Sonia_Red
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Θέλεις να μας πεις τι είναι το sexothone. Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω.
sex + marathon. Ενα ε μου ξεφυγε κατα λαθος. Κοινως παρα πολυ σεξ σε συντομο χρονικο διαστημα.
Θέλεις να μας πεις τι είναι το sexothone. Εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω.
Τα παραπάνω ,δηλαδή .................για την διαιώνιση του ανθρωπίνου γένους κλπ κλπ τα διατύπωσε ο Schopenhauer καί κατόπιν ο Sartre ??? Αν κατάλαβα καλά.
αγριο πραμα ο νεπαλεζος
Βρε την πολεμομανια σου )))) Πες οτι εισαι τουριστας και ηρθες στην Νταραμσαλα. Οι πολεμοχαρεις Γκουργκα θα ειναι ιδιοκτητες του ξενοδοχειου σου; Στα μαγαζια που θα πας να φας, οι Γκουργκα θα σε περιμενουν με μαχαιρες; Στις βολτες εκει στα βουνα, στα χωρια, Γκουργκα θα συναντας; Παλι οχι. Την παρατω τη συζητηση, βαρεθηκα να μιλαμε για ασχετα πραγματα.
Εντάξει μετά τη διευκρίνιση για το sexothone = sex marathon κατάλαβα.Αν θελεις να δεις, ποσο σωστο ή λαθος ηταν το λογικο μου αλμα, κανε ενα πειραμα. Περασε δυο μερες σε ενα sexothone (αφου προβλημα δεν εχεις, οπως μου ειπες πριν). Δωσ`τα ολα που λενε, να λυγιζουν τα γονατα σου το βραδυ της δευτερης μερας, και προσπαθησε να γραψεις ξανα μεγαλο ποστ. Μετα μοιρασου τις εντυπωσεις ))).
μουνι μαζι με κωλο (πακετο)
εχει στο μεταξι με 10 ευρω
βρειτε μου χωρα με φτηνοτερα (κωλος included)
δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα τοσο φλωροι λιγουρηδες, ανεραστη καριολιτσακαι εσυ εισαι του Μαιντριδερ ο δικηγορος, για να καταλαβω; μια χαρα τα καταφερνει και μονος του.
Για καλη μου τυχη στην Ελλαδα δεν χρειαζεται να παρακαλεσει γυναικα πιρφορο για γαμησι. Εκει ειναι, στην ουρα, υπακουα καλα παιδακια, ετοιμα προς χριση με ενα απλο τηλεφωνημα. Και το καλυτερο απ`ολα; Θα βρισκω να γαμιεμαι μεχρι τα 90 μου, επειδη οι Ελληνιδες εκπαιδευσαν τα σκυλακια μου πολυ καλα )))))))
τα ξερω, πιο λιγουρη απ τον ελληνα δεν υπαρχει πουθεναΜυστη μου, επειδη την ξερω προσωπικα τη Σονια, επιβεβαιωνω τα γραφομενα της ;)
Δε διανοεισαι ποσο λιγουρια, απελπισμενοι και ξεφτυλισμενοι πιρφοροι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων...
Ειδικα εδω μεσα να δεις τι γινεται... Κατι τυποι που το παιζουν/παιζαν "σκληροι πορνοι"
Το 70% ειναι καμουφλαρισμενοι τελειωμενοι πιρφοροι
Μυστη μου, επειδη την ξερω προσωπικα τη Σονια, επιβεβαιωνω τα γραφομενα της ;)
Δε διανοεισαι ποσο λιγουρια, απελπισμενοι και ξεφτυλισμενοι πιρφοροι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων...
Ειδικα εδω μεσα να δεις τι γινεται... Κατι τυποι που το παιζουν/παιζαν "σκληροι πορνοι"
Το 70% ειναι καμουφλαρισμενοι τελειωμενοι πιρφοροι
Πιστεύω ότι έχουμε άνετα τα πρωτεία στο πιρφοριλίκι παγκοσμίως τύπε!
Παρεξηγησες τα γραφομενα της μυστη.
Σκυλακια αποκαλεσε τους πιρφορους, οχι ολους τους αντρες...
Και επειδη εχω δει με τα ματια μου απειρα ρεσιταλ πιρφοριας και απο πιρφορους της Σονιας αλλα και γενικα, ο χαρακτρισμος "σκυλακι" ειναι πολυ επιεικης...
Σονια με κοβεις και μενα να παντρευομαι;
Μπιλυ, εγω ακομα δεν ξερω, για ποιο πραγμα μιλας. Αν σε συναντουσα, θα μιλουσα κανονικα, επειδη δεν εχω τιποτα μαζι σου. Αλλα και να ειχα, δεν ειμαι σαν τις γυναικουλες που καθονται με τα παραπονα τους αγκαλια για μηνες. Ειχε τυχει στο παρελθον με αλλους γνωστους να ακουσω, οτι ειπαν κατι μη κολακευτικο για μενα και το προσπερασα, επειδη ολοι μιλανε για ολους και υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα προβληματα στη ζωη μου (και ολων μας), για να ασχοληθουμε. Δεν εχω σκοπο της ζωης μου να ειμαι αρεστη σε ολους. Σε κανεναν βασικα, οποιος με γουσταρει - εχει καλως, αλλιως να αναζητησουν αλλη παρεα και λυνεται το θεμα. Αυτο ισχυει ακομα και με τους γονεις μου, να φανταστεις
τα ξερω, πιο λιγουρη απ τον ελληνα δεν υπαρχει πουθενα
οσο για την καριολοσονια
με 2 φρασεις μας αποκαλυψε το κωλοχαρακτηρα της
σε αποκαλει και σενα "σκυλακι" της, να υποθεσω?
Αδιαφοραια μαγκες.σε λιγο ολες θα παρακαλανε για ένα αντρικό βλέμμα :-*