Νέα

Πως την έκανα τσακωτή - Πως με έκανε τσακωτό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 755
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
Eλα ρε φιλε,ειναι απλα τα πραγματα,πανω κατω στα εχουν πει και οι αλλοι πιο πριν.Καταρχας χαλαρωνεις και το αντιμετωπιζεις ψυχραιμα ως ανδρας.Τι παει να πει δεν σηκωνει τηλεφωνο?Σηκω οπως εισαι και πηγαινε βρες την οπου και αν εχει παει,στη μανα της στην φιλη της κτλ.ΧΤυπα πορτες βαλε φωνες κατεβαζε καντηλια μεχρι να βγει.Και ξηγησου,πες εκανα τεραστια μαλακια φερθηκα σαν καβλωμενο 15χρονο ,με βαρεσε η ζουρλια στο κεφαλι κτλ,ξερω οτι αυτο που εκανα σε εκανε να αισθανθεις χαλια,και σε μειωσε ως συντροφο μου,και ζητω συγνωμη,καμια δικαιολογια ουτε υπερασπιση.Αλλα θα χαλασουμε την ζωη που παμε να φτιαξουμε για αυτο?Αν θες τα γαμαμε ολα τωρα θα τις πεις,αλλα να ξερεις οτι χαλασαμε το σπιτι μας για μια βλακεια.
Και ολα αυτα θα τα λες οχι σαν κουταβακι που μυξοκλαιει,Δυνατα και αποφασιστικα,θα φωναζει αυτη θα λεει μα μου σου του,στην αντεπιθεση εσυ.Πανω απ'ολα αυτο θα λες:θες να διαλυσουμε το σπιτι μας για μια βλακεια πες το μου και εφυγα τωρα,δεν προκειτε να σου πει φυγε,και αν στο πει θα τρεξει αυτη απο πισω σου μετα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Eλα ρε φιλε,ειναι απλα τα πραγματα,πανω κατω στα εχουν πει και οι αλλοι πιο πριν.Καταρχας χαλαρωνεις και το αντιμετωπιζεις ψυχραιμα ως ανδρας.Τι παει να πει δεν σηκωνει τηλεφωνο?Σηκω οπως εισαι και πηγαινε βρες την οπου και αν εχει παει,στη μανα της στην φιλη της κτλ.ΧΤυπα πορτες βαλε φωνες κατεβαζε καντηλια μεχρι να βγει.Και ξηγησου,πες εκανα τεραστια μαλακια φερθηκα σαν καβλωμενο 15χρονο ,με βαρεσε η ζουρλια στο κεφαλι κτλ,ξερω οτι αυτο που εκανα σε εκανε να αισθανθεις χαλια,και σε μειωσε ως συντροφο μου,και ζητω συγνωμη,καμια δικαιολογια ουτε υπερασπιση.Αλλα θα χαλασουμε την ζωη που παμε να φτιαξουμε για αυτο?Αν θες τα γαμαμε ολα τωρα θα τις πεις,αλλα να ξερεις οτι χαλασαμε το σπιτι μας για μια βλακεια.
Και ολα αυτα θα τα λες οχι σαν κουταβακι που μυξοκλαιει,Δυνατα και αποφασιστικα,θα φωναζει αυτη θα λεει μα μου σου του,στην αντεπιθεση εσυ.Πανω απ'ολα αυτο θα λες:θες να διαλυσουμε το σπιτι μας για μια βλακεια πες το μου και εφυγα τωρα,δεν προκειτε να σου πει φυγε,και αν στο πει θα τρεξει αυτη απο πισω σου μετα
Ορθά ομίλησε ο συνάδελφος αν και καθήμενος μπρος στο πληκτρολόγιο.  :grin:
Μην δείχνεις ηττοπάθεια, κάηκες. Ξεκαθάρισέ το σήμερα κιόλας για να ηρεμήσεις. Μην την αφήνεις γιατί όσο κάθονται οι γυναίκες χωρίς εξήγηση το διογκώνουν στο μυαλό τους περισσότερο και πλάθουν φαντασίες που δεν τις γυρνάς εύκολα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Και κάτι για να ευθυμήσουμε:
Φίλος με μαγαζί τυριών στη Θεσσαλονίκη, μέγας γαμιάς και μπήχτης, κλείνει το μαγαζί για μεσημέρι 2:30 έως 5.00. Κανόνισε να φάει ένα μικρό μέσα στο μαγαζί. Παίρνει τη γυναίκα του τηλέφωνο να της πει ότι δεν θα πάει για μεσημέρι και καθώς κατεβάζει το τηλέφωνο αυτό δεν πατάει καλά και δεν κλείνει η γραμμή. Πάει η γυναίκα του μετά από καμιά ώρα να πάρει τηλέφωνο, ακούει το "ματς" που γινόταν στο μαγαζί και σαλτάρει. Φωνάζει την αδεφή της, το γαμπρό της και τη μάνα της και ακούει την "αναμετάδοση" του αγώνα σε ανοιχτή ακρόαση όλο το σόι. Και ο γίγαντας τι είπε για να καλυφθεί;;;; ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ, ΗΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΑΔΕ, που του έδωσα τα κλειδιά! Και η γυναίκα του τον κράτησε...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
Και οταν με το καλο τα βρειτε,μην την αφηνεις να σου το χτυπαει να πεταει σποντες και τετοιες μαλακιες.Με την πρωτη εξυπναδα που θα παει να πει θα της το κοψεις.Βεβαια και εσυ μετα θα τις σταματησεις τις μαλακιες,η αν τις κανεις κοψε το λαιμο σου να μη σε ξαναπιασει ποτε,γιατι μετα δεν θα σε ξεπλενει ο Αμαζονιος  :rolleyes:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Και οταν με το καλο τα βρειτε,μην την αφηνεις να σου το χτυπαει να πεταει σποντες και τετοιες μαλακιες.Με την πρωτη εξυπναδα που θα παει να πει θα της το κοψεις.Βεβαια και εσυ μετα θα τις σταματησεις τις μαλακιες,η αν τις κανεις κοψε το λαιμο σου να μη σε ξαναπιασει ποτε,γιατι μετα δεν θα σε ξεπλενει ο Αμαζονιος  :rolleyes:

Τα είπες καλά..

Θα σε ακολουθήσω.

Βέβαια το να πάω να χτυπάω κουδούνια και τέτοια δεν το κάνω. Δε μαρέσει να δίνω σόου και να γίνουμε θέαμα. Ξέρω ότι για όλα θέλει τον χρόνο της όταν νευριάζει. Τώρα δε θέλει να το συζητήσουμε και ξέρω ότι θα είναι χειρότερο να το συζητήσουμε. Της έστειλα ένα μήνυμα τώρα λέγοντας ότι έκανα μαλακία. Ντρέπομαι για την παπαριά αυτή και ούτε να το συζητήσω δε θέλω γιατί πραγματικά είναι μια πλάκα, μια μαλακία που δεν εξηγείται. Και όντως έτσι ήταν για μένα. Απερίσκεπτο.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οχι δεν με εχει πιασει.
Επισης παντα σβηνω ιστορικό και κανω αποσυνδεση ωστε να σβηνει και ο κωδικός.
Επισης μπαινω απο αλλον περιηγητή στο μπου, και απο άλλον στα υπολοιπα σάιτ. Ωστε αν μπουκαρει ξαφνικα, σβηνω αποτομα το μπου και φαινεται οτι βλεπω ειδησεις σε αλλον περιηγητη.
Κλασομπανιερα !!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δε θα το κρατήσει μανιάτικο και να μου το πετάει μια ζωή (φαντάζομαι τουλάχιστον), μα και γιαυτό έφυγε γιατί την πιάσανε τα νεύρα της.

Αλλά ρε πούστη μου πραγματικά για μένα ήταν μια παπαριά όλο αυτό. Γιαυτό ψάχνω την δικαιολογία.

Ρε σίγουρα να μην πω ότι πατήθηκε η παπαριά το κωλοκινητό???
Πω ρε φιλε!!!Αρχίδια δεν έχεις;Πες το εκανα για πλακα και τελος,αμα σου αρεσει !Τι παπαριες σκεφτεσαι;Αν δεν μπορεις να μην κανεις μαλακιες!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και τι πρέπει να κανω δηλαδη ρε τύπε για να ειμαι ενταξει κατα τη γνωμη σου?
Να της πω κιολας οτι μπαινω στο μπου?
Κοιτα ρε κατι μαγκες του πληκτρολογιου...

Μαλλον τρως πολλη παντοφλα και βγαζεις εδω τη μαγκια...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Και τι πρέπει να κανω δηλαδη ρε τύπε για να ειμαι ενταξει κατα τη γνωμη σου?
Να της πω κιολας οτι μπαινω στο μπου?
Κοιτα ρε κατι μαγκες του πληκτρολογιου...

Μαλλον τρως πολλη παντοφλα και βγαζεις εδω τη μαγκια...
Διπλα μου την εχω και μαζι κοιταμε το μπου!  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Διπλα μου την εχω και μαζι κοιταμε το μπου!  :grin:

URL]]

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Τα είπες καλά..

Θα σε ακολουθήσω.

Βέβαια το να πάω να χτυπάω κουδούνια και τέτοια δεν το κάνω. Δε μαρέσει να δίνω σόου και να γίνουμε θέαμα. Ξέρω ότι για όλα θέλει τον χρόνο της όταν νευριάζει. Τώρα δε θέλει να το συζητήσουμε και ξέρω ότι θα είναι χειρότερο να το συζητήσουμε. Της έστειλα ένα μήνυμα τώρα λέγοντας ότι έκανα μαλακία. Ντρέπομαι για την παπαριά αυτή και ούτε να το συζητήσω δε θέλω γιατί πραγματικά είναι μια πλάκα, μια μαλακία που δεν εξηγείται. Και όντως έτσι ήταν για μένα. Απερίσκεπτο.

Ότι σου γράψουν ο Βασιλόφρων και ο graf.  Μην τρέξεις από πίσω και μην είσαι σαν βρεγμένη γάτα που απολογείται όταν την συναντήσεις.  Βάλε της χέρι που σηκώνεται και φεύγει με την ευκαιρία και το παίζει ιστορία.  Αφού το πιστεύεις πες της ότι ήταν μια μαλακία της στιγμής και θα το έσβηνες έτσι και αλλιώς και τέλος μ'αυτήν την ιστορία. Μην πεις χαζή δικαιολογία, δεν είναι ηλίθιες, ψυχοπαθείς είναι. Φυσικά δεν απολογείσαι με τις τσόντες, αν θέλει ας της δει μαζί σου.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Υπερβολές.

Απλά είναι τυφλή!!!  :2funny: :2funny:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Τωρα η κοπελα θελει να δει ποσο χαμηλα μπορεις να πεσεις για αυτην,γι αυτο κανει νουμερα.Βρηκε "πατημα" να κερδισει κατι απο σενα ή να σε τρομαξει λιγο για να μην κανεις κουτσουκελες στο μελλον. Ειναι πολυ μικρο παραπτωμα αυτο... απλα το εκμεταλευεται...μην κανεις τιποτα και θα επικοινωνησει αυτη μαζι σου...
Υπαρχει και η περιπτωση να μην ηταν καλα μαζι σου,και απλα να βρηκε πατημα για να την κοπανησει...
Χωρισε καμια αλλη φιλη της προσφατα???

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
Τωρα η κοπελα θελει να δει ποσο χαμηλα μπορεις να πεσεις για αυτην,γι αυτο κανει νουμερα.Βρηκε "πατημα" να κερδισει κατι απο σενα ή να σε τρομαξει λιγο για να μην κανεις κουτσουκελες στο μελλον. Ειναι πολυ μικρο παραπτωμα αυτο... απλα το εκμεταλευεται...μην κανεις τιποτα και θα επικοινωνησει αυτη μαζι σου...
Υπαρχει και η περιπτωση να μην ηταν καλα μαζι σου,και απλα να βρηκε πατημα για να την κοπανησει...
Χωρισε καμια αλλη φιλη της προσφατα???

παιδια, απ ο,τι καταλαβαινω, δεν αναφερθηκε πουθενα η ηλικια της τύπισσας! Κριτιριο σημαντικοτατο, οσον αφορα τις συμβουλες μας...
Γιατι, αν μιλαμε για κοπελα που 30αρησε προσφατα, κατά κανονα, δεν θα του φυγει του φιλου ευκολα, και απλα θα περιοριστεί να του πουλησει λιγη μαγκια όπως λετε!
Προσωπικα, οσο μεγαλωνω, παρατηρω ολο και πιο κατινίστικες συμπεριφορές από γυναικες, ανεξαρτητου κοινωνικου/οικονομικου επιπεδου!
παιρνει εκει η άλλη αποφαση ότι σε γουσταρει και ειστε ν αραζετε παρεα, και βρεξει-χιονισει, κανει ο,τι μπορει για να σε χειριστεί, με χαζους τροπους!
Τι να πεις?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.759
Πόντοι
216
αντε να σας πω κι εγω δυο χαριτωμένες ιστοριες....
Πριν από αρκετα χρονια, μια μεγαλυτερη από μενα γνωστη μου,σχετικα καλο μουνακι παντρευτηκε έναν χοντρουλη!
Περασαν 5-6 μηνες από τοτε, ωσπου μετα την πετυχαινα εξω οπου και να πηγαινα! Με την ιδια φιλη της παντα!
Τα λεγαμε εκει, πιναμε κανα ποτο παρεα, σκεφτομουν διαφορα, αλλα επειδή δεν καταλαβαινα πολύ την φαση, ειπα ν απεχω λιγάκι, οποτε και δεν ανταλλάξαμε τηλεφωνα και τετοια, ουτε όμως και την ρωταγα που είναι ο χοντρουλης.
Ε, ένα βραδυ σουρωμενος κι εγω, εψαχνα το αμαξι μου, και ΝΑ ΣΟΥ η τυπισσα απέναντι, σουρωμενη κι αυτη σε παρομοια φαση! 'που σαι συ-τι κανεις?' μπλαμπλα, ε, λοιπον επειδη εφαγα μια πιτα ασχημη πριν με μια, μου ΤΗΝ ΒΑΡΑΕΙ κι εμενα, και να σου αρπαζω την τυπισσα την αρχιζω στα φιλια, χουφτώματα, και δεν θα ξεχασω ποτε, ποσο δεκτικη ηταν! αποριας αξιο, δηλαδή!
μπανουμε στο αμαξι της, αρχιζουμε και βγαζουμε τα ματια μας, κι εκει που (επιτελους) μου καυλωνει από την λυσσαλεα πιπα της, ποιος σκαει μυτη στο παραθυρο απτην μερια της? Ο ΧΟΝΤΡΟΥΛΗΣ!!!
αρχιζει κατι λυγμούς αυτος, ουρλιαχτα, κακο, αυτη τρωει φρικη και φωναζει κι αυτη 'σε σιχαθηκα ρε μαλακα', κι εγω όπως-όπως να κουμπώνομαι, σουρωμενος, να σκέφτομαι πως στο διαολο θα την κανω από δαυτους!
Ο χοντρουλης με ηξερε-οχι καλα-αλλα με γνωριζε δηλαδή...δεν ειμουν σιγουρος ότι ειδε το προσωπο μου, κι εκει που συνεχιζαν οι αλλοι της φωνες και κλωτσαγε αυτος την πορτα της, ανοιγω παιδια την πορτα του συνοδηγου, και ριχνω μια τρεχαλα...........ωσπου σκοντάφτω και πεφτω λιγο πιο κατω ο μαλακας...μια χαρα εφυγα όμως, βρηκα και τ αμαξι, και λουης....
για τις επομενες 2 ημερες δεν ακουσα τιποτα, δεν ηξερα εάν πρεπει να νιώσω ανακουφιση, η ανησυχια!
τηλεφωνα και τετοια δεν ειχα (ευτυχως δηλαδή, μ αυτά που εγιναν μπορει να μου γυρευαν και ευθύνες) αλλα με πηρε τηλ μια κοινη γνωστη...που τα εμαθε ΟΛΑ, και με ρωταγε αν είμαι καλα, και τετοια...μιλαμε για ντροπη!

Τεσπα, η τυπισσα μ εδωσε στον χοντρουλη, ο οποιος μαλλον μεσα του μου χρεωσε όλα τα κερατα που εχει φαει! Με την τυπισσα δεν γαμηθηκαμε ποτε, καθως.....είναι ακομη μαζι με τον χοντρουλη!
2 φορες τους πετυχα σε κατι βαφτισια και ουτε να με κοιταξουν δεν ηθελαν....
ε, ρε κοινωνια κι αυτη που ζουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom