Νέα

Σεξ, Ψυχολογία και "Μαλακοφεμινισμός"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αραγε ο πιρφορισμός είναι επίκτητο η κληρονομικό χαρακτηριστικό ??

Γεννιέσαι η γίνεσαι  πιρφόρος ??

Λέτε να υπάρχει "πιρφορογονίδιο'' ??

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Εχω πάντως την υποψία ότι αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμού θα γινόταν πιρφόροι.

Η πορνεία είναι μάλλον το ποιό αποτελεσματικό φάρμακο κατά της πιρφορίας.
Σωστό, αλλά υπάρχουν και πιρφόροι μπουρδελιάρηδες.
Απλά θα ήταν δισεκατομμύρια χωρίς τις πουτάνες  :cheesy:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Με προβλημάτισες !! Και τώρα που το καλοσκέπτομαι έχεις δίκιο !!

Τι διάολο ρε παιδί μου ?? Λίγη αξιοπρέπεια , λίγος αυτοσεβασμός και αυτοπεποίθηση δεν υπάρχει ??

Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι ό άντρας για να κάνει τη ψυχή του χαλάκι για να σκουπίζει η άλλη τα πόδια της ??

Και όλα αυτά για ένα γαμήσι ?? Και το κάνει αυτό, όπως λες, ακόμα και με τις πουτάνες που το έχει δεδομένο το γαμήσι ??

Αξιολύπητοι και άξιοι της μοίρας τους δυστηχώς.
Νομιζω οτι το προβλημα ειναι εγκεφαλικο η καλυτερα να πω ψυχολογικο,δυστυχως στην κοινωνια που ζουμε σε υπολογιζουν διαφορετικα αν εχεις γκομενα γυναικα,συζυγο κ.τ.λ.απο το να μην εχεις και να την βγαζεις στον αγοραιο ερωτα.Πολλοι μα παρα πολλοι αντρες δεχονται με ευχαριστηση να τους παταει η αλλη (το οποιοδηποτε μπαζο) γιατι ετσι εμαθαν πιστευουν οτι κανουν το σωστο ,οποτε καλα τα λεει η σονια οτι εχει ετοιμα τα σκυλακια(πιρφορους),ετσι ειναι,εχω δει απιστευτα περιστατικα να γινονται οχι χαλακια αλλα πραγματικο σκουπιδι και εκει να περιμενουν στην ουρα.Προσωπικα δεν εχω κανεναν φιλο η γνωστο που να μην ειναι πιρφορος ,λιγουρης,και δεν εχω λιγους γνωστους.Πραγματι οι ανω των 40 το γνωριζουν πιο παλια ετσι ηταν τα πραγματα ειμαι και εγω ανω των 40 και το γνωριζω,να σας πω δε οτι η δικη μου γενια αλλα και η προηγουμενη φταιει για ολη την κατασταση

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Παλιότερα είχα ανοίξει ένα thread με τίτλο ''Οι ψυχολογικοί λόγοι της Πιρφορίας''.

Είχαν βγεί κάποια συμπεράσματα τότε. Το αναφέρω σαν βάση συζήτησης μαι και το έφερε η κουβέντα.

Το link για όποιον ενδιαφέρεται είναι αυτό:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Σωστα ετσι ειναι ,και καλη η αναλυση, θα συμπληρωσω στο ψυχολογικο κοματι οτι  οι ανδρες ντρεπονται να πουν οτι πανε στον αγοραιο ερωτα πιστευοντας στην κοινωνικη αποριψη , της παρεας ,οικογενειας,χωρους εργασιας.Ειναι η δυναμη της συνηθειας (εχει γινει καποιο πειραμα σε πανεπιστημιο εξωτερικου)δηλαδη αφου ετσι κανουν ολοι ,ετσι πρεπει να κανω και εγω,βαζοντας μπροστα στις πραξεις τους διαφορες μαλακισμενες θεωριες του στυλ- ο ανδρας παντα πληρωνει , ε τι να κανουμε, γυναικες !!και αλλα πολλα ...που στην ουσια  τους βασανιζουν με σοβαρες ψυχολογικες συνεπειες πολλες φορες ανεπανορθωτες

billythebuilder

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Εδώ θα διαφωνήσω. Ο πιρφορος - μαλακοαγαπουλης - αγκαλιτσας μέλισσακι- γλιτσας τα ίδια κάνει και στις Εργαζόμενες. Και. Κάποιες φορές ακόμα πιο Έντονα. Δε μπορεί να διακρίνει τη διαφορετικότητα και φέρεται. Σε οΛες σαν να είναι υποψήφιες για μονοπετρο.
Εντάξει,αυτό τώρα είναι κλινική περίπτωση.Πάντοτε υπήρχαν τέτοιοι,απλά διαφωνώ ότι είναι τόσοι πολλοί,όσοι λένε τα παιδιά παραπάνω.Απλά κάνουν μεγάλη εντύπωση και χαλάνε τον καλό μέσο όρο!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Μία πολύ πολύ κακή κατηγορία πιρφόρου είναι αυτή του 35+ άσχημου πέφτουλα του facebook που γράφει μαλακίες σε προσωπικά μηνύματα σε γκόμενες και κάνει μουνοδουλίστικα κόμεντς σε φωτογραφίες! Προκαλεί εμετό και έχει χαλάσει την πιάτσα ακόμα και στο fb.

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Οι αντρες-φιλοι μου διαφωνουν, αλλα εγω πιστευω οτι η ριζα της πιρφοριας βρισκεται στη συμπεριφορα του πατερα ή στην απουσια δυνατου αντρικου προτυπου στην οικογενεια του πιρφορου. Τα αγορια παραδειγματιζονται τη συμπεριφορα του αντρα. Αν στο σπιτι ο μπαμπας ειναι παντοφλακιας ή δεν υπαρχει καν, και υπαρχει μια αρκετα αυταρχικη μαμα, το αγορι μεγαλωνει με την ιδεα της ανωτεροτητας και θεοποιησης της γυναικας. Νομιζει, οτι αν δεν την λατρεψει και δεν απλοθει στα ποδια της, δεν θα πετυχει σαν αντρας.

Ενα αγορι με δυνατο πατερα, που εχει αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο, δεν καταληγει πιρφορος. Εχει μαθει απο μικρος, οτι δεν χρειαζεται να αυτοξευτηλιζεσαι για να σε συμπαθουν.

Αν υπολογισουμε ολες τις συνεπειες του φαινομενου "α ρε Ελληνιδα μανα", θα καταλαβουμε πολλα πραγματα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μία πολύ πολύ κακή κατηγορία πιρφόρου είναι αυτή του 35+ άσχημου πέφτουλα του facebook που γράφει μαλακίες σε προσωπικά μηνύματα σε γκόμενες και κάνει μουνοδουλίστικα κόμεντς σε φωτογραφίες! Προκαλεί εμετό και έχει χαλάσει την πιάτσα ακόμα και στο fb.

χρειαζεται μπαλτα για να στρωσει  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οι αντρες-φιλοι μου διαφωνουν, αλλα εγω πιστευω οτι η ριζα της πιρφοριας βρισκεται στη συμπεριφορα του πατερα ή στην απουσια δυνατου αντρικου προτυπου στην οικογενεια του πιρφορου. Τα αγορια παραδειγματιζονται τη συμπεριφορα του αντρα. Αν στο σπιτι ο μπαμπας ειναι παντοφλακιας ή δεν υπαρχει καν, και υπαρχει μια αρκετα αυταρχικη μαμα, το αγορι μεγαλωνει με την ιδεα της ανωτεροτητας και θεοποιησης της γυναικας. Νομιζει, οτι αν δεν την λατρεψει και δεν απλοθει στα ποδια της, δεν θα πετυχει σαν αντρας.

Ενα αγορι με δυνατο πατερα, που εχει αξιοπρεπεια και αυτοσεβασμο, δεν καταληγει πιρφορος. Εχει μαθει απο μικρος, οτι δεν χρειαζεται να αυτοξευτηλιζεσαι για να σε συμπαθουν.

Αν υπολογισουμε ολες τις συνεπειες του φαινομενου "α ρε Ελληνιδα μανα", θα καταλαβουμε πολλα πραγματα.

δηλαδη οι ελληνες πατερες ειναι παντοφλακηδες?  :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Με προβλημάτισες !! Και τώρα που το καλοσκέπτομαι έχεις δίκιο !!

Τι διάολο ρε παιδί μου ?? Λίγη αξιοπρέπεια , λίγος αυτοσεβασμός και αυτοπεποίθηση δεν υπάρχει ??

Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι ό άντρας για να κάνει τη ψυχή του χαλάκι για να σκουπίζει η άλλη τα πόδια της ??

Και όλα αυτά για ένα γαμήσι ?? Και το κάνει αυτό, όπως λες, ακόμα και με τις πουτάνες που το έχει δεδομένο το γαμήσι ??

Αξιολύπητοι και άξιοι της μοίρας τους δυστηχώς.

τυπε εμενα με αηδιαζουν και οι τυποι 40+ βαψομαλλιαδες η γλομποι που παντρευονται γυναικες που εχει παρει η μιση ελλαδα  :grin:

και βαζουν φωτος του γαμου τους ολο καμαρι στο φβ  :2funny: :2funny: :2funny:

μου ρχεται να σχολιασω ,μπραβο σχεδον  :2funny: παρθενα παιρνεις  :2funny:

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
δηλαδη οι ελληνες πατερες ειναι παντοφλακηδες?  :S

παρα πολλοι ναι. Οταν βλεπω καμια φορα οικογενειες στην παραλια, απορω, ΠΩΣ μπορει κανεις να ζει με μια τοσο ξυνη, κακια, σπαστικη και νευρικη γυναικα. Και αυτοι ζουν, τρεχουν, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τετοιες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
χρειαζεται μπαλτα για να στρωσει  :grin:

Τύπε τον ξέρω τον φιδοκτόνο! Με το που τον είδα γαμήθηκα στο γέλιο! Πήγαινα κάπου κάπου για τρέξιμο στο στρατοπεδάκι του Παπαλουκά και ήταν γνωστή φυσιογνωμία! Χρυσαυγίτης είναι και φαινόταν ζουρλός από την εμφάνιση του γενικώς! Με το που τον βλέπεις λες αυτός στάνταρ έχει πρόβλημα!  :2funny:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
παρα πολλοι ναι. Οταν βλεπω καμια φορα οικογενειες στην παραλια, απορω, ΠΩΣ μπορει κανεις να ζει με μια τοσο ξυνη, κακια, σπαστικη και νευρικη γυναικα. Και αυτοι ζουν, τρεχουν, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τετοιες.

Μα για αυτό κορίτσι μου και εγώ τρέχω στη Ταιλάνδη !!!!  :2funny: :2funny:

Είδες ?? Στα λόγια μου τελικά ήρθες !! :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα τοσο φλωροι λιγουρηδες, ανεραστη καριολιτσα
και με 10 ευρω γαμας, δεν αξιζει ελλεηνιδες να παρακαλας  :uglystupid:
αποκαλεις οσους ανδρες (εν δυναμει) πανε μαζι σου "σκυλακια"

δεν χρειαζετε να μας πεις τιποτα αλλο για το χαρακτηρα σου
τον καταλαβαμε πολυ καλα

τυπε μην αγχωνεσαι θα βρεις και συ καποτε μια καλη κοπελα  :grin: :grin: :grin:

URL]]

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δε ξεκινανε ολα τα ζευγαρια σε αυτη τη κατασταση ουτε μπορει κανεις να κρινει κατι απο την πρωτη εντυπωση.Ο χρονος και τα προβληματα μπορουν να κανουν 2 ατομα να γινουν ο χειροτερος εαυτος τους και στην Ελλαδα της ''βλαχιας'' και της αμορφωσιας αυτο γινεται συνεχεια.Οι ανθρωποι μαθαινουν να συμβιβαζονται.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

καλα τα λες.εμενα παντως ενας θειος μου (70+ ειναι σημερα) ειχε παντρευετει μια τετοια για τα λεφτα της  :grin: και χοντρη κιολας  :grin:

αλλα την απαξιωνε συνεχως  :grin:

κ ηταν και σκληροπυρηνικος χυστης  :rockon: :rockon: :rockon: πηγαινε συχνα Βαρδαρη  :hi:  :grin:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
τυπε εμενα με αηδιαζουν και οι τυποι 40+ βαψομαλλιαδες η γλομποι που παντρευονται γυναικες που εχει παρει η μιση ελλαδα  :grin:

και βαζουν φωτος του γαμου τους ολο καμαρι στο φβ  :2funny: :2funny: :2funny:

μου ρχεται να σχολιασω ,μπραβο σχεδον  :2funny: παρθενα παιρνεις  :2funny:

Πολύ σωστός !!

Αυτοι που επειδεικνύουν τη γυναίκα η  τη γκόμενά τους σαν ''τρόπαιο''

Οι απόλυτοι κομπλεξικοί  πιρφορομαλάκες !!!

Ο άντρας  που νοιώθει εντάξει με τιν εαυτό του δεν χρειάζεται ''τρόπαια''.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Τύπε τον ξέρω τον φιδοκτόνο! Με το που τον είδα γαμήθηκα στο γέλιο! Πήγαινα κάπου κάπου για τρέξιμο στο στρατοπεδάκι του Παπαλουκά και ήταν γνωστή φυσιογνωμία! Χρυσαυγίτης είναι και φαινόταν ζουρλός από την εμφάνιση του γενικώς! Με το που τον βλέπεις λες αυτός στάνταρ έχει πρόβλημα!  :2funny:

:2funny:

τυπε γιατι στα χωρια σερρων κ σαλονικης εχει τοσους πολλους τρελους?  :think:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Πολύ σωστός !!

Αυτοι που επειδεικνύουν τη γυναίκα η  τη γκόμενά τους σαν ''τρόπαιο''

Οι απόλυτοι κομπλεξικοί  πιρφορομαλάκες !!!

Ο άντρας  που νοιώθει εντάξει με τιν εαυτό του δεν χρειάζεται ''τρόπαια''.

και αυτο,αλλα εννουσα συγκεκριμενα καποιες δικες μου γνωστες που πηρα εγω ο κολλητος ενας φιλος του κτλ μονο ενας ξαδερφος μου δεν τις πηρε  :grin: .και τωρα την φορτωθηκε ενας μαλακας να την ταιζει  :2funny: και ειναι ολο καμαρι  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom