόσο όταν μ'αεεσει το σεξ δένομαι συναισθηματικά, κάτι που θέλω να το αποφύγω. Ενώ όταν είναι καθαρά επαγγελματικές σχέσεις δεν έχεις και ψευδαίσθηση,δεν υποφέρεις μετά.
Όχι ακριβώς.
Με ιερόδουλη που είχαμε καλή χημεία με έκανε να την σκέφτομαι πότε θα την ξαναδώ.
Ξέρω ότι οπότε πήγαινα γουσταρε.
Το χαμόγελο πέρναγε και τα αυτιά της.Ποτε δεν ξέρεις,άνθρωπος είναι κι αυτός.

OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Όχι ακριβώς.
Με ιερόδουλη που είχαμε καλή χημεία με έκανε να την σκέφτομαι πότε θα την ξαναδώ.
Ξέρω ότι οπότε πήγαινα γουσταρε.
Το χαμόγελο πέρναγε και τα αυτιά της.Ποτε δεν ξέρεις,άνθρωπος είναι κι αυτός.
Συμφωνώ, δεν αποκλείεται.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Συμφωνώ, δεν αποκλείεται.
Το καλύτερο ήταν να ανοίγατε τα πόδια ευκολότερα.Ποτε μια γυναίκα δεν πληρώνει παραπάνω από έναν άντρα .Ξέρεις πόσο έχεις φτάσει την τιμή από το μουνι στη επαρχία 30 ΤΡΙΑΝΤΑ για ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ τόσο το πήγατε ελλεεινιδες

• Θυμός
OP
OP
Mantw

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Το καλύτερο ήταν να ανοίγατε τα πόδια ευκολότερα.Ποτε μια γυναίκα δεν πληρώνει παραπάνω από έναν άντρα .Ξέρεις πόσο έχεις φτάσει την τιμή από το μουνι στη επαρχία 30 ΤΡΙΑΝΤΑ για ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ τόσο το πήγατε ελλεεινιδες
Λοιπόν. Για να βγω ραντεβού:
Εσώρουχα med-100
Νύχια χερισ πόδια-45
Είναι μόνο τα δύο βασικά. Βάλτε άρωμα, κρέμα σώματος, ζαρτιέρες κάλτσες σιλικόνης μαλλιά αποτρίχωση προϊόντα μακιγιάζ...ακόμη και το κλύσμα

Εσείς κάνετε ένα μπάνιο κι αυτό είναι όλο...

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Εσώρουχα med-100
Νύχια χερισ πόδια-45
Είναι μόνο τα δύο βασικά. Βάλτε άρωμα, κρέμα σώματος, ζαρτιέρες κάλτσες σιλικόνης μαλλιά αποτρίχωση προϊόντα μακιγιάζ...ακόμη και το κλύσμα

Ποιο ραντεβού αν κάποιος δεν μπορεί να βρει γκόμενα ξέρεις πόσα πληρώνει σε πουτανες

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Σωπα ρε που θα το θεωρησει ταπεινωτικο.
Αν θελει μια 65αρα να γαμηθει με ενα 30ρη ωραιο γυμνασμένο δεν θα πληρώσει?.εγω πηδαω ανετα μεγαλες επι πληρωμη
Εγώ πάλι δε νομίζω να το εκανα ποτέ :confused:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Εσώρουχα med-100
Νύχια χερισ πόδια-45

η περιποιηση του εαυτου σας δεν εχει να κανει με το σεξ μονο.

ως το ωραιο φυλο,ειστε αυταρεσκες 24/7 και καθολου δε μας χαλαει,πιστεψε με.

μας αρεσουν οι περιποιημενες γυναικες. ακομα και να τις βλεπουμε

• Like

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.322
Πόντοι
3.656
Εσώρουχα med-100
Νύχια χερισ πόδια-45

μια ερωτηση...κλυσμα κανετε και για το πρωτο ραντεβου???δε ρωταω για εμενα..για ενα φιλο μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom