Νέα

Πτωχεύουν οι τραπεζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 201
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αντε παλι, πανω που περνω τα πανω μου μου ριχνεται μια και ..... μπλουμ ..... παλι στη καταθλυψη.
Αχ ατιμη φτωχια :'(  :'(
πτωχευσε και συ ρε μεγαλε, θα γλυτωσεις τα χρωστουμενα ;)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Για ροτα της συνεπιες της πτωχευσης και τα λεμε...

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποτε δεν ειναι κακο να ρωτας και να μαθενεις διαφορα ..... και περα απο την πλακα αυτο για τα ασφαλησμενα χρηματα και το οτι δεν διαγραφονται οι οφηλες αν πτωχευσει η τραπεζα δεν τα ηξερα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
φίλε μεγάλη πίκρα βλέπω έχεις με τις εισπρακτικές!
πρέπει όμως να καταλάβεις ότι ο λόγος ύπαρξής τους είναι ο ψυχολογικός πολεμος και το σπασιμο νεύρων! ;)
με τον τρόπο αυτό, θα κάνεις το παν να πληρώσεις τις οφειλές σου, ώστε να σου φύγουν απ το σβέρκο!αν οι τράπεζες ήξεραν ότι θα παρουν τα λεφτά τους δεν θα ανησυχούσαν να καταφύγουν σ αυτές τις μεθόδους.
οπότε για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ή πληρώνεις, ή τις ξεφορτώνεσαι με άλλον τρόπο! ;)
Oπου σε παιρνουν απο 211 η απο 2460(επαρχια) μην το σηκώνεις χααχ

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ποτε δεν ειναι κακο να ρωτας και να μαθενεις διαφορα ..... και περα απο την πλακα αυτο για τα ασφαλησμενα χρηματα και το οτι δεν διαγραφονται οι οφηλες αν πτωχευσει η τραπεζα δεν τα ηξερα
Απο εκει φενεται οτι δεν χροστας...οσοι χρωστανε εχουν φροντισει να μαθουν...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ρε δεν πτωχεύουν οι τράπεζες, είναι σαν να προσπαθείς να διαιρέσεις αριθμό με το μηδέν.
ξέρετε κανέναν που διαχειρίζεται το χρήμα να πτωχεύσει;
αφού αυτοί το διακινούνε αυτοί το κουμαντάρουν και όπως έχει πει και κάποιος άλλος εύστοχα , σε όποια πόλη και να πας στο κέντρο της έχει 10 τράπεζες και σε ακτίνα 1 χιλιομέτρου έχει και 2-3 υποκαταστήματα.... μην λέμε ότι θέλουμε.
με την υποψία και μόνο της οικονομικής κρίσης ο κωστίκας δώρισε κάποια δις.
και οι τράπεζες εκείνη την χρονιά πολλαπλασίασαν τον τζίρο του.
μην προσδοκάτε σε πράγματα που δεν πρόκειται να συμβούν ποτέ.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Θέλετε να γαμήσετε της τράπεζες???? Εαν εχεις ξεχρεωσε τους. Ειχα βαλει ενα βιντεακι πριν μερικες σελιδες πισω που το εξυγει αυτο που λεω

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Απο εκει φενεται οτι δεν χροστας...οσοι χρωστανε εχουν φροντισει να μαθουν...

Ευτηχος που δεν χρωσταω μεγαλε και δοξα το θεο και δουλιτσα εχω (ακομα) απλα σκεφτομαι και τον κοσμακη που χρωσταει και πραγματικα λεω πως καταφερανε καιμας χωσανε σε τετοιο λουκι αστα να πανε.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Θέλετε να γαμήσετε της τράπεζες???? Εαν εχεις ξεχρεωσε τους. Ειχα βαλει ενα βιντεακι πριν μερικες σελιδες πισω που το εξυγει αυτο που λεω
Φιλε αφου το παιζεις ψαγμενος θα σου πω το εξης..(και ψαχτο πριν μου απαντησεις)

Ο μονος τροπος να γαμισεις την τραπεζα ειναι να κρατησεις τα μετρητα σου κριμενα καπου,και οχι κατατεθιμενα σε καποιον λογαριασμο.

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ευτηχος που δεν χρωσταω μεγαλε και δοξα το θεο και δουλιτσα εχω (ακομα) απλα σκεφτομαι και τον κοσμακη που χρωσταει και πραγματικα λεω πως καταφερανε καιμας χωσανε σε τετοιο λουκι αστα να πανε.
Κοιτα την λογικη σου και θα καταλαβεις το οικονομικο επιπεδο της Ελλαδας.

Μας κανανε να ειμαστε ευχαριστημενοι οταν δεν χροσταμε,ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΟΣΤΑΜΕ!!!! το να εχουμε λευτα στην ακρη δεν μας περνα πλεον ουτε απο το μυαλο.....

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κοιτα την λογικη σου και θα καταλαβεις το οικονομικο επιπεδο της Ελλαδας.

Μας κανανε να ειμαστε ευχαριστημενοι οταν δεν χροσταμε,ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΟΣΤΑΜΕ!!!! το να εχουμε λευτα στην ακρη δεν μας περνα πλεον ουτε απο το μυαλο.....

Εχεις δικιο και δεν ειναι πια τροπος σκεψης αλλα καταντια δυστηχος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Φιλε αφου το παιζεις ψαγμενος θα σου πω το εξης..(και ψαχτο πριν μου απαντησεις)

Ο μονος τροπος να γαμισεις την τραπεζα ειναι να κρατησεις τα μετρητα σου κριμενα καπου,και οχι κατατεθιμενα σε καποιον λογαριασμο.
το θεμα ειναι αλλου..για να εχεις παραγωγικη οικονομια χρειαζεσαι επενδυσεις....εγω με τα πεντε δεκα εικοσι χιλιαρικα μου δεν μπορω να επενδυσω καπου σοβαρα....τα βαζω στην τραπεζα με την λογικη να παιρνω εναν μικρο τοκο και υποτιθεται να κανει η τραπεζα επενδυσεις....αντι για επενδυσεις ομως ουσιας που ειναι οι μονοι που μπορουν να κανουν αφου αυτοι εχουν τα λεφτα αυτοι προτιμουν να επενδυουν στον τραπεζικο τζογο,τα ομολογα,αγοραζουν δηλαδη με το χρημα σου που ειναι η αμοιβη της εργασιας και του κοπου σου ανυπαρκτες κερδοσκοπικες υπεραξιες και φουσκες....

δεν αγοραζουν ουσια....αγοραζουν μια ιδεα,μια προσδοκια κερδους που μετα απο λιγο θα εξαργυρωσουν παλι κοκ...

αγοραζουν και πουλαν αερα....αυτη ειναι και η αιτια της καταρρευσης μας.....δεν θα υπαρχει σε λιγο πραγματικη αλλα εικονικη οικονομια και αγορα....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.914
Πόντοι
6.035
λοιπον για να κλεισει το θεμα οι τραπεζες μπορει να πτωχευσουν αλλα αυτες οι τραπεζες θα ειναι οι τραπεζες σπερματος :2funny: :2funny: :2funny:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον για να κλεισει το θεμα οι τραπεζες μπορει να πτωχευσουν αλλα αυτες οι τραπεζες θα ειναι οι τραπεζες σπερματος :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΑΑΑΑΑ οχι ετσι αυτο δεν θα γινει ποτε  :2funny: :2funny: :2funny:
Τον μ......α πολλοι εμησισαν, την μ......ια ουδεις  :2funny: :2funny: :2funny:
Ως εκ τουτου οι τραπεζες σπερματος δεν εχουν φοβο παντα θα εχουν αποθεματικο και πλεονασμα  :2funny: :2funny: :2funny:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Άν χρεοκοπήσει η Ελλάδα ή ...η ΕΕ τότε σύγουρα θα πτωχεύσουν οι τράπεζες.    ;)

Δεν νομίζετε ότι υπάρχει συνάφεια των θεμάτων ?

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άν χρεοκοπήσει η Ελλάδα ή ...η ΕΕ τότε σύγουρα θα πτωχεύσουν οι τράπεζες.    ;)

Δεν νομίζετε ότι υπάρχει συνάφεια των θεμάτων ?

εγω απο τραπεζικο σιστημα δεν εχω ιδεα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι το καλητερο  :huh:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom