Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Τυπε σου εγραψα τι θελει τωρα,και το επιβεβαιωσε η Wild Rose που ειναι και γυναικα,απο βιζιτες κ κολγκιρλς μπορει να μην ξερω πολλα,αλλα στην διπλωματια με τις γυναικες δεν παιζομαι.....

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ρε συ μην το εστιαζεις στην ημερομηνια. Μην τις συνδεεις καν μαζι σου. Επεμενε οτι δεν θυμασαι. Δεν θα μπορουσε πχ να στις ειχε στειλει ενας φιλος???
Μην καρφωνεσαι απο μονος σου.

Μα αυτό της λέω ότι δε θυμάμαι γιατί δεν ξέρω. Και εκεί μου πέταξε την ατάκα "δηλαδή αν είχα στον υπολογιστή μου φωτογραφίες με γυμνούς άντρες και σου έλεγα ότι δε ξέρω πως βρέθηκαν τι θα έλεγες" ?

Και έχει δίκιο ρε παιδιά. Υπολογιστής μου είναι πως σοτν πούτσο βρέθηκαν ???!!!!???

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Φίλε έχεις ένα βίντεο με τα μπούτια μίας γκόμενας και φωτογραφίες με το κώλο μίας άλλης και θέλεις η δικιά σου να πεισθεί ότι δεν τρέχει τπτ :think:

Δύσκολη εξίσωση, πες την αλήθεια χωρίς μελόδραμα και ο θεός βοηθός...
Σιγα το τρομερο ρε συ!!
Πραγματικα ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν ειστε τοσο χεστηδες εσεις ή αν οι περισσοτερες γυναικες ειναι μπαμπουλες.
Εγω επιμενω να μην παραδεχθεις επουδενι συνομιλιες μεσω νετ και παιχνιδακια. Αυτο δεν συγχωρειται ευκολα!!!

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Μα γιαυτό κάθομαι και ψάχνω το πως αλλάζει η ημερομηνία. Γιατί σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να το παίξω ότι είναι παλιές από εναν σκληρό που τις μετέφερα καταλάθος.. (παπαριά?)

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Σιγα το τρομερο ρε συ!!
Πραγματικα ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν ειστε τοσο χεστηδες εσεις ή αν οι περισσοτερες γυναικες ειναι μπαμπουλες.
Εγω επιμενω να μην παραδεχθεις επουδενι συνομιλιες μεσω νετ και παιχνιδακια. Αυτο δεν συγχωρειται ευκολα!!!

Συμφωνώ.

Για το βίντεο είπα ότι μαλακιζόμουν και ήταν καφρίλα.

Για τις φωτό τι κάνουμε???

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Τελικα οι γυναικες ειναι καταπιεστικοι μπαμπουλες
Θελουν το κακο μας....
Την μιση ζωη μας την καταστρεφουν οι μανες μας,και την αλλη μιση οι γυναικες μας....

Συνημμένα

• 11745950_1034736499884227_8622069521594513232_n.jpg
    11745950_1034736499884227_8622069521594513232_n.jpg
    19,7 KB · Εμφανίσεις: 12

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Μα αυτό της λέω ότι δε θυμάμαι γιατί δεν ξέρω. Και εκεί μου πέταξε την ατάκα "δηλαδή αν είχα στον υπολογιστή μου φωτογραφίες με γυμνούς άντρες και σου έλεγα ότι δε ξέρω πως βρέθηκαν τι θα έλεγες" ?

Και έχει δίκιο ρε παιδιά. Υπολογιστής μου είναι πως σοτν πούτσο βρέθηκαν ???!!!!???
Δεν εχει δικιο!!!
Πιστεψε με οτι στον υπολογιστη μου βρηκα αρχεια μετα απο 5 χρονια που δεν ηξερα οτι υπηρχαν κ δεν τον χρησιμοποιουσε αλλος πριν, προφανως ο φιλος που ειχε εγκαταστησει κατι προγραμματα τα ειχε αποθηκευσει κ μεινανε.
Επίσης εχω κανει απειρες ληψεις απο νετ, χωρις να το παρω χαμπαρι.
Μη μασας συνεχισε οτι δεν ξερεις και δεν μπορεις να συνεχιστει αυτο το μαρτυριο χωρις λογο κ να χαλιεστε αδικα.

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Σιγα το τρομερο ρε συ!!

Εσείς έχετε καταντήσει υστερικές, το θέμα κανονικά δεν αξίζει παραπάνω από ένα καυγά  :s&m_3:

Σκέψου ότι η γκόμενα την κοπάνησε και μιλάει για χωρισμό....Ποιός είναι ο τρελός της παρέας?

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστή hitman...είσαι και συ παιδί με έντονη ζωή βλέπω,σαν και μένα :rockon:

-Δεν παραδέχομαστε ποτέ...υποβιβάζουμε το γεγονός!
-Αστην να ξεθυμάνει...για 2-3 φωτος δεν χωρίζουνε.Οσο απολογείσαι ,ενισχύεις την πεποιθηση οτι εχεις κάνει κατι.Φαινεσαι ένοχος.Εξήγησες ,ασε να το καταπιεί...σιγά σιγα!Μην την ξαναπάρεις.Ακουσε με και θα σωθείς.Αστην να ηρεμήσει...
-Τσαμπουκαλέψου και λίγο.Κόσμια πάντα.

Δεν θα χάσεις φίλε.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εσείς έχετε καταντήσει υστερικές, το θέμα κανονικά δεν αξίζει παραπάνω από ένα καυγά  :s&m_3:

Σκέψου ότι η γκόμενα την κοπάνησε και μιλάει για χωρισμό....Ποιός είναι ο τρελός της παρέας?
Αν δειξεις πυγμη μια χαρα το ξεπερναει η αλλη με εναν καβγα, αλλα αν νιωθει οτι μπορει να σε τραβαει απο τη μυτη δεν θα σταματησει!!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Λοιπον μια συμβουλη απο εναν παλιο.
καταρχας οτι ειναι νασ κανεις καντο γρηγορα μην της αφησεις χρονο να κανει σκεψεις.
2ον. Αφου εισαι αθωωος παρε θετικη ενεργεια και προετοιμασε την αθωωοτικη σου απολογια.
3ον Ριξε ολα τα σαγαπω που ξερεις και οσα δεν ξερεις.
και 4ον τις επομενες μερες βγαλε αλλον χαρακτηρα τον καλυτερο σου και θα  δεις οτι τα πραγματα θα πανε καλα.
Οταν λες στην γυναικα γλθκολογα κι ας φταις αποδεδειγμενα την κοβεις σαν καρπουζι! ;)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
Ωωωω συνταγματαρχα μου μας βγαζεις και αλλα τωρα...δε πιστευω να εχεις και κανα βιντεακι με σενα να καρφωνεις καμια με ημερομηνια πριν μια βδομαδα :S Τεσπα η τακτικη πρεπει να παραμεινει η ιδια,επιδιωκεις συναντηση,κοψε το λαιμο σου πως,αντρας εισαι.Και εκει αντρικια και σταρατα χωρις δικαιολογιες παραδεχεσαι τη μαλακια σου.λες ολη την ΑΛΗΘΕΙΑ και για τις αλλες φωτος,και ζητας συγνωμη,τονιζεις το γεγονος οτι δεν επεσε κερατο και να το αφησετε πισω σας και να συνεχισετε.Θα σου αρχισει τα μα μου,τιποτα εσυ ,η με συγχωρεις και συνεχιζουμε η να φυγω,ΚΑΘΕΤΟΣ θα εισαι,μη πεσεις στη παγιδα να το συζητησετε και να δωσεις εξηγησεις τι εφταιξε κτλ,αυτο ειναι το δικο τους γηπεδο,θα σπασεις και θα σε εχει σκυλακι μετα.Αμα θελει χρονο να σκεφτει οσο θελει,αλλα εσυ βραχος,και ας πει τα μυρια οσα οτι πας να της βγεις απο πανω οτι της ζητας και τα ρεστα,σταθερα εσυ:Σε θελω σε αγαπαω εκανα μεγαλη μαλακια,δεν θα ξανασυμβει,με συγχωρας και συνεχιζουμε,δεν με συγχωρας σε καταννοω και παιρνω το καπελακι μου και φευγω,και αν φτασει μεχρι εκει τι να κανουμε θα φυγεις σαν ανδρας.Πιστεψε με δεν ειναι θεμα να το παιξεις μαγκια να μη σου πεσει το αντριλικι και λοιπες μαλακιες,ειναι ο μονος τροπος να συνεχισει η σχεση χωρις βαριδια

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Δεν παίζει να παραδεχτώ κάτι για τις φωτό. Δεν έχω κάνει κάτι και θα της βάλω χειρότερες υποψίες.

Καλύτερα άγνοια. Το θέμα είναι πως δικαιολογείται η ημερομηνία ???????????????

Κανάς κομπιουτεράς?

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Τυπε αυτο που εκανες ειναι πολυ ελαφρυ...πταισμα.!
Ολοι εδω πανω-κατω τα ιδια σου λεμε.. οτι απλα βρηκε μια αφορμη τωρα,και παει αν το εκμεταλευτει...
Συμφωνω με Βασιλοφρων,και το "συνεχιζουμε ή χωριζουμε".....
(Οτι επρεπε να κανει ο Τσιπρας δηλαδη).....
Αν αρχισεις να παρακαλας,θα σε βαλει να υπογραψεις ερωτικο Μνημονιο... την πουτσιξες...

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Ωωωω συνταγματαρχα μου μας βγαζεις και αλλα τωρα...δε πιστευω να εχεις και κανα βιντεακι με σενα να καρφωνεις καμια με ημερομηνια πριν μια βδομαδα :S Τεσπα η τακτικη πρεπει να παραμεινει η ιδια,επιδιωκεις συναντηση,κοψε το λαιμο σου πως,αντρας εισαι.Και εκει αντρικια και σταρατα χωρις δικαιολογιες παραδεχεσαι τη μαλακια σου.λες ολη την ΑΛΗΘΕΙΑ και για τις αλλες φωτος,και ζητας συγνωμη,τονιζεις το γεγονος οτι δεν επεσε κερατο και να το αφησετε πισω σας και να συνεχισετε.Θα σου αρχισει τα μα μου,τιποτα εσυ ,η με συγχωρεις και συνεχιζουμε η να φυγω,ΚΑΘΕΤΟΣ θα εισαι,μη πεσεις στη παγιδα να το συζητησετε και να δωσεις εξηγησεις τι εφταιξε κτλ,αυτο ειναι το δικο τους γηπεδο,θα σπασεις και θα σε εχει σκυλακι μετα.Αμα θελει χρονο να σκεφτει οσο θελει,αλλα εσυ βραχος,και ας πει τα μυρια οσα οτι πας να της βγεις απο πανω οτι της ζητας και τα ρεστα,σταθερα εσυ:Σε θελω σε αγαπαω εκανα μεγαλη μαλακια,δεν θα ξανασυμβει,με συγχωρας και συνεχιζουμε,δεν με συγχωρας σε καταννοω και παιρνω το καπελακι μου και φευγω,και αν φτασει μεχρι εκει τι να κανουμε θα φυγεις σαν ανδρας.Πιστεψε με δεν ειναι θεμα να το παιξεις μαγκια να μη σου πεσει το αντριλικι και λοιπες μαλακιες,ειναι ο μονος τροπος να συνεχισει η σχεση χωρις βαριδια

θα συμφωνησω κι εγω! Η με συγχωρεις και συνεχιζουμε, η όχι! προσθεσε και ένα 'γκεγκε?' στο τελος!

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Της έστειλα ότι νιώθω πολύ περίεργα που ξαφνικά τη βλέπω να μη με αναγνωρίζει και με χαλάει αλλά και με πληγώνει αυτό. Τόσα χρόνια με ξέρει κλπ..

Δε μαρέσει να νιώθω ότι ξαφνικά αλλάξαμε.

Πάντως εκείνη το πέταξε στο τηλ, δεν της λέει και τίποτα να χωρίσουμε με τα νεύρα που έχει..

Τι να πώ..

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
θα συμφωνησω κι εγω! Η με συγχωρεις και συνεχιζουμε, η όχι! προσθεσε και ένα 'γκεγκε?' στο τελος!
Oχι τυπε μου χωρις γκεγκε,δεν θα παει να πουλησει νταηλικι,ουτε να βγει απο πανω,ουτε να το παιξει οτι ειναι και καλα "Ανδρικο" του δικαιωμα να πιρφοριζει με γκομενες στο νετ,η να τραβαει βιντεα με μπουτια.Αυτη εχει δικιο και αυτος εχει αδικο,τελος.Απλα απο τη στιγμη που δεν εγινε το μοιραιο(κερατο) ειναι ο μονος τροπος να σωθει η σχεση,με ειλικρινη μετανοια εκ μερους του και ειλικρινη συγχωρεση απο την κοπελα,χωρις γκρινιες και ερωτικα μνημονια οπως σχολιασε ωραια ενας φιλος πιο πανω.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Της έστειλα ότι νιώθω πολύ περίεργα που ξαφνικά τη βλέπω να μη με αναγνωρίζει και με χαλάει αλλά και με πληγώνει αυτό. Τόσα χρόνια με ξέρει κλπ..

Δε μαρέσει να νιώθω ότι ξαφνικά αλλάξαμε.

Πάντως εκείνη το πέταξε στο τηλ, δεν της λέει και τίποτα να χωρίσουμε με τα νεύρα που έχει..

Τι να πώ..

αργα η γρηγορα, τα νευρα θα της φυγουνε, καποια στιγμη! ετσι παει..
το θεμα είναι τι θα νιωθει μετα, τυπε!
ο,τι και να πεις, ο,τι και να κανεις τωρα, δεν μπορεις να πατησεις καποιο κουμπακι που θα σβησει τα νευρα της-δυστυχως!
πρεπει να μεινεις κεθετος όμως, όπως προειπαν και οι αλλοι μυστες, και να μην αφεθεις να παιξεις στο δικο της γηπεδο της 'συζητησης/περεταίρω αναλυσης', γιατι προκειται για στημμενο ματς! Αν το κανεις αυτό, ο,τι και να πεις, θα γυρισει εναντιον σου! ΑΠΟΛΥΤΩΣ ο,τι και να πεις όμως!
κρατα τις γραμμες σου τυπε, δωσε οσο το δυνατον πιο απλες και λιγοστες εξηγήσεις (να είναι ικανοποιητικες σχετικα) και κοιτα να εμμεινεις στο 'η συγχωρεις, η χωριζουμε'...
μην αφησεις να παρει την κατασταση στα χερια της τελειως μονο, γιατι σιγουρα θα εχει και καποια 'συμβουλευτικη ομαδα' (που δεν θα κινειται απαραίτητα εναντιον σου-ισα-ισα δλδ) αλλα θα προσπαθησει να φουντωσει τα κακα

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Oχι τυπε μου χωρις γκεγκε,δεν θα παει να πουλησει νταηλικι,ουτε να βγει απο πανω,ουτε να το παιξει οτι ειναι και καλα "Ανδρικο" του δικαιωμα να πιρφοριζει με γκομενες στο νετ,η να τραβαει βιντεα με μπουτια.Αυτη εχει δικιο και αυτος εχει αδικο,τελος.Απλα απο τη στιγμη που δεν εγινε το μοιραιο(κερατο) ειναι ο μονος τροπος να σωθει η σχεση,με ειλικρινη μετανοια εκ μερους του και ειλικρινη συγχωρεση απο την κοπελα,χωρις γκρινιες και ερωτικα μνημονια οπως σχολιασε ωραια ενας φιλος πιο πανω.
ελα, σωστα τα λες εσυ, το 'γκεγκε' μου ηταν επλα φτηνοχιουμοριστικο μου, και ζητω συγνωμη, καθ ότι είναι και λεπτο το θεμα

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Και ενα παραπονο μια που διαβαζει το θρεντ ο ιδιος....
Αισθητη η απουσια του Βασιλοφρων απο το θρεντ με τις Μιλφ...  :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom