και ομως ειναι μια εξισωση….
σε μια προσπαθεια να απαντησω στο αγωνιωδες ερωτημα των μελων του νηματος με ποσους εχει παει η γυναικα ενος εκαστου, επιστρατευω την θεωρια πιθανοτητων των Μαθηματικων αφου το φαινομενο ειναι πιθανοκρατικο βεβαιως βεβαιως…
τι μας λεει η στατιστικη?
οτι η απαντηση στο ερωτημα «ποια η πιθανοτητα να εχει παει η γυναικα σου με κ ανδρες σε χρονικο διαστημα t πριν απο εσενα« δινεται απο τον τυπο
δηλ. τον τυπο της πασίγνωστης κατανομής Poisson.
Η κρισιμες παραμετροι ειναι ο χρονος t πριν απο εσενα και ο ρυθμος r επιλογης νεου εραστη απο μεριας της, πριν απο εσας.
τον χρονο t τον ξερετε απο την σεξουαλικα ενεργή της ηλικια .
η κρισιμη παραμετρος ειναι ο ρυθμος κοινως ποσοι νεοι εραστές κατα μεσο ορο τον χρόνο.
Την πληροφορια αυτη θα την αποσπασετε με εξυπνο τροπο (φιλες, γνωστες κλπ) ή θα την συμπεράνετε απο εμμεσες πληροφοριες που θα σας δωσει σε στιγμες χαλαροτητας. Αλλωστε δεν την ρωτατε με ποσους πηγε αλλα περιπου ποσους ειχε το χρονο.
παραδειγμα
εστω οτι τα φτιαχνω με μια κοπελα τριαντα ετων και αποσπω την πληροφορια οτι εκανε ερωτα πρωτη φορα στα 16 της και οτι ειχε περιπου 1 νεο εραστη τον χρονο εως τωρα κατα
μέσο ορο .
ο παραγων rt ειναι στη περιπτωση μας (30-16)x1= 14
Τοτε η πιθανοτητα η κοπελα μου να ειχε μια ντουζινα ( 12) ανδρες πριν απο εμενα οταν τη γνωρισα δινεται απο τον τυπο επανω και ειναι 0,098 δηλ.
Χαμηλότερη του 10%.
οταν λοιπόν σας πει
«δώδεκα? !!! Εσσαι τρελος?!»
ξερετε οτι ψευδεται με πιθανοτητα ανω του 90 %.
βλεπετε οτι παραγοντες οπως η εμφανιση ή η π**τανια στο κρεββατι δεν συμμετέχουν στου τυπο διοτι η επιστημη ειναι πουρα και δεν επιτρεπει τετοιους συναισθηματισμούς.
Η Επιστημη στην υπηρεσια της παρανοιας!
Με τις υγει