Νέα

Σεξ, Ψυχολογία και "Μαλακοφεμινισμός"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 253
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
Η άποψη που παραπάνω διατυπώνεις σχετικά με την διαιώνιση του είδους ώς βασική αιτιολογία της ύπαρξης του έρωτα είναι κεντρική θέση σε ένα μεγάλο φιλοσοφικό δοκίμιο του Schopenhauer. Αυτός το πρωτοδιατύπωσε εν μέσω μιας γενικότερης φιλοσοφικής προσέγγισης. Προφανώς δεν είναι σύγχρονη ακόμη και αν αναφέρεται σε δοκίμια σύγχρονων δοκιμιογράφων μάλλον ως αναφορά. Εχει αμφισβητηθεί πολύ απο τον Sartre. Αν σε ενδιαφέρει κοίταξε το βιβλίο του Sartre ''Το ένα και το μηδέν''.
Για τον Σόπενχαουερ το ήξερα, αυτόν εννούσα. Για τον Σαρτ τώρα το έμαθα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τον αποκαλω εναν απο τους πιο κοντινους μου φιλους, μιας και ποτε δεν μου εδειξε παραμικρο δειγμα πιρφοριας. Δεν αντιμετοπιζω ΟΛΟΥΣ τους αντρες σαν πιρφορους και σκυλακια. Μονο αυτους, που φερονται ετσι.

Με τους πιρφορους ειμαι οντως καριολα, ετσι δεν με προσβαλει ο χαρακτηρισμος σου.

Για τους Ρώσσους και γενικά τους Σλάβους άντρες τι λες;Είναι πιο νταγλαράδες σε σχέση με τους Ελληνες;Η τους έχουν κάνει και εκεί οι γυναίκες σκυλάκια;

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για τον Σόπενχαουερ το ήξερα, αυτόν εννούσα. Για τον Σαρτ τώρα το έμαθα.
Αυτος ειναι ο στοχος του thread να μαθαινουμε.

Ο Σαρτρ στο συγκεκριμενο θεμα ειναι πολύ διορατικος και περιεργως "επίκαιρος" με τα σημερινά δεδομένα. Αν εχεις χρονο το συγκεκριμένο βιβλιο διάβασέ το, αξίζει το κόπο.

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Για τους Ρώσσους και γενικά τους Σλάβους άντρες τι λες;Είναι πιο νταγλαράδες σε σχέση με τους Ελληνες;Η τους έχουν κάνει και εκεί οι γυναίκες σκυλάκια;

Οι Ρωσοι ειναι λιγοτερα πιρφοροι απο τους Ελληνες, αλλα οχι επειδη ειναι πιο μαγκες. Σκεψου μια τεραστια χωρα, οπου υπαρχουν παρα πολλες καλες γυναικες και σχετικα λιγοι νορμαλ αντρες (που δεν πινουν, δεν εχουν ηδη παντρευτει, δουλευουν, κλπ). Σε καθε νορμαλ αντρα αναλογουν πολλες διαθεσιμες γυναικες. Αν εχει εστω ψυχουλο μυαλου, δεν χρειαζεται να πιρφοριζει, αφου οι γυναικες τον κυνηγανε και ετσι.

Την ιδια στιγμη οι Ρωσοι που εχουν λεφτα πιρφοριζουν απιστευτα με μοντελα κλπ, αλλα οχι απο ερωτα, οπως εδω οι Ελληνες. Το βλεπουν σαν επενδυση στο στατους τους, σαν αγορα ενος καλυτερου αυτοκινητου, απλα σε μουνι.

Για τους αντρες Σλαβους δεν εχω αποψη, επειδη ποτε δεν ειχα σχεση μαζι τους. Εχω ακουσει καποια καλα σχολια για τους Σερβους, αλλα ετυχε να το τσεκαρω η ιδια.

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
ΔΕΝ ετυχε να τσεκαρω (κατι παει στραβα με την τροποποιηση καθε φορα).

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν ειμαστε ολοι εδω μεσα τοσο φλωροι λιγουρηδες, ανεραστη καριολιτσα
και με 10 ευρω γαμας, δεν αξιζει ελλεηνιδες να παρακαλας  :uglystupid:
αποκαλεις οσους ανδρες (εν δυναμει) πανε μαζι σου "σκυλακια"

δεν χρειαζετε να μας πεις τιποτα αλλο για το χαρακτηρα σου
τον καταλαβαμε πολυ καλα
Και εγώ την ξέρω καλά την Sonia_Red...δεν γράφει μαλακίες!
:kneel:

billythebuilder

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Οι νεότεροι άντρες είναι λιγότερο πιρφόροι από τους παλιούς,και λέγοντας παλιούς εννοώ από 40 και πάνω.Οι τελευταίοι έζησαν σε μία Ελλάδα που υπήρχε χρήμα για χλίδα και επιδείξεις,ακριβά δώρα κ.λ.π.Για μας τους 20ηδες,λίγο η κρίση,λίγο η αλλαγή νοοτροπίας με την εισβολή του Internet στη ζωή μας,έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε περισσότερο.Πιστεύω ότι οι ακόμα μικρότεροι και μικρότερες,θα βγαίνουν όλο και πιο νορμάλ.

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.299
Πόντοι
2.420
Αυτος ειναι ο στοχος του thread να μαθαινουμε.

Ο Σαρτρ στο συγκεκριμενο θεμα ειναι πολύ διορατικος και περιεργως "επίκαιρος" με τα σημερινά δεδομένα. Αν εχεις χρονο το συγκεκριμένο βιβλιο διάβασέ το, αξίζει το κόπο.
Σε ποιο βιβλίο τα λέει αυτά ο Σαρτ;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.720
Πόντοι
10.686
Το ότι οι Ταυλανδοί δε χωνεύουν τους ξένους επειδή τους πηδάνε τις γυναίκες δεν τους κάνει σκατόψυχους ούτε καθάρματα.)
Όπως αντίστοιχα δεν χώνευαν οι Βαλκάνιοι (Βούλγαροι,Σέρβοι και Ρουμάνοι) τους Έλληνες φοιτητές το '80 και '90,που λόγω οικονομικής ισχύος τούς πηδούσαν τις γκόμενες,και σήμερα δε χωνεύουν τους Δυτικούς γενικά,που έχουν στα μπουρδέλα τους,φτηνά ή ακριβά,την αφρόκρεμα των γυναικών τους... Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται,"όπου φτωχός κι η μοίρα του..."!

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Που τη πάμε που τη φέρνουμε τη κουβέντα στη πιρφορία και στους πιρφόρους πάντα καταλήγουμε.

Εχω πάντως την υποψία ότι αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμού θα γινόταν πιρφόροι.

Η πορνεία είναι μάλλον το ποιό αποτελεσματικό φάρμακο κατά της πιρφορίας.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
πιασαμε τις θεωριες ?

πωπω τι κανει ο κοσμος για να περασει την ωρα του  :P

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
πιασαμε τις θεωριες ?

πωπω τι κανει ο κοσμος για να περασει την ωρα του  :P

Χρειάζεται και η θεωρία. Είπαμε όσο δουλεύει το κάτω κεφάλι τόσο ( και ίσως  περισσότερο )  πρέπει να δουλεύει και το πάνω κεφάλι.

Είναι ζήτημα ισορροπίας !!! :2funny: :2funny:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Χρειάζεται και η θεωρία. Είπαμε όσο δουλεύει το κάτω κεφάλι τόσο ( και ίσως  περισσότερο )  πρέπει να δουλεύει και το πάνω κεφάλι.

Είναι ζήτημα ισορροπίας !!! :2funny: :2funny:

ναι ... !

αλλα μου αρεσει η απλοποιηση εμενα !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οτι ολα ειναι απλα μια απλοτητα μεσα σε ενα απλο ζητημα που μπορει διαχειριστει με τοση απλοτητα που ποιο απλο δεν γινεται .... και ετσι απλα προσπαθουμε απλα !!!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.720
Πόντοι
10.686
οτι ολα ειναι απλα μια απλοτητα μεσα σε ενα απλο ζητημα που μπορει διαχειριστει με τοση απλοτητα που ποιο απλο δεν γινεται .... και ετσι απλα προσπαθουμε απλα !!!
"Ο παπάς ο παχύς, έφαγε παχιά φακή. Γιατί παπά παχύ έφαγες παχιά φακή;"

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Που τη πάμε που τη φέρνουμε τη κουβέντα στη πιρφορία και στους πιρφόρους πάντα καταλήγουμε.

Εχω πάντως την υποψία ότι αν δεν υπήρχαν οι πουτάνες το μεγαλύτερο μέρος του αντρικού πληθυσμού θα γινόταν πιρφόροι.

Η πορνεία είναι μάλλον το ποιό αποτελεσματικό φάρμακο κατά της πιρφορίας.
Εδώ θα διαφωνήσω. Ο πιρφορος - μαλακοαγαπουλης - αγκαλιτσας μέλισσακι- γλιτσας τα ίδια κάνει και στις Εργαζόμενες. Και. Κάποιες φορές ακόμα πιο Έντονα. Δε μπορεί να διακρίνει τη διαφορετικότητα και φέρεται. Σε οΛες σαν να είναι υποψήφιες για μονοπετρο.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εδώ θα διαφωνήσω. Ο πιρφορος - μαλακοαγαπουλης - αγκαλιτσας μέλισσακι- γλιτσας τα ίδια κάνει και στις Εργαζόμενες. Και. Κάποιες φορές ακόμα πιο Έντονα. Δε μπορεί να διακρίνει τη διαφορετικότητα και φέρεται. Σε οΛες σαν να είναι υποψήφιες για μονοπετρο.

Με προβλημάτισες !! Και τώρα που το καλοσκέπτομαι έχεις δίκιο !!

Τι διάολο ρε παιδί μου ?? Λίγη αξιοπρέπεια , λίγος αυτοσεβασμός και αυτοπεποίθηση δεν υπάρχει ??

Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι ό άντρας για να κάνει τη ψυχή του χαλάκι για να σκουπίζει η άλλη τα πόδια της ??

Και όλα αυτά για ένα γαμήσι ?? Και το κάνει αυτό, όπως λες, ακόμα και με τις πουτάνες που το έχει δεδομένο το γαμήσι ??

Αξιολύπητοι και άξιοι της μοίρας τους δυστηχώς.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Με προβλημάτισες !! Και τώρα που το καλοσκέπτομαι έχεις δίκιο !!

Τι διάολο ρε παιδί μου ?? Λίγη αξιοπρέπεια , λίγος αυτοσεβασμός και αυτοπεποίθηση δεν υπάρχει ??

Πόσο μαλάκας πρέπει να είναι ό άντρας για να κάνει τη ψυχή του χαλάκι για να σκουπίζει η άλλη τα πόδια της ??

Και όλα αυτά για ένα γαμήσι ?? Και το κάνει αυτό, όπως λες, ακόμα και με τις πουτάνες που το έχει δεδομένο το γαμήσι ??

Αξιολύπητοι και άξιοι της μοίρας τους δυστηχώς.

μια καλη λυση για τους πιρφορους θα ταν το καψιμο  :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom