athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.581
- Πόντοι
- 12.756
Γινεται ολο και πιο ενδιαφερον, τι ηλικιας ειναι η μαναμονο η μανα της μπορει να σε γουστάρει που πάντα ηθελε για την κόρη της εναν γιατρο-δικηγόρο
Γινεται ολο και πιο ενδιαφερον, τι ηλικιας ειναι η μανα
πρεπει να ειναι καμια 70ρα...και λιγο κουτση (και τρελη)Γινεται ολο και πιο ενδιαφερον, τι ηλικιας ειναι η μανα
Ρε τύπε τι γελας, εδω εχει ψωμι η υποθεση
Οριακα δεν μας κάνει, θα περιορισθουμε στην ξαδερφηπρεπει να ειναι καμια 70ρα...και λιγο κουτση (και τρελη)
Δεν θελωεχω μια αλλη αν θες αλλα μου ειχες πει οτι δε γουστάρεις ανεμβολίαστες...δικαστίνα (ειχαμε ξανα κανει τη κουβέντα νομίζω μεσα απο ενα αλλο προφιλ που ειχα)
ξαδέρφη ειναι και η αλληΔεν θελω
Θελω την ξαδερφη
Με αυτην κολλησα τωρα
Οχι αυτην θελω που πηδιεται στα παγκακιαξαδέρφη ειναι και η αλλη
Η δικαστινα ή η αλλη με τα παγκακια?μουναρα ε...υπόψην
μικρη εκανε αυτες τις μαλακιες ...τωρα ειναι 35 εχει σοβαρευτειΟχι αυτην θελω που πηδιεται στα παγκακια
Α εχει σοβαρευτει τωραμικρη εκανε αυτες τις μαλακιες ...τωρα ειναι 35 εχει σοβαρευτει
και οι δυο...βασικα αυτη με το παγκακι εχει χαλασει απο τις γένες η δικαστίνα ομως παραμένει λαμπαδαΗ δικαστινα ή η αλλη με τα παγκακια?
Ναι αλλά ειναι ανεμβολιαστη, δεν μας κανει, η αλλη εχει κανει το εμβολιο?και οι δυο...βασικα αυτη με το παγκακι εχει χαλασει απο τις γένες η δικαστίνα ομως παραμένει λαμπαδα
δεν μπορω να το καταλαβω αυτο ειλικρινα...εγω οταν ειχα γνωστη ξεμπαρκη η ξεμπαρκη γνωστη απο τη εκαστοτε γκομενα μου παντα εκανα κονε...
ενας που ειχα χρονια ας πουμε φιλο μου ειχε πει χωρις να του ζητησω τιποτα...μαλακα εχω 3-4 γνωστες ξεμπαρκες αλλα δεν θελω να σου γνωρισω καμμια γιατι τις θελω για μενα...λες και ηταν ο Σιφρεντι να πουμε και θα του καθονταν ολες..μετα απο την επικη του μαλακια τον εκοψα αμεσως και ουτε καλημεra
ΕΤΣΙ..ΤΙΜΩΡΙΑ στα ανεμβολιαστα ψεκιαΝαι αλλά ειναι ανεμβολιαστη, δεν μας κανει, η αλλη εχει κανει το εμβολιο?
Γιατι ρε τύπε, φουλ εντιμοςδεν μπορω να το καταλαβω αυτο ειλικρινα...εγω οταν ειχα γνωστη ξεμπαρκη η ξεμπαρκη γνωστη απο τη εκαστοτε γκομενα μου παντα εκανα κονε...
ενας που ειχα χρονια ας πουμε φιλο μου ειχε πει χωρις να του ζητησω τιποτα...μαλακα εχω 3-4 γνωστες ξεμπαρκες αλλα δεν θελω να σου γνωρισω καμμια γιατι τις θελω για μενα...λες και ηταν ο Σιφρεντι να πουμε και θα του καθονταν ολες..μετα απο την επικη του μαλακια τον εκοψα αμεσως και ουτε καλημερα
δε ξέρω....δεν εχω μιλήσει μαζι της...αλλα καλα...αν δεις την αλλη θα ξεχάσεις την λεξη "ψεκι"Ναι αλλά ειναι ανεμβολιαστη, δεν μας κανει, η αλλη εχει κανει το εμβολιο?