Νέα

Έναρξη επιχείρησης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xjimakos24x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Συγνώμη ρε φίλε που δεν πήρα την γνώμη σου πρώτα..
Για φορτηγά δεν θα είχα κάτι να αναφέρω, απλά βάζε πιο κατάλληλους τίτλους στο μέλλον για να μην χάνουμε τον χρόνο μας άδικα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Αδερφέ, δε μιλάμε για ψιλικά, περίπτερα ή mini market. Μιλάμε για super market. Πιστεύεις οτι περιμένουν τον τυπάκο με το παπί για τις καπότες; Τις φέρνουν οι κεντρικές αποθήκες, μαζί με οτιδήποτε δεν είναι αναγκαστικά τριγωνική παραγγελία... (για όσους δεν ξέρουν τι σημαίνει "τριγωνική" λέγεται οποιαδήποτε διαδικασία παραγγελίας-παράδοσης με την εξής δομή... παραγγελία υποκαταστήματος σε προμηθευτή, με χρέωση στο ΑΦΜ του ομίλου, παράδοση στο υποκατάστημα χωρίς εξόφληση, και εξόφληση απο το λογιστήριο του ομίλου.) Τριγωνική είναι αναγκαστικά το φρέσκο γάλα, το ψωμί, όσα παγωτά δεν είναι "ιδιωτική ετικέτα" και κάποια τυροκομικά και κρέατα. Τριγωνική είναι επίσης, για λόγους διευκόλυνσης του εκάστοτε ομίλου, λόγω όγκου οι περιπτώσεις Αθηναϊκής, Ολυμπιακής 3Ε και Pepsico. Για πρακτικούς λόγους, μιας και σου κατεβάζουν 2-3 παλέτες έκαστος προμηθευτής τη φορά, σε εβδομαδιαία, τουλάχιστον, βάση. Τριγωνική μπορεί να είναι καθ'εξαίρεση, παραγγελίες απο ανεξάρτητους προμηθευτές, (βλέπε Αντζουλάτος) σε περιπτώσεις δραματικών ελλείψεων, όπως μια βαριά χιονόπτωση, για παράδειγμα. Τέλος, τριγωνική είναι περιπτώσεις μικροπαραγγελιών, που κανένας όμιλος δεν μπαίνει στον κόπο να παραγγείλει για τις κεντρικές αποθήκες. Στην τελευταία περίπτωση, ναι, το παπάκι παίζει σα λύση, αλλά... βγάζεις μερκοκάματο ντελιβερά σε σουβλατζίδικο, οπότε...

Το ερώτημα είναι πάνε να παραδώσουν, ή πάνε να παραλάβουν προϊόντα αγορασμένα απο τα e-shop του κάθε ομίλου, για delivery στον τελικό καταναλωτή;
Τριγωνική κάνω εγώ, έχω μια βουλγάρα που είναι μεν 46 αλλά έχει γαμώ το σώματα, την πασάρω στον bro μου, την περνάμε στα δικά μου έξοδα. Αυτός μου κάνει χάρες με τις μπύρες έχει μινιμάρκετ, μου έχει καταστρέψει το συκώτι έχω δοκιμάσει ότι μπύρα υπάρχει και ότι μηλίτης και snap και κουτάκι και μπουκάλι ροζ μπλε πρασινο πορτοκαλί..... ασε τα κωλοτσιγαρα......

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.081
Πόντοι
216
Τριγωνική κάνω εγώ, έχω μια βουλγάρα που είναι μεν 46 αλλά έχει γαμώ το σώματα, την πασάρω στον bro μου, την περνάμε στα δικά μου έξοδα. Αυτός μου κάνει χάρες με τις μπύρες έχει μινιμάρκετ, μου έχει καταστρέψει το συκώτι έχω δοκιμάσει ότι μπύρα υπάρχει και ότι μηλίτης και snap και κουτάκι και μπουκάλι ροζ μπλε πρασινο πορτοκαλί..... ασε τα κωλοτσιγαρα......
Aυτό τύπε, δε λέγεται τριγωνική... τριμουνική λέγεται. Εκτός και αν την παίρνετε παρτούζα, οπότε πάσο

batist

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2016
Like
325
Πόντοι
20
Ρε μύστες καλησπέρα...
Έχω μια ξαδέρφη που δουλεύει σε μεγάλη μεταφορική της Αθήνας... Μου είπε ότι θέλουν άτομα με δικό τους φορτηγό ψυγείο (βαν ή μεγάλο φορτηγό) για να μεταφερουν σε σούπερ μάρκετ τα προϊόντα τους.
Το σκέφτομαι εδώ κ μέρες σοβαρά η αλήθεια είναι..
Κοιτάω στο car.gr για ενοικίαση βαν ψυγείου τι τιμές παίζουν κλπ... Είναι κανείς εδώ μέσα που το έχει κάνει αυτό?? Θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμες σας και τι κόστος έχει να ανοίξω βιβλία κλπ...
Ευχαριστώ και καλά γαμησια...
εχει καλα λεφτα η δουλεια!το κυριο σου βασανο θα ναι το φπα! ο εφκα θα ναι 180 και επειτα απο 5ετια φορο επιτηδευματος!pm για λεπτομερειες

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom