loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και αυτος και ο τζον στιουαρτ απλα δε παιζονται.
και αυτος και ο τζον στιουαρτ απλα δε παιζονται.
γαματο
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΗΣΙΑΣ (47%)ΜΕΤΟΧΕΣ.
Συγκεκριμένα, η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών αξιώνει την καταβολή προμερίσματος 2 ευρώ ανά μετοχή για το κεφάλαιο που διαθέτει η ίδια στην Εθνική Τράπεζα (9,3 εκατομμύρια μετοχές), η μητρόπολη Ιωαννίνων μέσω των κληροδοτημάτων (2,3 εκατομμύρια μετοχές) και η μητρόπολη Ηλείας (300.000 μετοχές). Η συνολική συμμετοχή εκκλησιαστικών ΝΠΔΔ στο μετοχικό κεφάλαιο της Εθνικής ανέρχεται σε 11,9 εκατομμύρια μετοχές. Επομένως, η ΕΚΥΟ αξιώνει την καταβολή προμερίσματος 23.800.000 ευρώ, καθώς και την εκλογή εκπροσώπου της στο νέο διοικητικό συμβούλιο. ΨΑΞΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΛΠ ΚΛΠΠοσο στοκος εισαι ΣΤΟΚΟΝ?
Η Εκκλησία της Ελλάδος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μετόχους της ΕΤΕ κατέχοντας έως σήμερον 9.300.000 μετοχές ,δηλαδή το [size=15pt]1,5%[/size] του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.
Συγκεκριμένα, η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών αξιώνει την καταβολή προμερίσματος 2 ευρώ ανά μετοχή για το κεφάλαιο που διαθέτει η ίδια στην Εθνική Τράπεζα (9,3 εκατομμύρια μετοχές), η μητρόπολη Ιωαννίνων μέσω των κληροδοτημάτων (2,3 εκατομμύρια μετοχές) και η μητρόπολη Ηλείας (300.000 μετοχές). Η συνολική συμμετοχή εκκλησιαστικών ΝΠΔΔ στο μετοχικό κεφάλαιο της Εθνικής ανέρχεται σε 11,9 εκατομμύρια μετοχές. Επομένως, η ΕΚΥΟ αξιώνει την καταβολή προμερίσματος 23.800.000 ευρώ, καθώς και την εκλογή εκπροσώπου της στο νέο διοικητικό συμβούλιο. ΨΑΞΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΛΠ ΚΛΠ![]()
![]()
ΨΑΞΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑαντε να φτασει το ποσοστό μέχρι το 3% βάλε με τις εκπτώσεις 5%....
μέχρι το 47% που "εξήγγειλες" τι γίνεται;
ΨΑΞΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
λεβέντη συ είπας, συ ψάξε!
εγώ, το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα, μέχρις εδώ, είναι ότι ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ έλεγες αστήρικτα πράγματα...
αν τα στηρίξεις μπορεί ν' αλλάξω συμπέρασμα...
www.kerdos.gr/default.aspx?id=1165598&nt=103]Σε αιφνιδιαστική συνέντευξη Τύπου χθες το μεσημέρι, ο διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Αντώνης Ζαμπέλης επεσήμανε ότι η Εκκλησία της Ελλάδος παρακαλεί όλους τους μετόχους που έχουν έννομο συμφέρον να απαιτήσουν στη σημερινή γενική συνέλευση να διανεμηθεί μέρισμα και να εξέλθει η Τράπεζα του πακέτου. Υπενθυμίζεται ότι η Εκκλησία κατέχει το 1,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής. [/url]αντε να φτασει το ποσοστό μέχρι το 3% βάλε με τις εκπτώσεις 5%....
μέχρι το 47% που "εξήγγειλες" τι γίνεται;
δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει πτώχευση τράπεζας.Εχω μια απορια αν πτωχευσει μια τραπεζα αυτοι που χρωστανε σε αυτην την τραπεζα που πληρωνουν![]()
![]()
![]()
(αν εχουν να πληρωσουν γιατι αν πτωχευσει η τραπεζα που σε δανησε φαντασου εσυ σε τη κατασταση θα εισαι.... λεω εγω τωρα !!!!!
![]()
![]()
)
οι τραπεζες εχουν ασφαλισμενα τα φραγκα δεν χανουν ποτε!Εχω μια απορια αν πτωχευσει μια τραπεζα αυτοι που χρωστανε σε αυτην την τραπεζα που πληρωνουν![]()
![]()
![]()
(αν εχουν να πληρωσουν γιατι αν πτωχευσει η τραπεζα που σε δανησε φαντασου εσυ σε τη κατασταση θα εισαι.... λεω εγω τωρα !!!!!
![]()
![]()
)
οι τραπεζες εχουν ασφαλισμενα τα φραγκα δεν χανουν ποτε!
την παταν ομως απο δανειοληπτες υπαρχει ενα ορισμενο χρονικο διαστημα που πρεπει να παρουν τα φραγκα με καταληλες μεθοδους δεν τα παιρνουν και ασ τα πριζουν!![]()
![]()
ΤΟ ΗΞΕΡΑ !!!!!!!!
![]()
![]()
:- :- :-Απλα ειχα μια ελπιδα το θα την παταγανε :- :- :-
:o :o :o μεγαλε με μπερδεψεςτην παταν ομως απο δανειοληπτες υπαρχει ενα ορισμενο χρονικο διαστημα που πρεπει να παρουν τα φραγκα με καταληλες μεθοδους δεν τα παιρνουν και ασ τα πριζουν!
Μην γλιφεσται αν πτωχευση μια τραπεζα χανονται οι ωφειλες της και οχι οι οφειλες σε αυτην..