Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
αφου μεχρι και σε μένα δηλ που μου ειχε πει μια μέρα ελα ειμαι με την "ταδε" της λεω δε πάω φυλης? το ιδιο ειναι
Στείλε μου τη.ξέρω γκόμενα φιλη φιλης (που δεν ειναι μουφα δηλ η ιστορια) που πηγαίνει κάθε βδομαδα και με διαφορετικό..θα την παντρευόσασταν?
εγω ουτε πουτσα δεν θα της εριχνα χωρις ραπιντ,μοριακο,εξετασεις για αφροδισια και ενισχυμενο προφυλακτικοξέρω γκόμενα φιλη φιλης (που δεν ειναι μουφα δηλ η ιστορια) που πηγαίνει κάθε βδομαδα και με διαφορετικό..θα την παντρευόσασταν?
οχι μπαζα ...Χωρίς κύκλο,μόνο καράμπαζα βρίσκεις στην Ελλα΄δα.Και αυτό εννοείται μόνο αν ζεις Αθήνα
οχι αυτο ειχε γίνει πριν τον κορονοιο...(που σημαίνει οτι ο ιος ειναι το λιγότερο)εγω ουτε πουτσα δεν θα της εριχνα χωρις ραπιντ,μοριακο,εξετασεις για αφροδισια και ενισχυμενο προφυλακτικο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι μπαζα ...
Ε ρε τύπε, αν ο άντρας έχει πάει με το ζόρι με 10 στη ζωή του και η γυναίκα με 100, πάει να πει ότι κάθε γυναίκα έχει πάρει τον κάθε μπάρμαν/DJ της πόλης.
Περισσότεροι από όσοι νομίζεις.Τι 10 ρε,πόσοι έχουν πάει με 10 μη πουτάνες;
οχι μπαζα ...
εγω....κατσε ρε τύπε...εγω ειμαι ακαταμάχητος αντρας,μη με συγκρινεις με σεναΤι 10 ρε,πόσοι έχουν πάει με 10 μη πουτάνες;
Φαινόταν καλό κορίτσι;και ωραία γκομενα και μαλιστα απο κοντα δεν την έπιανε το μάτι σου οτι γαμιέται με τοσους,...εννοω στο στύλ της
Περισσότεροι από όσοι νομίζεις.
ηρεμη γενικα ναι...κιομως επιβεβαιωμένοΦαινόταν καλό κορίτσι;
Ε τότε δε σε πιστεύω
Αν ηταν αυτην τυπε ? οχι θα ελεγες? , τα μελη του bou παρακαλανε πουτανες που τρωνε 30 πουτσες την ημερα να πανε εστω για ενα εναν καφε μπας βρουνε καμια γκομενα, θα τους χαλασει ενα μουνακι αν εχει παρει 200 συνολοξέρω γκόμενα φιλη φιλης (που δεν ειναι μουφα δηλ η ιστορια) που πηγαίνει κάθε βδομαδα και με διαφορετικό..θα την παντρευόσασταν?
ξέρω γκόμενα φιλη φιλης (που δεν ειναι μουφα δηλ η ιστορια) που πηγαίνει κάθε βδομαδα και με διαφορετικό..θα την παντρευόσασταν?
δουλευε σε μπαρ σε ξενοδοχειο...οποτε και λιγους λεωΔεν υπάρχουν ελλεεινίδες που πάνε κάθε βδομάδα με διαφορετικό.Αυτά είναι μα΄λακίες.Και οι πιο πουτανάρες με έναν γαμιούνται
Και πού τους έβρισκε, μέσω Τίντερ;ηρεμη γενικα ναι...κιομως επιβεβαιωμένο
Κοίτα να δεις που οι μπαργούμεν είναι σαν τους μπάρμαν.δουλευε σε μπαρ σε ξενοδοχειο...οποτε και λιγους λεω
την ειχα πετυχει και στο τιντερ μια φορα αλλα δουλευε σε μπαρ σε ξενοδοχείο μαζι με τη φίλη μουΚαι πού τους έβρισκε, μέσω Τίντερ;
δουλευε σε μπαρ σε ξενοδοχειο...οποτε και λιγους λεω
Μπαργούμαν που να κάθεται κιόλας στους πελάτες... καλή φάση.την ειχα πετυχει και στο τιντερ μια φορα αλλα δουλευε σε μπαρ σε ξενοδοχείο μαζι με τη φίλη μου