Να σου δωσω λοιπον εγώ την απάντηση που δεν σου έδωσε η φίλη σου.
Η παιδεραστία στη Ταιλάνδη οχι μόνο ειναι παράνομη αλλά τιμωρειται με πολυετεις εξοντωτικες καθειρξεις το ιδιο και η εμπορεια παιδιων.Παλαιοτερα την "στηνανε" με ανηλικες 17αρες που δεν εδειχναν την ηλικια τους σε τουριστες με σκοπό τον ακόλουθο οικονομικό εκβιασμό.
Στη ζουλα το φαινομενο της παιδεραστιας εξακολουθεί να υπαρχει βεβαια αλλά όσο λιγο πολυ υπαρχει σε ολο το κοσμο.
Οι απολιτιστοι λοιπον ταιλανδοί λογω εξαιρετικης ανεχειας καποτε οπως λες πουλαγαν τα παιδια τους. Οι πολιτισμενοι και ευποροι ομως ολλανδοι ιδρυσαν κομμα παιδεραστων.θεσμικα κατοχυρωμένο. Θες εσύ να μας πεις ποιοι είναι χειροτεροι ??
Α και να μην ξεχασω. Τα ορκ ( γιατι σίγουρα δεν προκειται για ανθρωπους ) που γάμαγαν ( και σε ενα βαθμο εξακολουθουν να γαμανε ) παιδάκια είνσι όλοι, μα όλοι, "πολιτισμένοι" Ευρωπαιοι και Αμερικανοί.
Οπως καταλαβαινεις ισως θα πρεπει να ξανασκεφτεις τα περί πολιτισμού που γραφεις.
Επιπλεον. Εγώ εγραψα τις αποψεις μου και δεν διεκδικώ το αλαθητο του πάπα. Αν εχω απο κάπου κατι να κερδισω ειναι απο μια στοχειοθετημενη διαφωνία. Οπου υπαρχει !!
Τέλος, το αν μου λειπει το σεξ η οχι το ξερω εγω, οι οποιες γκομενες μου, και καποια φιλαρακια μου.
Θες να μας πεις εσύ απο ποια ακριβως σημεια των posts μου φαίνετσι κατά τη γνωμη σου οτι εχω ελλειψη σεξ ??
Οχι τιποτα αλλο αλλά χαλαει το "image" του νικ μου,και πρεπει να το προσεξω !!