Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.692
Κριτικές
8
Like
9.366
Πόντοι
1.336
"Ο παππούς σας που πολέμησε αγωνίστηκε, επιβίωσε και σκληραγωγήθηκε αν θα δέχονταν μια γυναίκα η οποία έχει φάει μια ντουζίνα πούτσες. Ναι ή όχι;"

Πρώτον το σχέση έχεις με αυτούς τους ανθρώπους. Δεύτερον είναι άλλες εποχές.
Τρίτον αν το πεις πουθενά αλλού πέρα από εδώ θα σε πάρουν με τις πέτρες
 
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

s6775951

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2021
Μηνύματα
195
Like
387
Πόντοι
21
(Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;)
Το ουσιαστικό είναι να μην συνεχιστεί αυτή η συνήθεια μετά τον γάμο. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές φορές τέτοιες συνήθειες δεν κόβονται και συνεχίζονται απο κάποιες γυναικες
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
5.058
Κριτικές
10
Like
13.073
Πόντοι
3.846
Εντάξει ρε συναγωνιστές υπάρχουν λύσεις για όλους.

1. Την πέφτεις σε 12χρονα. Μπορεί και να πας μέσα για παιδεραστεία βέβαια, αλλά όλα έχουν ένα ρίσκο.
2. Παρθενορραφή και μηδενίζει το κοντέρ. Να αναβιώσει αυτή η παλιά πρακτική.
3. Βαφτίζεσαι και παντρεύεσαι μουσουλμάνα. Και αν δε θες να απαρνηθείς το χριστιανισμό, παντρεύεσαι καμία καλόγρια που τη βγάζεις από το μοναστήρι.

Μια χαρά όλες οι λύσεις, εντάξει ο πιλότος που πήρε μια άπειρη τώρα είναι φυλακή αλλά γιατί να συμβεί αυτό και στους υπόλοιπους;
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
4.524
Κριτικές
1
Like
7.595
Πόντοι
2.306
Όταν μου είπε ότι είχε πάει με 8 άλλους άνδρες, πριν από μένα, δεν αντέδρασα. Το δέχτηκα με χιούμορ και την ρώτησα αν ήταν όλοι μαζί σε ένα σεσιον..
Όταν της είπα όμως ότι έχω πάει με 5 άνδρες ταυτόχρονα πριν από αυτήν αντέδρασε άσχημα...αδικία δεν είναι? Μου είπε βαρειές κουβέντες και έθιξε τον ανδρισμό μου. Καρδιές.
Μπορει να θυμωσε γιατι εχεις παει με τρεις λιγοτερους, να την εκανες να νοιωσει φτηνή και χρησιμοποιημενη…. Το σκεφτηκες αυτο?
:confused:
 

Paldim

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Μηνύματα
588
Like
884
Πόντοι
86
ρε παιδια η σοφη λαίκη παροιμια λεει(ο κουβας χαλαει,το πηγαδι δε παθαινει τιποτα!!!).τι το κανετε αναλυση?
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
4.524
Κριτικές
1
Like
7.595
Πόντοι
2.306
γιατι υπαρχει πλεον καμμια που να εχει παρει μονο 12????:D::D::D::D:
οσοι ειναι οι αντρες που εχουν παει στη ζωη τους με 12 γυναικες, το ιδιο αντε και λιγο περισσοτερες οι γυναικες που εχουν παει με 12 ανδρες…
αρα πολυ λιγες….:confused:
 

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Μηνύματα
1.399
Κριτικές
7
Like
5.396
Πόντοι
736
Τι να μας πειράξει ρε φίλε έτσι όπως γίναμε ,η φασολάδα πειράζει που αφήνει και αερια .
 

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Μηνύματα
863
Κριτικές
47
Like
9.686
Πόντοι
6.236
Σιγά μην πει την αλήθεια. Κλασικά είχα μια σχέση δεν πήγε καλά κτλ Τα έκτακτα ναητ σταντ δεν μετριούνται.
 
Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Μηνύματα
439
Like
876
Πόντοι
81
σε μια απο τις παλιες μου δουλειες ενα πρωην συναδελφο παντα ελεγε με καμάρι:Δεν με ενοχλεί που μπορει η γυναικα μου να εχει ξεσκιστει απ ολες τις τρυπες με παρα πολλους γκομενους,αρκει τωρα που ειμαστε μαζι κ εχουμε παντρευτει κ δεν με κερατωνει γτ εχει χορτασει πουτσα.
 

Nikos Papafiggos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2024
Μηνύματα
32
Like
134
Πόντοι
0
Οι γυναίκες απο την εφηβεία έχουν ολες εμπειρίες. Αν κάποια έχει φτάσει 20-21 και δεν έχει γαμηθεί είτε είναι μπάζο, είτε έχει ψυχολογικά. Ακομα και χοντρές φακλάνες, ατομα με αναπηρίες κτλ πηδιούνται, πόσο μάλλον μια μέση σε εμφάνιση γυναίκα. Και όχι, δεν εχει καμία αξία αν είναι παρθένα ή αν δεν είναι. Μετά ειναι το θέμα τι γίνεται... Συνήθως πουλάνε την παπάτζα αυτή για να κουκουλώσουν κανέναν μαλάκα και μετά το κέρατο πάει με 2 turbo. Καλύτερα να έχει χορτάσει γαμήσια και να κάθεται ήσυχη μετα, παρά να είναι κομπλεξικη και στερημένη. Ασε που ποτέ δεν θα μάθει κάποιος την αλήθεια για τους συντρόφους της γυναίκας του. Σίγουρα πλέον ο μέσος όρος ειναι πάνω απο 15 σε μια ψιλοεμφανίσιμη, οπότε μην κορδώνεστε μερικοί.
 

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Μηνύματα
1.165
Like
2.077
Πόντοι
456
Είναι δυνατόν ρε παιδιά μια τύπισσα που έχει φάει ότι πουτσα κυκλοφορεί στη πιάτσα να μη σε κερατώσει ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ; Θα το ρισκάρεις ; Είναι δυνατόν ακόμα αυτή η τύπισσα να μη σε βλέπει ως ένα πράγμα για να περάσει καλά ; Πως το λένε μερικοί εδώ " δεν ήταν δικιά σου , ήταν η σειρά σου ".

Είναι η φύση της γυναίκας να κυνηγάν για να γαμιούνται με ότι θεωρούν " πιο άξιο " από οτιδήποτε άλλο πριν. Να σας πω και το μυστικό ; Πάλι καλά που είναι έτσι ! Άμα δεν ήταν οι γυναίκες να επιλέγουν ότι καλύτερο για να ανοίξουν τα πόδια τους τότε το ανθρώπινο είδος θα είχε καταστραφεί αφού όλα τα άθλια γονίδια θα επιζούσαν.

( Οι γυναίκες δεν έχουν συναισθήματα , δουλεύουν μόνο με ορμόνες )

Αυτές οι τύπισσες είναι οι καλύτερες να αράξεις μαζί τους να πιείτε μπύρες. Να ακούς ιστορίες αλλά ως εκεί. Άμα θέλεις κάτι μόνιμο άντε να έχει πάει με καμία 4/5 πριν αλλά ως εκεί.

Και για όποιον πει " Εσύ θα ήθελες να ζουσαμε ακόμα στην εποχή με τα προικοσύμφωνα " ειρωνικά. Η απάντηση μου είναι " Ναι ".
 

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Μηνύματα
192
Like
1.090
Πόντοι
201
Ο παππούς σας που πολέμησε αγωνίστηκε, επιβίωσε και σκληραγωγήθηκε αν θα δέχονταν μια γυναίκα η οποία έχει φάει μια ντουζίνα πούτσες. Ναι ή όχι;

Μεγάλη κουβέντα αυτή.
Προφανώς όμως δεν συγκρινόμαστε με τους άντρακλες του παρελθόντος. Τι να πούμε στους ανθρώπους που πολέμησαν στα βουνά τους Ιταλούς με -30 C; Τι να πούμε για τους αρσενικούς που κόντεψαν να φτάσουν στην Άγκυρα; Μπορούμε μήπως να πιάσουμε στο στόμα μας όσους επιβίωσαν από την κόλαση του Άουσβιτς ή του μεγάλου λιμού του 41;
Προφανώς όλοι αυτοί θα σκότωναν επί τόπου την πουτάνα αν μάθαιναν πως έχει πάει με άλλον. Νέτα σκέτα χωρίς πολλά πολλά.
Άλλες εποχές, άλλοι άνθρωποι, άλλες συνθήκες. Πλέον κάτι αντίστοιχο είναι ποινικά κολάσιμο -και ορθώς αφού κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρέσει μία ζωή για τέτοιο λόγο- όμως τότε ήταν ηθικά επιβεβλημένο και θα το επικροτούσε η κοινή γνώμη.

