Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NearosKeratasAth

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2023
Like
60
Πόντοι
0
Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει, και δεν πρέπει να ξεπερνάει τα όρια που έθεσε στον εαυτό του. Αν κάποιος νιώθει δυσάρεστα με το γεγονός ότι την πήρανε πολλοί, δεν πρέπει να καταλήξει σε σχέση με τέτοια γυναίκα και να το σκέφτεται κάθε μέρα. Αντιθέτως υπάρχουν και άλλοι που τους αρέσει αυτή η σκέψη. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να εξερευνήσουμε καινούργια πράγματα μαζί, αλλά δεν είμαι τόσο αυστηρός σε αυτόν τον τομέα.

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.643
Πόντοι
201
Ναι κ να εχει παει θα το πει ποτε? Μονο απο σποντα να το μαθεις.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Επειδή αναφερθήκατε στην επιστήμη υπάρχει και το φαινόμενο Κούλιτζ. Ψάξτε το.

Επίσης, από τη στιγμή που έχει παρελθόν η γυναίκα να έχει και πορτοφόλι παρακαλώ και να συνεισφέρει εξίσου στο νοικοκυριό.
Άμα θέλουμε ισότητα να την εφαρμόζουμε παντού, όχι μονόπλευρα.
Και τέλος για αυτούς που λένε ότι το σεξ για γυναίκες και άντρες είναι το ίδιο να μου εξηγήσει κάποιος γιατί σε όλες τις κοινωνίες υπάρχουν μπουρδέλα μόνο με γυναίκες και όχι με άντρες;
Μην πεταχτεί κανένας μαλάκας να πει ναι υπάρχουν και οι ζιγκολό ή στην άλλη άκρη του πλανήτη άνοιξε και ένα μπουρδέλο για γυναίκες.
Γιατί με το πουλί στο χέρι είναι οι άνδρες τυπε αιώνες τώρα! Αδικία? Μπορεί, αλλά η ζωή είναι άδικη ως γνωστόν. Σε άλλα θέματα έχουμε το πάνω χέρι κ το πλεονέκτημα εμείς.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Ναι κ να εχει παει θα το πει ποτε? Μονο απο σποντα να το μαθεις.
Μπα τυπε,το λενε κανονικα για να σε ζυγισουν ποσο μαλακας εισαι πρωτου πανε στο επομενο λεβελ,να αρχισουν να σε αποκοπτουν απο αγαπημενες σου συνηθειες

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.643
Πόντοι
201
Μπα τυπε,το λενε κανονικα για να σε ζυγισουν ποσο μαλακας εισαι πρωτου πανε στο επομενο λεβελ,να αρχισουν να σε αποκοπτουν απο αγαπημενες σου συνηθειες
Αυτο γινετε ετσι κ αλλιως οταν παντρευτεις κ κανει κ παιδια!

Ben7

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2021
Like
9
Πόντοι
0
Εγώ πάντα ήμουν της άποψης μη κάνεις ερωτήσεις που οι απαντήσεις μπορεί να σε πειράξουν. Όλοι έχουμε παρελθόν αλλά θα προτιμούσα να μη μάθω πόσο μεγάλο είναι το δικό της

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.208
Πόντοι
1.056
Αυτο γινετε ετσι κ αλλιως οταν παντρευτεις κ κανει κ παιδια!
Το κανουν απ το "πρωτο" ραντεβου.

Περυσι μια μ γκομενα μ λεγε ποσους ειχε κ που "απαγορευοταν" να παμε,μην τυχον κ βρει καποιον τους

Mnick

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2024
Like
970
Πόντοι
80
Ο άνθρωπος, απ' ότι λέει η επιστήμη, είναι πολυγαμικό ζώο και όχι μονογαμικό όπως όρισαν οι θρησκείες (όχι όλες) και τα σύγχρονα κοινωνικά πρότυπα. Η μονογαμία είναι παρά φύσιν του ανθρώπου και δημιουργεί ψυχολογικά και συναισθηματικά προβλήματα.
Και αυτό ισχύει για άντρες και γυναίκες, άρα όσοι πιστεύουν ότι η γυναίκα τους ή η μελλοντική γυναίκα τους ήταν/θα είναι παρθένα και θα παραμείνει πιστή για πάντα κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά. Κάπου με κάποιον κάποτε ύπο τις κατάλληλες προυποθέσεις, θα τον αρπάξει και τον ξένο πούτσο.
Όσες γυναίκες γνωρίζουν ερωτικά μόνο έναν άντρα στην ζωή τους σίγουρα έχουν κάποιο πρόβλημα, εξωτερικά (που ακόμα και γι' αυτές υπάρχουν κασκαντέρ) ή εσωτερικά. Πάλι η επιστήμη το λέει, όχι εγώ.

Εκτός αυτού εγώ προτιμώ η γυναίκα μου να έχει παρελθόν και να με επιλέξει για σύντροφό της γιατί με θεωρεί καλύτερο, παρά να είναι μαζί μου γιατί δεν έχει δοκιμάσει και δεν ξέρει τίποτε άλλο. Όπως επίσης προτιμώ να έχει προκλήσεις και στο παρόν και στο μέλλον και να εξακολουθεί να με επιλέγει. Ε τώρα εκεί στις προκλήσεις μπορεί και να αρπάξει και κανένα, αλλά καλύτερα να είσαι συνειδητοποιημένος παρά να σε τρώει μια ζωή το σαράκι και το άγχος μην σου πηδηχτεί.
Συμφωνώ . Η γυναικα πρεπει να εχει γαμηθει καλα απο αλλους πριν τον γαμο και γαμιεται καλα μετα τον γαμο με αυτον που επελεξε .

mobsterr

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα,καινούργιος στο bou.
Δεν βρήκα κατάλληλο θρεντ και το αφήνω εδώ. Μου έχει συμβεί σε 5-6 γκόμενές με πολλά χιλιόμετρα να μου ζητάνε μια μπλούζα μου να την κρατήσουν.
Έχω χάσει επεισόδια;Πως κάποιοι μαζεύουν στρινγκακια από γκομενες, έτσι οι γκομενες πλέον ναζευουν μπλούζες από άντρες η έτυχε απλά σε,εμένα;
Σας έχει συμβεί και σε,εσάς;;

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.250
Πόντοι
2.306
Εγώ πάντα ήμουν της άποψης μη κάνεις ερωτήσεις που οι απαντήσεις μπορεί να σε πειράξουν. Όλοι έχουμε παρελθόν αλλά θα προτιμούσα να μη μάθω πόσο μεγάλο είναι το δικό της
Συμφωνώ.
Αυτο που θα μου την έδινε είναι να έχει πάει με πολλούς και να το χει δώσει αβέρτα, και σε μένα να το έπαιζε παρθένα..
Ευτυχώς θεωρώ δε μου χει τύχει κάτι τέτοιο.

• Like
Αντιδράσεις: Ben7

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
627
Πόντοι
81
Καλημέρα,καινούργιος στο bou.
Δεν βρήκα κατάλληλο θρεντ και το αφήνω εδώ. Μου έχει συμβεί σε 5-6 γκόμενές με πολλά χιλιόμετρα να μου ζητάνε μια μπλούζα μου να την κρατήσουν.
Έχω χάσει επεισόδια;Πως κάποιοι μαζεύουν στρινγκακια από γκομενες, έτσι οι γκομενες πλέον ναζευουν μπλούζες από άντρες η έτυχε απλά σε,εμένα;
Σας έχει συμβεί και σε,εσάς;;
Mε μπλουζα μου είχε συμβει πριν πολλά χρόνια. λες να κανουν μαγια ?χαχα

Μια τελείως τζανκι της πούτσας, μου είχε ζητήσει να βγάλει φωτο το καυλί μου. Τα μάζευε σε συλλογή σε φάκελο στο pc. Μου είχε φανεί πολύ αλλόκοτο και δεν της κάθισα :)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.381
Πόντοι
201
Σε τέτοια θέματα αντί να γράψει κάνας φυσιολογικός άνθρωπος, συμμετέχουν όλοι οι τελειωμένοι cucks.
Και βέβαια μας πειράζει, οικογένεια θέλουμε να φτιάξουμε όχι πουτανόσπιτο.

Όσο ψεύτρα και να είναι η άλλη, το καταλαβαίνεις από διάφορα σημάδια (τρόπος ντυσίματος, άντρες φίλοι, τατουάζ, φωτογραφίες στα socials, ποιότητα γυναικείων φίλων, κτλπ).

Τελευταία τροποποίηση:

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
627
Πόντοι
81
Σε τέτοια θέματα αντί να γράψει κάνας φυσιολογικός άνθρωπος, συμμετέχουν όλοι οι τελειωμένοι cucks.
Και βέβαια μας πειράζει, οικογένεια θέλουμε να φτιάξουμε όχι πουτανόσπιτο.

Όσο ψεύτρα και να είναι η άλλη, το καταλαβαίνεις από διάφορα σημάδια (τρόπος ντυσίματος, άντρες φίλοι, τατουάζ, φωτογραφίες στα socials, ποιότητα γυναικείων φίλων, κτλπ).
νε ποσους δηλαδη θα ησουν οκ ρε φυσιολογικε ?

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.526
Πόντοι
1.336
Αν ενοχλεί έναν άντρα που η γυναίκα του έχει πάει στο παρελθόν με πολλούς να μην την παντρευόταν. Αυτό δείχνει όμως ότι ο άντρας έχει πρόβλημα, γιατί θεωρεί ότι δεν είναι ικανός να ικανοποιεί πλήρως την γυναίκα του.
Εμένα πραγματικά δεν με νοιάζει με όσους και αν έχει πάει μία, γιατί ποτέ δεν στηρίζομαι στο να έχω κάποια δίπλα με το να της είμαι χορηγός.

Paxatouridis

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Εντομεταξυ, το να βρεις γυναίκα στα 32 της πχ και να έχει πάει με μια ντουζίνα δεν θα ήταν και τόσο άσχημο...

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
132
Πόντοι
0
Ίσα ίσα που μετά από παρότρυνση μου ξεκίνησε στα 32της περίπου να γαμιεται και με αλλους-αλλες και ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.282
Πόντοι
3.556
Ίσα ίσα που μετά από παρότρυνση μου ξεκίνησε στα 32της περίπου να γαμιεται και με αλλους-αλλες και ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα

Τύπε την έστειλες να ξεφτιλιστεί και τελικά ξεφτιλίστηκες εσύ :confused:

Γράψε την εμπειρία σου στο νήμα με τα ξεφτιλίκια να δουν πως γίνεται :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom