fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στον πλανητη που πτωχευουν οι τραπεζες αδερφε.....
εδω εισαι ληξιπροθεσμος θες και εκπτωσηNα ρωτήσω ρε παιδια εαν ξερει κανεις σας. Εχω καποια δανεια συνολικής αξίας περιπου 20.000 ευρω σε καρτες και καταναλωτικα σε διαφορες τραπεζες διασπαρτα ποσά τα οποιοα σε ποιο πολλα ειμαι ληξηπρόθεσμος κανα 2 μηνες τωρα λογο υποχρεώσεων. Εαν πάω και τα αποπληρώσω ΟΛΑ θα εχω καποια εκπτωση???
link?οποιος μπορει να δει στο cnn η το sbc τωρα!
στην τηλεοραση
Mε το να μην ειμαι ληξυπροθεσμος κανονιζετε. γενικα ρωταο εαν κανουν καποια εκπτωσηεδω εισαι ληξιπροθεσμος θες και εκπτωσηκαι που τα βρηκες τωρα τα φραγκα ρε τυπε
εν πασει περιπτωση περνας απο το καταστημα της τραπεζας και κανεις συμφωνια και οτι σε συμφαιρει θα στα εξηγησουν εκει καλυτερα.
Δεν εχει πιατοστην τηλεοραση
διακανονισμους κανουν εκπτωσεις δεν εχω ακουσει ποτε εκτος και αν εχεις κυμαινομενο επιτοκιο που ειναι δυσκολο οποτε εκει μεταβαλεται και το χρεος.Mε το να μην ειμαι ληξυπροθεσμος κανονιζετε. γενικα ρωταο εαν κανουν καποια εκπτωση
Σωστος ο παιχτης..τι λεει ο πλανηταρχης?gia opoion thelei online link (logika o filos prepei na anaferetai se auto..)
Σωστος ο παιχτης..τι λεει ο πλανηταρχης?
Μα να τους εξοφλησω θέλω. Λεω τωρα που πεινανε ισως μου κανουν καμια καλυτερη τιμη αφου με εχουν γαμισει στους τοκους τοσα χρονιαδιακανονισμους κανουν εκπτωσεις δεν εχω ακουσει ποτε εκτος και αν εχεις κυμαινομενο επιτοκιο που ειναι δυσκολο οποτε εκει μεταβαλεται και το χρεος.
πεινανε οι τραπεζες?Μα να τους εξοφλησω θέλω. Λεω τωρα που πεινανε ισως μου κανουν καμια καλυτερη τιμη αφου με εχουν γαμισει στους τοκους τοσα χρονια
μεμο να πανε να γαμηθουν και οι τραπεζες και ολα.ζητω οι ρωσσιδες απο σημερα μαζι σου και εγω.πεινανε οι τραπεζες?
κατασκευαστης δεν εισαι?τι αλλο να περιμενει καποιος να ακουσει απο σενα...
Όταν δεν δίνουν δανεια να εισπράξουν τοκους οταν ολα ειναι παγωμενα? ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (KO) τιμη μετοχης 10,00 -9,99%πεινανε οι τραπεζες?
κατασκευαστης δεν εισαι?τι αλλο να περιμενει καποιος να ακουσει απο σενα...