Νέα

Πτωχεύουν οι τραπεζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
Μην γλιφεσται αν πτωχευση μια τραπεζα χανονται οι ωφειλες της και οχι οι οφειλες σε αυτην..
νομιζεις...ποιος το λεει αυτο??αν καταρρευσει-=τωχευσει μια τραπεζα παυει να υπαρχει οπως κι ολες οι υποχρεωσεις της..αρα ποιος θα εισπραξει για λογαριασμο της αφου θα κλεισει?επισης, δεν αδυνατεις εσυ να την αποπληρωσεις αλλα αυτη να εισπραξει αφου θα εχει κλεισει ως επιχειρηση...
παντως δεν εχει νοημα η συζητηση μιας και δεν θα τις αφησουν να καταρρευσουν..ειδικα στην ελλαδα... :sunglasses:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
σημερα ελεγαν κατι για συνχονευση μηπος ετσι προσπαθουν να γλυτοσουν απο την πτωχευση ?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
σημερα ελεγαν κατι για συνχονευση μηπος ετσι προσπαθουν να γλυτοσουν απο την πτωχευση ?
αυτο ειναι πολυ πιθανο κι ετσι κερδιζουν πολλα..αλλωστε δεν ειναι λιγες οι συγχωνευμενες ηδη..

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
οποτε ολα τα αρχια και τα λεφτα πανε στην τραπεζα που συνχονευεται με αυτη που κηνδινευει να πτωχευσει και ετσι τιποτα δεν χανεται

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φιλε αφου το παιζεις ψαγμενος θα σου πω το εξης..(και ψαχτο πριν μου απαντησεις)

Ο μονος τροπος να γαμισεις την τραπεζα ειναι να κρατησεις τα μετρητα σου κριμενα καπου,και οχι κατατεθιμενα σε καποιον λογαριασμο.
Σωστό και αυτο.Οχι μονο εγω αλλα ολοι οι ελληνες. Γιατι λυσανε να μην παρουμε τα λεφτα μας απο τις τραπεζες και τα παμε εξω. Τον ΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Τωρα που εδεσαν τον γαιδαρο τους και δεν φοβουνται κανεναν και τιποτε.. Διωχνουν κοσμο..!!!
Εισοδος στην τραπεζα 13:40'μμ και στις 14:29΄ μας εδιωξαν....!!! Λεγοντας μας οτι δε θα μας εξυπηρετησουν.. :vomit:
Επρεπε να τους ειχαν αφησει να βουλιαξουν οπως ο Τιτανικος, τοτε που επρεπε.. για να βαλουν μυαλο...!!! :vomit:
Που το ιδιωτικο χρεος των τραπεζων εγινε δημοσιο και πληρωνουμε τα χρεη τους, και τα μνημονια τους.. !!!  :vomit:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.446
Πόντοι
216
Τωρα που εδεσαν τον γαιδαρο τους και δεν φοβουνται κανεναν και τιποτε.. Διωχνουν κοσμο..!!!
Εισοδος στην τραπεζα 13:40'μμ και στις 14:29΄ μας εδιωξαν....!!! Λεγοντας μας οτι δε θα μας εξυπηρετησουν.. :vomit:
Επρεπε να τους ειχαν αφησει να βουλιαξουν οπως ο Τιτανικος, τοτε που επρεπε.. για να βαλουν μυαλο...!!! :vomit:
Που το ιδιωτικο χρεος των τραπεζων εγινε δημοσιο και πληρωνουμε τα χρεη τους, και τα μνημονια τους.. !!!  :vomit:

Εθνική να μαντέψω; Δε μπορω να φανταστώ να γινεται αυτό σε κάποια από τις άλλες

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.446
Πόντοι
216
Αλφα μπανκ, και ακουσα χθες για πειραιως, στα ιδια χαλια

Υποψιάζομαι οτι έχει να κάνει με τα πρόστιμα που πέσαν πρόσφατα για απλήρωτες υπερωρίες προσωπικού. Κλείνουν 14.30 τα ταμεία για να μπορέσουν 15.15 να έχουν φύγει απ το Κατάστημα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
πτωχευμενα παραμαγαζα ειναι ετσι και αλλιως

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ουσιαστικα δεν υπαρχει ανταγωνισμος οποτε αναμενομενο ειναι

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.446
Πόντοι
216
Και επιπλέον θέλουν να διώξουν τον κόσμο απ τα Καταστήματα προς το web banking και τα ΑΤΜ

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Υποψιάζομαι οτι έχει να κάνει με τα πρόστιμα που πέσαν πρόσφατα για απλήρωτες υπερωρίες προσωπικού. Κλείνουν 14.30 τα ταμεία για να μπορέσουν 15.15 να έχουν φύγει απ το Κατάστημα
Toτε να κλεινουν τις πορτες νωριτερα.. και να μην αφηνουν τον κοσμο να ξεροσταλιαζει
στην ουρα, και να τρωει πορτα εκ των υστερων..

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
Πληρωσα τα τελη κυκλοφοριας σημερα
2 ευρω νταν η προμηθεια :S

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Και επιπλέον θέλουν να διώξουν τον κόσμο απ τα Καταστήματα προς το web banking και τα ΑΤΜ

τα παππουδια δεν θα φυγουν ποτε τυπε
οταν εμενα αθηνα προτιμουσα να βαζω το ενοικιο 10 τετραγωνα πιο μακρια παρα στην εθνικη που ηταν κοντα στο σπιτι μου αλλα δεν ειχε μηχανημα καταθεσεων
επρεπε καθε φορα να περιμενω πισω απο 20 παππουδια που ερχοταν για βολτα

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Τα πραγματα ειναι πολυ πολυ ασχημα παιδια. Κανουν δυσμενεις μεταθεσεις στο προσωπικο για να αναγκαζεται να παραιτηθει. Παθον κι ο ιδιος επειδη δεν εσκυβα το κεφαλι σε μαλακες που μπηκαν με το πασοκ και χωρις πτυχια. 33 χλμ μακρυα απο το σπιτι μου με τραβανε για αυτο κι εγω κανω τον δημοσιο τον υπαλληλο.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Τα πραγματα ειναι πολυ πολυ ασχημα παιδια. Κανουν δυσμενεις μεταθεσεις στο προσωπικο για να αναγκαζεται να παραιτηθει. Παθον κι ο ιδιος επειδη δεν εσκυβα το κεφαλι σε μαλακες που μπηκαν με το πασοκ και χωρις πτυχια. 33 χλμ μακρυα απο το σπιτι μου με τραβανε για αυτο κι εγω κανω τον δημοσιο τον υπαλληλο.

ελα ρε τυπε..
οσο ημουν στρατιωτικος ποτε δεν βρεθηκα διψηφιο αριθμο χιλιομετρων απο το σπιτι μου
μια γκομενα αναπληρωτρια καθηγητρια που ειχα την ειχαν φαει τα νησια

και τωρα εχω βρεθει απο γιοχανσεμπουργκ μεχρι ρεικιαβικ με την δουλεια

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.421
Πόντοι
34.612
τα παππουδια δεν θα φυγουν ποτε τυπε
οταν εμενα αθηνα προτιμουσα να βαζω το ενοικιο 10 τετραγωνα πιο μακρια παρα στην εθνικη που ηταν κοντα στο σπιτι μου αλλα δεν ειχε μηχανημα καταθεσεων
επρεπε καθε φορα να περιμενω πισω απο 20 παππουδια που ερχοταν για βολτα

Σε μια πειραιως κοντα στο σπιτι μου εχουν κοπελα που δειχνει τα μηχανηματα στα παπουδια!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom