Νέα

Σεξ, Ψυχολογία και "Μαλακοφεμινισμός"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
  Τα παραπάνω ,δηλαδή .................για την διαιώνιση του ανθρωπίνου γένους  κλπ κλπ τα διατύπωσε ο Schopenhauer  καί κατόπιν ο Sartre  ??? Αν κατάλαβα καλά.

Tο πρωτοδιατύπωσε ο Schopenhauer. To αντέκρουσε ο Sartre.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Βρε την πολεμομανια σου )))) Πες οτι εισαι τουριστας και ηρθες στην Νταραμσαλα. Οι πολεμοχαρεις Γκουργκα θα ειναι ιδιοκτητες του ξενοδοχειου σου; Στα μαγαζια που θα πας να φας, οι Γκουργκα θα σε περιμενουν με μαχαιρες; Στις βολτες εκει στα βουνα, στα χωρια, Γκουργκα θα συναντας; Παλι οχι. Την παρατω τη συζητηση, βαρεθηκα να μιλαμε για ασχετα πραγματα.

Καταρχήν η Νταραμσάλα είναι στην Ινδια όχι στο Νεπάλ.Με ρωτάς αν θα συναντάς Γκούργκας στο Νεπάλ;Κάτσε λίγο να σκεφτώ... :think: :think: :think:  ΝΑΙ!!!

Το ότι οι Ταυλανδοί δε χωνεύουν τους ξένους επειδή τους πηδάνε τις γυναίκες δεν τους κάνει σκατόψυχους ούτε καθάρματα.Άμα πάω και στο Νεπάλ με τα παντελόνια κατεβασμένα και το γρύλο έξω φάπες θα φάω δε θα με κεράσουν.

Αλλά να μη σε κουράζω άλλο..Δεν ανέλαβα και εκπρόσωπος τύπου της ταυλανδικής πρεσβείας!!! ;) ;) ;) ;)

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αν θελεις να δεις, ποσο σωστο ή λαθος ηταν το λογικο μου αλμα, κανε ενα πειραμα. Περασε δυο μερες σε ενα sexothone (αφου προβλημα δεν εχεις, οπως μου ειπες πριν). Δωσ`τα ολα που λενε, να λυγιζουν τα γονατα σου το βραδυ της δευτερης μερας, και προσπαθησε να γραψεις ξανα μεγαλο ποστ. Μετα μοιρασου τις εντυπωσεις ))).
Εντάξει μετά  τη διευκρίνιση για το sexothone = sex marathon κατάλαβα.

Ειλικρινά δε θέλω ούτε να παραστήσω τον έξυπνο, ούτε να σου αποδείξω κάτι.Αλλά σε φάσεις κορεσμού και κούρασης όπως ο παραπάνω που περιγράφεις εγώ προσωπικά μια χαρά γράφω όχι μόνο posts αλλά και γενικότερα. Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπική λειτουργεία και καλό θα είναι πριν τον χαρακτηρίσεις με βάση για παράδειγμα το ύφος που γράφει αυτό να το λαμβάνεις υπ'όψιν.

Παραθέτω παρακάτω ένα αποσπασμα απο παλιό post μου όπου περιγράφω ότι σε μια τέτοια φάση όπως αυτή που παραπάνω περιγράφεις, γύρισα και έγραφα επι δύο ώρες στο tablet.

''Και κάπου εκεί την όγδοη ημέρα παρατηρώντας το πιπίνι στο κρεβάτι να κοιμάται με μια απόλυτη γαλήνη στο προσωπάκι του κατάλαβα ότι άρχισε να με βαράει η προσωπική μαλακία που με δέρνει και σχετίζεται με τον κορεσμό.

Το βράδι γυρνοβόλαγα στα agogo η στα μπαρ με τα πιπίνια να χοροπηδάνε γύρω απο τους στύλους πάνω στα τραπέζια ντυμένα με ρουχα που παραπέμπουν σε μαγιο και το κεφάλι μου δεν γύριζε πια ενστικτωδώς να κοιτάξει. Πήγα στο New York αρχικά και ένοιωσα να βαριόμουν, εφυγα και πήγα στο Monsoon αρχικά και μετά  στη Tiger και στη Tai Pan. Γύρισα μόνος στο ξενοδοχείο αρκετά πιωμένος και αφού έγραφα μανιωδώς στο tablet για κανένα δίωρο  ξεράθηκα στον ύπνο μέχρι αργα την επομένη.'' ''

Αν θέλεις ( για του λόγου το αληθές )  το link είναι αυτό.

Πάντα με καλή διάθεση γράφω ότι γράφω, παρόλο που η κριτική σου στο ύφος που γράφω ( τα επίθετα που παρέθεσες ),μάλλον δεν ήταν ήπια. Δεν πειράζει καλά να είμαστε και ας διαφωνούμε όποτε διαφωνούμε.  :hi: :hi:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μουνι μαζι με κωλο (πακετο)
εχει στο μεταξι με 10 ευρω
βρειτε μου χωρα με φτηνοτερα (κωλος included)

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
μουνι μαζι με κωλο (πακετο)
εχει στο μεταξι με 10 ευρω
βρειτε μου χωρα με φτηνοτερα (κωλος included)

Η ρίμα στη πρόταση που έχεις βάλει στο νικ σου, είναι σκόπιμη φιλαράκο ?? :2funny: :2funny:

Το είδες ποιητικά το θέμα ??  :2funny: :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
και εσυ εισαι του Μαιντριδερ ο δικηγορος, για να καταλαβω; μια χαρα τα καταφερνει και μονος του.

Για καλη μου τυχη στην Ελλαδα δεν χρειαζεται να παρακαλεσει γυναικα πιρφορο για γαμησι. Εκει ειναι, στην ουρα, υπακουα καλα παιδακια, ετοιμα προς χριση με ενα απλο τηλεφωνημα. Και το καλυτερο απ`ολα; Θα βρισκω να γαμιεμαι μεχρι τα 90 μου, επειδη οι Ελληνιδες εκπαιδευσαν τα σκυλακια μου πολυ καλα )))))))
δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα τοσο φλωροι λιγουρηδες, ανεραστη καριολιτσα
και με 10 ευρω γαμας, δεν αξιζει ελλεηνιδες να παρακαλας  :uglystupid:
αποκαλεις οσους ανδρες (εν δυναμει) πανε μαζι σου "σκυλακια"

δεν χρειαζετε να μας πεις τιποτα αλλο για το χαρακτηρα σου
τον καταλαβαμε πολυ καλα

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μυστη μου, επειδη την ξερω προσωπικα τη Σονια, επιβεβαιωνω τα γραφομενα της ;)
Δε διανοεισαι ποσο λιγουρια, απελπισμενοι και ξεφτυλισμενοι πιρφοροι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων...
Ειδικα εδω μεσα να δεις τι γινεται... :2funny: Κατι τυποι που το παιζουν/παιζαν "σκληροι πορνοι" :2funny: :2funny: :2funny:
Το 70% ειναι καμουφλαρισμενοι τελειωμενοι πιρφοροι
τα ξερω, πιο λιγουρη απ τον ελληνα δεν υπαρχει πουθενα
οσο για την καριολοσονια
με 2 φρασεις μας  αποκαλυψε το κωλοχαρακτηρα της
σε αποκαλει και σενα "σκυλακι" της, να υποθεσω?

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μυστη μου, επειδη την ξερω προσωπικα τη Σονια, επιβεβαιωνω τα γραφομενα της ;)
Δε διανοεισαι ποσο λιγουρια, απελπισμενοι και ξεφτυλισμενοι πιρφοροι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια των Ελληνων...
Ειδικα εδω μεσα να δεις τι γινεται... :2funny: Κατι τυποι που το παιζουν/παιζαν "σκληροι πορνοι" :2funny: :2funny: :2funny:
Το 70% ειναι καμουφλαρισμενοι τελειωμενοι πιρφοροι

Πιστεύω ότι έχουμε άνετα τα πρωτεία στο πιρφοριλίκι παγκοσμίως τύπε!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Παρεξηγησες τα γραφομενα της μυστη.
Σκυλακια αποκαλεσε τους πιρφορους, οχι ολους τους αντρες...

Και επειδη εχω δει με τα ματια μου απειρα ρεσιταλ πιρφοριας και απο πιρφορους της Σονιας αλλα και γενικα, ο χαρακτρισμος "σκυλακι" ειναι πολυ επιεικης... :2funny:

Μύστη ιερόδουλη είναι η Σόνια?

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Σονια με κοβεις και μενα να παντρευομαι; :grin:

Αν βρεθει μια αρκετα ενδιαφερον κωλαρα, δεν θα προλαβουμε να δουμε για ποτε θα τρεξεις στο δημαρχειο χαχαχαχα )))))) απλα δεν θα γινει τωρα αυτο, εισαι μικρος ακομα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μπιλυ, εγω ακομα δεν ξερω, για ποιο πραγμα μιλας. Αν σε συναντουσα, θα μιλουσα κανονικα, επειδη δεν εχω τιποτα μαζι σου. Αλλα και να ειχα, δεν ειμαι σαν τις γυναικουλες που καθονται με τα παραπονα τους αγκαλια για μηνες. Ειχε τυχει στο παρελθον με αλλους γνωστους να ακουσω, οτι ειπαν κατι μη κολακευτικο για μενα και το προσπερασα, επειδη ολοι μιλανε για ολους και υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα προβληματα στη ζωη μου (και ολων μας), για να ασχοληθουμε. Δεν εχω σκοπο της ζωης μου να ειμαι αρεστη σε ολους. Σε κανεναν βασικα, οποιος με γουσταρει - εχει καλως, αλλιως να αναζητησουν αλλη παρεα και λυνεται το θεμα. Αυτο ισχυει ακομα και με τους γονεις μου, να φανταστεις  :sunglasses:
:hi:

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
τα ξερω, πιο λιγουρη απ τον ελληνα δεν υπαρχει πουθενα
οσο για την καριολοσονια
με 2 φρασεις μας  αποκαλυψε το κωλοχαρακτηρα της
σε αποκαλει και σενα "σκυλακι" της, να υποθεσω?

Τον αποκαλω εναν απο τους πιο κοντινους μου φιλους, μιας και ποτε δεν μου εδειξε παραμικρο δειγμα πιρφοριας. Δεν αντιμετοπιζω ΟΛΟΥΣ τους αντρες σαν πιρφορους και σκυλακια. Μονο αυτους, που φερονται ετσι.

Με τους πιρφορους ειμαι οντως καριολα, ετσι δεν με προσβαλει ο χαρακτηρισμος σου.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αδιαφοραια μαγκες.σε λιγο ολες θα παρακαλανε για ένα αντρικό βλέμμα :-*

Stories

Νέο!

Stories