athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
κλασσικη ζηλιαρα-κομπλεξικη...τα εχω παθει με γνωστες μου και καποιες φιλες μου και καλα...να μην μου γνωριζαν ουτε κουνουπομανα οι καριολες και να εχουν πει και μαλακιες που δε ισχυαν για να σιγουρευτουν οτι δεν θα σταυρωσω καμμια απο τις γνωστες τους..αβυσσος η ψυχη τουςεχω κόψει με αυτη εδω και 2 χρόνια γιατι μου εχει κανει και αλλες μαλακιες περα απο αυτο...και χαλάστρες με φλιες της μ εχει κανει. θυμαμαι μια φορα με γουσταρε μια μουνάρα φίλη της και μου τα έκανε πουτάνα ολα τρεχα γυρευε τι θα της ειπε. αυτη εντωμεταξυ δουλευε στα τσιγαρα το βραδυ σε κλαμπ και ειχε μεγάλο κυκλο με γκόμενες...οσο τις ειχες δει εσυ αλλο τοσο μου τις γνωριζε και μενα η καριόλα.Μια φορα ειχε σκασει στο σπιτι μια φιλη της και μ λεει "εισαι ο ξάδερφος της ταδε? χαιρομαι που σε γνωρίζω και απο κοντα παντως να ξέρεις το ονομα σου παιζει πολυ στις παρεες με τα κοριτσια εδω" ...και η ξαδερφη μου διπλα να σφυράει αδιάφορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
νταξ κλασσικες μαλακιες για δικαιολογιαεπειδη μ λεει ειμαι γκομενιάρης και θα την εκανα ρεζιλι