Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.879
- Πόντοι
- 1.406
Eλα ρε φιλε,ειναι απλα τα πραγματα,πανω κατω στα εχουν πει και οι αλλοι πιο πριν.Καταρχας χαλαρωνεις και το αντιμετωπιζεις ψυχραιμα ως ανδρας.Τι παει να πει δεν σηκωνει τηλεφωνο?Σηκω οπως εισαι και πηγαινε βρες την οπου και αν εχει παει,στη μανα της στην φιλη της κτλ.ΧΤυπα πορτες βαλε φωνες κατεβαζε καντηλια μεχρι να βγει.Και ξηγησου,πες εκανα τεραστια μαλακια φερθηκα σαν καβλωμενο 15χρονο ,με βαρεσε η ζουρλια στο κεφαλι κτλ,ξερω οτι αυτο που εκανα σε εκανε να αισθανθεις χαλια,και σε μειωσε ως συντροφο μου,και ζητω συγνωμη,καμια δικαιολογια ουτε υπερασπιση.Αλλα θα χαλασουμε την ζωη που παμε να φτιαξουμε για αυτο?Αν θες τα γαμαμε ολα τωρα θα τις πεις,αλλα να ξερεις οτι χαλασαμε το σπιτι μας για μια βλακεια.
Και ολα αυτα θα τα λες οχι σαν κουταβακι που μυξοκλαιει,Δυνατα και αποφασιστικα,θα φωναζει αυτη θα λεει μα μου σου του,στην αντεπιθεση εσυ.Πανω απ'ολα αυτο θα λες:θες να διαλυσουμε το σπιτι μας για μια βλακεια πες το μου και εφυγα τωρα,δεν προκειτε να σου πει φυγε,και αν στο πει θα τρεξει αυτη απο πισω σου μετα
Και ολα αυτα θα τα λες οχι σαν κουταβακι που μυξοκλαιει,Δυνατα και αποφασιστικα,θα φωναζει αυτη θα λεει μα μου σου του,στην αντεπιθεση εσυ.Πανω απ'ολα αυτο θα λες:θες να διαλυσουμε το σπιτι μας για μια βλακεια πες το μου και εφυγα τωρα,δεν προκειτε να σου πει φυγε,και αν στο πει θα τρεξει αυτη απο πισω σου μετα