Ρε συ Μέμο,συγχώρεσε με για την άγνοιά μου,αλλά ποιος είναι αυτός ο Νώντας που επικαλείσαι συνεχώς;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σεξ, Ψυχολογία και "Μαλακοφεμινισμός"
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 253
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Προς Sonia_Red.
Τα παλιά τέλος,εκ των πραγμάτων.
Πλέον όποιον πετύχουμε πιάτσα μιλάμε.
Αν δεν μας κάνει τον γράφουμε στα παπάρΓια μας.
Έχουν γίνει πολλά όπως ξέρεις και όλοι προχώρησαν παρακάτω.
Εσένα και μερικούς άλλους εννοείται θα τους μιλήσω,αν τους δω.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Υπαρχουν στην Ελλαδα ολοκληρα τετραγωνα με ανηλικους πορνους και πορνες; Οχι. Αρα, ειναι καλυτερα εδω τα πραγματα. Δεν ειναι παραδεισος, αλλα ειναι καλυτερα απο την Ασια.
Σου εξήγησα πριν ότι η εμπορεία παιδιών και η πορνεία ανηλίκων στη Ταιλάνδη και σε όλες τις χώρες της ΝΑ Ασίας όχι μόνο απαγορεύεται αλλά τιμωρείται και με εξοντωτικές ποινές.
Η παιδική πορνεία σε αυτές τις χώρες, υπάρχει στη ζούλα λίγο πολύ όσο υπάρχει παντού.
Θες να μας πεις που τα βρήκες τα ''τετράγωνα ολόκληρα'' με ανήλικους πόρνους και πόρνες ??
Δείξε μας απλά ένα site !!! Κάτι τέλος πάντων !!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
1. Δεν υπαρχουν Ελληνες που να δινουν τα παιδια τους στα μπουρδελα. Ο πολιτισμος μας σε αυτον τον τομεα ειναι ανωτερος του Ασιατικου, ο, τι και να μου πεις.
2. Δεν συζηταμε για Λακωνες φιλοσοφους, μην παρασερνεις τη συζητηση. Ειτε τους ξερω, ειτε δεν τους ξερω - εδω δεν εχει σημασια, μιας και εσυ δεν μπορεις να ελεγξεις αν τους γκουγλαρα μολις τωρα )))))
3. Δεν εισαι ουτε Τολστοι, ουτε Ντοστογιεφσκι. Επισης δεν μου αρεσουν τα εργα τους και δεν τα θεωρω τοσο σπουδαια (και ας τα θεωρει ολος ο πλανητης τετοια, στα αυτα που δεν εχω μου).
4. Φυσικα και δεν σε πειθει. Αφου εισαι τυφλος απο τον ερωτα για τον εαυτο σου )))))
1. Σου εξήγησα πριν αλλα μάλλον δεν κατάλαβες. Ο πολιτισμός είναι μια έννοια που εξ' ορισμού δεν έχει ποσοτικά χαρακτηριστικά αλλά ποιοτικά μονο χαρακτηριστικά. Για αυτό και οι συγκρίσεις μεταξύ πολιτισμών δεν έχουν καμμία βάση και καμμία αξία.
2. Είτε γκουγκλάρεις είτε δε γκουγκλάρεις δεν θα βρείς. Μόνο με το πόλεμο ασχολούνταν οι Λάκωνες. Αλλά όπως σωστά λες ασ μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μας. Πάμε παρακάτω.
3. Προφανώς και δεν είμαι ούτε Ντοστογιέφσκι ούτε Τολστόι. Εγώ όμως σε ρώτησα γιατί αυτοί ( οι κατά τη γνώμη σου όχι σημαντικοί ρώσοι συγραφείς, που όμως εγιναν παγκόσμιοι ) δεν ακολούθησαν τη παροιμία των ομοεθνών τους ?? Η μήπως είναι ατάλαντοι ?? Δεν απάντησες.
4. Εκτός απο φαντασμένος, βαρετός, υπερόπτης, και όλα τα άλλα τέλος πάντων τα ''κοσμητικά'' επίθετα που κατά τη γνώμη σου ''προδίδει'' το ύφος γραφής μου, τώρα έγινα και ερωτευμένος με τον εαυτό μου. Εντάξει γνώμη σου και κανένα πρόβλημα. Για το αγάμητος όμως δεν μου απάντησες.
Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Προς Sonia_Red.
Μπιλυ, εγω ακομα δεν ξερω, για ποιο πραγμα μιλας. Αν σε συναντουσα, θα μιλουσα κανονικα, επειδη δεν εχω τιποτα μαζι σου. Αλλα και να ειχα, δεν ειμαι σαν τις γυναικουλες που καθονται με τα παραπονα τους αγκαλια για μηνες. Ειχε τυχει στο παρελθον με αλλους γνωστους να ακουσω, οτι ειπαν κατι μη κολακευτικο για μενα και το προσπερασα, επειδη ολοι μιλανε για ολους και υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα προβληματα στη ζωη μου (και ολων μας), για να ασχοληθουμε. Δεν εχω σκοπο της ζωης μου να ειμαι αρεστη σε ολους. Σε κανεναν βασικα, οποιος με γουσταρει - εχει καλως, αλλιως να αναζητησουν αλλη παρεα και λυνεται το θεμα. Αυτο ισχυει ακομα και με τους γονεις μου, να φανταστεις
Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
1. Σου εξήγησα πριν αλλα μάλλον δεν κατάλαβες. Ο πολιτισμός είναι μια έννοια που εξ' ορισμού δεν έχει ποσοτικά χαρακτηριστικά αλλά ποιοτικά μονο χαρακτηριστικά. Για αυτό και οι συγκρίσεις μεταξύ πολιτισμών δεν έχουν καμμία βάση και καμμία αξία.
2. Είτε γκουγκλάρεις είτε δε γκουγκλάρεις δεν θα βρείς. Μόνο με το πόλεμο ασχολούνταν οι Λάκωνες. Αλλά όπως σωστά λες ασ μην ξεφεύγουμε απο το θέμα μας. Πάμε παρακάτω.
3. Προφανώς και δεν είμαι ούτε Ντοστογιέφσκι ούτε Τολστόι. Εγώ όμως σε ρώτησα γιατί αυτοί ( οι κατά τη γνώμη σου όχι σημαντικοί ρώσοι συγραφείς, που όμως εγιναν παγκόσμιοι ) δεν ακολούθησαν τη παροιμία των ομοεθνών τους ?? Η μήπως είναι ατάλαντοι ?? Δεν απάντησες.
4. Εκτός απο φαντασμένος, βαρετός, υπερόπτης, και όλα τα άλλα τέλος πάντων τα ''κοσμητικά'' επίθετα που κατά τη γνώμη σου ''προδίδει'' το ύφος γραφής μου, τώρα έγινα και ερωτευμένος με τον εαυτό μου. Εντάξει γνώμη σου και κανένα πρόβλημα. Για το αγάμητος όμως δεν μου απάντησες.
Αν παρουμε τον Τολστοι, αυτος ειχε μια τεραστια ιστορια να πει. Με πολλους χαρακτηρες και πολλες πλοκες στο "σεναριο". Δεν ελεγε απλως τη γνωμη του για κατι. Το ιδιο και ο Ντοστογιεφσκι. Επισης εγραφαν σε αλλους καιρους. Επισης και οι δυο ηταν τεραστιοι μισογυνηδες.
Για το αγαμητος - ενας ανθρωπος με ικανοποιητικη ποσοτητα και ποιοτητα του σεξ δεν χανει τοσο χρονο στη συγγραφη τετοιων κειμενων. Η τα γραφει διαφορετικα. Απλα τα πραγματα.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Στο πρώτο κομμάτι συμφωνούμε !!Αν παρουμε τον Τολστοι, αυτος ειχε μια τεραστια ιστορια να πει. Με πολλους χαρακτηρες και πολλες πλοκες στο "σεναριο". Δεν ελεγε απλως τη γνωμη του για κατι. Το ιδιο και ο Ντοστογιεφσκι. Επισης εγραφαν σε αλλους καιρους. Επισης και οι δυο ηταν τεραστιοι μισογυνηδες.
Για το αγαμητος - ενας ανθρωπος με ικανοποιητικη ποσοτητα και ποιοτητα του σεξ δεν χανει τοσο χρονο στη συγγραφη τετοιων κειμενων. Η τα γραφει διαφορετικα. Απλα τα πραγματα.
Στο δεύτερο το συμπέρασμα σου μου φαίνεται σαν σχετικά μεγάλο ''λογικό άλμα'' !!
Σε κάθε όμως περίπτωση τη δέχομαι τη κριτική, κανένα πρόβλημα. Μπορεί σε κάποιους αυτό που λες να βγάζω.
Αν διαβάσεις τα posts μου απο το thread της Ταιλάνδης μπορεί να σχηματίσεις άλλη γνώμη. Οχι τόσο για μένα ( δεν είναι αυτό το ζητούμενο ) αλλά για τη χώρα.
Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Στο πρώτο κομμάτι συμφωνούμε !!
Στο δεύτερο το συμπέρασμα σου μου φαίνεται σαν σχετικά μεγάλο ''λογικό άλμα'' !!
Σε κάθε όμως περίπτωση τη δέχομαι τη κριτική, κανένα πρόβλημα. Μπορεί σε κάποιους αυτό που λες να βγάζω.
Αν διαβάσεις τα posts μου απο το thread της Ταιλάνδης μπορεί να σχηματίσεις άλλη γνώμη. Οχι τόσο για μένα ( δεν είναι αυτό το ζητούμενο ) αλλά για τη χώρα.
Αν θελεις να δεις, ποσο σωστο ή λαθος ηταν το λογικο μου αλμα, κανε ενα πειραμα. Περασε δυο μερες σε ενα sexothone (αφου προβλημα δεν εχεις, οπως μου ειπες πριν). Δωσ`τα ολα που λενε, να λυγιζουν τα γονατα σου το βραδυ της δευτερης μερας, και προσπαθησε να γραψεις ξανα μεγαλο ποστ. Μετα μοιρασου τις εντυπωσεις ))).
Για τη Ταυλανδη εχω σχηματισμενη γνωμη εδω και χρονια, επειδη α)μετεφραζα βιβλια των ανθρωπων, που ζουσαν εκει και εγραφαν τις παρατηρησεις τους. Οχι σαν τουριστες, αλλα σαν κατοικοι της χωρας. β) επειδη η πολυ κολλιτη φιλη μου ζουσε και δουλευε εκει 2 χρονια. Μιλαγαμε συνεχεια για τους ταυλανδους, τον τροπο ζωης τους, τα ηθη και εθιμα. Δεν μου αρεσουν. Την ιδια στιγμη θαυμαζω αρκετα τους Νεπαλεζους, επειδη ζουν σε απιστευτα δυσκολες συνθηκες και ομως δεν ειναι επιθετικοι ουτε μεταξυ τους, ουτε με τους ξενους.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
αγριο πραμα ο νεπαλεζοςΑν θελεις να δεις, ποσο σωστο ή λαθος ηταν το λογικο μου αλμα, κανε ενα πειραμα. Περασε δυο μερες σε ενα sexothone (αφου προβλημα δεν εχεις, οπως μου ειπες πριν). Δωσ`τα ολα που λενε, να λυγιζουν τα γονατα σου το βραδυ της δευτερης μερας, και προσπαθησε να γραψεις ξανα μεγαλο ποστ. Μετα μοιρασου τις εντυπωσεις ))).
Για τη Ταυλανδη εχω σχηματισμενη γνωμη εδω και χρονια, επειδη α)μετεφραζα βιβλια των ανθρωπων, που ζουσαν εκει και εγραφαν τις παρατηρησεις τους. Οχι σαν τουριστες, αλλα σαν κατοικοι της χωρας. β) επειδη η πολυ κολλιτη φιλη μου ζουσε και δουλευε εκει 2 χρονια. Μιλαγαμε συνεχεια για τους ταυλανδους, τον τροπο ζωης τους, τα ηθη και εθιμα. Δεν μου αρεσουν. Την ιδια στιγμη θαυμαζω αρκετα τους Νεπαλεζους, επειδη ζουν σε απιστευτα δυσκολες συνθηκες και ομως δεν ειναι επιθετικοι ουτε μεταξυ τους, ουτε με τους ξενους.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Θέλεις να μας πεις τι είναι το sexothone. Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω.Αν θελεις να δεις, ποσο σωστο ή λαθος ηταν το λογικο μου αλμα, κανε ενα πειραμα. Περασε δυο μερες σε ενα sexothone (αφου προβλημα δεν εχεις, οπως μου ειπες πριν). Δωσ`τα ολα που λενε, να λυγιζουν τα γονατα σου το βραδυ της δευτερης μερας, και προσπαθησε να γραψεις ξανα μεγαλο ποστ. Μετα μοιρασου τις εντυπωσεις ))).
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Αν θελεις να δεις, ποσο σωστο ή λαθος ηταν το λογικο μου αλμα, κανε ενα πειραμα. Περασε δυο μερες σε ενα sexothone (αφου προβλημα δεν εχεις, οπως μου ειπες πριν). Δωσ`τα ολα που λενε, να λυγιζουν τα γονατα σου το βραδυ της δευτερης μερας, και προσπαθησε να γραψεις ξανα μεγαλο ποστ. Μετα μοιρασου τις εντυπωσεις ))).
]
Οι ήσυχοι!!!!
Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
κατ`αρχην η προελευση τους ειναι Ινδικη, οπως λεει στο αρθρο. Δευτερον, ειναι στρατιοτες, μαχητες. Εμεις μιλαμε για απλους ανθρωπους. Ειναι σαν να κρινουμε ολους τους Ελληνες απο τους αντρες των ΕΔ και μαλιστα σε αποστολη.
Ασε.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
κατ`αρχην η προελευση τους ειναι Ινδικη, οπως λεει στο αρθρο. Δευτερον, ειναι στρατιοτες, μαχητες. Εμεις μιλαμε για απλους ανθρωπους. Ειναι σαν να κρινουμε ολους τους Ελληνες απο τους αντρες των ΕΔ και μαλιστα σε αποστολη.
Ασε.
Ξαναδιάβασε γιατί θα σε κόψω και θα έρθεις το Σεπτέμβριο!!!
Οι Γκούργκας είναι ορεσίβια φυλή του Νεπάλ.Αυτό που λες εσύ Ινδία ήταν αυτό που έλεγε η Βρετανική Αυτοκρατορία Ινδία και είναι το σημερινό Πακιστάν, Μπαγκλαντές Ινδία, Νεπάλ κτλ κτλ.Επειδή ήταν πολύ ζόρικοι τύποι όταν πηγαν να τους κατακτήσουν οι Βρετανοί τους έκαναν τόση ζημιά που η μεγαλύτερη δύναμη του τότε κόσμου τρόμαξε!!!Για να τους πάρει με το μερος της λοιπόν τους έδωσε αυτονομία και το πρόνόμιο να υπηρετούν στο Βρετανικό Στρατό.
Οι δικοί μας Κρητικοί, Μανιάτες κτλ κτλ είναι κρέμα νυχτός μπροστά τους.Αυτοί είναι οι ήρεμοι!!!
mauros gatos(1)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 40
- Like
- 2.299
- Πόντοι
- 2.420
Πολύ ενδιαφέρων θρεντάκι. Εγώ θα προσθέσω κάτι απλό που συχνά μας διαφεύγει. Το ότι η ερωτική πράξη είναι κάτι το οποίο συχνά βιώνουμε εντονότερα ως προσδοκία η ως ανάμνηση παρά τη στιγμή που συμβαίνει (όπως άλλωστε όλα τα ώραια πράγματα στη ζωή), είναι κάτι που έχει το λόγο του. Με τον έρωτα και την ερωτική πράξη, είτε μιλάμε για έρωτα αγνό είτε "βρώμικο", προσβλέπουμε στην προσωπική μας ικανοποίηση, την ευτυχία. Μόνο που ο έρωτας δεν είναι κάτι που συμβαίνει για να κάνει εμάς ευτυχείς, αλλά για κάτι που παρόλο που είναι αυτονόητο συχνά μας διαφεύγει: Η διαιώνιση του είδους, κάτι απείρως σημαντικότερο από την ατομική μας ευτυχία. Δεν είναι δικές μου θεωρίες αυτές. Τις έχει διατυπώσει καλύτερα ένας γνώστος δοκιμιογράφος. Είμαι περίεργος να δω αν θα βρει κανείς ποιος.
Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτά που γράφεις είναι ότι όποιος συντάσσει ένα κείμενο με σωστή διάρθρωση, Συντακτικό και Γραμματική,και που απευθύνεται σε πολλούς αναγνώστες,είναι ποσοτικά και ποιοτικά αγάμητος,ενώ όποιος γράφει τηλεγραφικά,και με τρόπο και περιεχόμενο που απευθύνεται σε στενό αναγνωστικό κοινό,είναι ικανοποιημένος και χορτασμένος από σεξ!Αν παρουμε τον Τολστοι, αυτος ειχε μια τεραστια ιστορια να πει. Με πολλους χαρακτηρες και πολλες πλοκες στο "σεναριο". Δεν ελεγε απλως τη γνωμη του για κατι. Το ιδιο και ο Ντοστογιεφσκι. Επισης εγραφαν σε αλλους καιρους. Επισης και οι δυο ηταν τεραστιοι μισογυνηδες.
Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Ξαναδιάβασε γιατί θα σε κόψω και θα έρθεις το Σεπτέμβριο!!!
Οι Γκούργκας είναι ορεσίβια φυλή του Νεπάλ.Αυτό που λες εσύ Ινδία ήταν αυτό που έλεγε η Βρετανική Αυτοκρατορία Ινδία και είναι το σημερινό Πακιστάν, Μπαγκλαντές Ινδία, Νεπάλ κτλ κτλ.Επειδή ήταν πολύ ζόρικοι τύποι όταν πηγαν να τους κατακτήσουν οι Βρετανοί τους έκαναν τόση ζημιά που η μεγαλύτερη δύναμη του τότε κόσμου τρόμαξε!!!Για να τους πάρει με το μερος της λοιπόν τους έδωσε αυτονομία και το πρόνόμιο να υπηρετούν στο Βρετανικό Στρατό.
Οι δικοί μας Κρητικοί, Μανιάτες κτλ κτλ είναι κρέμα νυχτός μπροστά τους.Αυτοί είναι οι ήρεμοι!!!
Βρε την πολεμομανια σου )))) Πες οτι εισαι τουριστας και ηρθες στην Νταραμσαλα. Οι πολεμοχαρεις Γκουργκα θα ειναι ιδιοκτητες του ξενοδοχειου σου; Στα μαγαζια που θα πας να φας, οι Γκουργκα θα σε περιμενουν με μαχαιρες; Στις βολτες εκει στα βουνα, στα χωρια, Γκουργκα θα συναντας; Παλι οχι. Την παρατω τη συζητηση, βαρεθηκα να μιλαμε για ασχετα πραγματα.
Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτά που γράφεις είναι ότι όποιος συντάσσει ένα κείμενο με σωστή διάρθρωση, Συντακτικό και Γραμματική είναι ποσοτικά και ποιοτικά αγάμητος,ενώ όποιος γράφει τηλεγραφικά,και με τρόπο και περιεχόμενο που απευθύνεται σε στενό αναγνωστικό κοινό,είναι ικανοποιημένος και χορτασμένος από σεξ!
Παρ`το και ετσι, αν θελεις.
millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
Προς Sonia_Red.
τυπε τι παραληρημα πιρφοριας ειναι αυτο που γραφεις,εχεις παρει τιποτα νιτρικα και σε πειραξανε,αναφερθηκε κανενας στην παρτη σου?
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Πολύ ενδιαφέρων θρεντάκι. Εγώ θα προσθέσω κάτι απλό που συχνά μας διαφεύγει. Το ότι η ερωτική πράξη είναι κάτι το οποίο συχνά βιώνουμε εντονότερα ως προσδοκία η ως ανάμνηση παρά τη στιγμή που συμβαίνει (όπως άλλωστε όλα τα ώραια πράγματα στη ζωή), είναι κάτι που έχει το λόγο του. Με τον έρωτα και την ερωτική πράξη, είτε μιλάμε για έρωτα αγνό είτε "βρώμικο", προσβλέπουμε στην προσωπική μας ικανοποίηση, την ευτυχία. Μόνο που ο έρωτας δεν είναι κάτι που συμβαίνει για να κάνει εμάς ευτυχείς, αλλά για κάτι που παρόλο που είναι αυτονόητο συχνά μας διαφεύγει: Η διαιώνιση του είδους, κάτι απείρως σημαντικότερο από την ατομική μας ευτυχία. Δεν είναι δικές μου θεωρίες αυτές. Τις έχει διατυπώσει καλύτερα ένας γνώστος δοκιμιογράφος. Είμαι περίεργος να δω αν θα βρει κανείς ποιος.
Η άποψη που παραπάνω διατυπώνεις σχετικά με την διαιώνιση του είδους ώς βασική αιτιολογία της ύπαρξης του έρωτα είναι κεντρική θέση σε ένα μεγάλο φιλοσοφικό δοκίμιο του Schopenhauer. Αυτός το πρωτοδιατύπωσε εν μέσω μιας γενικότερης φιλοσοφικής προσέγγισης. Προφανώς δεν είναι σύγχρονη ακόμη και αν αναφέρεται σε δοκίμια σύγχρονων δοκιμιογράφων μάλλον ως αναφορά. Εχει αμφισβητηθεί πολύ απο τον Sartre. Αν σε ενδιαφέρει κοίταξε το βιβλίο του Sartre ''Το ένα και το μηδέν''.
Τα παραπάνω ,δηλαδή .................για την διαιώνιση του ανθρωπίνου γένους κλπ κλπ τα διατύπωσε ο Schopenhauer καί κατόπιν ο Sartre ??? Αν κατάλαβα καλά.Η άποψη που παραπάνω διατυπώνεις σχετικά με την διαιώνιση του είδους ώς βασική αιτιολογία της ύπαρξης του έρωτα είναι κεντρική θέση σε ένα μεγάλο φιλοσοφικό δοκίμιο του Schopenhauer. Αυτός το πρωτοδιατύπωσε εν μέσω μιας γενικότερης φιλοσοφικής προσέγγισης. Προφανώς δεν είναι σύγχρονη ακόμη και αν αναφέρεται σε δοκίμια σύγχρονων δοκιμιογράφων μάλλον ως αναφορά. Εχει αμφισβητηθεί πολύ απο τον Sartre. Αν σε ενδιαφέρει κοίταξε το βιβλίο του Sartre ''Το ένα και το μηδέν''.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 95
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις