countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Για τον 2ο νομο της Θερμοδυναμικης λες? Δεν μου φενεται και τοσο πολυπλοκο το θεμα Αλμπερτ!
άσε μην αρχίζω να αναλύω για την σχετικότητα και την θερμοδυναμική τώρα
είσαι "παραδοσιακή" Ελληνίδα; μικρή eva
σε παρακαλω τωρα αυτα ειναι δικη μου ειδικοτητα
δεν νομιζω. καλυτερα ομως ας μιλησουν αλλοι για μενα
Ο δεύτερος νόμος που ορίζει το πέρασμα του χρόνου ,την μονόδρομη φορα της ζωής, την μοίρα του σύμπαντος, την πηγή της αδιάφορης ισορροπιας, αλλα και την απαρχή του χάους και της τάξης ταυτόχρονα. Ίσως είσαι σοφός Ίσως πρέπει να διαβάσεις κανένα βιβλίο.Για τον 2ο νομο της Θερμοδυναμικης λες? Δεν μου φενεται και τοσο πολυπλοκο το θεμα Αλμπερτ!
Evabb συμφωνείς με το νούμερο 3 μάλλον διότι δεν εμπίπτεις στην κατηγορία ''παραδοσιακή ελληνίδα'' όπως την οριοθετεί ο φίλος solaria.
τρελλό γέλιο στο forum. Αυτά που γράφεις σε ποια κατηγορία σε εντάσσουν; Στα συνοικέσια ο Παυσανίας;
Ο δεύτερος νόμος που ορίζει το πέρασμα του χρόνου ,την μονόδρομη φορα της ζωής, την μοίρα του σύμπαντος, την πηγή της αδιάφορης ισορροπιας, αλλα και την απαρχή του χάους και της τάξης ταυτόχρονα. Ίσως είσαι σοφός Ίσως πρέπει να διαβάσεις κανένα βιβλίο.
Δεν είναι δικιά σου ειδικότητα, δεν είναι δυνατον να έχεις αποψη για όλα.σε παρακαλω τωρα αυτα ειναι δικη μου ειδικοτητα
ααααααααααα και εδω εχω ενα τεραστιο θεμα..... λοιπον
2-3 φορες εχει τυχει να πω σε καποιον "εχω σχεση με καποιον και δεν θελω να πηγαινω με αλλους" και να μου απανταει ο αλλος "ε αμα τον κερατωσεις μια φορα δεν εγινε και τπτ" και μετα αναρωτιεμαι ποιος φταιει τελικα.... αμα σου λενε οτι δεν πειραζει μονο και μονο για να γαμησει εκεινη την ωρα αλλα αμα τους το κανει αυτο η γκομενα τους θα κλαψουν μανουλες :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S
στο ασυστολο σπαμ ειμαι η σπαμ κουιν του σαιτ
εσυ χρειαζεσαι ιδιαιτερα
Λέγοντας "τελευταίο καιρό"? Πόσο περιθώριο δίνεις?Evaki έχεις σχέση αυτόν τον καιρό;
Δεν είναι δικιά σου ειδικότητα, δεν είναι δυνατον να έχεις αποψη για όλα.
Εγώ θα μιλάω μονο για τέτοια πράγματα εσυ αν θες γράψε στο θρεντ για τις κωλότριχες.
αστεία τα γράφεις. Και τι περίμενες να σου πει ότι είσαι "κακό κορίτσι";
προσεχε πως μιλας σε ενα μελος με 2300+ μηνυματα. στην τελικη κουκια σπερνω στο πολυτεχνειο;
α δλδ η απαντηση "οκ ευα αφου εισαι καπαρωμενη δεν πειραζει" δεν υπαρχει περιπτωση να μου την πουν ποτε ε;; κι εγω τι ειμαι ρε συ;; πουτανα να πηγαινω με οποιον εχει καβλες εχω δεν εχω σχεση;
Evabb έχεις δίκιο. Προσωπικά ποτέ δεν ενοχλώ μία γυναίκα που έχει σχέση. Από την άλλη εάν έρθει από μόνη της, για να είμαι ειλικρινής, δεν θα τη διώξω κιόλας....
σπαμ κουιν..δε πας να πλύνεις και κάνα πιάτο να γίνεις παραδοσιακή
ε αμα ερθει μονη της παει να πει οτι τα θελει ο κωλος της. αλλα οχι να σου λεει δεν θελω και να την πιεζει ο αλλος να ριξει κερατο! ρε σεις εδω χερακι χερακι ημουνα με ενα παιδι και ουτε κι εκει σταματαγαν το καμακι κατι ξεμπαρκοι τελειως
τι να πλυνω δεν εχει και τπτ ενα μαχαιρι ειναι στον νεροχυτι μονο