Νέα

Πτωχεύουν οι τραπεζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΑΝ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΗΣΙΑΣ (47%)ΜΕΤΟΧΕΣ.

richie

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΗΣΙΑΣ (47%)ΜΕΤΟΧΕΣ.

Ποσο στοκος εισαι ΣΤΟΚΟΝ?

Η Εκκλησία της Ελλάδος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μετόχους της ΕΤΕ κατέχοντας έως σήμερον 9.300.000 μετοχές ,δηλαδή το [size=15pt]1,5%[/size] του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ποσο στοκος εισαι ΣΤΟΚΟΝ?

Η Εκκλησία της Ελλάδος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μετόχους της ΕΤΕ κατέχοντας έως σήμερον 9.300.000 μετοχές ,δηλαδή το [size=15pt]1,5%[/size] του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας.

Συγκεκριμένα, η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών αξιώνει την καταβολή προμερίσματος 2 ευρώ ανά μετοχή για το κεφάλαιο που διαθέτει η ίδια στην Εθνική Τράπεζα (9,3 εκατομμύρια μετοχές), η μητρόπολη Ιωαννίνων μέσω των κληροδοτημάτων (2,3 εκατομμύρια μετοχές) και η μητρόπολη Ηλείας (300.000 μετοχές). Η συνολική συμμετοχή εκκλησιαστικών ΝΠΔΔ στο μετοχικό κεφάλαιο της Εθνικής ανέρχεται σε 11,9 εκατομμύρια μετοχές. Επομένως, η ΕΚΥΟ αξιώνει την καταβολή προμερίσματος 23.800.000 ευρώ, καθώς και την εκλογή εκπροσώπου της στο νέο διοικητικό συμβούλιο. ΨΑΞΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΛΠ ΚΛΠ :dancing: :dancing:

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Συγκεκριμένα, η Εκκλησιαστική Κεντρική Υπηρεσία Οικονομικών αξιώνει την καταβολή προμερίσματος 2 ευρώ ανά μετοχή για το κεφάλαιο που διαθέτει η ίδια στην Εθνική Τράπεζα (9,3 εκατομμύρια μετοχές), η μητρόπολη Ιωαννίνων μέσω των κληροδοτημάτων (2,3 εκατομμύρια μετοχές) και η μητρόπολη Ηλείας (300.000 μετοχές). Η συνολική συμμετοχή εκκλησιαστικών ΝΠΔΔ στο μετοχικό κεφάλαιο της Εθνικής ανέρχεται σε 11,9 εκατομμύρια μετοχές. Επομένως, η ΕΚΥΟ αξιώνει την καταβολή προμερίσματος 23.800.000 ευρώ, καθώς και την εκλογή εκπροσώπου της στο νέο διοικητικό συμβούλιο. ΨΑΞΕ ΒΛΑΚΑΚΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΛΠ ΚΛΠ :dancing: :dancing:

αντε να φτασει το ποσοστό μέχρι το 3% βάλε με τις εκπτώσεις 5%....

μέχρι το 47% που "εξήγγειλες" τι γίνεται;

Jean Valjean

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ΨΑΞΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

λεβέντη συ είπας, συ ψάξε!

εγώ, το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα, μέχρις εδώ, είναι ότι ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ έλεγες αστήρικτα πράγματα...

αν τα στηρίξεις μπορεί ν' αλλάξω συμπέρασμα...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
λεβέντη συ είπας, συ ψάξε!

εγώ, το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα, μέχρις εδώ, είναι ότι ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ έλεγες αστήρικτα πράγματα...

αν τα στηρίξεις μπορεί ν' αλλάξω συμπέρασμα...

ΒΛΑΚΑΚΟ κόψε τα extreme sports και πες στον ΑΛΕΞΗ να σε χαϊδέψει

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
αντε να φτασει το ποσοστό μέχρι το 3% βάλε με τις εκπτώσεις 5%....

μέχρι το 47% που "εξήγγειλες" τι γίνεται;
www.kerdos.gr/default.aspx?id=1165598&nt=103]Σε αιφνιδιαστική συνέντευξη Τύπου χθες το μεσημέρι, ο διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Αντώνης Ζαμπέλης επεσήμανε ότι η Εκκλησία της Ελλάδος παρακαλεί όλους τους μετόχους που έχουν έννομο συμφέρον να απαιτήσουν στη σημερινή γενική συνέλευση να διανεμηθεί μέρισμα και να εξέλθει η Τράπεζα του πακέτου. Υπενθυμίζεται ότι η Εκκλησία κατέχει το 1,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής. [/url]

www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=99638&dt=24/05/1998]Στο ίδιο μέγεθος, περίπου, ανέρχεται και η συμμετοχή της Εκκλησίας, η οποία αμέσως ή εμμέσως, μέσω κληροδοτημάτων, έχει το 1,75% των μετοχών το οποίο αποτιμάται τώρα από τη χρηματιστηριακή αγορά σε 21 δισ. δραχμές.

Διαβάστε περισσότερα: [/url]

www.bankingnews.gr/%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%96%CE%95%CE%A3?tmpl=component&print=1]18/11/09 - 12:09
Εθνική τράπεζα

Αριθμός μετοχών 607,021 εκατ
Κέρδη 9μηνου 2009 1,010 δισ ευρώ
Κεφάλαια 9,1 δισ ευρώ
Βασικοί μέτοχοι
Ξένοι 48%,
Ταμεία 17%
Μικρομέτοχοι 26%[/url]

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εχω μια απορια αν πτωχευσει μια τραπεζα αυτοι που χρωστανε σε αυτην την τραπεζα που πληρωνουν  :think: :think: :think: :think: (αν εχουν να πληρωσουν γιατι αν πτωχευσει η τραπεζα που σε δανησε φαντασου εσυ σε τη κατασταση θα εισαι.... λεω εγω τωρα !!!!!  :think: :think: :think: )

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εχω μια απορια αν πτωχευσει μια τραπεζα αυτοι που χρωστανε σε αυτην την τραπεζα που πληρωνουν  :think: :think: :think: :think: (αν εχουν να πληρωσουν γιατι αν πτωχευσει η τραπεζα που σε δανησε φαντασου εσυ σε τη κατασταση θα εισαι.... λεω εγω τωρα !!!!!  :think: :think: :think: )
δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει πτώχευση τράπεζας.
το θρεντ είναι για εσωτερική κατανάλωση, για να λέει ο κάθε ένας την μαλακία του.
δες το σαν μια συζήτηση που ο κάθε ένας έχει πιει ένα τελάρο μπύρες και προσπαθεί να σου αποδείξει ότι υπάρχουν μαύρες τρύπες.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
οι τραπεζες εχουν ασφαλισμενα τα φραγκα δεν χανουν ποτε!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
απλα απο τωρα και επειτα ολοι στις Τραπεζες θα φορανε strap-on ... πρωτα θα στην φορμαρουνε και μετα θα σε ρωτανε τι θελεις...

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ενο μεχρει σημερα πρωτα σε ρωταγαν τι θελεις και αναλογα μας  :fuck2: τωρα οτι και να γινει πρωτα θα πρεπει να μας  :fuck2:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: ΤΟ ΗΞΕΡΑ !!!!!!!!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
  :-  :-  :-Απλα ειχα μια ελπιδα το θα την παταγανε  :-  :-  :-
την παταν ομως απο δανειοληπτες υπαρχει ενα ορισμενο χρονικο διαστημα που πρεπει να παρουν τα φραγκα με καταληλες μεθοδους δεν τα παιρνουν και ασ τα πριζουν!

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
την παταν ομως απο δανειοληπτες υπαρχει ενα ορισμενο χρονικο διαστημα που πρεπει να παρουν τα φραγκα με καταληλες μεθοδους δεν τα παιρνουν και ασ τα πριζουν!
:o :o :o μεγαλε με μπερδεψες  :think: :think: :think: :think:
αρα αν πτωχευσουν οι τραπεζες ο κοσμακης δεν χρειαζεται να πληρωσει ?????

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Μην γλιφεσται αν πτωχευση μια τραπεζα χανονται οι ωφειλες της και οχι οι οφειλες σε αυτην..

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μην γλιφεσται αν πτωχευση μια τραπεζα χανονται οι ωφειλες της και οχι οι οφειλες σε αυτην..

αντε παλι, πανω που περνω τα πανω μου μου ριχνεται μια και ..... μπλουμ ..... παλι στη καταθλυψη.
Αχ ατιμη φτωχια :'(  :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom