Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Σκηνικο Νο 2: φοιτω σ ένα απ αυτά τα φοβερα εν ελλαδι αγγλόφωνα κολλετζες! 8-9 χρονακια πριν!
Κι ειχα μια τυπισσα στην ταξη, πολύ μπουμ μουνι, και πολύ γλυκια ταυτόχρονα, από την Εστονια! Μιλαμε για μεγαλη κουκλα, παιδια!
Βοηθιόμασταν εκει σε καποια μαθηματα που είχαμε, εργασιες, μαλακιες, ασσαινμεντς και τετοια! μια μερα βγαινουμε για καφεδακι να γραψουμε παρεα κατι, αδραζω την ευκαιρια, και την παω σερρι μεχρι τις 4 το βραδυ, οπου και ανταλλάξαμε τα πρωτα αμς ετσι, ρομαντικα φιλακια...
Μην τα πολυλογω, αυτη ηταν παρα πολύ νωθρη ρε παιδι μου...δηλαδή ο,τι και να της εκανες, ειχε μια απαθεστατη δεκτικοτητα-πολυ ξενερωτικο βεβαια, αλλα βοηθησε στις φουσκαρχιδιες! καμια πρωτοβουλια από μερους της...
με τα πολλα, βγαιναμε 1-2 φορες την εβδομαδα, πιναμε μερικα κοκτειλακια, και την βουριαζα στο χοτελακι οπου και γαμιοσαντε!
εδώ αρχιζουν τα περιεργα: δεν ηθελε να την αφηνω εξω απτο σπιτι της, παρα την αφηνα σε μια γωνια, χωρις να εχω οπτικη προσβαση στην πολυκατοικια που εμενε-υποτιθεται, με μια 'θεια' της!
Στην συνεχεια, για την γειτονια που εμενε, ηταν πολύ καλοντυμενη και καλα 'προικισμενη'...ρολογακια, κοσμήματα, γκατζετιες, αλλα ο τροπος που τα κατειχε, προδιδαν πως δεν ηταν συνηθισμενη σ αυτά!
Υποψιαζομουν διαφορα, αλλα αφου απλα γαμαγα ανενόχλητα, δεν μ ενοιαζε και πολύ..
ωσπου μια μερα, μαγκες, χτυπάει το τηλεφωνο και ηταν αυτη κλαμμενη...και μου λεγε (στ αγγλικα παντα) ότι ο boyfriend της (!), εχει γινει εξαλλος, και δεν την.....εμπιστευεται, και φοβαται πολύ αυτη λεει, και τετοια, και εν τελει, μου λεει 'εξηγησε του σε παρακαλω ότι ειμαστε φιλοι' και κατι τετοια παλαβα...
ηταν παρωντας ο τυπος εκεινη την ωρα στο τηλ...ειλικρινα κουφαθηκα, επαθα σοκ απτην ολη ηλιθιοτητα της φασης!
της λεω ότι δεν εχω τιποτα να πω σε κανεναν (που ξερω γω τωρα τι κουμασι θα ταν ο άλλος, και λογω ηλιθιότητας αυτης, δεν ηθελα ν ανακατευτω σε τιποτα) και το κλεισα το τηλ....
Στην σχολη, εκοψε ΚΑΘΕ επαφη η κοπελα, και με απεφευγε οσο δεν φανταζεστε...
ΜΕΡΕΣ μετα, μ επαιρνε καποιος τηλεφωνο από ασχετο αριθμο, και ακουγοταν ενας αρκετα μεγαλος στην ηλικια, ο οποιος παιδια μιλουσε ΠΟΛΥ αργα, σαν να χε πρόβλημα...και με ρωταγε 'τι λογαριασμο' εχω εγω με 'δαυτην'...
του το κλεινα, δεν εδινα καμμια σημασια, και επειδή επεμενε συνεχεια να παιρνει ο μπαρμπας, ένα βραδακι εκει που πινα τσιπουρακια με μια παρεα, το σηκωνω, και του λεω 'τι θες να μαθεις? θα στα πω ΟΛΑ, γιατι ΝΙΩΘΩ ΕΝΟΧΕΣ΄....
τον ειχα σε ανοιχτη ακροαση μιση ωρα περιπου....του αδειασα τις μισες ατακες του φουσεκη....σπειρα με σπουργίτια, σηραγγοειδη, και τετοια (για οσου ξερουν)...κι αυτος ακουγε προσπαθώντας να βγαλει καποια ακρη...ο ΗΛΙΘΙΟΣ...
ΠΟΛΥ μετανιωσα που δεν ηχογραφησα αυτη την κληση.....

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πω ρε φιλε!!!Αρχίδια δεν έχεις;Πες το εκανα για πλακα και τελος,αμα σου αρεσει !Τι παπαριες σκεφτεσαι;Αν δεν μπορεις να μην κανεις μαλακιες!

Καλά σου λέει και ο Άλεξ ρε φίλε. Που κολλάει το αν έχω αρχίδια?

Έκανα μια παπαριά και τώρα την πληρώνω.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τωρα η κοπελα θελει να δει ποσο χαμηλα μπορεις να πεσεις για αυτην,γι αυτο κανει νουμερα.Βρηκε "πατημα" να κερδισει κατι απο σενα ή να σε τρομαξει λιγο για να μην κανεις κουτσουκελες στο μελλον. Ειναι πολυ μικρο παραπτωμα αυτο... απλα το εκμεταλευεται...μην κανεις τιποτα και θα επικοινωνησει αυτη μαζι σου...
Υπαρχει και η περιπτωση να μην ηταν καλα μαζι σου,και απλα να βρηκε πατημα για να την κοπανησει...
Χωρισε καμια αλλη φιλη της προσφατα???

Δεν παίζουν αυτά που λες. Ξέρει συνήθως κάποιος πότε η σχέση του είναι καλά ή όχι εκτός και αν εθελοτυφλεί. Μια χαρά ήμασταν. Μη σου πω λέγαμε και για παιδάκι...

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
παιδια, απ ο,τι καταλαβαινω, δεν αναφερθηκε πουθενα η ηλικια της τύπισσας! Κριτιριο σημαντικοτατο, οσον αφορα τις συμβουλες μας...
Γιατι, αν μιλαμε για κοπελα που 30αρησε προσφατα, κατά κανονα, δεν θα του φυγει του φιλου ευκολα, και απλα θα περιοριστεί να του πουλησει λιγη μαγκια όπως λετε!
Προσωπικα, οσο μεγαλωνω, παρατηρω ολο και πιο κατινίστικες συμπεριφορές από γυναικες, ανεξαρτητου κοινωνικου/οικονομικου επιπεδου!
παιρνει εκει η άλλη αποφαση ότι σε γουσταρει και ειστε ν αραζετε παρεα, και βρεξει-χιονισει, κανει ο,τι μπορει για να σε χειριστεί, με χαζους τροπους!
Τι να πεις?

Ρε φίλε το θέμα δεν είναι να μείνει η γυναίκα μαζί σου επειδή την πήραν και τα χρόνια. Αλλά επειδή σε γουστάρει. Εγώ δε θέλω να σπάσει κάτι μέσα της.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μην ανησυχεις, καταρχάς ηρεμησε. Δεν εγινε κατι σοβαρό, απλα θελει να την καλοπιάσεις τωρα, να της δειξεις ποσο σημαντικη ειναι για σενα και ολα θα ξεχαστουν.  ;)

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μάγκες το πρόβλημα χειροτερεύει δυστυχώς.

Οκ με το θέμα του βίντεο της έλεγα έκανα μαλακία κλπ.. Τα έχει πάρει άσχημα αλλά μου λέει:

"και οι φωτογραφίες από τις γκόμενες που είχες ποιες ήταν?" Το θέμα είναι ότι είδε ημερομηνίες στα αρχεία και είδε ότι είναι περσινές πχ.  5,6 φωτογραφίες ήταν μιας τύπισσας. Και δεν έχω κάνει και κάτι με την τύπισσα !

Στο τηλ της έλεγα ότι δε ξέρω και ότι προφανώς όταν είχα συνδέσει κανάν εξωτερικό σκληρό και έκανα εκκαθάριση αρχείων ή μετέφερα κάποια, να πέρασα αυτές τις φωτό στο pc. Τον εξωτερικό τον έχω από τα 20 μου που να θυμάμαι ποια είναι αυτή, μέχρι και φίλου μου γκόμενα μπορεί να είναι.

Φωνές κακό.. και κλείσιμο τηλεφώνου..

Ακούω για βοήθεια..

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ότι σου γράψουν ο Βασιλόφρων και ο graf.  Μην τρέξεις από πίσω και μην είσαι σαν βρεγμένη γάτα που απολογείται όταν την συναντήσεις.  Βάλε της χέρι που σηκώνεται και φεύγει με την ευκαιρία και το παίζει ιστορία.  Αφού το πιστεύεις πες της ότι ήταν μια μαλακία της στιγμής και θα το έσβηνες έτσι και αλλιώς και τέλος μ'αυτήν την ιστορία. Μην πεις χαζή δικαιολογία, δεν είναι ηλίθιες, ψυχοπαθείς είναι. Φυσικά δεν απολογείσαι με τις τσόντες, αν θέλει ας της δει μαζί σου.

Ευχαριστώ αδερφέ. Αλλά δεν πάει καλά το πράγμα.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μην ανησυχεις, καταρχάς ηρεμησε. Δεν εγινε κατι σοβαρό, απλα θελει να την καλοπιάσεις τωρα, να της δειξεις ποσο σημαντικη ειναι για σενα και ολα θα ξεχαστουν.  ;)

Δυστυχώς επειδή την ξέρω δεν θέλει καλοπιάσματα. Ξενέρωσε. Ξαφνικά της έβγαλα μια εικόνα ενός λυγούρη που δεν την είχε.

Και μπέσα ρε παιδιά έμπλεξα άδικα. Αυτές τις φώτος μου τις είχαν στείλει και ούτε που έχω κάνει κάτι με την τύπισα. Και για το βίντεο πάλι το ξαναλέω ήταν από καφρίλα..

Σκατά.

Ε μου έλεγε για χωρισμούς και τέτοια  :'(

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ειναι χαζη ρε φιλε να φαει δικαιολογίες.
Πες απλα "ναι, το εκανα, τι θα γινει τωρα? θα χωρισουμε γι αυτο?"
Εκει θα κομπλαρει. Για δοκιμασε το. Εγω το εκανα και σταματησε καθε γκρινια.
Επίσης θεωρώ αυτη τη στάση την καλταλληλοτερη και δείχνεις ειλικρινης και δείχνεις αδιαφορος προς το θεμα για το οποιο σε κατηγορεί και της πετάς το μπαλακι της ευθυνης της επιλογης, χωρίς να χάνεις και το πάνω χέρι!!!!
Ακόμη και σε μένα πιάνει, το επιβεβαιώνω!!!

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Επίσης θεωρώ αυτη τη στάση την καλταλληλοτερη και δείχνεις ειλικρινης και δείχνεις αδιαφορος προς το θεμα για το οποιο σε κατηγορεί και της πετάς το μπαλακι της ευθυνης της επιλογης, χωρίς να χάνεις και το πάνω χέρι!!!!
Ακόμη και σε μένα πιάνει, το επιβεβαιώνω!!!

Οκ το βίντεο πες, όσον αφορά τις φωτογραφίες τι γίνεται? Είδε περσινές ημερομηνίες και είμαστε χρόνια μαζί.

Μπορούν οι ημερομηνίες σε ένα αρχείο να αλλάξουν?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δυστυχώς επειδή την ξέρω δεν θέλει καλοπιάσματα. Ξενέρωσε. Ξαφνικά της έβγαλα μια εικόνα ενός λυγούρη που δεν την είχε.

Και μπέσα ρε παιδιά έμπλεξα άδικα. Αυτές τις φώτος μου τις είχαν στείλει και ούτε που έχω κάνει κάτι με την τύπισα. Και για το βίντεο πάλι το ξαναλέω ήταν από καφρίλα..

Σκατά.

Ε μου έλεγε για χωρισμούς και τέτοια  :'(
Καμία γυναίκα δεν θα σε χωριζε για ενα τετοιο σκηνικο, εφοσον βεβαια ολα τα υπολοιπα ειναι οκ!!!
Συγκρουση για το ποιος θα υπερισχυσει ειναι.   ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Οκ το βίντεο πες, όσον αφορά τις φωτογραφίες τι γίνεται? Είδε περσινές ημερομηνίες και είμαστε χρόνια μαζί.

Μπορούν οι ημερομηνίες σε ένα αρχείο να αλλάξουν?
Για να καταλαβω, οι φωτο ηταν πραγματι περσινες???
και τι απεικονιζαν??

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Για να καταλαβω, οι φωτο ηταν πραγματι περσινες???
και τι απεικονιζαν??

Είδε κάποιες φώτο από κάποια τύπισα, που η φωτό φαίνεται ότι είναι από το ίντερνετ, και υπήρχνα και 4 φωτό από μια τύπισα που έστεινε τον κώλο της και τα σχετικά. Οι ημερομηνίες είναι περσινές.

Μου της είχαν στείλει από σκάιπ.

Μαλακία..

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
φιλε χιτμαν, δυστυχως βρίσκεσαι αντιμέτωπος με μια αρκετα μακρα αμαξοστοιχεια ατυχων συγκυριων,σχετικα μ αυτό που επαθες, μου φαινεται!
Διακρινω αλυσιδωτη αντιδραση, και όταν επικρατει κακο κλιμα, το ένα αναποδο φερνει τ άλλο! Ψυχραιμια όμως!
Κατ αρχας, στις κατηγοριες που δεχεσαι, προσπαθησε να τις αποκρούσεις επικαλουμενος τα θετικα σου στοιχεια...του στυλ 'ναι, τραβηξα αυτό το βιντεο ετσι από χαβαλέ, ΑΛΛΑ αμα δεν σου χω δωσει δικαιωμα τοσα χρονια' κτλπ...
όπως και να εχει, μην αφησεις τα κακα ν αμαυρωσουν τα καλα! Αμα δεν την γλυτώνεις για κατι, παραδεξου ειλικρινα, -ώστε να χει κι αυτή την 'χαρα' ότι εισαι ειλικρινης, αλλα βαλε ένα 'ΑΛΛΑ' για να αναιρεσεις την κατηγορια...π.χ. με τις φωτο που βρηκε 'ναι είναι κατι φωτο εκει αποθηκευμενες, ΑΛΛΑ δεν εχω ιδεα ποια είναι αυτη'...και τα λοιπα!
μην την αφησεις να σε πιασει απτα μουτρα κατηγορώντας σε για κατι που δεν στεκει!
και μην ξεχναμε και το πιο βασικο επιχειρημα 'αν ειμουν όλα αυτά τα κακα που μου προσπαπτεις, τοτε ΔΕΝ θα σουν μαζι μου όλα αυτά τα χρονια'....

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Είδε κάποιες φώτο από κάποια τύπισα, που η φωτό φαίνεται ότι είναι από το ίντερνετ, και υπήρχνα και 4 φωτό από μια τύπισα που έστεινε τον κώλο της και τα σχετικά. Οι ημερομηνίες είναι περσινές.

Μαλακία..
Σ' αυτο συνεχισε στο οτι δεν θυμασαι καν τι φωτο ειναι αυτες.
Οτι μπορει να τις κατεβασες και τυχαια.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216

Μαλακία..

μα κι εσυ...λιγα-λιγα μας τα βγαζεις ρε γαμωτο!
πες τα απτην αρχη ώστε να μπορεσουν ολοι να σε βοηθησουν καλυτερα! μην μας λες ΤΩΡΑ για τον κωλο....
τωρα, πως δικαιολογεις τις φωτο του κωλου....δυσκολο!...
(τι ηθελες και συ και τις εσωζες μωρε?-΄λες και θα σου ελειπαν δλδ)
κοιτα, μ αυτά που μας λες, λογικο είναι ότι της εχει καρφωθεί η ιδεα ότι κατι παιζει με σενα και καποια άλλη, η απλα ότι μαλακιζεσαι!
Εκ των 2, το δευτερο είναι πιο ευκολο να την βγαλεις καθαρη, εάν δεν υπαρξει καποιο άλλο περιθωριο

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ΚΑι να πω ότι κεράτωνα πάει στο διάολο. Σε αυτήν είμαι εντάξει πραγματικά !

Τώρα πως ξεμπλέκουμε?

Ρε παιδιά γίνεται με κάποιο τρόπο καθώς μεταφέρεις φωτό από κανά εξωτερικό σκληρό, να αλλάζει κάπως η ημερομηνία του αρχείου?

Με κάποιο τρόπο????

Το ότι αυτές οι φώτος είναι από τότε που είμαστε μαζί την ενοχλεί και δικαίως.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ρε συ μην το εστιαζεις στην ημερομηνια. Μην τις συνδεεις καν μαζι σου. Επεμενε οτι δεν θυμασαι. Δεν θα μπορουσε πχ να στις ειχε στειλει ενας φιλος???
Μην καρφωνεσαι απο μονος σου.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε έχεις ένα βίντεο με τα μπούτια μίας γκόμενας και φωτογραφίες με το κώλο μίας άλλης και θέλεις η δικιά σου να πεισθεί ότι δεν τρέχει τπτ :think:

Δύσκολη εξίσωση, πες την αλήθεια χωρίς μελόδραμα και ο θεός βοηθός...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom