Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Μηνύματα
65
Like
130
Πόντοι
0
Αφού τα έχετε βρει ως cuckold ζευγάρι όλα καλά. Σημαίνει ότι γουστάρεις και εσύ
Απόλυτα γουστάρω, βέβαια τώρα πια μόνο με δύο φιλικά συνομιληκα ζευγάρια έχουμε τέτοιου είδους επαφές
 

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.692
Κριτικές
8
Like
9.366
Πόντοι
1.336
Απόλυτα γουστάρω, βέβαια τώρα πια μόνο με δύο φιλικά συνομιληκα ζευγάρια έχουμε τέτοιου είδους επαφές
Καλά κάνετε, δεν ενοχλείτε κανέναν και περνάτε καλά όπως γουστάρετε. Πολλοί θα ήθελαν να περνούσαν ανάλογα με τα γούστα τους.
 

GiorgosM145

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.662
Κριτικές
10
Like
9.053
Πόντοι
1.346

hotshoot

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2017
Μηνύματα
193
Like
200
Πόντοι
1
Παιδιά οι τωρινές κοπέλες γαμιουνται ασυστιλα. Το δίνουν εύκολα και σε πολλούς. Άσπρους μαύρους, ντόπιους και τουρίστες. Η Αθήνα και τα νησιά έχουν γίνει προορισμούς σεξοτορισμου , έρχονται για τις Ελληνίδες, όπως πηγαίναμε εμείς για Ρωσίδες και Ουκρανός και ταυλανδεζες. Ρωτήστε τουρίστες να δείτε. Αφήστε που βάζουν στο μουνι τους ότι βάζει ο νους σας. Για αυτό οι περισσότερες μετά τα 30, 32 από τις καταχωρήσεις, μολύνσεις κτλπ ούτε παιδιά δεν μπορούν να κάνουν.ακηθεστατα όλα αυτα
 

GiorgosM145

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Μηνύματα
1.662
Κριτικές
10
Like
9.053
Πόντοι
1.346
Οχι δεν θα με πειραζε,καλυτερα να ξερω παρα να μαθω μετα.Κι ετσι κανω με ολες,τα συζηταμε και πιστεωτε με νοωθουμε καλυτερα ξερωντας και ανακαλυπτωντας ο καθενας την αλλη πλευρα του διπλανου του,ποτε δεν ηρθαμε σε δυσκολη θεση ουτε σταματησε να μου μιλαει καποια υστερα απο τετοιες αποκαλυψεις.Ολα αυτα ειναι σημαδια για μενα οτι θελει η αλλη να δεθει μαζι μου η σκεφτεται να το παει πιο μακρια με μενα.
 

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Μηνύματα
1.923
Like
1.710
Πόντοι
216
ο αντρας που παει με πορνη θεωρείτο πόρνος ...οποτε ενας πορνος ψαχνει την παρθενα? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο. Δεν είναι σίγουρο ότι θα το πετύχουμε αλλά ας δεχτούμε ποιο είναι αυτό πρώτα.
Κάτι τελευταίο: δεν υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κάποιος το πραγματικό σεξουαλικό παρελθόν μιας γυναίκας. Όταν θα σου πει ''γνώρισα 2 πριν από σένα'', μπορεί να είναι ειλικρινής όσον αφορά στις σχέσεις με διάρκεια, χωρίς να υπολογίζει τα situationships, τα one-night stands στις διακοπές με τις φίλες της και τα τσιμπούκια σε μπάρμεν-σερβιτόρους και άλλους κυκλοφορούντες και εργαζόμενους τη νύχτα ενώ ήταν λιάρδα από το πιώμα.
Τύπε μου μια χαρά μπορείς να ξέρεις τα περισσότερα απλά να ασχοληθείς χρειάζεται. Δεν θα πω παραπάνω.
Οχι απλά βλάκας. 21 χρονών παρθένα δεν υπάρχει.
Για πουτάνες σε ρώτησα επειδή είπες ότι σιχαίνεσαι να έχει πάει με άλλους η γυναίκα σου.
Τις πουτάνες δεν τις σιχαίνεσαι;
Αστο αγοράκι μου δε σου βγαίνει.
Αυτοί που είναι παντρέυομαι μόνο παρθένα κι έτσι φυσικά και δε γαμάνε πουτάνες γιατί σιχαίνονται
Εσύ ούτε παντρεμένος είσαι, ούτε γκόμενα είχες ποτέ, αλλά ούτε καν πουτάνα έχεις γαμήσει και ζεις τις φαντασιώσεις σου μέσα από τις παπαριές που μας λες.
Είπα εγώ ότι με την γυναίκα μου έχουμε την ίδια ηλικία; Είπα ότι την γνώρισα παρθένα; Επίσης νομίζεις ότι πρόβλημα είναι το να σιχένεται κάποιος;
Υπάρχουν τα τεστ και αυτό λύνεται. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που έχεις κατακτήσει παίζει να το έχουν κατακτήσει και άλλοι 50 πριν από σένα. Υπάρχει κάτι που λέγεται αντρικός εγωισμός. Αν εσένα σου αρέσει να γλείφεις εκεί που οι άλλοι έφτυσαν πρόβλημα σου. Κάποιος προτιμάει mercedez μεταχειρισμένη και άλλος βολεύεται με το Hyundai που το αγόρασε από την αντιπροσωπεία ολοκαίνουργιο, παραγγελία και χωρίς test drive από τρίτο πρόσωπο.
Φαντάσου πόσο καμμενους έχει στην Αμερική.

Την εποχή που γράφτηκαν αυτά, ο μέσος μουσουλμάνος γαμουσε κατσίκες και καμήλες. Κι επειδή ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται, του υποσχέθηκαν ότι του έλειπε, όπως κάθε θρησκεία άλλωστε στους πιστούς της.

Που να τις βρει και πως να τις πληρωσει; Ξεβρακωτοι νομάδες ήταν που παλευαν σκληρά στην ερημο, κατά βαση, να επιβιώσουν.
Το κάθε τι το κρίνεις με βάση την εποχή του.
Πριν 2-3 χρόνια ένας Ταλιμπάν έζησε για λίγο μετά το μπαμ και έψαχνε τις παρθένες του νομίζοντας ότι είναι στον παράδεισο, τουλάχιστον έτσι έγραψαν τα νέα.
Δεν μιλάμε για 1000 χρόνια πριν αλλά για "προχθές".
Όπως είπα και στον από πάνω δεν έχει να κάνει το όλο ζήτημα με την παρθενιά αυτή καθαυτή αλλά το ότι είσαι ο αριθμός 52 σε έναν άλλον άνθρωπο που στο κάτω κάτω δεν είναι επάγγελμα του να έχει ατζέντες με λίστες από γαμιαδες. Αν η αξιοπρέπεια σου σηκώνει να είσαι ο αριθμός τάδε κανένα πρόβλημα, κάποιοι άλλοι έχουμε εγωισμό που δεν το σηκώνει αυτό .
Ολοσωστη η τελευταία παράγραφος .
Όμως γυναίκα χωρίς εμπειρίες ισοδυναμεί με:
Α) Μαθήτρια Γυμνασίου(μην πω Δημοτικού έτσι όπως γίναν τα πράγματα).
Βου) Τριμπαζο
Γου) Απίστευτα συμπλεγματική και προβληματική περίπτωση για κοινωνικούς οικογενειακούς λόγους κτλ .
Στοιχειωδώς εμφανίσιμη γυναίκα θα είχε από μερικούς πριν αποκατασταθεί ....αυτό για μικρές κοινωνίες ..διότι σε κοινωνίες -χαβουζες τα γράμματα είναι αλλιωτικα,μπορεί μέχρι τα τρίαντα της να έχει δοκιμάσει καμμία τριανταριά σετ ανδρικών γεννητικών οργάνων και μερικά σετ γυναικείων.
Δεν διαφωνώ αδερφέ μου ο καθένας κάνει τις υποχωρήσεις του αλλά φτάνει πια με αυτή τη νέα κουλτούρα που όλες ξεσκίζονται σαν να μην υπάρχει αύριο και ταυτόχρονα στο παίζουν και κυρίες. Ας αποδεχτούν ότι είναι χειρότερες από τις πουτάνες ( που οι πουτάνες μια χαρά αξιοπρεπέστατες γυναίκες είναι) και ας αποδεχτούν την συμπεριφορά που τους αρμόζει. Μην απαιτούν και σεβασμό. Ημαρτον!

Και, για να κλείσω, γιατί έχω και δουλειές, αναρωτήθηκες ποτέ ποιοί ακριβώς σκάνε τα εκατομμύρια για να γαμήσουν παρθένα; Και, πόσοι απο αυτούς είναι οι ίδιοι άραβες που πιστεύουν στον παράδεισο με τις παρθένες;
Νομίζω απάντησα από πάνω. Τώρα για το ποιος θέλει παρθένες φαντάζομαι υπάρχει ζήτηση για να είναι τόσο υψηλά τα κόστη αυτό κάτι λέει από μόνο του.
Ρε φίλε γαμας πουτανες ή όχι;
Όσο μου επιτρέπει η τσέπη μου.
Πρώτον το σχέση έχεις με αυτούς τους ανθρώπους. Δεύτερον είναι άλλες εποχές.
Τρίτον αν το πεις πουθενά αλλού πέρα από εδώ θα σε πάρουν με τις πέτρες
Τύπε ζούμε στην εποχή της woke κουλτούρας που ο καθένας μπορεί να είναι ότι θέλει και να κάνει ότι θέλει.
Αν εσύ τώρα το θεωρείς όλο αυτό νορμάλ αποδεικνύεις ότι κάποιοι έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους για να σε πείσουν.
Ένα σκληρό αρσενικό παλιάς εποχής δεν ανέχεται αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει γιατί. Το γιατί το απαντάνε τα ένστικτα. Σκέψου μόνο ότι βάσει της κουλτούρας αυτής ο αείμνηστος Κωνσταντάρας στις ταινίες που μοίραζε σφαλιάρες σήμερα θα ήταν μέσα για προβολή τοξικής αρρενωπότητας και ότι άλλο ανώμαλο φαντάζονται οι δικαιωματιστές της σημερινής εποχής.
Είναι η φύση της γυναίκας να κυνηγάν για να γαμιούνται με ότι θεωρούν " πιο άξιο " από οτιδήποτε άλλο πριν. Να σας πω και το μυστικό ; Πάλι καλά που είναι έτσι ! Άμα δεν ήταν οι γυναίκες να επιλέγουν ότι καλύτερο για να ανοίξουν τα πόδια τους τότε το ανθρώπινο είδος θα είχε καταστραφεί αφού όλα τα άθλια γονίδια θα επιζούσαν.

( Οι γυναίκες δεν έχουν συναισθήματα , δουλεύουν μόνο με ορμόνες )

Αυτές οι τύπισσες είναι οι καλύτερες να αράξεις μαζί τους να πιείτε μπύρες. Να ακούς ιστορίες αλλά ως εκεί. Άμα θέλεις κάτι μόνιμο άντε να έχει πάει με καμία 4/5 πριν αλλά ως εκεί.

Και για όποιον πει " Εσύ θα ήθελες να ζουσαμε ακόμα στην εποχή με τα προικοσύμφωνα " ειρωνικά. Η απάντηση μου είναι " Ναι ".
Τύπε τώρα με σκότωσες. Οι γυναίκες κυνηγάνε το καλύτερο; Θες να αρχίσω να σου παραθέτω φωτογραφίες από ζευγάρια που ο άντρας είναι με καράφλα, στραβή μύτη ή πεταχτά αυτιά και η γυναίκα πάνω από 6αρι;
Ποιο είναι το καλύτερο; Ο μισθωτός των 1000€ με την κοιλιά έξω από το παντελόνι; Αν υπήρχε η αξιοκρατία στο ζευγάρωμα που λες τότε δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα και θα κοιτάζαμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι... αλλά όταν βλέπεις τον άλλο 10 φορές χειρότερο από εσένα να γαμάει κάπου τρελαίνεσαι. Όσον αφορά τα προικοσύμφωνα μαζί σου. Τουλάχιστον αυτό έχει μια λογική μπροστά στην σημερινή ανωμαλία.
Πλέον πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι εάν το χυσοντούλαπο που θα παντρετούμε έχει πάει μόνο με καμιά 50ρια. Πολλοί θα καμάρωναν κιόλας.
Τώρα τύπε μου μιλάς γενικά για την κατάντια της κοινωνίας μας. Κλείσε τα μάτια και φαντάσου τον ήρωα του 41 να τον κερατώνει το Μαράκι με το αφεντικό που έχει καλύτερο αυτοκίνητο. Πες μου πραγματικά θα δέχονταν αυτό το πράγμα ένας τέτοιος σκληρός τύπος ή όλο αυτό θα τελείωνε με ένα διαζύγιο νομίζεις;
Έχει αποδειχθεί από πολλές στατιστικές έρευνες (ψάξτε να τις βρείτε) ότι όσο μεγαλύτερος ο αριθμός σεξουαλικων συντρόφων μιας γυναίκας, τόσο ανεβαίνει η πιθανότητα να πάει κατά διαόλου ο γάμος / σχέση.
Δεν χρειάζεται έρευνα αδερφέ είναι κοινή λογική που από πολλούς πλέον απουσιάζει. Ο άλλος λέει θέλω η γυναίκα να έχει παρελθόν και να έχει ζήσει την ζωή της. Σε ένα τέτοιο άνθρωπο πραγματικά τι μπορείς να πεις; Άντε να σε περάσουν και εσένα ένα χεράκι οι πρώην; Ωραία γεύση έχουν τα χύσια που φιλάς; Αν μυρίζει πούτσες το μουνί της γκόμενας του; Αν είναι νόστιμα τα παιδιά των πρώην;
Καλύτερα έναν τέτοιον τον αφήνεις στον κόσμο του και γελάς απλά γιατί αν μπεις σε διάλογο θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας.
 

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Μηνύματα
5.715
Like
6.489
Πόντοι
2.356
Πριν 2-3 χρόνια ένας Ταλιμπάν έζησε για λίγο μετά το μπαμ και έψαχνε τις παρθένες του νομίζοντας ότι είναι στον παράδεισο, τουλάχιστον έτσι έγραψαν τα νέα.
Δεν μιλάμε για 1000 χρόνια πριν αλλά για "προχθές".
Όπως είπα και στον από πάνω δεν έχει να κάνει το όλο ζήτημα με την παρθενιά αυτή καθαυτή αλλά το ότι είσαι ο αριθμός 52 σε έναν άλλον άνθρωπο που στο κάτω κάτω δεν είναι επάγγελμα του να έχει ατζέντες με λίστες από γαμιαδες. Αν η αξιοπρέπεια σου σηκώνει να είσαι ο αριθμός τάδε κανένα πρόβλημα, κάποιοι άλλοι έχουμε εγωισμό που δεν το σηκώνει αυτό .
Δε μου φαινεται και τίποτα περίεργο. Πάντα υπάρχουν ηλίθιοι και φανατικοί. Αλλιώς δε θα υπήρχαν θρησκείες. Άλλος πιστεύει σε ανάσταση νεκρών και ζωή μετά θάνατον, 2000 χρόνια μετά. Άλλος σε παρθένες, άλλος σε μετεμψύχωση στις επόμενες ζωές του. Έτσι πάνε αυτές οι δουλειές.
Δεν ξέρω ποιός αριθμός είμαι και δε σκοτιζομαι να σου πω την αλήθεια. Οσο κάποιος περνάει καλά, σε όλα τα επίπεδα, με τον άνθρωπο που έχει δίπλα του, τίποτα άλλο δε μετράει.
Τώρα για τις αξιοπρεπειες και τους εγωισμούς και τα συναφή, κάνε το σταυρό σου σε όποιον θεό πιστεύεις, μη φας κανέναν άνθρωπο στα καλά καθούμενα και βρεθείς πίσω από τα σίδερα, να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο, γι αυτόν που σου φούσκωσε το μυαλό με τα σερνικιλικια "παλιάς κοπής". Μόνο που θα 'ναι αργά να γυρίσεις το χρόνο πίσω, να διορθώσεις τη μαλακία που έκανες.
 

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.184
Κριτικές
3
Like
2.764
Πόντοι
456
Είπα εγώ ότι με την γυναίκα μου έχουμε την ίδια ηλικία; Είπα ότι την γνώρισα παρθένα; Επίσης νομίζεις ότι πρόβλημα είναι το να σιχένεται κάποιος;
Υπάρχουν τα τεστ και αυτό λύνεται. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που έχεις κατακτήσει παίζει να το έχουν κατακτήσει και άλλοι 50 πριν από σένα. Υπάρχει κάτι που λέγεται αντρικός εγωισμός. Αν εσένα σου αρέσει να γλείφεις εκεί που οι άλλοι έφτυσαν πρόβλημα σου. Κάποιος προτιμάει mercedez μεταχειρισμένη και άλλος βολεύεται με το Hyundai που το αγόρασε από την αντιπροσωπεία ολοκαίνουργιο, παραγγελία και χωρίς test drive από τρίτο πρόσωπο.
Εσύ δε μας λες ότι η γυναίκα σου ήταν παρθένα και δε γλύφεις αλλωνών ψωλές;
Θα μας τρελλάνεις τώρα;
Τελικά είσαι μέγας κατακτητής ή σπερματογλύφτης;
 

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Μηνύματα
1.165
Like
2.077
Πόντοι
456
Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο. Δεν είναι σίγουρο ότι θα το πετύχουμε αλλά ας δεχτούμε ποιο είναι αυτό πρώτα.

Τύπε μου μια χαρά μπορείς να ξέρεις τα περισσότερα απλά να ασχοληθείς χρειάζεται. Δεν θα πω παραπάνω.

Είπα εγώ ότι με την γυναίκα μου έχουμε την ίδια ηλικία; Είπα ότι την γνώρισα παρθένα; Επίσης νομίζεις ότι πρόβλημα είναι το να σιχένεται κάποιος;
Υπάρχουν τα τεστ και αυτό λύνεται. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που έχεις κατακτήσει παίζει να το έχουν κατακτήσει και άλλοι 50 πριν από σένα. Υπάρχει κάτι που λέγεται αντρικός εγωισμός. Αν εσένα σου αρέσει να γλείφεις εκεί που οι άλλοι έφτυσαν πρόβλημα σου. Κάποιος προτιμάει mercedez μεταχειρισμένη και άλλος βολεύεται με το Hyundai που το αγόρασε από την αντιπροσωπεία ολοκαίνουργιο, παραγγελία και χωρίς test drive από τρίτο πρόσωπο.

Πριν 2-3 χρόνια ένας Ταλιμπάν έζησε για λίγο μετά το μπαμ και έψαχνε τις παρθένες του νομίζοντας ότι είναι στον παράδεισο, τουλάχιστον έτσι έγραψαν τα νέα.
Δεν μιλάμε για 1000 χρόνια πριν αλλά για "προχθές".
Όπως είπα και στον από πάνω δεν έχει να κάνει το όλο ζήτημα με την παρθενιά αυτή καθαυτή αλλά το ότι είσαι ο αριθμός 52 σε έναν άλλον άνθρωπο που στο κάτω κάτω δεν είναι επάγγελμα του να έχει ατζέντες με λίστες από γαμιαδες. Αν η αξιοπρέπεια σου σηκώνει να είσαι ο αριθμός τάδε κανένα πρόβλημα, κάποιοι άλλοι έχουμε εγωισμό που δεν το σηκώνει αυτό .

Δεν διαφωνώ αδερφέ μου ο καθένας κάνει τις υποχωρήσεις του αλλά φτάνει πια με αυτή τη νέα κουλτούρα που όλες ξεσκίζονται σαν να μην υπάρχει αύριο και ταυτόχρονα στο παίζουν και κυρίες. Ας αποδεχτούν ότι είναι χειρότερες από τις πουτάνες ( που οι πουτάνες μια χαρά αξιοπρεπέστατες γυναίκες είναι) και ας αποδεχτούν την συμπεριφορά που τους αρμόζει. Μην απαιτούν και σεβασμό. Ημαρτον!


Νομίζω απάντησα από πάνω. Τώρα για το ποιος θέλει παρθένες φαντάζομαι υπάρχει ζήτηση για να είναι τόσο υψηλά τα κόστη αυτό κάτι λέει από μόνο του.

Όσο μου επιτρέπει η τσέπη μου.

Τύπε ζούμε στην εποχή της woke κουλτούρας που ο καθένας μπορεί να είναι ότι θέλει και να κάνει ότι θέλει.
Αν εσύ τώρα το θεωρείς όλο αυτό νορμάλ αποδεικνύεις ότι κάποιοι έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους για να σε πείσουν.
Ένα σκληρό αρσενικό παλιάς εποχής δεν ανέχεται αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει γιατί. Το γιατί το απαντάνε τα ένστικτα. Σκέψου μόνο ότι βάσει της κουλτούρας αυτής ο αείμνηστος Κωνσταντάρας στις ταινίες που μοίραζε σφαλιάρες σήμερα θα ήταν μέσα για προβολή τοξικής αρρενωπότητας και ότι άλλο ανώμαλο φαντάζονται οι δικαιωματιστές της σημερινής εποχής.

Τύπε τώρα με σκότωσες. Οι γυναίκες κυνηγάνε το καλύτερο; Θες να αρχίσω να σου παραθέτω φωτογραφίες από ζευγάρια που ο άντρας είναι με καράφλα, στραβή μύτη ή πεταχτά αυτιά και η γυναίκα πάνω από 6αρι;
Ποιο είναι το καλύτερο; Ο μισθωτός των 1000€ με την κοιλιά έξω από το παντελόνι; Αν υπήρχε η αξιοκρατία στο ζευγάρωμα που λες τότε δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα και θα κοιτάζαμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι... αλλά όταν βλέπεις τον άλλο 10 φορές χειρότερο από εσένα να γαμάει κάπου τρελαίνεσαι. Όσον αφορά τα προικοσύμφωνα μαζί σου. Τουλάχιστον αυτό έχει μια λογική μπροστά στην σημερινή ανωμαλία.

Τώρα τύπε μου μιλάς γενικά για την κατάντια της κοινωνίας μας. Κλείσε τα μάτια και φαντάσου τον ήρωα του 41 να τον κερατώνει το Μαράκι με το αφεντικό που έχει καλύτερο αυτοκίνητο. Πες μου πραγματικά θα δέχονταν αυτό το πράγμα ένας τέτοιος σκληρός τύπος ή όλο αυτό θα τελείωνε με ένα διαζύγιο νομίζεις;

Δεν χρειάζεται έρευνα αδερφέ είναι κοινή λογική που από πολλούς πλέον απουσιάζει. Ο άλλος λέει θέλω η γυναίκα να έχει παρελθόν και να έχει ζήσει την ζωή της. Σε ένα τέτοιο άνθρωπο πραγματικά τι μπορείς να πεις; Άντε να σε περάσουν και εσένα ένα χεράκι οι πρώην; Ωραία γεύση έχουν τα χύσια που φιλάς; Αν μυρίζει πούτσες το μουνί της γκόμενας του; Αν είναι νόστιμα τα παιδιά των πρώην;
Καλύτερα έναν τέτοιον τον αφήνεις στον κόσμο του και γελάς απλά γιατί αν μπεις σε διάλογο θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας.
Αυτό που πιστεύει η άλλη στο κεφάλι της ως καλύτερο δεν είναι πάντα το καλύτερο αντικειμενικά.
 

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Μηνύματα
151
Like
490
Πόντοι
21
Με πόσους έχει πάει η γυναίκα σας ;;;
 

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Μηνύματα
233
Like
225
Πόντοι
21
Οι γυναίκες απο την εφηβεία έχουν ολες εμπειρίες. Αν κάποια έχει φτάσει 20-21 και δεν έχει γαμηθεί είτε είναι μπάζο, είτε έχει ψυχολογικά. Ακομα και χοντρές φακλάνες, ατομα με αναπηρίες κτλ πηδιούνται, πόσο μάλλον μια μέση σε εμφάνιση γυναίκα. Και όχι, δεν εχει καμία αξία αν είναι παρθένα ή αν δεν είναι. Μετά ειναι το θέμα τι γίνεται... Συνήθως πουλάνε την παπάτζα αυτή για να κουκουλώσουν κανέναν μαλάκα και μετά το κέρατο πάει με 2 turbo. Καλύτερα να έχει χορτάσει γαμήσια και να κάθεται ήσυχη μετα, παρά να είναι κομπλεξικη και στερημένη. Ασε που ποτέ δεν θα μάθει κάποιος την αλήθεια για τους συντρόφους της γυναίκας του. Σίγουρα πλέον ο μέσος όρος ειναι πάνω απο 15 σε μια ψιλοεμφανίσιμη, οπότε μην κορδώνεστε μερικοί.
Επιστήμη όχι αστεία!
 

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Μηνύματα
1.692
Κριτικές
8
Like
9.366
Πόντοι
1.336
Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο. Δεν είναι σίγουρο ότι θα το πετύχουμε αλλά ας δεχτούμε ποιο είναι αυτό πρώτα.

Τύπε μου μια χαρά μπορείς να ξέρεις τα περισσότερα απλά να ασχοληθείς χρειάζεται. Δεν θα πω παραπάνω.

Είπα εγώ ότι με την γυναίκα μου έχουμε την ίδια ηλικία; Είπα ότι την γνώρισα παρθένα; Επίσης νομίζεις ότι πρόβλημα είναι το να σιχένεται κάποιος;
Υπάρχουν τα τεστ και αυτό λύνεται. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό που έχεις κατακτήσει παίζει να το έχουν κατακτήσει και άλλοι 50 πριν από σένα. Υπάρχει κάτι που λέγεται αντρικός εγωισμός. Αν εσένα σου αρέσει να γλείφεις εκεί που οι άλλοι έφτυσαν πρόβλημα σου. Κάποιος προτιμάει mercedez μεταχειρισμένη και άλλος βολεύεται με το Hyundai που το αγόρασε από την αντιπροσωπεία ολοκαίνουργιο, παραγγελία και χωρίς test drive από τρίτο πρόσωπο.

Πριν 2-3 χρόνια ένας Ταλιμπάν έζησε για λίγο μετά το μπαμ και έψαχνε τις παρθένες του νομίζοντας ότι είναι στον παράδεισο, τουλάχιστον έτσι έγραψαν τα νέα.
Δεν μιλάμε για 1000 χρόνια πριν αλλά για "προχθές".
Όπως είπα και στον από πάνω δεν έχει να κάνει το όλο ζήτημα με την παρθενιά αυτή καθαυτή αλλά το ότι είσαι ο αριθμός 52 σε έναν άλλον άνθρωπο που στο κάτω κάτω δεν είναι επάγγελμα του να έχει ατζέντες με λίστες από γαμιαδες. Αν η αξιοπρέπεια σου σηκώνει να είσαι ο αριθμός τάδε κανένα πρόβλημα, κάποιοι άλλοι έχουμε εγωισμό που δεν το σηκώνει αυτό .

Δεν διαφωνώ αδερφέ μου ο καθένας κάνει τις υποχωρήσεις του αλλά φτάνει πια με αυτή τη νέα κουλτούρα που όλες ξεσκίζονται σαν να μην υπάρχει αύριο και ταυτόχρονα στο παίζουν και κυρίες. Ας αποδεχτούν ότι είναι χειρότερες από τις πουτάνες ( που οι πουτάνες μια χαρά αξιοπρεπέστατες γυναίκες είναι) και ας αποδεχτούν την συμπεριφορά που τους αρμόζει. Μην απαιτούν και σεβασμό. Ημαρτον!


Νομίζω απάντησα από πάνω. Τώρα για το ποιος θέλει παρθένες φαντάζομαι υπάρχει ζήτηση για να είναι τόσο υψηλά τα κόστη αυτό κάτι λέει από μόνο του.

Όσο μου επιτρέπει η τσέπη μου.

Τύπε ζούμε στην εποχή της woke κουλτούρας που ο καθένας μπορεί να είναι ότι θέλει και να κάνει ότι θέλει.
Αν εσύ τώρα το θεωρείς όλο αυτό νορμάλ αποδεικνύεις ότι κάποιοι έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους για να σε πείσουν.
Ένα σκληρό αρσενικό παλιάς εποχής δεν ανέχεται αυτά τα πράγματα. Δεν υπάρχει γιατί. Το γιατί το απαντάνε τα ένστικτα. Σκέψου μόνο ότι βάσει της κουλτούρας αυτής ο αείμνηστος Κωνσταντάρας στις ταινίες που μοίραζε σφαλιάρες σήμερα θα ήταν μέσα για προβολή τοξικής αρρενωπότητας και ότι άλλο ανώμαλο φαντάζονται οι δικαιωματιστές της σημερινής εποχής.

Τύπε τώρα με σκότωσες. Οι γυναίκες κυνηγάνε το καλύτερο; Θες να αρχίσω να σου παραθέτω φωτογραφίες από ζευγάρια που ο άντρας είναι με καράφλα, στραβή μύτη ή πεταχτά αυτιά και η γυναίκα πάνω από 6αρι;
Ποιο είναι το καλύτερο; Ο μισθωτός των 1000€ με την κοιλιά έξω από το παντελόνι; Αν υπήρχε η αξιοκρατία στο ζευγάρωμα που λες τότε δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα και θα κοιτάζαμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι... αλλά όταν βλέπεις τον άλλο 10 φορές χειρότερο από εσένα να γαμάει κάπου τρελαίνεσαι. Όσον αφορά τα προικοσύμφωνα μαζί σου. Τουλάχιστον αυτό έχει μια λογική μπροστά στην σημερινή ανωμαλία.

Τώρα τύπε μου μιλάς γενικά για την κατάντια της κοινωνίας μας. Κλείσε τα μάτια και φαντάσου τον ήρωα του 41 να τον κερατώνει το Μαράκι με το αφεντικό που έχει καλύτερο αυτοκίνητο. Πες μου πραγματικά θα δέχονταν αυτό το πράγμα ένας τέτοιος σκληρός τύπος ή όλο αυτό θα τελείωνε με ένα διαζύγιο νομίζεις;

Δεν χρειάζεται έρευνα αδερφέ είναι κοινή λογική που από πολλούς πλέον απουσιάζει. Ο άλλος λέει θέλω η γυναίκα να έχει παρελθόν και να έχει ζήσει την ζωή της. Σε ένα τέτοιο άνθρωπο πραγματικά τι μπορείς να πεις; Άντε να σε περάσουν και εσένα ένα χεράκι οι πρώην; Ωραία γεύση έχουν τα χύσια που φιλάς; Αν μυρίζει πούτσες το μουνί της γκόμενας του; Αν είναι νόστιμα τα παιδιά των πρώην;
Καλύτερα έναν τέτοιον τον αφήνεις στον κόσμο του και γελάς απλά γιατί αν μπεις σε διάλογο θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας.
Εσύ τυπε στα 21 σου που παντρεύτηκες την γυναίκα σου της έμαθες να γίνει καλή στο σεξ. Δηλαδή, δεν είχε πάει εκείνη με άλλον πριν από εσένα και εσύ σε τέτοια ηλικία ήσουν "δάσκαλος"; Ας πούμε οκ σε αυτό.
Εσύ προτιμάς η γυναίκα να έχει 1000 one night stands από 15 κανονικές σχέσεις. Δηλαδή, να κάνει κάτι που να αυξήσει τις πιθανότητες για κάποιο ΣΜΝ. Αυτό βέβαια δεν το σκέφτηκες έτσι, καλά βασικά δεν σκέφτεσαι έτσι και αλλιώς.
Επίσης, τώρα που είστε μαζί δεν θες να πηγαίνει με άλλους, όμως εσύ μπορείς να πας σαν κανονικός μουσουλμάνος που είσαι. Γιατί πας με άλλες; Μήπως τελικά δεν κάνει τόσο καλό κρεβάτι όπως την έμαθες; Θα σου έγραφα και άλλα πράγματα αλλά πραγματικά δεν έχει νόημα.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom