alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν το διαπραγματευομαι τύπεδε ξέρω....δεν εχω μιλήσει μαζι της...αλλα καλα...αν δεις την αλλη θα ξεχάσεις την λεξη "ψεκι"
Ανεμβολιαστη ούτε να μου τον δει
Δεν το διαπραγματευομαι τύπεδε ξέρω....δεν εχω μιλήσει μαζι της...αλλα καλα...αν δεις την αλλη θα ξεχάσεις την λεξη "ψεκι"
γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να τις γαμησει αυτες ρε Αλεξ...απλα ηταν κομπλεξαςΓιατι ρε τύπε, φουλ εντιμος
Ρε τύπε μα το Θεο αυτο το "να μου γνωρισει γκομενα καποιος" δεν μου εχει τυχει ποτέ, ούτε το εχω σκεφθει σαν περιπτωση. Ό,τι βρισκω, το βρισκω μονος μου. Γιατι πρεπει να μου γνωρισει καποιος καποια?γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να τις γαμησει αυτες ρε Αλεξ...απλα ηταν κομπλεξας
το ιδιο και εγω αλλα γιατι να μην κανω κονε σε καποιον αν εχω γνωστη ξεμπαρκη;Ρε τύπε μα το Θεο αυτο το "να μου γνωρισει γκομενα καποιος" δεν μου εχει τυχει ποτέ, ούτε το εχω σκεφθει σαν περιπτωση. Ό,τι βρισκω, το βρισκω μονος μου. Γιατι πρεπει να μου γνωρισει καποιος καποια?
εσυ δεν ησουν με μια? τι έπαθες ξαφνικα? γιατι θες να το πληγώσεις το κοριτσιΟ Βλαδιμηρος τελικα προτιμησε να διαφυλαξει την τιμη της οικογενειας
Με μία ειμαι?εσυ δεν ησουν με μια? τι έπαθες ξαφνικα? γιατι θες να το πληγώσεις το κοριτσι
α εισαι μερακλής....σωστοοςΜε μία ειμαι?
Με προσβαλλεις
εσυ τυπε γαμας τιποτα εγω ολη μερα εδω μεσα σε βλεπω να κανες τον πυρφορο στις ελλεινιδες..σοβαρα τωρα με αυτο το συστημα βρισκεις γκομενες??αμα βρισκεις τι να πω,καλα κανεις,αλλα αμα δε βρισκεις και τζαμπα γλειφειες τις ελλεινιδες,εισαι αξιος της τυχης σου..Πιθανόν
Με μία ειμαι?
Με προσβαλλεις
Μη σε βάλουν στο σπίτι τους εσένα θα τις γαζώσεις όλεςΓινεται ολο και πιο ενδιαφερον, τι ηλικιας ειναι η μανα
Με τα λόγια και τα λόγια χτίζουμε ουρανοξύστες.. Εγώ καινούργιος τύπε, όποιος μλδε συμφωνεί με τους πυρφορου δηλαδή πρέπει να είναι ο βανταν η ο Σαντμαν.. Σου έχω νέα.. Οι πιο πολλοί άντρες εκεί έξω, τις δικές μου απόψεις εχουνε?Α. Ναι εγώ όταν ασχολούμουν γαμούσα, κι όποιος ασχολείται και έχει στοιχειώδες μυαλό και τρόπους γαμάει.
Εδώ και χρόνια έχει γίνει η θάλασσα γιαούρτι με τις γκόμενες, αφήστε τις κλάψες και βγείτε να κάνετε καμάκι. Όλα τα άλλα είναι υπεκφυγές άμπαλων...
Β. Πες μας και ποιος είσαι "νέε" οκτωβρίου 21 που με βλέπεις κάθε μέρα να κάνω τον πυρφόρο...
Έτσι, to know us better...
Καλημερα Τζωνφίλε κοροιδευόμαστε μου φαίνεται...σε ένα φόρουμ λόγια θα ακούσεις, τι άλλο περιμένεις δλδ?
αν δεν βλέπεις τι γίνεται έξω με τις γυναίκες και πόσο εύκολο είναι το σεξ σε σχέση με παλιότερα δικό σου θέμα, δεν θα στο λύσω εγώ.
υγ
"καινούργιε" σου έχω επίσης νέα, με έχεις πραγματικά εντυπωσιάσει καθώς είσαι 1 μήνα στο φόρουμ και αντί να ασχολείσαι με τις εκδιδόμενες παρακολουθείς ανελλιπώς την αφεντομουτσουνιά μου και τους "πυρφορισμούς" μου, ξέρεις ήδη τους ("εξαφανισμένους") βαντάμ και σαντμαν και γενικότερα περί άλλων τυρβάζεις...ΘΕΟΣ
Διάβασες 20 σελίδες? Χαράς το κουράγιο σουΔιαβάζοντας καμιά 20ριά σελίδες του νήματος, το γενικό συμπέρασμα είναι ότι όλες έχουν γαμηθεί με ένα στρατό από ψωλές, απλά όχι μαζί μας. Μα ποιοι να είναι επιτέλους αυτοί οι αφανείς ήρωες που τις γαμάνε και εμείς μένουμε με το πουλί στο χέρι; Κάθε βράδυ 10-10 τις φορτώνουν τις γκόμενες οι μπάρμαν και οι άνθρωποι της νύχτας;