ntinosspa14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2014
- Κριτικές
- 18
- Like
- 782
- Πόντοι
- 326
αξιζει να παιξεις χρηματιστηριο αυτη την εποχη ?
Σε μια πειραιως κοντα στο σπιτι μου εχουν κοπελα που δειχνει τα μηχανηματα στα παπουδια!!!!
φιλε το γαμησανε και ψοφησε
καταργουν το concept των μηχανηματων με αυτες τις μαλακιες
πας να ξεμπερδεψεις γρηγορα και πεφτεις σε γιαγιαδες που φωναζουν την κοπελα να τους δειξει
πιανουν ουρα και στον γκισε και στα μηχανηματα τωραΙσως
Αλλα οπως μου μου πε η κοπελα το κανουν για να μην πιανουν ουρα στο γκισε ρωρα τι να πω
ενας γνωστος ξεκιναει απο τις 5.5 το πρωι να παει να παρει την συνταξη ενω εχει καρτα
αβυσσος η ψυχη
πιανουν ουρα και στον γκισε και στα μηχανηματα τωρα
Ε τους εχει μεινει.κουσουρι πιανουν κ την.παρλα κ μ αλλα παπουδια κ περναει κ η μερα τους
Δεν αντεχω να διαβαζω τετοιες παπατζεςΠοιος δεν γνωρίζει ότι ο τραπεζικός έβγαινε στα σαράντα του συνταξιούχος με 250.000€ εφάπαξ και πληρωμένα ιδιωτικά σχολεία για τα παιδιά του.
Δεν αντεχω να διαβαζω τετοιες παπατζες
Δεν αντεχω να διαβαζω τετοιες παπατζες
Ετσι ειναι. Οι παππούδες στην τραπεζα και οι γιαγιαδες με το κομπλεν στο ΙΚΑΕ τους εχει μεινει.κουσουρι πιανουν κ την.παρλα κ μ αλλα παπουδια κ περναει κ η μερα τους
Πανε για να ενημερωσουν και το βιβλιαριο τύπεενας γνωστος ξεκιναει απο τις 5.5 το πρωι να παει να παρει την συνταξη ενω εχει καρτα
αβυσσος η ψυχη
...αξίζει να παρακολουθείς για να μαθαίνεις τύπε...λεφτά μην βάλεις ακόμα...αξιζει να παιξεις χρηματιστηριο αυτη την εποχη ?
Πανε για να ενημερωσουν και το βιβλιαριο τύπε
Οσους εχω ρωτησει γιατι το κανουν, λενε οτι αν το βιβλιαριο ειναι ενημερωμενο δεν μπορει κανενας να τους παρει τα λεφτα απο τον λογαριασμο
αξιζει να παιξεις χρηματιστηριο αυτη την εποχη ?
Τι απ αυτά είναι παπατζα; Δεν συνέβαιναν έως και πριν δέκα χρόνια;