Παρατηρώ μάγκες ότι η φεμινιστική προπαγάνδα, η ισότητα των φύλων και η κουλτούρα της ελευθερογαμίας έχει κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.
Προβλέπω πως αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αν μια γυναίκα γαμιεται με τον καθένα παρότι παντρεμένη αρκεί να είναι εντάξει στις οικογενειακές της υποχρεώσεις δηλαδή παιδιά, νοικοκυριό.
Θέλω απλά να σκεφτείτε και να μου απαντήσετε:
Ο παππούς σας που πολέμησε αγωνίστηκε, επιβίωσε και σκληραγωγήθηκε αν θα δέχονταν μια γυναίκα η οποία έχει φάει μια ντουζίνα πούτσες. Ναι ή όχι;
Πάμε τώρα πιο συγκεκριμένα.
Το αν και τι γαμάω σημαίνει πως αποδέχεσαι την ισότητα των φύλων και το σκέφτεσαι ως εξής: Αν αυτός γαμάει τότε πρέπει και η δικιά του να γαμιεται. Γιατί τι είναι αυτός; Πασάς; Πες μου σε παρακαλώ αν έχω δίκιο....
21. Το ίδιο και με τον από πάνω. Ίση μεταχείριση και δικαιώματα άντρα-γυναίκας σωστά;
Δεν σχολιάζω απλΤ.
Ένα γαμήσι της βραδιάς σημαίνει ότι βλέπω την άλλη ως πουτάνα. Δεν με αφορά η πουτάνα με πόσους έχει πάει. Δουλειά της είναι και καλά κάνει. Γαμάς και φεύγεις. Δεν την βάζεις σπίτι σου.
Ανασφάλειες; Μάλιστα... Βαριέμαι να αρχίσω τα παραδείγματα με τα αυτοκίνητα, τα κοντέρ κτλ.
Αν σου αρέσει να κοιμάσαι με μια γυναίκα που πριν από εσένα γινόταν το πουτανάκι του καθενός και μια μέρα αποφάσισε να σοβαρευτεί και να κάνει οικογένεια πολύ καλά κάνεις αλλά μην προσπαθείς να το περάσεις ως φυσιολογικό.
Επίσης μπορεί κάποιος να μου πει γιατί παρθένες το πουλάνε στην Αμερική μέχρι και ένα εκατομμύριο; Μήπως κάποιοι άντρες θέλουν παρθένες τόσο πολύ...
Μήπως η παρθένα έχει μεγαλύτερη αξία; Και τέλος γιατί άραγε οι μουσουλμάνοι πείθουν τους άλλους να πάνε να αυτοκτονήσουν με το παραμύθι ότι θα πάνε στον παράδεισο και θα γαμάνε παρθένες;
Γιατί δεν τους λένε για παράδειγμα θα γαμάτε τις καλύτερες βυζιτες;
Μόλις κάλυψα ότι από δύση μέχρι ανατολή η παρθένα έχει μεγαλύτερη αξία από τη ψωλαρπάχτρα. Μπορείτε απλά να τα βρείτε στο ίντερνετ όσα σας είπα.
Αυτά από μένα. Καλά μπάνια.
Το πρόβλημα αδερφέ, είναι οτι όλη η φάση με την απιστία, και την παραμύθα της παρθενίας στη γυναίκα, υπάρχει απ'αρχής ανθρώπινου πολιτισμού. Και, φυσιολογικά, ο παράγοντας "ζήλια", τόσο του κερατά, όσο και αυτών που δεν έβαλαν δάχτυλο (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στο βάζο με το μέλι, δημιούργησε καταστάσεις που φτάνουν μέχρι και στην Ρωμαϊκή περίοδο, με τον περιβόητο, βιβλικό λιθοβολισμό της μοιχαλίδας.
Και, ναι, αρκετοί θα πούνε "καλά ρε μεγάλε, το ευαγγέλιο βάζεις για δεδομένο;", όμως, αν δεν ήταν πραγματικότητα της εποχής, ο λιθοβολισμός για μοιχεία δεν θα καταγραφόταν πουθενά. Το αν έγινε ο συγκεκριμένος λιθοβολισμός, ή όχι, δεν αλλάζει το γεγονός οτι ήταν μια νορμάλ πρακτική, και μάλιστα ελαφρώς κοινότοπη. Δεν μιλάμε για λθοβολισμό του αιρετικού, ούτε καν για λιθοβολισμό της πόρνης, μιλάμε για λιθοβολισμό της μοιχαλίδας.
Το οποίον σημαίνει, οτι η παρθένα που κάποιος παντρεύτηκε, μόλις ξεκλείδωσε τις ορέξεις της, έτρεξε στον πιο προικισμένο, ή καλύτερο γαμιά, ή και τα δύο, γιατί η συζυγική πούτσα δεν της έφτανε. Και, λογικό είναι. Θα μπορούσε κάποιος να αντιθέσει κιόλας, οτι μια που στράγγιξε αμέτρητες ψωλές πριν παντρευτεί κάποιον, τελικά δέχτηκε οτι η δική του ψωλή της αρκεί, αν αποφάσισε να σταθεροποιήσει μια σχέση μαζί του.
Και, για να κλείσω, γιατί έχω και δουλειές, αναρωτήθηκες ποτέ ποιοί ακριβώς σκάνε τα εκατομμύρια για να γαμήσουν παρθένα; Και, πόσοι απο αυτούς είναι οι ίδιοι άραβες που πιστεύουν στον παράδεισο με τις παρθένες;