Κάποιος μου φαίνεται πέρασε
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ στην Ταυλάνδη!!!! ;) ;) ;) ;) ;)
Τώρα για το θέμα έχω να κάνω τα εξής σχόλια:Προφανώς και οι Ταυλανδές τον άντρα τον κάνουν μάγκα κι όχι μαλάκα.Είναι παγκοσμίως γνωστό και γι' αυτό έχει και αυτό τον τουρισμό.Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά επιθυμώ διακαώς να αποκτήσω!!!!
Αυτό όμως δεν είναι ξεκάρφωτο με την όλη κουλτούρα των Ασιατών.Οι κίτρινοι γενικώς έχουν μια στωικότητα στα κακώς κείμενα και μια υποτακτικότητα απέναντι στον ανώτερο, ή τουλάχιστον αυτόν που θεωρούν αυτοί ανώτερο.Αυτό στην Ιαπωνία εκφράζεται με τον κώδικα τιμής των σαμουράι απέναντι στον αφέντη, στην Κίνα με τη λατρεία του αυτοκράτορα παλιότερα, και σε όλες τις χώρες της ΝΑ Ασίας με την ευγένεια που σου συμπεριφέρονται ακόμα κι αν θέλουν να σου κόψουν το λαιμό.Έχει να κάνει με τις θρησκείες τους, Βουδισμό, ταοισμό κτλ, με τα κοινωνικά συστήματα όργάνωσης τους και πολλά άλλα.
Οπότε όταν εσύ βλέπεις τη γυναίκα που σε κάνει μάγκα πρέπει να το απολαύσεις όπως είναι.Αν αναρωτιέσαι γιατί η Ελληνίδα δε σε κάνει μάγκα είναι σαν να αναρωτιέσαι γιατί δε μαγειρεύει γαρίδα με φυστίκι και μάνγκο.Γιατί ετσι μεγάλωσε!!!Δεν της το έμαθε κανείς!!!
Αν της το μάθαινε της Ελληνίδας η μάνα της αυτό, θα σου μάθαινε κι εσένα ο πατέρας σου να είσαι παρτάλι και άχρηστος, να μεθοκοπάς και να πουλάς τα παιδιά σου για να ζήσεις, να σε εκμεταλλεύονται στη δουλειά σου και να λες δεν πειράζει έτσι είναι η ζωή κτλ κτλ.Να είσαι κι εσύ τυπικός Ταυλανδός μαλάκας δηλαδή.