Τι μου θυμισατε τωρα. Εβγαινα παλια με μια κοπελα φιλικα και δεν μου γνωριζε καμια φιλη της(οπως αποδειχτηκε γιατι με ηθελε για παρτη της,αλλα καλος κι εγω,δεν ειχα καταλαβει τιποτα). Τλσπ ,μαθαινα ολα τα γαμησιατικα των φιλεναδων της. Η πιο χαρακτηρηστικη περιπτωση ηταν μια φιλη της ,η οποια τα ειχε με εναν ανασφαλη τυπο που δεν την γνωριζε σε κανεναν ,δεν ειχε φιλους,τιποτα. Την ειχε πρηξει για το περελθον της και αυτη του ειχε πει οτι ειχε παει με 4 πριν απο αυτον. Η αληθεια ομως ποια ηταν;;;οεο;;;
Η κοπελα ειχε παει με 42 μετρημενους και μιλαμε μαξιμουμ 28 χρονων.
Καλα, ειχα ρωτησει τη φιλη μου, πως τα καταφερε ρε συ;;;;
"Ε, τι να σου πω, ολοι της λεγανε για σχεση και μετα απο 3-4 φορες σεξ ,εξαφανιζοντουσταν"
Για την ιστορια, το κοριτσι μας ολο και κοιτουσε ν αρπαξει καμια πουτσα απο δω κι απο κει(κατα τα λεγομενα της "φιλης") και ολος τυχαιως, δεν την γνωρισα ποτε απο κοντα,παρα μονο απο fb.
Σκεφτητε περηφανια ο μαλακας μας για το παλτο του που ειχε παει με λιγο κοσμο πριν απο αυτον.
Ασκοπες συζητησεις χωρις νοημα για μενα. Σ αρεσει μια γυναικα,κατσε και περνα καλα και στα παχια σου @@ αν την εχουν παρτουζωσει,γαμησει,χεσει.
Για να περνας καλα σημαινει οτι αξιζει.