Πλέον πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι εάν το χυσοντούλαπο που θα παντρετούμε έχει πάει μόνο με καμιά 50ρια. Πολλοί θα καμάρωναν κιόλας.
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.396
Κριτικές
18
Like
20.444
Πόντοι
4.546
Έχει αποδειχθεί από πολλές στατιστικές έρευνες (ψάξτε να τις βρείτε) ότι όσο μεγαλύτερος ο αριθμός σεξουαλικων συντρόφων μιας γυναίκας, τόσο ανεβαίνει η πιθανότητα να πάει κατά διαόλου ο γάμος / σχέση.
 

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.184
Κριτικές
3
Like
2.764
Πόντοι
456
Συνήθως έτσι πάει. Ιδιαίτερα παλιά που ήταν και άλλες εποχές, όσο πιο "αθώα" ήταν , τόσο το κέρατο πήγαινε σύννεφο. Λογικό θα μου πείς, γιατί η αθωότητα ήταν λόγω καταπίεσης και πλέον αφου δεν υπήρχε το θέμα της παρθενιάς, ως παντρεμένη πλέον, πηδιόταν με όποιον μπορούσε. Ήταν χρυσή εποχή για μαστοράτζα τότε σε αστικό ιστό, καθώς έσπρωχναν κάργα. Στις επαρχίες γινόταν ο κακός χαμός σε χωράφια ή κοτέτσια. Προφανώς καπότες δεν έβαζαν γιατί ακόμα δεν υπήρχε το ΑIDS και για εγκυμοσύνες, κλάιν, αφου υπήρχε ο σύζυγος που την πήρε παρθένα και θα καμάρωνε. Όσο έκανα σε επαρχίες ήταν οι καλύτερες στα γαμήσια και φυσικά είχαν χαμηλο προφίλ, γιατί απλά ήθελαν να γαμηθούν και μέχρι εκεί, οπότε αν ήσουν έξυπνος και όχι πίρφορος να ξεκινησεις μαλακίες, ήσουν άρχοντας.
Αυτά για παρθένες είναι για κάτι βλάκες Αμερικάνους που τα χάφτουν όλα.
Εδώ στην Ελλάδα πάντα είχαμε το "από μπρος παρθένα και από πίσω μπαίνουν τραίνα". Δηλαδή όχι τόσο χάπατα.
Στην Αμερική νομίζουν ότι παντρεύτηκαν παρθένα και όλο το χωριό γελάει πίσω από την πλάτη τους.
Και οι πουτάνες που γαμάμε εδώ, μετά γυρνάνε στα χωριά τους και παντρεύονται ένα βλάκα που τις έχει για παρθένες :2funny:
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: vladgr

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.692
Κριτικές
8
Like
9.366
Πόντοι
1.336
Έχει σκεφτείς κανείς ότι μία πριν από εσάς έχει πάει 5-10-50 επειδή έχει ορμόνες; Ή ήθελε να πειραματιστεί; Μόνο εμείς μπορούμε να γαμαμε πουτανες; Είναι κάπου κακό;
Επίσης, αν φοβάστε ότι θα κάνει το ίδιο και με εσάς, έχετε σκεφτεί αν ικανοποιείτε πλήρως σεξουαλικά την γυναίκα σας; Δηλαδή είστε σε καλή φυσική κατάσταση, ωραία εμφάνιση και αντοχή στο κρεβάτι; Επίσης να υπάρχει σωστή επικοινωνία μεταξύ σας.Αν έχει μία γυναίκα αυτά μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις να κάνει κάτι πίσω από την πλάτη σας.
Πάντα σε ένα πρόβλημα φταίνε και οι δύο πλευρές.
 

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.692
Κριτικές
8
Like
9.366
Πόντοι
1.336

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Μηνύματα
382
Like
821
Πόντοι
81
Πριν απο μενα δεν θα με πειραζε. Μετα απο μενα Ναι θα με πειραζε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom